Wereldwijde Covid-19 zwendel

 

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 13 december 2020) (Laatste bewerking: 24 september 2022)

 

Dat Covid-19 om een wereldwijde zwendel gaat, mag duidelijk zijn. De voorbeelden zijn talrijk. Naast Nederland en een hele serie andere landen is ook de bevolking van onder meer Groot-Brittannië en Australië door hun regeringen gekneveld met allerlei waanzinnige maatregelen. Zo komdigde de Britse WEF-sekte puppet Boris Johnson op 31 oktober 2020 een nationale lockdown af voor heel Engeland. De Britten dienden onder meer thuis te blijven, behalve voor onderwijs, werk (als het niet vanuit huis kan worden gedaan), winkelen voor voedsel en andere essentiële dingen, of om voor anderen te zorgen. Alle pubs en restaurants dienden gesloten te worden (afhaalrestaurants en bezorgingen konden doorgaan). Huishoudens mochten zich niet met anderen mengen binnenshuis of in privétuinen. Individuen mochten maar één persoon van buiten hun huishouden ontmoeten in een openbare ruimte buiten. Ook werden er nieuwe regels opgelegd op basis van de totaal onbetrouwbare Polymerase Chain Reaction (PCR) tests.

 

Britten die positief testen moesten 10 dagen in quarantaine blijven en zij die deze regels overtraden konden boetes tegemoet zien van 1000 tot maar liefst 10.000 pond (10.997,25 Euro). Zij die werden betrapt op het niet dragen van het slavenmasker kregen een boete van 200 pond (218 euro) voor een eerste overtreding. Wie samenwoonde met iemand die positief getest was of symptomen vertoonde, diende 14 dagen binnen te blijven. Johnson kondigde zelfs aan het leger te zullen inzetten tegen burgers en bedrijven die zich tegen deze maatregelen zouden verzetten. Groot-Brittannië veranderde onder zijn leiding in een totalitaire tirannie. Volgens de Britse oud-toprechter Jonathan Sumption heeft de Britse overheid de angst voor het coronavirus doelbewust opgestookt en gedroeg het zich als een autoritair regime met politiestaat-tactieken. 

 

Jonathan Sumption. Afbeelding afkomstig van Wikipedia.

Nooit eerder oefende de Britse overheid zoveel dwang uit op haar burgers, aldus Sumption, tot 2018 één van de rechters van het Britse Hooggerechtshof. De noodmaatregelen zijn volgens hem ‘de grootste inbreuk op persoonlijke vrijheid uit de geschiedenis van ons land’. Als we later terugkijken, zullen we de maatregelen bestempelen als ‘massahysterie en overheidswaanzin’.Toen de Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock de eerste lockdown in het voorjaar van 2020 aankondigde, was daar nog helemaal geen juridische basis voor. Die werd pas dagen na de aankondiging in orde gemaakt. De overheid had niet eens de macht om een dergelijke maatregel af te kondigen. Ook de Nederlandse bevolking is in het voorjaar door Rutte&Co aan regels onderworpen waarbij op grove manier inbreuk is gemaakt op de grondrechten van de burgers.

Volgens Sumption ging ook de politie geregeld haar boekje te buiten“Toen ik me tijdens een BBC-interview kritisch uitsprak over de politie omdat zij haar bevoegdheden overschrijdt, ontving ik een brief van de politiechef van Derbyshire waarin stond dat dit nu eenmaal nodig is in crisistijd.” De politie denkt dus dat zij in crisistijd mag doen wat zij maar wil. Dat is mijn definitie van een politiestaat. Door middel van propaganda heeft de overheid haar eigen publieke opinie gevormd. Doelbewust stookte zij de angst op. “Het Britse volk had werkelijk geen idee hoe ernstig het is wat er met hun land gebeurt. Het interesseert de meesten niet, tot het te laat is” aldus Sumption.

De oorzaak van de lockdown in maart 2020, en de daarop volgende collectieve hysterie werd veroorzaakt door de waarschuwing van professor Neil Ferguson van het Imperial College van Londen dat op grond van computermodellen een half miljoen mensen in Groot-Brittannië zouden kunnen sterven als de regering geen lockdown zou opleggen. Niemand werd om een mening gevraagd om deze valse aannames te controleren ondanks dat Ferguson er al een lange staat van foute beweringen op had zitten. Zo waren zijn beweringen over sars en het mers virus, de gekkekoeienziekte (CJD) en Mexicaanse griep, allemaal fout maar dat mocht de pret niet drukken. Eminente epidemiologen waaronder professor Gupta van de universiteit van Oxford werden volkomen genegeerd. Ferguson nam zelf de lockdown niet zo serieus want terwijl het land door zijn toedoen op slot ging, ging hij de deur uit voor een bezoek aan een vriendin.

 

Net als in diverse andere landen wakkerde ook in Groot-Brittannië de aan de leiband van de machthebbers liggende mainstream media, de angst aan met sterk overdreven aantallen doden en besmettingen. Net als in Nederland waren ook hier  de normale jaarlijkse griepdoden plotseling van de radar verdwenen en sprak men alleen nog maar van coronadoden.

Het Britse parlementslid Tobias Ellwood pleitte voor een verplicht coronavaccin en een vaccinatiecertificaat. Ook drong hij er bij premier Johnson op aan om de strijdkrachten in te zetten bij de verspreiding van het coronavaccin. Hij wilde dat er een landelijke databank werd opgezet waar bijgehouden zou worden wie gevaccineerd was en wie niet. Groot-Brittannië bezat net als Nederland ook een kliklijn. De minister van Justitie Kit Malthouse riep de burgers op om de autoriteiten te waarschuwen als ze waar dan ook, misstanden signaleerden die in strijd waren met de door de overheid afgekondigde maatregelen. Verklikkers die vonden dat bijvoorbeeld hun buren een loopje namen met de opgelegde regels, werden verzocht dat bij de kliklijn te melden zodat politie of ordehandhavers daartegen konden optreden.

Ze mochten de overtreders zelfs in de boeien slaan en afvoeren. Om de politie verder te helpen werden de verklikkers verzocht de nummerplaten door te geven van auto’s die bijvoorbeeld bij de buren voor de deur stonden zodat de ‘misdadigers’ nadat ze waren vertrokken, snel opgespoord konden worden. Ook videobeelden waren bijzonder welkom en het verzoek was die per e-mail te delen met lokale politiebureaus. Deze verklikkers en gluiperds werden  in veel landen een vast onderdeel van een massaal surveillancesysteem.

Ook in Groot-Brittannië hebben de WEF-sekte puppets de vrijheid, het geluk, de grondrechten en het leven van miljoenen Britten aangetast. Er werd geen enkele aandacht besteed aan de mening van duizenden wetenschappers, professoren, artsen, onderzoekers en deskundigen uit de hele wereld die waarschuwden dat er geen enkele wetenschappelijke rechtvaardiging was voor de dwangmaatregelen zoals het invoeren van een lockdown, sluiting van restaurants het dragen van een slavenmasker en de belachelijke 1½ meter samenleving. De lockdowns zijn slechts het begin van een wereldwijde tirannie. 

Ook de bevolking van Australië werd geconfronteerd met draconische lockdown maatregelen

 

Wat er in Australië gebeurde leek op een testcase voor de rest van de wereld. Overheidsfunctionarissen kregen bevoegdheden om burgers te arresteren die zich niet aan de opgelegde regels hielden of protesteerden tegen de lockdown maatregelen. De Australische staat Victoria is wekenlang hermetisch van de buitenwereld afgesloten geweest. En dat terwijl er tot en met 28 oktober 2020 819 doden waren gemeld.   In Melbourne was een avondklok van kracht tussen 20.00 en 05.00 uur. Religieuze diensten waren verboden. Bij bruiloften mochten maximaal vijf personen aanwezig zijn (het paar, twee getuigen en de celebrant). Begrafenissen waren beperkt tot 10 rouwenden plus mensen die nodig waren om de ceremonie te leiden.

 

Werknemers in Melbourne die overdag hun huis mochten verlaten, moesten in het bezit zijn van een werkvergunning, die ze moesten tonen als de politie daarom vroeg, anders riskeerden ze een boete van duizend dollar (603.80 Euro). De politie mocht ook zonder huiszoekingsbevel een woning binnenvallen. Drones en strijdkrachten werden ingezet om de burgers in de gaten te houden dat ze geen inbreuk pleegden op de opgelegde beperkingen. Het begon zelfs de mainstream journalisten op te vallen dat Victoria was verworden tot totalitaire politiestaat in de moderne geschiedenis.

Ook Australië werd in een samenleving veranderd waar de vrijheid van de burgers volledig aan banden werd gelegd. Wat dit voor gevolgen voor de burgers had is te zien op diverse filmpjes van politieoptredens tegen burgers die ervan werden beschuldigd zich niet aan de regels te houden. Mensen werden op valse gronden gearresteerd en geboeid afgevoerd.

Wanneer ze iemand verdachten van overtreding kwamen ze in actie zoals een vrouw die met geweld uit haar auto werd gesleurd. Een ander voorbeeld was de arrestatie van een man met een bipolaire stoornis die zichzelf had aangemeld bij de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis omdat het niet goed ging met hem. Daar lieten ze hem weer gaan omdat er geen bed beschikbaar was en wat er vervolgens gebeurde is te zien in deze schokkende video. Vanwege zijn psychische stoornis gedraagt de man zich wat vreemd, maar de politie ramt hem met hun auto en beuken en trappen er vervolgens op los. Ze hebben hem het ziekenhuis in getrapt waar hij eerder werd weggestuurd omdat ze hem niet konden helpen omdat er geen bed vrij was. En wat te denken van deze video waarin de politie op 2 september 2020 de zwangere vrouw Zoe Buhler in haar pyjama de handboeien omdoet wegens 'opruiing' vanwege het plaatsen van een protest op Facebook inzake de lockdown in Victoria.

 

De zwangere vrouw Zoe Buhler gearresteerd vanwege het plaatsen van een protest op Facebook betreffende de lockdown in Victoria.

 

Sky News-presentator Rowan Dean noemde de arrestatie van Buhler een 'nationale dag van schaamte' en zei dat hij werd gebombardeerd met telefoontjes van mensen uit heel Australië die 'geschokt waren door de video'.

 

Een Australisch echtpaar kreeg een forse boete voor het ‘overtreden van de coronamaatregelen omdat ze de (onzichtbare) grens van hun staat hadden overschreden. Ze hadden in een nabijgelegen stad wat vitamines gekocht, en onderweg een maaltijd voor de kinderen meegenomen. Op de terugweg werden ze tegengehouden door de ‘coronapolitie’ en op de bon geslingerd. De agenten zeiden dat ze elk een boete van $1000 zouden krijgen, maar toen ze hun boete in de bus kregen, bleek het te gaan om een boete van elk bijna $5000, in totaal dus $10.000 (6.031,80 Euro).

 

Mensen die zich kritisch uitlieten over de coronamaatregelen kregen te maken met politiegeweld. Op 3 september 2020 arresteerde de politie James Bartolo een complotdenker’ in Melbourne na eerst zijn voordeur te hebben ingetrapt. In de video is te zien dat meerdere agenten voor zijn deur staan en zeggen dat ze een huiszoekingsbevel hebben en dat hij de deur moet opendoen. Een agent gebiedt hem naar beneden te komen en zegt dat hij wordt beschuldigd van opruiing. Nadat hij weigert, beukt één van de agenten de deur in. Vervolgens rent Bartolo naar beneden, waarna hij gelijk tegen de grond wordt gewerkt door de agenten. Zie ook hier hoe een zwangere vrouw op het strand wordt gearresteerd.

De zeer strenge lockdown in Melbourne, heeft tot schokkende totalitaire toestanden geleid. Mensen werden met geweld op straat tegen de grond gewerkt en gearresteerd. Desondanks trotseerde een deel van de bevolking de keiharde sancties en gingen de straat op om te protesteren. Klik ook hier en hier en hier. Als er één ding is dat een tirannieke overheid niet kan gebruiken is het wel burgers die hen doorzien en die dwarsliggen door niet te gehoorzamen. Daarom maakte de overheid in Victoria korte metten met zogenaamde complotdenkers. Australië had ook een ‘kliklijn’ waarmee mensen die anderen ervan verdachten de regels niet na te leven bij de overheid konden aangeven, zodat de overtreders vervolgens konden worden gearresteerd.

Het Lagerhuis van de Australische staat Victoria nam een voorstel aan van premier Daniel Andrews om burgers die de extreem strenge corona regels overtraden, of meningen verkondigen die de overheid ‘complottheorieën’ noemde, voor onbepaalde tijd in ‘faciliteiten’ op te sluiten.

Hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg meldden verwoestende gevolgen van de maatregelen. Sinds de invoering van de absurde lockdown-maatregelen die het land ooit heeft gezien, rinkelden de telefoons van de hulpverlenende organisaties onafgebroken van angstige en verwarde mensen die zich zorgen maakten over hun financiën en hun baan. Telefoontjes ook van mensen die zich geen raad meer wisten en suïcidale neigingen vertoonden. In Melbourne zei psycholoog Sharon Patton een stijging te zien van het aantal jongeren die vanwege een psychische crisis zijn opgenomen op een afdeling spoedeisende hulp van een ziekenhuis. Statistische modellen voorspelden dat de vergrendeling de komende jaren in heel Australië meer dan 7.000 extra zelfmoorden zou kunnen veroorzaken. Daarnaast zal er sprake zijn van het instorten van bedrijven en stijgende werkloosheid als gevolg van de economische stillegging.

 

Ook Australië kampt met oversterfte en doen ze er alles aan de ware feiten over vele dode vaccinatieslachtoffers weg te werken. Sinds men hier is begonnen met het zo goed als verplicht inspuiten van de bevolking met een experimentele gentherapie, 'coronavaccin' genaamd, is Australië een ziek land geworden, een erg ziek land. Nu slaat men daar alarm omdat de sterftecijfers hoger zijn dan dat ze in 41 jaar zijn geweest. Ook daar zijn er zo’n 18 procent meer sterfgevallen dan gewoonlijk. De oversterfte duurt nu al meer dan een jaar in Australië en mensen beginnen zich toch wel zorgen te maken, dus tijd voor een grote 'wegpoets operatie'. Het patroon over hoe ze zo’n 'wegpoets operatie' uitvoeren is overal hetzelfde. Ze schuiven de één of ander wetenschappelijke goeroe met allerlei titels naar voren die vervolgens gaat vertellen dat men niet weet waar deze mensen aan zijn gestorven en dat er meer onderzoek nodig is. South-western Sydney Labor MP Dr Mike Freelander, Chair of the Senate inquiry into long COVID, said he was “very concerned” about higher-than-normal deaths in the pandemic and that more research was needed to ascertain why. Intussen sterven er mensen bij bosjes en wordt er de één of andere onderzoekscommissie opgetuigd die dan uiteindelijk met een antwoord moet komen waarom al die mensen doodgaan. Inmiddels komen de eerste voorspelbare antwoorden al binnen. Zo wordt er gezegd dat bij veel van die mensen die eerder covid-19 hebben gehad het immuunsysteem dermate is verzwakt dat ze nu meer vatbaar zijn voor allerlei ziektes.

Canada onder leiding van WEF-sekte marionet Justin Trudeau

In Canada is in opdracht van WEF-sekte puppet Trudeau een netwerk van covid-detentiekampen en ‘isolatie’ sites opgericht om diegenen op te sluiten die weigeren mee te werken aan de medische tirannie. Het gaat in totaal om elf kampen. In dit artikel wordt uitgelegd wat de Canadezen konden verwachten: zoals een totale lockdown rond eind december of begin januari 2021 en economische instabiliteit.

Featured ImageJustin Trudeau,marionet van WEF-sekte leider Klaus Schwab. 

Trudeau doet er trouwens ook helemaal niet geheimzinnig over dat hij bezig is de The Great Reset plannen van Klaus Schwab uit te voeren. In een tweet op Twitter zegt hij dat de huidige pandemie een mooie ‘gelegenheid biedt tot een reset’. De ‘Great Reset’ is simpelweg een andere naam voor de centralisatie van macht en de Nieuwe Wereldorde.

Ook in Nieuw-Zeeland zijn quarantaine- of ‘coronakampen’ opgericht. Premier Jacinda Ardern van de Nieuw-Zeelandse Labour-partij kondigde in een video aan dat mensen die naar de coronakampen worden gestuurd 14 dagen langer moeten blijven als ze zich niet willen laten testen. Ze noemde deze waarschuwing ‘een goede stimulans om een test te ondergaan.“Je laat je testen of we houden je langer vast in een faciliteit,” zei ze. Draconische maatregelen die nergens op slaan  aangezien Nieuw-Zeeland nauwelijks is getroffen door de fake-pandemie.

De Duitse CDU Landesminister pleitte er zelfs openlijk voor om mensen die de coronaregels overtreden, of er openlijk kritiek op uiten, verplicht in psychiatrische inrichtingen op te sluiten.

Net zoals dat gaat bij ieder tiranniek bewind, is bedreiging, intimidatie en het zich schuldig laten voelen van mensen ook al hebben ze niets gedaan, een noodzakelijke manier om dat bewind in stand te houden. In een later stadium volgt dan ook meestal geweld en mogelijk zelfs opsluiting. Covid-19 is niet de naam van een virus maar de codenaam van een internationaal plan voor de controle en vermindering van de wereldpopulatie. Zie ook deze video. Covid-19 is geen complottheorie maar tot in detail gepland. Het vormt een onderdeel van het in 1971 ontwikkelde Masterplan. Alles wat toen werd gespecificeerd, is vanaf het begin van 2020 punt voor punt geïmplementeerd. Een ander onderdeel van het masterplan is The Great Reset van het World Economic Forum, de WEF-sekte onder leiding van Klaus Schwab en Agenda 2030. De wereldbevolking wordt geconfronteerd met de grootste georganiseerde misdaad in de menselijke geschiedenis. Het gaat om een plan waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord. Neem daarom eens de moeite de Covid-19 reis naar globalisering van de wereld te openen om te zien hoe veelomvattend de plannen van de machthebbers zijn om de wereldbevolking volledig te onderwerpen. De wereldbevolking wordt sinds het begin van 2020 geconfronteerd met ontwikkelingen die nog nooit eerder in de geschiedenis zijn vertoond waardoor het leven van honderden miljoenen mensen is ontregeld.

Regeringen wisten heel goed dat hun maatregelen niets te maken hadden met een pandemie. Ze waren volledig op de hoogte van een plan waarvan de afmetingen de verbeelding van zelfs de slimste mensen te boven gaan. Het plan van de machthebbers is zo duivels dat men nauwelijks kan geloven dat mensen zelfs maar op het idee zijn gekomen. Wat de wereldbevolking vanaf begin 2020 meemaakt zal de geschiedenis in gaan als de grootste medisch, economisch, sociaalpsychologisch en politieke misdaad ooit.

Franklin ter Horst

Terug naar: Inhoud