Uit het nieuws 23-11-2020

 

Door: Franklin ter Horst To translate my newsletter into different languages, click here

De Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld (deel 3)

Vervolg Covid-19 stappenplan Fase 1: Dreig met nieuwe lockdowns vanaf oktober 2020 vanwege toename van het aantal besmettingen. Geef de mensen die weigeren aan de eisen van de overheid te voldoen, de schuld van de nieuwe maatregelen. Gebruik de media om de mensen die zich niet aan de regels houden te beschuldigen oorzaak te zijn van de nieuwe maatregelen.

Tot op dit moment lopen de maatregelen van Rutte&Co exact volgens het Covid-19 stappenplan. Op drie november zei Rutte: Samen is het ons gelukt om de stijging van het aantal besmettingen te doorbreken. (positieve testen noemen ze plotseling besmettingen) Maar ondanks deze opmerking zei hij het nodig te vinden harder in te grijpen. Logisch natuurlijk want ze moeten wel vaste tred blijven houden met het verloop van het wereldwijde Covid-19 stappenplan. Velen weten inmiddels (behalve degenen die nog steeds in diepe slaap verkeren) dat er geen enkele reden is voor wat voor extra maatregel dan ook – niet voor de 1,5 meter, niet voor een lockdown, niet voor slavenmaskers en niet voor een mogelijk toekomstige avondklok.

We zijn op de goede weg, zei Rutte maar het gaat nog te langzaam daarom doet het kabinet er zelfs nog een schep bovenop. Hij sprak van een ‘moeilijke boodschap’!!! ‘De cijfers moeten sneller dalen om overbelasting van personeel in de ziekenhuizen te voorkomen en om de kwaliteit van de zorg voor alle patiënten te garanderen. Ook willen we de weg terug naar meer vrijheden in ons dagelijks leven bespoedigen. Het kabinet heeft daarom besloten om voor de komende 2 weken, bovenop de huidige gedeeltelijke lockdown, extra maatregelen in te stellen.

Dat het in de ziekenhuizen weer pompen of verzuipen is, heeft volgens velen niet te maken met het coronavirus, maar met de kaalslag in de zorg. Wij zijn in Nederland geconfronteerd met het sluiten van ziekenhuizen, het ontslaan van tienduizenden medewerkers uit de zorgsector, het terugbrengen van het aantal ic-bedden, het met miljarden euro’s tegelijk snijden in de gezondheidszorg tijdens Rutte 3. We betalen ruim 2 miljard zorgpremie per maand met zijn allen in Nederland, daarvoor krijgen we een systeem dat bij 3000 opnames in de ziekenhuizen al op tilt slaat. Niets daarover natuurlijk bij de persconferentie van Rutte&Co.

De meeste mensen zullen bij het inschakelen van hun televisie denken dat alle artsen en deskundigen eensluidend denken over het coronabeleid. Niets is minder waar. Er zijn heel veel critici, maar zodra zij hun mond opendoen, krijgen ze te maken met censuur. De social media draaien overuren om berichten van kritische artsen, die in de mainstream media zelfs ‘complotdenkers’ worden genoemd, van het internet te poetsen. Eén huisarts die hierover mee kan praten, is Martin Voerknecht. Hij constateert dat het kabinet steeds meer zinloze maatregelen neemt die fors meer nevenschade betekenen en die weinig effect zullen hebben. Hij lanceerde een campagne maar zijn post werd na 33.000 views verwijderd. Ook werd een bericht van hem aan de hand van een WHO-rapport dat aantoont dat de overheidsmaatregelen tegen corona nauwelijks effect hebben, verwijderd. Voerknecht zegt verder dat geen enkele maatregel overtuigend bewijs heeft geleverd. Volgens Voerknecht verkoopt de overheid gebakken lucht.

De door Rutte&Co genomen maatregelen begin november zijn het vervolg op de simulatieoefening zoals gepland in het jaarrapport A World At Risk in september 2019. Ondertussen zwelt de kritiek op het beleid van Rutte&Co– ondanks de censuur – steeds verder aan. Ook onder medici. Zo schrijft arts Matthijs Schoemacher: “Het wapen waarmee de hele wereldbevolking dit rampenjaar 2020 wordt geterroriseerd is een onzichtbaar, imaginair virus dat nog nooit volgens de wetenschappelijke regels der kunst is aangetoond, maar wel als zodanig wordt neergezet. Het is ontsproten aan de rijke fantasie van de illusionisten van de WHO, een geheimzinnig, ontastbaar, onzichtbaar, levenloos stukje materie dat fataler en genadelozer dan alle wapens voorheen toeslaat. Eén miljoen doden, miljarden slachtoffers.

Schoemaker vraagt zich af wat de zin is van al dat getest? Hij noemt het niet meer dan inleidende beschietingen in verband met de voorbereiding van een nieuwe serie dwangmaatregelen, nadat de eerste poging met dat zogenaamde killervirus een fiasco bleek,” schrijft hij. Hij haalt snoeihard uit naar de politici en hun adviseurs: “Stelletje doordrammers, verwende kinderen, slechte verliezers, alleen dankzij de zwaar betaalde media met hun fabeltjeskranten kunnen jullie ons in jullie schuilkelders krijgen en worden onze stemmen gesmoord. Grotere wetenschappelijk gebrachte onzin kwam ik niet eerder tegen!” zegt de arts. Ook elders in de wereld begint het op te vallen dat de maatregelen die in het Westen genomen worden nauwelijks nog iets met een virus te maken hebben. Het Westen wordt aangevallen, en niet door Covid-19, aldus de Amerikaanse schrijfster en commentator Candace Owens. ‘Het wordt tijd dat iedereen wakker wordt en terugvecht.’

Viroloog en pathologisch specialist dr. Roger Hodkinson, medisch directeur van het biotechnologie bedrijf Western Medical Assessments, noemt het Westerse coronabeleid ‘totaal ongefundeerde hysterie’, en ‘de grootste hoax die ooit tegen het nietsvermoedende publiek werd uitgevoerd.’ Het is schandalig. ‘Het is politiek die geneeskunde bedrijft, aangewakkerd door de media en dat is een zeer gevaarlijk spel.’

Volgens arts Elke de Klerk lid van de World Doctors Alliance lijkt er een staatsgreep te zijn gepleegd. Op 10 oktober zei ze tijdens een bijeenkomst van de World Doctors Alliance in Berlijn, dat er geen sprake is van een pandemie of epidemie. ‘Er is een vreemde mogendheid die onze overheid heeft overgenomen.’ Regeringen en overheden die net als de Nederlandse beleidsmakers beweren dat ze alle maatregelen ‘voor de gezondheid van de bevolking’ nemen, zogenaamd om ‘kwetsbare groepen te beschermen’, kunnen niet cynischer zijn. Zo roept de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) het kabinet op het wetsvoorstel voor de mondkapjesplicht in te trekken. De NOvA stelt onomwonden dat de medische noodzaak voor de wet ontbreekt en daarmee de rechtsgeldigheid.

 

Nederlandse arts: Er lijkt een staatsgreep te zijn gepleegdElke de Klerk

Een groep artsen is van plan een rechtszaak tegen de Nederlandse overheid te beginnen. Ook een groep advocaten staan op om de overheden strafrechtelijk te vervolgen. In zowel Engeland als Duitsland zijn advocaten bezig met voorbereidingen om leden van de regering en het parlement en iedere overheidscollaborateur strafrechtelijk te vervolgen voor fraude, verraad en genocide. Van de aanklachten zal de genocide aanklacht naar alle waarschijnlijkheid worden behandeld door het Internationaal Strafhof in Den Haag.

Naast de vervolging zal het team advocaten een verzoek indienen om leden van de regering en hun adviseurs onder huisarrest te laten plaatsen. Verder zullen ze eisen dat het parlement wordt opgeheven om zo te voorkomen dat de criminele overheid nog meer mensen gaat vermoorden met hun “corona maatregelen”. Zie ook deze video waarin Reiner Fuelmich een ervaren advocaat uitlegt dat deze coronacrisis, volgens alles wat we vandaag weten, worden omgedoopt tot een “Coronaschandaal” en degenen die ervoor verantwoordelijk zijn moeten strafrechtelijk worden vervolgd en aangeklaagd voor civiele schade. Het gaat volgens Fuelmich om het grootste misdrijf tegen de menselijkheid dat ooit is gepleegd.

Fuelmich: “Op politiek niveau moet alles in het werk worden gesteld om ervoor te zorgen dat niemand ooit nog zo machtig zal zijn dat hij de mensheid kan bedriegen of ons kan proberen te manipuleren met een corrupte agenda. En daarom zal een internationaal netwerk van advocaten de grootste onrechtmatige daad; het corona- fraudeschandaal aanvechten. Het zijn geen loze woorden, en het is uitermate belangrijk dat het boven getoonde filmpje op grote schaal wordt bekeken en gedeeld. De getuigenissen zullen niemand onberoerd laten.”

De machthebbers en hun marionetten hebben een hekel aan mensen die de waarheid over Covid-19 vertellen. Dat is wat Karel van Wolferen is overkomen nadat nummer twee van het nieuwe blad Gezond Verstand met een oplage van 100.000 exemplaren verscheen. Ogenblikkelijk na verschijnen schreeuwden extreem linkse huilebalken van D66 en Groen links dat het blad verwijderd diende te worden uit de boekhandels. Bilderberg (2016) Kajsa Ollongren (D66) vond dat het blad maar bij de boekhandels naast de Fabeltjeskrant in de schappen gelegd moest worden. We maken ook een onderscheid tussen fictie en non-fictie tenslotte,” zei Ollongren over het blad. Marion Koopmans, lid van de Covid-19-crisis-commissie en de WHO, noemde in een tweet van 14 oktober het eerste nummer van Gezond Verstand 1 brievenbusvervuiling en vroeg of er niet iets tegen gedaan moet worden. Logisch dat deze figuren zo reageren want ze werken immers mee aan het uitvoeren van Covid-19 plan en kunnen daarbij geen andere mening gebruiken.

Hoe dan ook, het blad levert onder meer aantoonbaar wetenschappelijk bewijs dat de coronapandemie zoals die door politiek en media wordt voorgesteld één grote hoax is, en worden tal van experts aan het woord gelaten die zich verzetten tegen alle maatregelen die zijn genomen tegen dit virus. Lisa Westerveld, Paul Smeulders (beide GroenLinks) en Kees Verhoeven (D66) vinden dat Gezond Verstand ‘desinformatie’ verspreidt.  Wat deze figuren zeggen is niets anders dan staatscensuur. Artsen die hebben toegezegd mee te willen werken met het blad worden volgens Van Wolferen onder druk gezet.

Toen hij begon met Gezond Verstand kreeg Van Wolferen steeds meer reacties van artsen en hooggeplaatste medische wetenschappers, die in sommige gevallen anoniem wilden blijven. Zij vertelden ontroerende verhalen over hoe erg de lockdowns zijn geweest. “Ze hebben veel meer schade berokkend dan de meeste mensen beseffen. Ook wat betreft ziektes.”Vervolgens beloofden deze mensen hierover artikelen te schrijven, maar zij staan nu onder hele zware druk. Als wij niet duidelijk maken wat er nu gebeurt en in wat voor situatie we terecht zijn gekomen, dan wordt de zaak straks heel veel erger, waarschuwt Van Wolferen.

De in november door Rutte&Co afgekondigde maatregelen zullen zich blijven herhalen. Er zal sprake zijn van beperkingen op wat men noemt “a rolling bases”. Dit betekent dat het ene moment de lockdown streng zal zijn, dan weer wat minder en vervolgens weer streng. De volgende fase in het Covid-stappenplan heeft betrekking op het begin van 2021.

Covid-19 Vervolg stappenplan fase 1: Handhaaf zo lang mogelijk quarantaines en lockdowns om de economie te verzwakken,  burgerlijke onrust te creëren, de toeleveringsketen naar supermarkten te vertragen om zodoende voedseltekorten te veroorzaken.

De wereldbevolking zal begin 2021 geconfronteerd worden met catastrofale maatschappelijke, economische en sociale gevolgen. Armoede, structurele werkloosheid, honger, slechte gezondheid, afname levensverwachting, sociale onrust, vereenzaming van ouderen en het ineenstorten van de sociale cohesie. Er zal een begin worden gemaakt met het creëren van voedseltekorten door de toeleveringsketen naar supermarkten te vertragen. Daardoor zullen wereldwijd miljoenen mensen met voedseltekorten te maken krijgen. Daarnaast zijn er nu al door de lockdowns dit jaar, honderden miljoenen mensen in diepe armoede gestort. De gevolgen zullen nog vele malen rampzaliger worden want de doelstelling is een flinke stap te zetten op weg naar vernietiging van de economie zoals tot in detail in The Great Reset en het Covid-19 stappenplan wordt uiteengezet. Iedere dag dat de lockdowns, social distancing en slavenmaskers in stand worden gehouden, zal de overheid de medische politiestaat strakker om onze halzen aantrekken.

Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum en de grote man achter ‘The Great Reset de Vierde Industriële Revolutie, de Grote Ontwaking en kunstmatige intelligentie, geeft zelf toe dat Covid-19 geen existentieel gevaar vormt. Desondanks benadrukt hij dat de wereld nooit meer zal terugkeren naar normaal. Daarmee suggereert hij dat steeds terugkerende lockdowns, social distancing en andere beperkende maatregelen permanent zullen worden. In juni schreef hij  “Ieder land, van de Verenigde Staten tot China, moet deelnemen, en iedere industrie, van olie en gas tot tech, moet getransformeerd worden. Er is een grote reset van het kapitalistische systeem nodig.” Schwab zei ook dat alles in onze samenleving op de schop moet, ‘van onderwijs en sociale contracten tot arbeidsomstandigheden’. Het ergste moet nog komen! De Great Reset staat bovenaan de agenda van de eerstvolgende editie van het World Economic Forum (WEF) dat in 2021 zal plaatsvinden.

Er zullen zulke radicale, ingrijpende veranderingen plaatsvinden, dat de wereldbevolking die de mainstream media en de diverse nieuwszenders nog steeds geloven, pas wakker zullen worden wanneer ze zien dat hun leven in een nachtmerrie is veranderd. Alle bezit en macht wordt overgeheveld naar een satanische werelddictatuur.

De wereldbevolking staat voor de opkomst van massale slavernij, het terugdringen van de bevolking en collectieve straf wanneer men niet aan de eisen van het satanische tuig wil voldoen. Wat ze gaan doen is alle macht, geld en bezit van burgers overhevelen naar een complex van topglobalisten, toppolitici en topmultinationals. Dat wordt op dit moment wereldwijd uitgerold. Van alle mensen die niet tot deze kliek behoren, zal alles worden afgepakt, inclusief al hun vrijheden en inspraak, en op termijn zelfs de zeggenschap over hun eigen lichaam en gezondheid. Ook de Nederlandse regering werkt daar volop aan mee. Er zal een basisinkomen worden ingevoerd, wat net genoeg zal zijn om in leven te kunnen blijven. Het grootste deel van onze huidige welvaart zal verdwijnen. Logisch dat er burgerlijke onrust zal ontstaan. Dat zal echter met harde hand de kop worden ingedrukt.

Covid-19 stappenplan fase 2 Handhaaf quarantaines op een veel extremere manier dan in fase 1 door de boetes voor niet-naleving te verhogen. Vervang boetes uiteindelijk door gevangenisstraffen. Beperk de bewegingsvrijheid zoals sportactiviteiten zodat door gebrek aan interactie het immuunsysteem van mensen systematisch zal verzwakken waardoor ze vatbaarder zullen worden voor ziektes.

Vervang boetes door gevangenisstraffen (lees ‘heropvoedingcentra’, of concentratiekampen). Mensen met een andere mening zullen met steeds hardere maatregelen worden aangepakt. Mensen die bijvoorbeeld weigeren zich te laten testen, die weigeren zich te laten vaccineren, zullen eerst worden beboet.  Wanneer ze dan nog niet willen luisteren zullen ze worden opgepakt en afgevoerd. Diverse landen zijn al bezig hier voorbereidingen voor te treffen. Zo is de Canadese regering bezig een netwerk van covid-detentiekampen en ‘isolatie’ sites op te richten om diegenen op te sluiten die niet meewerken aan de medische tirannie van de regering van Justin Trudeau. Iedereen kan hier om wat voor reden dan ook in worden opgesloten. In september publiceerde de Canadese overheid een publieke offerte voor aannemers die geïnteresseerd zijn om ‘in iedere provincie en in ieder territorium quarantaine- en isolatiekampen’ te gaan bouwen.  Het gaat om in totaal elf kampen. Overheidscontracten worden in gang gezet om de sites te voorzien van personeel, goederen en diensten.

In dit artikel wordt uitgelegd wat de Canadezen de komende tijd kunnen verwachten: zoals een totale lockdown rond eind december of begin januari 2021 en economische instabiliteit. Hierdoor zullen schulden en werkloosheid in rap tempo oplopen. Maar geen nood want de regering zal de burgers een aanbod doen alle schulden kwijt te schelden. Het maakt niet uit wat voor schulden het zijn. Alles zit inbegrepen, van credit kaart schulden tot hypotheek. In ruil voor een schuldenvrij bestaan moeten ze wel al hun bezittingen opgeven. Niet alleen voor nu, maar voor altijd. Dat zal echter alleen van toepassing zijn op mensen die bereid zijn al hun vrijheden op te geven, alle vaccins te accepteren en alles te doen wat de machthebbers van hen verlangen. Het kwijtschelden van schulden valt trouwens onder het World Debt Reset programma dat zal wereldwijd worden ingevoerd. Zie ook deze video.  

Featured ImageJustin Trudeau,trekpop van de machthebbers. Afbeelding afkomstig van lifesitenews

Trudeau doet er trouwens ook helemaal niet geheimzinnig over dat hij bezig is de The Great Reset plannen uit te voeren. In een tweet op Twitter zegt hij dat de huidige pandemie een mooie ‘gelegenheid biedt tot een reset’. Mooi hé! De marionetten van Klaus Schwab en trawanten komen er nu zelfs rechtstreeks voor uit dat ze zijn agenda dienen. Wanneer volgt Rutte het voorbeeld van Trudeau? Hoewel! Hij heeft de Nederlandse bevolking al in het voorjaar geconfronteerd met zijn uitspraak over het Nieuwe Normaal. Ook dat was een verwijzing naar The Great Reset. De voormalige Australische senator Cory Bernardi zei het al: “De ‘Great Reset’ is simpelweg een andere naam voor de centralisatie van macht en de Nieuwe Wereldorde.”

Trudeau deed de uitspraak al tijdens een videoconferentie van de VN in september, maar er is nu pas ruchtbaarheid aan gegeven. De mainstream media heeft het al die tijd heel bewust verzwegen. Mark Rutte schreef op 16 november op Twitter dat ‘Canada één van de belangrijkste bondgenoten van Nederland is en dat het goed is om met regelmaat met elkaar in gesprek te blijven’.Dan zal Rutte ook wel volledig op de hoogte zijn van Trudeau’s kampen! Velen beginnen inmiddels goed door te krijgen wat Rutte’s rol is in de Great Reset plannen van Klaus Schwab.

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft het publiek al voorbereid om de detentiekampen te accepteren als "een maatregel voor de volksgezondheid" en heeft eerder uitgezonden dat "aarzeling met vaccins" een wereldwijde bedreiging voor de volksgezondheid is. Zo zal het wereldwijd gebeuren. Zo pleit een Duitse CDU Landesminister er openlijk voor om mensen die de coronaregels overtreden, of er openlijk kritiek op uiten, verplicht in psychiatrische inrichtingen op te sluiten. In diverse landen zijn de kampen al volop in aanbouw.

Ook in Nieuw-Zeeland is sprake van quarantaine- of ‘coronakampen’. Victor Davis Hanson van het beroemde Hoover-instituut heeft zich hierover op Fox News uitgesproken. Premier Jacinda Ardern van de Nieuw-Zeelandse Labour-partij kondigde in een video aan dat mensen die naar de coronakampen worden gestuurd 14 dagen langer moeten blijven als ze zich niet willen laten testen. Ze noemde deze waarschuwing ‘een goede stimulans’ om een test te ondergaan.“Je laat je testen of we houden je langer vast in een faciliteit,” zei ze. Volgens Victor Hanson slaan zulke draconische maatregelen nergens op aangezien Nieuw-Zeeland nauwelijks is getroffen door de pandemie. Net zoals dat gaat bij ieder tiranniek bewind, is bedreiging, intimidatie en het zich schuldig laten voelen van mensen ook al hebben ze niets gedaan, een noodzakelijke manier om dat bewind in stand te houden. In een later stadium volgt dan ook meestal geweld, opsluiting en wie weet wat ze verder nog van plan zijn. In ieder geval zijn zij bezig een nazi-Duitsland-achtige mondiale commando-structuur te creëren om mensen voor een bepaalde tijd op te sluiten.

Vervolg op 30-11-2020

Franklin ter Horst

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud