Uit het nieuws 23-08-2021

 

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

 

Patholoog Roger Hodkinson spreekt van een ‘gestoorde episode uit de menselijke geschiedenis’

 

De befaamde Canadese patholoog Roger Hodkinson directeur van het biotechnologie bedrijf Western Medical Assessments, heeft zich in een interview met RAIR Foundation USA fel uitgesproken tegen de coronavaccins. Hodkinson noemt ze experimenteel, gevaarlijk en dat ze leiden tot allerlei complicaties. “Mensen worden op machiavellistische wijze (wanneer het doel de middelen heiligt) geïntimideerd om ze te halen.” Hij waarschuwde ook voor mogelijke lange termijn gevolgen. “Bij tweederde van de gevaccineerden treden bloedstolsels op, die kunnen leiden tot hartfalen of dementie. Ook kunnen de vaccins de vruchtbaarheid nadelig beïnvloeden.” Hij sprak van een ‘ongelooflijk gestoorde episode uit de menselijke geschiedenis’.

 

Hodkinson haalde in november 2020 ook al het nieuws toen hij zei dat mensen ‘om de tuin worden geleid’ door hun overheid en dat het coronavirus niet erger is dan een ‘stevige griep’. Hij noemde het Westerse coronabeleid ‘totaal ongefundeerde hysterie’, en  sprak van ‘de grootste hoax die ooit tegen het nietsvermoedende publiek werd uitgevoerd.Het is politiek die geneeskunde bedrijft, aangewakkerd door de media en dat is een zeer gevaarlijk spel.’

 

Patholoog Roger Hodkinson

 

Hij zegt dat de waarheid op brute wijze de kop ingedrukt wordt door de mainstream media. “Ze liegen elke avond tegen je op de televisie” en voegde toe dat de sociale media op grote schaal censureren en dat de waarheid alleen via alternatieve media naar buiten komt. Ook artsen liegen tegen je, benadrukte de patholoog. “Ze houden laf hun mond en laten inkomen prevaleren boven ethiek”.

 

Tijdens de Stop the Shot conferentie die op 4 augustus live werd uitgezonden door America’s Frontline Doctors en LifeSite News zei Hodkinson:“Dit is een horrorshow zonder weerga, de ergste in de geschiedenis van de geneeskunde.” Maar er is hoop: “De dominostenen beginnen te vallen en als het stof neerdaalt, zullen reputaties worden verwoest omdat dit van begin tot eind een hoop leugens is geweest.” Hodkinson denkt dat er een moment komt waarop de massa zal inzien hoe ze gemanipuleerd is. “Het volk zal dit verschrikkelijke moment uit de medische geschiedenis niet vergeten als de waarheid naar buiten komt. Mainstream media en social media kunnen proberen de realiteit te verdoezelen, maar de waarheid zal zegevieren.”

 

Factcheckers zetten Hodkinson weg als een pseudowetenschapper, antivaxer en verkondiger van complottheoriën, maar dat blijkt tegenwoordig normaal te zijn. Mensen die de waarheid verkondigen moeten nu eenmaal belachelijk gemaakt worden. 

Hoe het kwaad steeds verder om zich heen grijpt

Op vrijdag 13 augustus was het World Economic Forum (WEF) duo Mark Rutte en Hugo de Jonge weer op de buis met een nieuwe aflevering uit de serie de “Covid-19 zwendel”.  Ze gaven opnieuw tekst en uitleg over maatregelen om het verschrikkelijke virus te beteugelen. Als alles mee zit willen ze vanaf 20 september de 1½ meter afstand volledig loslaten, en dan gaan werken met coronatoegangsbewijzen een ander woord voor (vaccinatiepaspoorten). Vanaf 1 november moeten alle coronamaatregelen van tafel. Rutte: “Als het kan gaat de samenleving terug naar nieuw normaal, dat wil je uiteindelijk. Vreemde opmerking want de Nederlandse bevolking zit al vanaf het voorjaar van 2020 in een nieuw normaal. Vanaf dat moment werden wij gevangen gezet in een verwoestende cyclus van dwangmaatregelen en werden de democratische spelregels en grondrechten met voeten getreden. Ze hebben weliswaar enige versoepelingen doorgevoerd maar de corona spoedwet is nog steeds van kracht.

Hugo de Jonge zei iets anders dan zijn baas. Hij zei: ‘Stap voor stap, terug naar normaal.” Het zaaien van verwarring is ze niet vreemd. Wat ze de Nederlandse bevolking hebben voorgeschoteld zijn dezelfde nietszeggende kletsverhalen waar we nu al vanaf het voorjaar van 2020 mee te maken hebben. De misleiding in Nederland is zó schaamteloos groot dat het nauwelijks te bevatten is.

De praktijk zal uitwijzen dat de tirannie onverminderd door gaat en er in de loop van het najaar nieuwe dwangmaatregelen zullen worden ingevoerd met het argument dat er nog teveel mensen ongevaccineerd rondlopen en verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van het Deltavirus of welke virus dan ook. Ook zijn ze van plan om vanaf 20 september ‘mystery guests’ (lees de nieuwe Gestapo) in te zetten in de horeca om te controleren of testen voor toegang wordt nageleefd. De Jonge riep de Nederlanders voor de zoveelste keer om zich te laten vaccineren: “1½ jaar heeft het virus ons in de greep, om uit de greep te komen moeten zoveel mogelijk mensen de keuze maken voor vaccinatie. Plan je (genmanipulatie) prik” aldus de schoolmeester die sinds de Corona-Psyop op het Nederlandse volk is losgelaten en die zichzelf matigt verstand van gezondheid te hebben. Hij liet in juni al weten extra Moderna-vaccins in te kopen voor de komende jaren.

In 2006 werd de griepprikcampagne in Nederland opgeschort na 4 overlijdens nu gaat het prikken gewoon door. De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 heeft tot dusver 1504 meldingen van sterfgevallen ontvangen. Ondanks deze cijfers blijft De Jonge het vaccineren promoten als het “beste wat ons kan overkomen.” De waarheid is dat de gevaccineerden onderdeel zijn van een experiment, zegt Arts Vladimir ‘Zev’ Zelenko in de Stew Peters Show.

Genome Editing: Die Zukunft der GentechnikGenmanipulatie

De experimentele Covid-19 genmanipulatie injecties moeten er koste wat kost worden doorgedrukt, maar wat ze aan het doen zijn is  onethisch, immoreel, illegaal, onaanvaardbaar en gevaarlijk omdat de vaccinaties nog tot eind 2023 in een experimentele fase zitten. Nederland is net als de andere landen een testlaboratorium. Dit is beslist niet aanvaardbaar in de wereld van de geneeskunde. Het bedrog is groots en alomvattend en er wordt sinds het begin van de vaccinatiecampagne iets heel elementairs verzwegen over de dramatische gevolgen die de vaccinaties tot dusver hebben gehad. De campagne - laat je vaccineren, red jezelf, red het land, is niets anders dan volksverlakkerij en het schenden van mensenrechten. 

Rutte en trawanten zijn echt niet van plan ons de vrijheid terug te geven. Dat strookt niet met de opdracht van WEF-baas Klaus Schwab. In plaats van vrijheid hebben ze de fundamenten gelegd voor de komende wintertirannie. Het in gang gezette kwaad zal met hulp van de medeplichtige cohorten, de nepnieuwsmedia, die hen bijstaan in het verkondigen van hun plandemische leugens, steeds verder om zich heen grijpen. Velen hebben nog niet in de gaten dat ze een satanisch  plan op ons hebben losgelaten. Het blijkt dat veel mensen gemakkelijk te manipuleren zijn door beloften te geloven die de leiders nooit van plan zijn na te komen.

 

Totalitarisme gedijt alleen omdat een deel van de samenleving destructieve karaktertrekken blijkt te bezitten door bereid te zijn de opgelegde terreur te accepteren. Alle tirannen geloven dat ze rechtvaardig zijn in hun zaak, zelfs als ze weten dat hun daden moreel verwerpelijk zijn. Hun verhaal is een leugen die nu al ruim 1½ jaar stug overeind wordt gehouden. Ze komen nooit met steekhoudende argumenten of met wetenschappelijk goed onderbouwde standpunten en krijgen daarbij de volledige steun van een hele serie collaborateurs.

 

Corona vaccinaties hebben al meer doden veroorzaakt dan de bombardementen op Japan

 

Volgens Mike Adams van Natural News waren deze bombardementen een opzettelijke, willekeurige daad van massamoord zoals ook nu weer te zien is met de wereldwijde vaccinatiecampagne. “Belangrijk is dat men met de bombardementen op Japan toen al bewees dat de regering van de Verenigde Staten bereid was een massamoord te plegen om haar strategische doelen te bereiken” aldus Adams. Op 6 augustus 1945 werd de eerste atoombom met de naam Little Boy boven de Japanse stad Hiroshima tot ontploffing gebracht waarbij in een klap 78.000 mensen werden gedood als gevolg van de enorme drukgolf en de intense hitte die bij de explosie vrijkwam. Op 9 augustus 1945 werd de plutoniumbom “Fat Man” boven Nagasaki gedropt. De bom explodeerde 469 meter boven de voorstad Urakami en maakte in totaal bijna 150.000 slachtoffers (74.000 direct omgekomen doden en 75.000 gewonden).

 

De boven Nagasaki gedropte Fat man

 

In de jaren die volgden zouden nog tienduizenden sterven aan de gevolgen van de beide ontploffingen. Volgens de officiële lezing van de Amerikanen zouden deze bommen een einde hebben gemaakt aan de Tweede Wereldoorlog, maar er bestaan een aantal toegankelijk geworden documenten die het verhaal vertellen dat Japan al enkele maanden daarvoor, tenminste tweemaal een aanbod had gedaan de oorlog te beëindigen. Bovendien waren vooraanstaande Amerikanen van mening dat het ging om een onnodig experiment.

Volgens de officiële telling hebben de Verenigde Staten in totaal 1054 atoomproeven gehouden. De meeste proeven zijn gedaan in de staat Nevada, een paar in Alaska, Colorado, Mississippi en New Mexico en op de Marshalleilanden. Hierbij werd een heel ecosysteem verwoest en talloze eilandbewoners in de Stille Oceaan werden gedood door stralingsvergiftiging. “Vandaag richt de genocide zich op de eigen burgers die massaal worden vermoordt met biowapens wat men een vaccin noemt”aldus Adams.

“De oorlog die het Pentagon ooit voerde tegen Japan is nu gericht op het Amerikaanse volk en we zijn niet veiliger dan de mensen die op die noodlottige dag in Hiroshima leefden. Er zijn al honderdduizenden doden door vaccins onder onschuldige burgers. Het covid-"vaccin" is het ultieme massavernietigingswapen, dat menselijk weefsel vernietigt en lijden en dood veroorzaakt bij iedereen die de pech heeft ermee te worden geïnjecteerd. De inentingsbende van de Biden-administratie is nu tirannieker, gevaarlijker en meer dronken van de macht dan ooit in de geschiedenis van de VS. Ook Biden voert de plannen van Klaus Schwabs Great Reset uit net als de vele andere trekpoppen die wereldwijd bezig zijn de bevolking te knevelen met misdadige dwangmaatregelen. Alle grootmachten liggen op een lijn, of je nu in Europa woont, Amerika, Rusland, China, Afrika of Australië. Overal voeren ze hetzelfde scenario uit en dat duidt op een groter plan. Ook bereid de Biden-administratie zich voor haar eigen burgers in concentratiekampen op te sluiten om de strategische doelen van Klaus Schwab en trawanten uit te voeren.

De Amerikaanse overheid verklaart tegenstanders Covid-maatregelen zelfs tot ‘potentiële terroristen’.

 

Het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) bereidt zich voor om ‘risicopersonen’ op te sluiten in ‘interneringskampen’.Al in 2020 bleek dat de CDC de oprichting van ‘groene zones’ mogelijk heeft gemaakt, waar ongevaccineerden en andere mensen die worden bestempeld als ‘een groot risico’ gedwongen in kunnen worden opgesloten. Mensen die worden gezien als risicopersonen kunnen uit hun huis worden gehaald en in kampen geplaatst. Het CDC-document roept openlijk op tot het scheiden van koppels en gezinnen. Deze kampen zullen in elke Amerikaanse stad worden gelanceerd. Ze noemen het interneringskampen maar in feite zijn het concentratiekampen.  Mensen zullen tegen hun wil uit huis worden gehaald en in een ‘groene zone’ geplaatst worden en daar minstens voor de duur van zes maanden worden opgesloten.”In de uitzending werd ook verwezen naar een document, een tender van de Britse overheid voor het bergen van grote hoeveelheden lijken. “Het is onze taak om mensen op de hoogte te brengen,” reageerde presentator Stew Peters. “Het is geen complottheorie meer. De Amerikaanse regering voert oorlog tegen het eigen volk met verplichte vaccinaties, opzettelijke voedseltekorten, enorme overheidsplunderingen en het bestempelen van anti-lockdown demonstranten als ‘terroristen’.

 

De gouverneur van de Amerikaanse staat Tennessee Gov. Bill Lee heeft een Executive Order, (nummer  83) ondertekend, wat inhoud dat hij troepen van de Nationale Garde machtigt om in te breken in de huizen, mensen onder schot te ontvoeren en ze naar covid-interneringskampen te brengen, allemaal zonder een eerlijk proces of respect voor burgerrechten. Bill Lee zit bovenop de aankondiging van de CDC dat covid-kampen op landelijke basis zullen worden opgezet, waarbij ongevaccineerden naar "humanitaire instellingen" worden gebracht waar ze worden onderworpen aan terreur en gedwongen zullen worden tot dwangarbeid. Nazi-Duitsland is nog steeds springlevend. Anti-vaxxers zullen niet alleen hun vrijheden, maar ook hun banen en posities kwijt raken. Het is allemaal publiekelijk aangekondigd. Wat diverse klokkenluiders (Wappies) van meet af aan hebben verkondigd - maar door zowel de beleidsvoerders als de mainstream media spottend zijn weggezet als ‘samenzweerders’- wordt nu gewoon zichtbaar voor iedereen uitgerold. Als mensen niet massaal vreedzaam tegen deze staatsdiscriminatie, onmenselijke uitsluiting en Apartheid in opstand komen, zullen ongevaccineerden op den duur compleet uit de samenleving worden gestoten.

De Australische bevolking is overgeleverd aan monsters

In Australië is de Covid-19 terreur aan een volgende fase begonnen en lijken de leiders hun verstand te hebben verloren.   Was het vorig jaar al bar en boos, het wordt steeds gekker. Het leger is opgeroepen om mensen te dwingen thuis te blijven en van deur tot deur te gaan om te controleren of ze zich aan de regels houden. Kijk en luister naar deze toespraak in de Australische Senaat. “Gaan we straks ook in Nederland meemaken dat de soldaten door de straten lopen?” Politiehelikopters cirkelen rond en mensen in parken of openbare ruimtes worden geconfronteerd met politieoptreden en hoge boetes.  Er heerst angst om buiten betrapt te worden zonder een geoorloofd excuus. Zelfs op het platte land houden drones mensen in de gaten.

 

In Sydney mogen mensen maar maximaal vijf kilometer van hun huis. Slechts één persoon per huishouden mag alleen voor een beperkt aantal zaken het huis verlaten. Ze mogen geen bezoek meer ontvangen, Mensen die de coronaregels overtreden, riskeren een boete van 5000 Australische dollar. Dat is gelijk aan 3114,68 Euro. Premier Daniel Edwards van de Australische deelstaat Victoria heeft aangekondigd dat mensen hun mondkapje buiten niet langer mogen afzetten om alcohol te drinken. “Er is een reden dat kroegen gesloten zijn. Het is niet veilig om ze te openen. Het afdoen van mondkapjes om buitenshuis alcohol te drinken, is niet toegestaan.”

De gezondheidschef van die deelstaat riep mensen op om met niemand te praten als ze de deur uitgaan. “We moeten allemaal samenwerken,” zei Chief Health Officer Kerry Chant tijdens een persconferentie. “We moeten onze reisbewegingen beperken. We moeten ervan uitgaan dat eenieder waar we buitenshuis mee in contact komen het virus kan overdragen. Hoewel het in de menselijke natuur zit om een gesprek aan te gaan met anderen, om vriendelijk te zijn, is dit helaas niet de tijd om dat te doen. Dus zelfs als je je buren tegenkomt in het winkelcentrum, in de Aldi of in een andere supermarkt, maak dan geen praatje. Het is nu tijd om je interactie met anderen tot een minimum te beperken. We willen er absoluut zeker van zijn dat we in het dagelijks leven niet in contact komen met iemand die een risico vormt,” aldus dr. Chant.Het Australische parlementslid Frank Pangallo zegt dat niet-gevaccineerde mensen “door de autoriteiten moet worden gecontroleerd en beperkt in hun doen en laten.”

De minister van Volksgezondheid en Medisch Onderzoek van New South Wales, Brad Hazzard, kondigde op 16 augustus aan dat 24.000 kinderen uitgenodigd zullen worden voor een massaal vaccinatie ritueel onder politiebewaking, zonder dat ouders daarbij aanwezig mogen zijn. Deze massale vaccinatie zal plaatsvinden in de Qudos Bank Arena. Deze locatie heeft jarenlang dienst gedaan als een satanische tempel waar satanische rockgroepen golven van demonische energie hebben losgelaten terwijl demonische menigten Satan toejuichten. Brad Hazzard zegt over dit vaccinatie ritueel: “Misschien kunnen mama en papa of één van je familieleden je afzetten. Zorg dat ze buiten de arena blijven, want we willen niet dat er te veel mensen rondlopen in de arena,” zei Hazzard. Hij voegde toe dat dit een ‘gouden kans’ is voor kinderen om zich te laten vaccineren. “Ik wil tegenover de mama’s en papa’s benadrukken dat er binnen goed voor jullie kinderen wordt gezorgd. Er zijn onder meer verpleegsters en politieagenten om de kinderen aanwijzingen te geven. Kinderen moeten de prik halen om naar school te kunnen. Politici omschrijven het vaccin als  een ‘ticket naar de vrijheid’ maar het is een kinderofferritueel dat op nationale schaal wordt uitgevoerd.

 

Mensen die hadden afgestemd op de Australische nieuwszender ABC keken raar op toen in het journaal plotseling een livestream satanisch ritueel werd getoond van de Noosa Temple of Satan en hoor je een man in een zwart gewaad naast een petruskruis ‘Hail Satan’ zeggen. Het lijkt wel alsof Australië zich volledig aan de macht van de duisternis heeft overgegeven.

Tegengeluiden worden nog wel gehoord in Australië maar worden steeds zeldzamer. Op de site van Frontpage schrijft Katie Hopkins: “Wie blijft er over om op te komen voor Australiërs die door hun eigen regering worden gegijzeld? Je kunt de wanhoop horen van de mensen die mijn site bezoeken. Hun persoonlijke verhalen zijn hartverscheurend om te lezen: zelfmoord, depressie, angst voor hun leven en toekomst. De premier, Scott Morrison, zegt dat Australiërs het continent kunnen verlaten als 80% is gevaccineerd. De premier van NSW, Gladys Berejiklian, zegt dat deze lockdowns alleen worden opgeheven als 50% van de bevolking is gevaccineerd. Neem je prik of anders. Dit is medische chantage. De media knikken mee uit angst voor een verbod”.

Tegengeluiden ook van duizenden Australiërs die in diverse steden de weg op gaan om te protesteren omdat ze de enorme zwendel zat zijn. Ze geloven dat de waarheid uiteindelijk zal winnen.  Klik ook hier.

Burgemeester Steve Christou van Cumberland, City Council in de Australische deelstaat Nieuw-Zuid-Wales, plaatste op 13 augustus een tweet op Twitter waarin hij de nieuwe lockdownmaatregelen die in zijn regio van kracht zijn, vergelijkt  met nazi-Duitsland: “alle inwoners van Greater Sydney hebben vanaf nu een vrijbrief nodig om de regio te kunnen verlaten. “Welkom in nazi-Duitsland,” schreef de burgemeester, die de tweet later verwijderde. Hij liet zich eerder ook al kritisch uit over de aanscherping van de lockdownmaatregelen door te spreken van ‘dictatoriale waanzin’.Minister David Elliott van Politie en Hulpdiensten in de deelstaat Nieuw-Zuid-Wales riep de burgemeester na de tweet op om terug te treden. Hij vond het bericht ‘weerzinwekkend’.

Australië lijkt niet langer op een democratie maar heeft inmiddels alles weg van een fascistische dictatuur waar mensen in hun eigen huis worden opgesloten en gedwongen worden tot vaccinaties om het recht te verdienen zich weer "vrij" te mogen bewegen.

Franklin ter Horst

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud