Uit het nieuws 22-06-2020

 

Door: Franklin ter Horst

Duitse krant Bild zegt dat lockdown een enorme vergissing is

Nauwelijks te geloven maar toch is er tenminste één belangrijk erkend nieuwscentrum dat de waarheid over de lockdown durft te vertellen. Europa's bestverkochte krant het Duitse “Das Bild” laat zien dat er ook nog andere meningen bestaan dan die van de machthebbers met in hun kielzog de leugenachtige mainstream media. De krant zegt dat de Lockdown een enorme vergissing is verwijzend naar zeven bekende intellectuelen die kritiek hadden op de officiële reactie van de Duitse regering. Specialisten met een andere mening worden genegeerd. De intellectuelen uiten ook kritiek op de beslissing van de overheid de grondrechten van burgers ter zijde te schuiven, het platleggen van het openbare leven te rechtvaardigen en de ernstige inmenging in de vrijheden van de burgers. Ook in Nederland worden bekende intellectuelen de mond gesnoerd of zelfs belachelijk gemaakt. 

Prof. Klaus Püschel, een gerespecteerde patholoog en hoofd van het Instituut voor Forensische Geneeskunde in het Universitair Ziekenhuis van Hamburg, stelt dat “COVID-19 uiteindelijk een virale ziekte is zoals griep, die in de meeste gevallen onschadelijk is en alleen dodelijk is bij onderliggende ziektes. "Het is belangrijk om naar de nasleep van de epidemie te kijken om te zien of COVID-19 echt de doodsoorzaak was", merkt Püschel op. “Van de ongeveer 180 overledenen met het coronavirus die we hebben onderzocht, leden allemaal in ernstige mate aan reeds bestaande aandoeningen en waren in ieder geval gestorven.

De Duitse Prof: Klaus Püschel

Professor Stefan Homburg van de Universiteit van Hannover, een voormalig adviseur van de federale regering, is het ermee eens dat het aantal doden in Duitsland op geen enkele manier de sluiting van het land rechtvaardigen. "Met de afsluiting hebben de federale en deelstaatregeringen een grote fout gemaakt. De schade neemt elke dag toe, alle verboden moeten onmiddellijk worden opgeheven. Lege voetbalstadions en halflege restaurants zijn voor niemand waardevol." Professor Hans-Jürgen Papier, voormalig president van het Federale Constitutionele Hof, zei van zijn kant dat het debat te kort was en staatsinterventies te ver gingen. Er had een breder en gedetailleerder parlementair en openbaar debat moeten plaatsvinden om de consequenties ervan duidelijk in beeld te brengen. Dat is allemaal niet gebeurd.

 

Net als in Duitsland is er ook in Nederland geen echt debat over de maatregelen gevoerd. Ze zijn op een dictatoriale manier afgedwongen. Ook de Nederlandse regering onder leiding van Mark Rutte heeft krankzinnige maatregelen genomen zonder diverse echte deskundigen te raadplegen over de mogelijke gevolgen. “Blijf in huis en houdt 1½ meter afstand anders volgen er zware boetes”. Vrijheidsberoving zonder wettelijke basis! Dictatuur in wording!

De idolen van de Europese Unie in Ramallah roepen op tot het vermoorden van Joden

Palestinian Media Watch (PMW) meldt dat de landrovers in Ramallah haar onderdanen blijft aanzetten tot het plegen van geweld tegen Joden. Daarvoor gebruiken ze de laatste tijd onder meer muziekvideo's die worden uitgezonden op door de regering gecontroleerde televisie. Een van de muziekvideo's roept kijkers op om "de glorie van Khaybar te herstellen” als een bedreiging aan het adres van het Joodse volk dat ze hun komende nederlaag en slachting door moslims moeten verwachten.” Khaybar is een oase die ongeveer 150 kilometer ten noorden van Medina in Saoedi-Arabië ligt. Voor de komst van de islam werd deze plaats door Joden bewoond. Khaybar is vooral bekend geraakt door de Slag bij Khaybar, die hier heeft plaatsgevonden. Tijdens deze slag, in het jaar 628, veroverde de profeet Mohammed Khaybar op de Joden. Het fort bij Khaybar, waar de Joden zich tijdens de slag terugtrokken, bestaat nog steeds. Veel Joden werden hier door Mohammed en zijn volgelingen vermoord.

 De oase van Khaybar gezien vanuit de bergen met dadelpalmen en linksboven de beide andere voormalige joodse forten

 

Een andere videoclip zeggen zangers dat ze ten dienste staan van de Al-Aqsa-moskee in Jeruzalem, dat ze de dood niet vrezen en hun bloed als een ‘fakkel’ zal zijn. Naast deze videoclips gaat het opruien van de leiders in Ramallah onverminderd door. Ze noemen stenengooiers “peaceful protestors.”

 

De landrovers in Ramallah profiteren ook weer ten volle van de Wuhan-virus crisis om tot moord op Joden aan te zetten. Sinds het uitbreken van deze pandemie hebben veel invloedrijke Palestijnen de leugen verspreid als zou het Wuhan-virus een product van Israël zijn. Het virus zou als biologisch wapen opzettelijk in de Palestijnse gebieden verspreidt zijn. Dit soort laster wordt verspreid door de hele top van de “Bende van Ramallah”. Zo lanceerde premier Muhammad Shtayyeh een campagne om deze opruiing te stimuleren, en bijna onmiddellijk daarna gaven andere hoge functionarissen, waaronder regeringswoordvoerder Ibrahim Milhem, de gezondheidsminister en burgemeesters, allemaal soortgelijke verklaringen af. Ze beweren dat Israël het virus opzettelijk verspreid via nabijgelegen geïnfecteerde Joodse inwoners en via geïnfecteerde Palestijnse arbeiders die terugkeerden van hun werk in Israël.

 

Het ophitsen tot haat en geweld is een belangrijk wapen van de landrovers in Ramallah en de doodscultuur Hamas in Gaza. Kinderen die onder het bewind van Mahmoud Abbas vallen, wordt met de paplepel ingegeven dat het een grote eer is onschuldige Israëlische burgers te vermoorden. De schoolboeken staan er vol, sportvelden, straten en pleinen zijn genoemd naar moordenaars met bloed aan hun handen. Dag na dag krijgen de bewoners te horen dat Israël "Palestina" bezet houdt en worden ze aangemoedigd gewelddaden te plegen.  Opruiing is ook bedoeld om de volgelingen voor te bereiden op een volgende intifada.  Voorbeeld is de door terreurmiljardair Jasser Arafat georkestreerde 2e intifada. Oorlogsmagazijnen waren al ruim van tevoren ingericht met wapens en munitie, met voedsel, water en olie en generatoren.

 

De beide broeders in het kwaad: Jasser Arafat en Mahmoud Abbas

 

De bevolking werd in de media en in moskeeën opgehitst tot het aangaan van een gewelddadige confrontatie met Israël waardoor de zaak volledig escaleerde. "Revolutie tot de overwinning" klonk de alom gehoorde kreet en oorlog aan de zionistische bezetter. En geheel volgens planning stuurde Arafat zijn hellehonden de straat op om Israëli’s te vermoorden. Ook de christenen moesten het ontgelden.

 

Christelijke begraafplaatsen werden verwoest, telefoonverbindingen naar kerken doorgesneden christenen uit hun huizen verdreven, vermoord, verkracht, stelselmatig vervolgd, gemolesteerd en geïntimideerd. Met name de Fatah-Tanziem terreurbeweging onder leiding van Marwan Barghouti zaaide tussen 2000-2002 doodsangst onder de christelijke bevolking van onder meer Bethlehem en Beit Jala, een dorp nabij Bethlehem.

 

Er is in de daarop volgende jaren helemaal niets veranderd. De moordzucht straalt er nog steeds van af en de opruiing gaat non-stop door. Israëlische militairen worden routinematig "nazi's" en de Israëlische premier met "Hitler" vergeleken. Generaties Palestijnen zijn opgevoed met dit soort hersenspoeling en het maakt vrede met Israël onmogelijk. Wat zullen de leiders van EuroBabel weer trots zijn op hun helden in Ramallah.

 

Franklin ter Horst