Uit het nieuws 20-12-2021

 

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

De bewijzen stapelen zich op dat de injecties een enorme toename veroorzaken van gevaccineerden die ziek worden.

Hoogleraar (en) experimentele immunologie Pierre Capel liet in de videocolumn ‘de Mexicaanse Hond‘ de harde statistieken zien waaruit onomstotelijk blijkt hoezeer er gelogen en bedrogen wordt met wat ze  besmettingscijfers noemen. Zoals bekend zijn deze cijfers al vanaf het voorjaar van 2020 aantoonbare nonsens, aangezien ze afkomstig zijn van de fake-PCR test die ook volgens de uitvinder en Nobelprijswinnaar Kary Mullis beslist niet geschikt is voor het opsporen van een virus omdat het daar nooit voor ontworpen is. Enkele maanden voor de pandemie, overlijdt hij plotseling en wordt zijn test juist gebruikt voor het testen of mensen ‘besmet’ zijn. In tal van landen, ook in Nederland, laat men de zogenaamde ‘besmettingscijfers’ bewust exploderen.

De bewijzen stapelen zich op dat de injecties een enorme toename veroorzaken van gevaccineerden die ziek worden. Volgens professor Sucharit Bhakdi blijkt het klinische onderzoek op basis waarvan het Pfizer-vaccin is goedgekeurd voor noodgebruik te zijn vervalst. Er is geen enkel bewijs dat deze vaccins beschermen tegen ernstige ziekte en sterfte. Dat zei hij tijdens het tweede symposium van Doctors for Covid Ethics. “Al die vaccins kunnen niet werken en zullen nooit werken omdat de antilichamen zich aan de verkeerde kant van de muur bevinden. Als je gevaccineerd bent, ben je tegen niets beschermd. Ze hebben het nu over ‘doorbraakinfecties’ als gevolg van nieuwe varianten. Ze breken nergens doorheen. Er is nooit sprake geweest van enige vorm van bescherming. Geloof al die boeven en criminelen niet langer. Ze liegen tegen je. Vaccinatie heeft geen enkel voordeel. Geen enkele coronavaccinatie biedt bescherming.” aldus de emeritus hoogleraar.

In Duitsland heeft men bloed afgenomen van vier ongevaccineerde mensen en van vier gevaccineerde mensen. In deze video die in het Nederlands is ondertiteld, is goed te zien wat er met het bloed van gevaccineerden gebeurt. Er is geen bedrog in het spel, want alles wordt live gefilmd met datum en tijdaanduiding. Steeds meer onderzoeken laten zien dat een schokkend aantal sterfgevallen rechtstreeks veroorzaakt worden door wat men de ‘coronavaccins’ noemt. Dat er een verband bestaat tussen de oversterfte en de vaccinatiegraad werd ook al vastgesteld in Duitsland.

De wereldvermaarde viroloog Geert Vanden Bossche, voorheen werkzaam voor de Bill & Melinda Gates Foundation, heeft onlangs gewaarschuwd voor de gevaren van de experimentele coronavaccins. Hij adviseert ongevaccineerden ongevaccineerd te blijven en voorspelt dat de gezondheidszorg gaat instorten als gevolg van complicaties bij gevaccineerden. Vanden Bossche waarschuwt dat de antilichamen die worden aangemaakt na coronavaccinatie het aangeboren immuunsysteem onderdrukken. Hoe meer prikken men neemt, hoe meer dit immuunsysteem wordt onderdrukt. Neem dus vooral geen boosters, stelt de viroloog. Blijf in godsnaam ongevaccineerd. De gevaccineerden zijn nu een broedplaats voor het virus” zegt hij.

Zoals gebruikelijk doen ook de wereldwijde psyop-sprookjesvertellers van de mainstream media weer mee de coronavariant Omicron neer te zetten als iets gruwelijks. Er wordt gezegd dat er meer dan "30 mutaties" van deze nieuwe variant zijn en dat deze zich sneller over de aarde kunnen verspreiden dan wat dan ook in de geschiedenis.

Volgens Brighteon is de omicron "variant" echter pure fictie. Niemand ter wereld blijkt tot dusver via laboratoriumtests geïsoleerde virale monsters van omicron te hebben ontdekt. Toch beweren de zogenaamde deskundigen dat de boosterinjecties hiertegen bescherming bieden en heeft de Nederlandse Great Reset-sekte weer een harde lockdown ingevoerd tot ten minste 14 januari 2022. Omicron is hier zeggen ze en begint zich veel sneller te verspreiden dan eerst verwacht. Ook deze zoveelste lockdown is weer volledig gebaseerd op gebakken lucht. Er is geen enkele reden-en geen enkel draagvlak meer voor deze waanzin in de samenleving. Ondernemers krijgen opnieuw een misdadige klap in het gezicht. De volgelingen van Klaus Schwab hebben op Kamervragen toegegeven dat er overeenkomsten gesloten zijn met het World Economic Forum die ‘juridisch bindend’ zijn! Dat is wat de wappies al van meet af aan met harde bwijzen hebben aangetoond.

Onderzoek door de Centers for Disease Control and Prevention, (CDC) in de VS laat zien dat maar liefst 79 procent van de ‘omicron’ gevallen voorkomt bij gevaccineerden. Het is zoals diverse deskundigen al hebben aangetoond dat dit geen virus is maar wordt veroorzaakt door de vaccinaties. De CDC waarschuwt dat er vanaf kerstmis wekelijks 15.600 vaccinatiedoden zullen vallen, en dat deze massasterfte in 2022 zal doorgaan.In Nederland bedraagt de oversterfte al meer dan 40%. 

Ondanks het inmiddels gigantische aantal vaccinatiedoden ziet Hans Kluge, directeur Europa van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), vaccinatieplicht als „een laatste redmiddel" in de strijd tegen de coronapandemie. Wel zei hij op een persconferentie dat daarvoor pas kan worden gekozen als alle andere maatregelen om de vaccinatiegraad te verhogen onvoldoende effect hebben gehad.

Terwijl er in diverse landen na uitrol van de coronaprik sprake is van oversterfte bij kinderen waaronder in Groot-Brittannië en de Europese medicijnautoriteit EMA meldt dat er bij 5592 gevallen ernstige bijwerkingen zijn gemeld en 67 kinderen overleden zijn door de experimentele gentherapie, adviseert de Nederlandse Gezondheidsraad om kinderen van 5 tot 11 jaar te laten vaccineren. Volgens Hugo de Jonge staat het belang van de kinderen voorop. “Ouders hebben uiteraard de keuze om het wel of niet te doen, maar hij benadrukt dat het „wel verstandig is om te doen.” Dr. Robert Malone zegt hier waarom 16.000 artsen en medische wetenschappers over de hele wereld een verklaring hebben ondertekend waarin publiekelijk wordt verklaard dat gezonde kinderen niet tegen COVID-19 mogen worden gevaccineerd.

Dr. Sherry Tenpenny zegt het volgende over het vaccineren van jonge kinderen tegen corona. “Misschien zullen mensen een keer wakker worden als miljoenen kinderen van zes of zeven jaar oud zijn gestorven. Als het mensen persoonlijk begint te raken. Als het hun eigen kinderen betreft.”Ze vertelt verder dat de wereld van veel kleine kinderen voor een groot deel al is verwoest door de lockdowns en de maatregelen zoals de mondkapjes. “Dat we wereldwijd al een enorme toename hebben gezien van kinderen die lijden aan depressie en rondlopen met zelfmoordgedachten omdat de wereld zoals zij die eens kenden helemaal is verdwenen. Alle dingen die het leven van kinderen, mooi, leuk, interessants, spannend en uitdagend maakt zijn verdwenen.”

Het conflict tussen Rusland en de Oekraïne loopt steeds verder op

Volgens Moskou is de NAVO-Rusland relatie “slechter dan in de donkerste dagen van de Koude Oorlog”. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken zei na afloop van een tweedaags NAVO-beraad in Letland op 1 december dat Rusland klaar staat om de Oekraïne binnen te vallen. Ook zei hij dat de NAVO-lidstaten in dat geval bereid zijn om actie te ondernemen tegen Rusland.“We weten niet of Poetin al besloten heeft tot een inval, maar hij heeft er alles voor klaargezet”, zei Blinken. Volgens NAVO topman Jens Stoltenberg geeft de situatie langs de Russisch-Oekraïense grens alle aanleiding tot ‘zeer ernstige zorg’ en waarschuwde dat Rusland een “zware prijs” zal betalen indien het zich “bemoeit met Oekraïne”.Ook zegt hij dat er door de NAVO inspanningen worden genomen om het leger van Oekraïne te versterken. Volgens de Washington Post zou Rusland begin volgend jaar een militair offensief willen beginnen tegen de Oekraïne en zou Moskou daarvoor maar liefst 175.000 troepen met tanks en artillerie willen inzetten.

US Panic: 100,000 Russian Troops ready to fight on Ukraine Border - YouTubeStoltenberg zei in een interview met CNN dat de NAVO de omvang van haar hulpmacht had verdrievoudigd en haar aanwezigheid in zowel de Zwarte als de Baltische Zee had vergroot als reactie op de agressie van Rusland. Washington en de NAVO dreigen inmiddels bijna openlijk met een militaire aanval op Rusland.

Begin december werden boven de Zwarte Zee op drie opeenvolgende dagen Amerikaanse/NAVO toestellen onderschept door de Russische luchtmacht voordat ze het Russische luchtruim konden binnendringen. Volgens het Russische ministerie van Buitenlandse zaken kon nog maar net ‘een ramp’ worden voorkomen, en waarschuwt dat de VS en NAVO in de toekomst niet straffeloos mensenlevens kunnen riskeren.

Het Kremlin heeft van meet af aan duidelijk gemaakt dat het niet een NAVO lidmaatschap van de Oekraïne en het plaatsen van Amerikaanse raketten in Oekraïne, zo dicht bij Moskou zal accepteren. Moskou spreekt van een ‘rode lijn’ die eventueel preventief militair ingrijpen zal rechtvaardigen. Met deze raketten zou namelijk binnen enkele minuten het grootste deel van de Russische kernmacht als ook de hoofdstad kunnen worden aangevallen. Er wordt zelfs gesproken over een mogelijke atoomoorlog. Klik ook hier. Rusland vertrouwt het westen niet meer vanwege het negeren en breken van internationale afspraken en beloften, en het eenzijdig beginnen van allerlei verwoestende oorlogen en andere militaire operaties.

De Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov zei op een persconferentie dat de NAVO alarmerende hoeveelheden wapens naar de grens met Rusland brengt, en waarschuwde dat de Westerse naties zich inlaten met provocaties die zouden kunnen leiden tot oorlog. Het Pentagon heeft details bekendgemaakt over de verzending van antitankraketsystemen en projectielen die aan Kiev zijn geleverd. Moskou zegt zich steeds meer zorgen te maken over het vooruitzicht van een volledig conflict in de Donbass-regio van Oekraïne.

Lavrov zei onder meer dat significante Britse en Amerikaanse eenheden, samen met wapentuig, richting de grens met Rusland worden gebracht. Dat wordt echter door Joe Biden en de NAVO ontkend. Toch zijn er duidelijke aanwijzingen dat er “meer en meer troepen en materieel bijeengebracht aan de contactlijn in Donbas, gesteund door een toenemend aantal Westerse instructeurs.” Op 1 december zei Lavrov dat er naast 100.000 Oekraïense troepen ook alarmerende hoeveelheden wapens nabij de grens met de Donbas zijn gebracht,  de helft van het hele leger van Oekraïne. 

Onlangs waarschuwde ook Anatoly Antonov, de Russische ambassadeur in Washington voor “het onderschatten van de wil van Moskou” om te antwoorden op de “bedreigingen van de NAVO in Oekraïne,” en hij noemde het een “zeer gevaarlijke dwaling.” Dat in de VS gemaakte raketten door Oekraïense troepen naar het oosten van het land, worden gebracht, vergroot volgens Antonov het vooruitzicht op een volledig conflict. Ook de Amerikaanse plannen om Amerikaanse kernkoppen rond Oost-Europese landen in te zetten vanwege vermeende bedreigingen van Moskou's 'agressieve acties', zal door Moskou niet geaccepteerd worden. Ook heeft de VS tientallen Amerikaanse gevechtsvliegtuigen naar Polen gestuurd wat er op wijst dat een grootschalig gewapend conflict met Rusland niet meer uitgesloten moet worden geacht.

De Russische president Vladimir Poetin noemde op 21 oktober de door het westen gesteunde militaire ontwikkeling van Oekraïne een ernstige bedreiging voor Rusland. Op 1 december zei Poetin dat Moskou "zal aandringen op het stellen van garanties om de mogelijkheid uit te sluiten dat de NAVO verder naar het oosten trekt en dreigende wapens inzet dicht bij Russisch grondgebied.” Poetin benadrukte ook dat “de dreiging aan de westelijke grenzen van Rusland echt toeneemt”, en merkte op dat het Kremlin onophoudelijk zijn zorgen hierover heeft geuit. De Biden-administratie heeft Rusland gedreigd met de kenmerkende oorlogzuchtige retoriek, en verklaarde dat de VS het recht heeft om "alle opties op tafel" te gebruiken. Rusland spreekt van een roekeloze oorlogshysterie. Dit komt dagen nadat de Amerikaanse militaire topcommandant generaal Mark Milley privé-telefoongesprekken had met zijn Russische tegenhanger, generaal Valery Gerasimov, over de toenemende spanningen over het conflict in Oekraïne en de Zwarte Zee-regio. De belangrijkste vraag is wat de NAVO en de VS dan zullen doen. Schieten ze Oekraïne te hulp, dan lijkt een full-scale oorlog bijna onvermijdelijk.

Hoewel de overheden in het belang van de bevolking zouden moeten handelen blijven ze doorgaan het vaccineren te promoten en het verkondigen van kolossale leugens.

Naast de Nederlandse Great Reset regering, wordt de bevolking sinds het voorjaar van 2020 ook geconfronteerd met omhooggevallen ambtenaren en dwalende figuren in de media die met hun idiote fantasieën de massa misleiden over het succes van vaccinaties en boosterinjecties. Zij sluiten hun ogen voor de cijfers van de gevaccineerden die sterven en doen net alsof ze niet bestaan en volgen als loopse honden de samenzweerders die een hele bevolking in de maling nemen. Hoewel de overheden in het belang van de bevolking zouden moeten handelen blijven ze doorgaan het vaccineren te promoten en het verkondigen van kolossale leugens. Aan alle maatregelen die ze nemen is te zien dat er een wereldwijd complot achter zit. Wij zitten in de vrij val van een wetteloze, onaantastbaar geachte overheid. Wij zitten nu in fase 5 van de ‘Tijdslijn van de Grote Reset‘.

 

Uiteraard is ook fase 6 reeds in zicht, waar de economie geheel wordt vernietigd. Ze zullen hun lockdown en vaccinatieverplichting trachten te rechtvaardigen door te wijzen op die toch zo “gevaarlijke mutant” (Omicron) die nu de ronde doet. Ze hebben het zover gekregen dat een groot deel van de mensen door de stroom aan propaganda diepe, complexe waanideeën hebben gekregen die hun bewustzijn domineren. De meeste mensen die je tegenkomt leven in een interne Matrix die in hun geest bestaat, gevormd door de misleidinginstrumenten van de media, door de massahypnose in de propagandistische praatprogramma’s op de televisie, social engineering, valse geschiedenissen en opzettelijke trauma's toegebracht door de regeringen. Gerenommeerde artsen die kunnen vertellen over de immense gevaren van de fake-vaccins worden overal geweigerd waaronder Dr.Zelenko spreekt van moord met voorbedachten rade in de eerste graad, genocide en een misdaad tegen de mensheid. Jacques Attali: We gaan eerst de ouderen uitmoorden en dan de zwakkeren en nuttelozen. In 1981 pleitte deze Bilderberger en WEF psychopaat er al voor een groot deel van de Westerse bevolking uit te roeien middels euthanasie.

 

De afgelopen eeuw hadden de media het monopolie op de geest van de mensheid en bepaalden ze strikt wat de wereld mocht denken, geloven of doen, zonder dat iemand ook maar enig idee had hoe ze werden gemanipuleerd door het nieuws, de tv shows en zogenaamd onderwijs. Nu vertrouwt een aanzienlijk percentage van de mensheid de media niet meer, en dit aantal neemt alleen maar toe. Steeds meer mensen eisen de waarheid. Ze zijn de propaganda zat. Al bijna twee jaar is de overgrote meerderheid van de mensen onderworpen aan een constant tromgeroffel van op angst gebaseerde berichten door de reguliere media, de technocraten van de sociale media en andere grote instellingen die worden gefinancierd door de farmaceutische industrie, Bill Gates, George Soros en andere zogenaamde filantropen.

 

George Soros

 

Het valt ook niet mee om je gezond verstand te behouden in een wereld die wordt gedomineerd door de overheden en media gepresenteerde waanvoorstellingen. Mensen worden geconfronteerd met gemanipuleerde mediahysterie die hen doet geloven in een onzichtbare "pandemie" die hen zal doden als ze zich niet laten vaccineren. De nalevingvereisten worden steeds  krankzinniger. Eerst waren het de mensonterende dwangmaatregelen en toen de twee prikken. Nu zijn de twee gifspuiten niet meer genoeg en volgen de boosters, eindeloze boosters. Ook kinderen worden zelfs niet meer ontzien. Het valt niet mee om staande te blijven in deze terreursamenleving die volkomen krankzinnig is geworden.

 

Toch hangt er een verandering in de lucht. Vanaf het voorjaar van 2020 was slechts een kleine minderheid van de mensen zich bewust van de gevaren van de Covid-19 zwendel en de later ingevoerde gifspuiten, maar dat is aan het veranderen. Wereldwijd beginnen steeds mensen te ontwaken en te zien hoe hun regeringen, media en gezondheidsorganisaties de boel belazeren en de onvoorstelbare criminaliteit van de farmaceutische industrie. Steeds meer mensen zullen weigeren zich nog langer te laten tiranniseren met allerhande terreurmaatregelen. Mensen zijn de leugens zat en worden via diverse sites en artikelen geconfronteerd met de catastrofale gevolgen van de vaccinatiecampagnes en de andere terreur. Velen zijn wakker geworden en zien inmiddels hoe de volgelingen van de Great Reset sekte hun genocidale plannen aan het uitvoeren zijn?

Gaat het bij de UFO-waarnemingen om super intelligente wezens uit de verre ruimten van het heelal, of zijn het afgezanten van de duisternis? (deel 3)

De verslagen over de contacten tussen de mensheid en de ‘anderen’ zijn zo oud als de grotschilderingen en de vroegste mondelinge overleveringen van het menselijk ras. De Chinezen, de Hindoes, de Ariërs, de Soemeriërs en de Egyptenaren vertellen over hun wolkenverschijningen en onafzienbaar is het aantal afbeeldingen van gevleugelde wezens in merkwaardige pakken. De ‘anderen’ hebben namen gekregen als inwijders, boodschappers uit de ruimte, de stralenden, zonen van de hemel, meesters uit het heelal wonderdoeners, engelen, sterrenvolk, demonen, duivels en ‘goden’. Door de hele geschiedenis heen zijn er Vliegende Objecten waargenomen en in duizenden boeken uitvoerig gedocumenteerd.

Bij praktisch alle oude volkeren bestaan overleveringen over voor hen onverklaarbare verschijnselen aan de hemel. Veel gezaghebbende verslagen uit de oudheid tonen aan dat de aarde reeds in de oudste tijden bezoek heeft gehad van ‘wezens’ die door de mensheid ‘goden’ werden genoemd. Men vindt ze overal op aarde terug op onder meer oude wandschilderingen. Soms als afschuwelijke monsters fantastisch uitgedost, het lichaam met schubben bedekt en met ogen waarmee ze bliksems konden slingeren, en muilen waaruit vlammen lekten.

Alle oude volkeren op aarde vertellen over hun wolkenverschijningen, over hun vliegende toestellen en de oorlogen die zij onderling zowel in de hemel als op aarde uitvochten. Schitterende schelpen vliegen over de aarde in de Mongoolse, Chinese, Japanse en Indiase overleveringen. Gouden barken en Dondervogels vlogen boven Noord en Zuid Amerika en zogenaamde valse sterren werden overal op aarde gezien als de brengers van dood en verderf. Als men deze mythen onbevooroordeeld aanschouwt dan ontdekt men een reëel reconstrueerbaar gebeuren.

Ancient and startling petroglyphs found: perhaps of Nephilim? – The End TimeDe indianen van Canada en Noord Amerika bewaren ook talloze herinneringen aan wezens die van de ‘sterren’ kwamen. Zo vertellen de Haiden-indianen op de Koningin-Charlotte eilanden in Canada, dat er eens in een ver verleden grote wijze mannen van de sterren kwamen op grote vurige borden. De Navajos vertellen over wezens die uit de hemel kwamen. De Sioux-indianen vertellen ‘dat vele manen ver in het verleden van hun voorvaderen’ een groot wiel uit de hemel neerdaalde.

Het straalde als vuur en vanuit de naaf schitterde het als sterren. De winden waaiden angstwekkend toen het machtige wiel op de Medicijnberg neerdaalde. Doodsbang renden de dorpsbewoners weg. Toen ze op een flinke afstand waren en omkeken, steeg het wiel weer op- als een wilde eend uit het struikgewas- en werd nimmer meer gezien. De indianen van de Noordwestkust kennen verhalen over enorme vliegende machines die onder water verbleven. De Tootoosh indianen bezitten overleveringen over wezens die in machtige Dondervogels naar de aarde kwamen. Dezelfde verhalen komen ook voor in oude Arabische teksten en bij de Maori’s in Nieuw Zeeland.

De Hopi-indianen die heden ten dage nog leven in het zuidwesten van de Verenigde Staten, spreken van wonderbaarlijke machtige mannen, geen echte mensen, maar geestelijke wezens die ‘van de sterren waren gekomen’. Ze vertellen dat deze wezens door de lucht konden reizen op wat zij "Patuwvotas" noemen. Volgens overleveringen van diverse geïsoleerd levende volken, waren de eerste keizers in Azië godkoningen die uit de hemel neerdaalden, verbazingwekkende bovenmenselijke capaciteiten toonden en de macht overnamen. De buitenaardsen waren langer en indrukwekkender dan de mensen op aarde uit die tijd. Ze hadden in sommige gevallen lang blond haar, een marmerwitte huidskleur en opmerkelijke krachten die hen in staat stelden wonderen te doen. Zij toonden een zeer helder oordeel en wijsheid en waren begiftigd met uitzonderlijke organisatorische capaciteiten. Zij hadden de beschikking over vuurbollen en bliksemflitsen en bewogen zich langs de hemel voort in wonderbaarlijke rijtuigen.

In het oude China, het legendarische “Rijk van het midden”, bestonden heel wat meer dingen dan de geschiedenisboeken vertellen. Reeds omstreeks 2600 v.Chr. beweerde de geleerde Tsji-Po, dat de aarde rond was en gewichtloos in de ruimte zweefde. In China bestond niet alleen een hoogstaande cultuur maar ook de techniek en de wetenschap stond op een bijzonder hoog peil. Volgens Chinese overleveringen dankt de Chinese cultuur dit niveau voor een groot deel aan buitenaardse impulsen. Niet voor niets noemden de Chinese heersers zich “De zonen van de hemel”. Deze wezens die er geelachtig uit zagen en een tenger postuur bezaten, voerden technieken in en introduceerden apparaten waarvan de constructie onmogelijk voor rekening van de nog niet gemanipuleerde primitieve aardbewoners kon komen. Het oude China onderhield nauwe betrekkingen met de hemelingen die de ‘Tchen-Jen’ werden genoemd.

Volgens vele Chinese legenden kwamen zij op vliegende draken gemaakt van glimmend metaal naar de aarde. Op verschillende piramiden in China zijn tekeningen gevonden met daarboven raadselachtige cilindrische voorwerpen die zich door de hemel voortbewegen met als passagiers menselijke wezens. De hemelwezens waren in staat door de lucht te vliegen ‘op de vleugelen van de wind’. Zij reisden langs de wolken van de ene wereld naar de andere en leefden op de sterren. De overleveringen vertellen dat het leven destijds lang duurde en zelfs de zwaarste rotsen zonder moeite konden worden opgetild. (levitatie)

Op de grens van Rusland en China is een grottekening gevonden waarop een figuur te zien is in een soort ruimtepak met twee antennes op zijn hoofd. Daarboven is een vliegend voorwerp te zien wat een pluim rook uitstoot.

Grottekening van ca 2000 v.Chr.

Lhasa, de heilige stad van Tibet wordt ook wel de woonplaats van de goden genoemd. Er bestaat een manuscript waarin wordt verteld dat de eerste koningen van Tibet zonen waren van goddelijke meesters uit het heelal, die in de lucht konden lopen. Zij bleken in staat de zwaartekracht rond hun lichaam op te heffen.

Mensen aan de Noord-oostgrens van India hebben vele overleveringen bewaard waarin sprake is van ruimtewezens en aardbewoners die naast elkaar leefden. Hier verscheen en herverscheen een stoet van ‘goden/demonen’, de ene na de andere generatie. Een aantal ‘buitenaardsen’ koesterden vijandelijke gevoelens jegens de aardbewoners, terwijl anderen zich er juist op toelegden de mens te helpen en nieuwe wetenschappen bij te brengen.

De hemelse wezens, die de Hindoes kennen als Siddha’s werden bezitters van kennis genoemd en meesters van grote kunde. De oude Arische Indiërs noemden hun goden die uit de hemel kwamen, de Levas of Stralenden. Deze bezaten vliegende wagens die Vimana’s werden genoemd. Ze konden in de lucht stilstaan, onzichtbaar worden en zich rondom de aarde en ook daarbuiten begeven.

Topambtenaar vertrekt: ‘Hoe kabinet als stoomwals onze democratie uit lijkt te hollen baart mij grote zorgen’

In anderhalf jaar is het percentage Nederlanders dat veel vertrouwen heeft in de overheid drastisch gedaald. Van 70 procent in april 2020 tot minder dan 30 procent in september 2021, blijkt uit onderzoek van een aantal universiteiten en gemeenten. De kritiek op het gevoerde beleid zwelt aan, ook vanuit overheidskringen. Voor topambtenaar Astrid Raaphorst is de maat vol. Zij heeft besloten om na 28 jaar – met pijn in het hart – te vertrekken bij de overheid. In een verklaring die ze op persoonlijke titel op LinkedIn heeft gepubliceerd, licht ze haar besluit toe. Ze zegt zich in de afgelopen anderhalf jaar in steeds hogere mate te hebben verbaasd over de getroffen coronamaatregelen. “Ik ben ervan overtuigd dat inmiddels de brede schade die de maatregelen veroorzaken (veel) groter is dan het leed dat ze hebben voorkomen. Van geen van de ingrijpende maatregelen is vastgesteld dat ze effectief zijn geweest,” schrijft Raaphorst, directeur Kernprocessen NL en Juridische Zaken bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

De topambtenaar voegt toe dat het virus voor verreweg het grootste deel van de bevolking niet gevaarlijk is en dat de vaccins uitgewerkt raken. “Het tot vaccinatie dwingen en door blijven vaccineren van gezonde mensen kan hiervoor toch de oplossing niet zijn? Om over kinderen maar helemaal niet te spreken. Ik betreur het zeer dat er de afgelopen periode is geïnvesteerd in extra boa’s en QR-controleurs, in plaats van in de zorg. Hoe een demissionair kabinet in deze situatie als een stoomwals onze democratie en rechtsstaat uit lijkt te hollen baart mij grote zorgen. Het met 2/3G buiten de maatschappij sluiten van QR-loze Nederlanders op basis van vaccinatiestatus vindt ze niet ethisch te verantwoorden. Het leidt tot sociale en maatschappelijke schade die niet te overzien is,” zegt de topambtenaar.

Franklin ter Horst

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud