Uit het nieuws 11-10-2021

 

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

 

Artsen en wetenschappers beschuldigen bedenkers covidbeleid van ‘misdaden tegen de menselijkheid’

 

De groep artsen en wetenschappers zijn van 12 tot 14 september in Rome bijeen geweest om te spreken over de coronapandemie. Deze top gaf de medische professionals de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Ze hebben een verklaring opgesteld waarin ze zich uitspreken tegen het coronabeleid en de beleidsmakers. Ze spreken van potentiële ‘misdaden tegen de menselijkheid’ omdat ze artsen ervan weerhouden om hun patiënten levensreddende behandelingen te geven en wetenschappelijke discussies de kop in te drukken. Hoewel de ondertekenaars van de verklaring divers zijn in hun specialiteiten, behandelingsfilosofieën en medische meningen, zijn ze opgestaan ​​om een ​​collectief standpunt in te nemen tegen autoritaire maatregelen door bedrijven, medische verenigingen en regeringen en hun respectieve instanties.

 

In het document stellen zij dat de behandelingen die wel worden gegeven, hebben geresulteerd in onnodige ziekte en sterfte. De verklaring leidde tot een explosie van actieve steun van medische wetenschappers en artsen over de hele wereld. Ze hebben een verklaring uitgegeven die inmiddels door 7200 artsen en wetenschappers is ondertekend. De ondertekenaars beschuldigden de beleidsmakers ervan een ongekende aanval te hebben gepleegd op het vermogen van artsen om voor hun patiënten te zorgen. Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, las de verklaring voor tijdens de top in Rome. Zie hier de Nederlandse vertaling van de verklaring, zoals verschenen op de website van de ‘Rome Declaration’.

 

An international group of physicians and scientists signed a declaration accusing COVID-19 policy-makers of 'crimes against humanity.'De verklaring is een strijdkreet van artsen die dagelijks strijden voor het recht om hun patiënten te behandelen zoals zij dat normaal gesproken doen, zonder angst voor inmenging, vergelding of censuur door de overheid, laster of disciplinaire maatregelen tengevolge van barrières die door volksgezondheidsinstanties, apotheken, ziekenhuizen, farmaceutische bedrijven, en grote big tech technologie worden opgeworpen.

 

Zo geeft de Nederlandse Overheid er al vanaf het voorjaar van 2020 blijk van volkomen lak te hebben aan het recht van artsen hun patiënten te behandelen zoals het hoort. Voorbeeld is wat huisarts Rob Elens te verduren kreeg van het Nederlandse Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).Hij kreeg een verbod opgelegd nadat hij een aantal patiënten met het middel hydroxychloroquine in combinatie met zink en azitromycine, had genezen.

 

De inspectie noemde zijn handelen een kwalijke zaak terwijl hij patiënten het leven redde. Het toonbeeld van onbeschoftheid Hugo de Jonge sprak zelfs van kwakzalverij. Artsen worden gecensureerd in diskrediet gebracht of bedreigt met megaboetes wanneer ze het wagen om onder meer hydroxychloroquine voor te schrijven als geneeswijze. Ze begaan volgens de overheid een zware overtreding want dit middel wordt gezien als een existentiële bedreiging voor de massale Covid-19 gentherapie injectiecampagne. Wat ze sinds het voorjaar van 2020 doen is artsen beperken in het voorschrijven van veilige en doeltreffende behandelingen. Deze beperkingen blijven onnodig ziekte en dood veroorzaken.

De Nederlandse gezondheidsinspectie heeft zo’n 50 keer een ‘corrigerende brief’ gestuurd aan artsen die ervan worden beschuldigd ‘evident onjuiste’ informatie te geven over het coronavirus of de vaccins. “Onjuiste informatie over corona kan een gevaar zijn voor de volksgezondheid. Zeker als die van artsen komt. En soms komt dat voor. En dus treedt de inspectie dan op,” aldus Hugo de Jonge. Volgens Rob Elens vergeet De Jonge dat artsen zelfstandige bevoegdheden hebben. Ze delen 3000 euro boete uit terwijl het leven van de patiënt wordt gered! “Welke weldenkende burger gelooft die clown nog!. Roland Pierik, lid van de Gezondheidsraad en daarmee één van de adviseurs van Hugo de Jonge, zegt dat artsen die tegen vaccinaties zijn “geschorst zouden moeten worden.” Huisarts Els van Veen kreeg op 8 oktober een brief van de inspectie op de deurmat met daarin een melding dat haar uitlatingen ten aanzien van Covid-19 en aanverwante onderwerpen, zoals bijvoorbeeld het vaccin, onjuist zijn, schrijft de inspectie. In september kreeg Van Veen ook al de politie aan de deur vanwege een tweet waarover ‘onrust was ontstaan op social media’, zo werd gezegd. Zij zei dat had als ‘buitengewoon intimiderend’ te hebben ervaren.

Bereid China zich voor op een invasie van Taiwan?

China lijkt zich voor te bereiden op een invasie van Taiwan (het voormalige Formosa). China beschouwt Taiwan als een ‘afvallige provincie’ en heeft een wet aangenomen die de leiders van het land een legale basis biedt voor een aanval op Taiwan om het weer met het vasteland te herenigen. In de afgelopen jaren hebben Chinese functionarissen en staatsmedia steeds agressievere retoriek gebruikt tegen Taiwan. De Chinese President Xi Jinping beloofde een 'volledige hereniging' met Taiwan tijdens een toespraak ter ere van het 100 jarig bestaan van de Chinese Communistische Partij. In een artikel in een door de staat gecontroleerde publicatie wordt gesproken over een driestappenplan om de weg vrij te maken voor een invasiemacht om het afgescheiden eiland te bestormen. China lijkt dus niet langer te aarzelen om Taiwan desnoods met geweld binnen te vallen. Ter voorbereiding houdt het Chinese leger met regelmaat militaire oefeningen in de straat van Taiwan, een zee-engte tussen China en Taiwan. Daarnaast vliegen er met regelmaat Chinese militaire vliegtuigen de veiligheidszones van Taiwan binnen.

Chinese vliegtuigen  provoceren de veiligheidszone van Taiwan.

Naast deze provocaties worden er ook oefeningen met commerciële veerboten gehouden bedoeld om uitrusting en personeel richting Taiwan te verplaatsen. Op 23 april 2021 heeft China het eerste landingshelikopteraanvalsschip in gebruik genomen dat helikopters, hovercrafts en gepantserde amfibische aanvalsvoertuigen kan vervoeren. Ook zijn er grote veerboten toegevoegd aan de Chinese civiele vloot, wat er op duid dat Peking ook niet-militaire schepen gaat gebruiken voor militaire doeleinden. Grote groepen van verschillende soorten amfibische gepantserde voertuigen en militaire vrachtwagens werden tijdens oefeningen op civiele schepen geladen als onderdeel van de transportmissie.

De grote vraag is hoe de Verenigde Staten op een aanval op Taiwan zal reageren. Er bestaat een multifunctioneel verdrag tussen Washington en Taipei. De aard hiervan omvat politiek, militair, economisch en sociaal welzijn. Volgens dit verdrag heeft Washington Taiwan toegezegd militair te zullen bijstaan om welke vijand dan ook die zijn handen uitstrekt naar Taiwan, te zullen weerstaan met alle mogelijke middelen. De vraag is echter of Washington zich aan deze afspraak zal houden want Biden heeft al signalen afgegeven dat de toewijding van Amerika aan Taiwan niet meer als vanzelfsprekend moet worden gezien. Reden is dat de VS geen Derde Wereldoorlog wil riskeren door de Chinezen te bevechten over een eiland in hun achtertuin. Volgens een reeks militaire oefeningen die in voorgaande jaren zijn gehouden, kunnen de huidige Amerikaanse militaire middelen in de Pacific-regio waarschijnlijk niet een verovering van Taiwan voorkomen. Bovendien heeft China Amerika gewaarschuwd dat het tot een oorlog zou kunnen komen indien de Verenigde Staten mocht besluiten Taiwan te hulp te komen.

Zowel de VS als India, Zuid-Korea, Australië en Japan beschouwen Taiwan als een onafhankelijk land waar China vanaf moet blijven. Zo heeft de Japanse vice-premier Taro Aso gezegd Taiwan te hulp te zullen komen ingeval van een militair ingrijpen van China. Als reactie hierop is er online een video verschenen waarin China zelfs dreigt een oorlog tegen Japan te beginnen als er maar zelfs één soldaat, één vliegtuig en één schip door toedoen van Japan verloren zal gaan. Volgens Peking heeft Japan in de moderne geschiedenis vele malen het initiatief genomen om het Chinese volk schade toe te brengen, waaronder de eerste Chinees-Japanse oorlog in 1894-1895 toen het Taiwan overnam en niet te vergeten de invasie van China van 1931-1945, toen meer dan 35 miljoen Chinezen werden gedood en gewond. China dreigt zelfs met een nucleaire oorlog tegen de eerder genoemde landen wanneer zij in actie mochten komen. In juli 2021 dreigde China ook al een atoombom op Japan te gooien en een “totale oorlog” te beginnen mocht dat land zich komen bemoeien met Taiwan.

Ook Groot-Brittannië zou bij een oorlog betrokken kunnen worden. De Britten hebben namelijk voor het eerst sinds 2019 een oorlogsschip door de Straat van Taiwan laten varen. Het fregat HMS Richmond maakt deel uit van de strike group van het splinternieuwe vliegdekschip HMS Queen Elizabeth. Het Chinese leger reageerde dat ‘dit soort gedrag kwade bedoelingen aangeeft” en de vrede en de stabiliteit in de Straat van Taiwan bedreigt. De minister van Buitenlandse Zaken van Taiwan Joseph Wu, zegt dat zijn land voorbereidt is op een oorlog met China en klaar staat om een aanval af te weren. De grote vraag is echter of Taiwan kan standhouden bij een invasie van China. Begin april pochten Chinese functionarissen nog dat het leger van Taiwan "geen schijn van kans maakt" indien China mocht besluiten het land binnen te vallen.

 

China heeft herhaaldelijk het aanbod van Taiwan om politieke besprekingen aan te gaan afgewezen. In plaats daarvan heeft Peking alle officiële communicatiekanalen met zijn democratische buurland verbroken en provocerende militaire oefeningen op Taipei opgevoerd. China heeft militaire basis ingericht in de Indische oceaan, de Zuid-Chinese zee, de Straat van Malakka, het centrum van de Grote oceaan en het Caribische gebied. Ze zijn overal bezig met het bouwen van bruggenhoofden. Volgens de internationale richtlijnen is de Zuid Chinese zee geen Chinees eigendom en mag iedereen daar vertoeven maar China is een andere mening toegedaan en heeft zich de hele Zuid Chinese Zee toegeëigend. Op 5 oktober verscheen in de Global Times nog een artikel waarin staat dat oorlog “elk moment” kan uitbreken. Sommige militaire deskundigen denken echter dat China met de aanval zal wachten tot na de Olympische Winterspelen in China van 4 tot 20 februari 2022.

 

Het aantal schrikbarende bijwerkingen en sterfgevallen na vaccinatie schieten omhoog in Amerika en vele andere landen.

 

Het is overduidelijk dat het vaccin de pandemie is en dat het spike-eiwit in de ‘vaccins’ de oorzaak is van een hele serie lichamelijke klachten en sterfgevallen. De Covid ‘vaccinatie’ campagne is niets anders dan een nauwgezet voorbereide zeer grove schending van de mensenrechten en doelbewuste misdaden tegen de menselijkheid. Alarmerende bevindingen tonen aan dat de overgrote meerderheid van de mensen die in ziekenhuizen worden opgenomen volledig gevaccineerde personen zijn en dat dit met de week toeneemt. Het Amerikaanse Natural News heeft het letterlijk over een nieuwe ‘Holocaust’. Data tonen inmiddels aan dat de injecties inderdaad een enorme slachting aanrichten. De waarheid over de als ‘vaccins’ vermomde Covid-19 gentherapie injecties is dermate schokkend, dat deze zelfs door officiële instanties niet langer als ‘complottheorie’ kan worden weggezet of genegeerd. De injecties hebben in de VS naar schatting al 150.000 mensen het leven gekost.

 

Dit zijn de officiële Europese cijfers t/m 25 september. 26.041 doden en 2.448.362 mensen met lichamelijke aandoeningen.

Tijdens een publieke sessie mochten artsen en andere experts in de VS voor het eerst openlijk de ‘real world’ feiten over de Covid injectiecampagne naar buiten brengen. Deze echte feiten zijn ronduit schokkend, en bevestigen zo ongeveer alles waar de diverse vermaarde specialisten waaronder Carrie Madej al sinds vorig jaar voor waarschuwen. Steeds meer artsen en verplegers kunnen het met hun geweten niet meer in overeenstemming brengen hier aan mee te blijven werken. Ziekenhuizen in Amerika zijn de nieuwe ovens en orgaan oogstende killing fields geworden. Een functionaris van de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA heeft gepleit voor gedwongen coronavaccinatie en een ‘Jodenster’-achtig register voor alle ongevaccineerde Amerikanen. Taylor Lee, een econoom van de FDA, zei tegen een undercoverjournalist van Project Veritas ‘van deur tot deur’ te willen gaan om iedereen gedwongen te vaccineren.

Een team wetenschappers en artsen van de Universiteit van Bristol hebben in juli 2021 een preprint studie gepubliceerd waarin wordt bevestigd dat de spike proteïnen die worden opgewekt door de Covid-19 ‘vaccins’ hartaanvallen en vaataandoeningen veroorzaken. Met andere woorden: de bloedpropjes, hartaanvallen en vaatschade kunnen alleen door de vaccinatie-spike proteïnen worden veroorzaakt. Van de 13 onderzochte ‘gevaccineerde’ mensen bleken er 11 een meetbare hoeveelheid ‘vaccin’-opgewekte spike proteïnen in hun bloed te hebben. Omdat dit inmiddels in tal van onderzoeken is aangetoond is myocarditis (hartontsteking) inmiddels in alle stilte toegevoegd aan de bijsluiters van de belangrijkste Covid-19 ‘vaccins’.

Uit autopsies van overleden gevaccineerden is gebleken dat hun hele lichaam – inclusief hun hart, hersenen en vitale organen zoals de longen, lever, nieren en alvleesklier talloze trombose-opwekkende spike proteïnen bevatten. Deze bloedpropjes zijn al ruim van te voren door wetenschappers voorspeld, en blijken inmiddels steeds vaker voor te komen als een ernstige bijwerking bij mensen die zich hebben laten vaccineren. Naast duizenden miskramen worden er nu ook baby’s getroffen door besmette moedermelk. En alsof er helemaal niets aan de hand is bepalen de Nederlandse minister Hugo de Jonge met zijn walgelijke overheidspropaganda, het RIVM en het OMT, die aan geen enkele controle onderworpen worden, het beleid. Ze roepen alle zwangere vrouwen op om zich toch vooral te laten vaccineren terwijl de schadelijke bijwerkingen inmiddels volop bekend zijn.

En alsof er nog niet genoeg slachtoffers vallen wil De Jonge ook nog met korte filmpjes in de bioscoop en op social media vooral jongeren verleiden een coronaprik te halen. Hierin speelt GGD-arts Ashis Brahma de hoofdrol. Volgens de GGD valt in deze doelgroep ‘de meeste vaccinatiewinst’ te halen.Vele goedgelovigen die zich gewillig laten vaccineren, lijken het normaal te vinden wat deze weerzinwekkende gasten allemaal voor smeerlapperij aan de bevolking opdringen. Wij worden geconfronteerd met ongekende bedreigingen voor onze gezondheid en onze grondwettelijke vrijheden. Ze hebben de oorlog verklaard aan niet-gevaccineerden. Wie wind zaait zal storm oogsten.

Op 20 september ontstond in Duitsland grote beroering tijdens een conferentie van pathologen en wetenschappers van het gerenommeerde Instituut voor Pathologie in het Duitse Reutlingen. Zij ontdekten namelijk in de lichamen van 8 mensen die door een Covid-19 injectie zijn overleden, voorwerpen die sterk lijken op microscopisch kleine chips. Deze ‘chips’ lijken zich na injectie in het lichaam te hebben gevormd uit de geïnjecteerde nanodeeltjes, die onlangs in de VS in alle Covid vaccins zijn aangetroffen. Dat bevestigt eerdere onderzoeken van diverse wetenschappers waaronder de Spaanse wetenschappers Ricardo Delgado en Dr José Sevillano en andere experts, die onder de microscoop constateerden dat er vreemde stoffen, objecten en zelfs organismen in de Covid vaccins zijn gestopt, die op een bepaalde manier ‘zelfdenkend’ lijken te zijn en na enige tijd structuren beginnen te vormen die op een soort besturingssysteem lijken. Medisch deskundige Jane Ruby bekeek de persconferentie en vond de beelden die ze lieten zien ‘absoluut schokkend’.

De Duitse pathologen stellen dat de buitengewoon verontrustende resultaten onmiddellijk moeten leiden tot ‘gerechtelijke en politieke’ stappen, zodat de ware omvang het gevaar van de Covid-19 injecties voor de bevolking kan worden vastgesteld.

 

Covid vaccins zijn complete rotzooi. Dr. Zandre Botha was geschokt na het bestuderen van het bloed van “gevaccineerde” patiënten die bij haar kwamen met ernstige ziekte na te zijn gevaccineerd. In een eerlijke en humane wereld waar het daadwerkelijk om de gezondheid van mensen zou gaan, zou het massale vaccinatieprogramma onmiddellijk worden opgeschort, en zouden er intensieve onderzoeken worden opgestart naar hoe de gezondheidsschade bij de miljarden injectieontvangers zou kunnen worden beperkt, en tevens of de fabrikanten schuldig zijn aan criminele nalatigheid, om niet te zeggen ziekte, handicaps en dood door schuld. Maar dat gaat allemaal niet gebeuren. Sterker nog: de globalistische vaccinatie-doodscultus die de meeste regeringen in zijn greep heeft gekregen neemt almaar fanatiekere, discriminerende en hardere uitsluitingsmaatregelen aan om gezonde mensen en zelfs kinderen te dwingen zich eveneens met deze gevaarlijke en potentieel extreem schadelijke stoffen te laten injecteren.

 

Psalm 94: 20-21Hebt Gij iets gemeen met de zetel van het verderf, die onder schijn van recht onheil sticht?Zij maken jacht op het leven van de rechtvaardige,en onschuldig bloed verklaren zij schuldig.”

 

Australië gaat vaccinaties verplicht stellen en zij die weigeren zullen totaal van de samenleving worden uitgesloten

De enge dictator van de Australische staat Victoria, Daniel Andrews, heeft ongekend slecht nieuws voor alle burgers van zijn staat die ook maar een beetje in vrijheid geloven. ‘Vaccinaties’ worden verplicht gesteld, en degenen die weigeren worden totaal uitgesloten van de samenleving.

https://cdn.newsapi.com.au/image/v1/2cce65ccd4d76ab376cbc183785bbbb4De enge Australische dictator Daniël Andrews.

Andrews heeft aangekondigd dat mensen die zich niet willen laten injecteren ‘de foute keus maken’, en daarom permanent thuis in lockdown zullen moeten blijven. Ook wordt hen de toegang tot de gezondheidszorg ontzegd. Ze gaan namelijk toe naar een situatie waarin ongevaccineerden actief worden uitgesloten van het economische leven. Een groot deel van de werknemers in de Australische deelstaat Victoria moet voor 15 oktober minstens één coronaprik hebben gehaald en voor 26 november hun tweede ‘als ze willen blijven werken’, zo heeft hij aangekondigd.

Australië is net als vorig jaar, ook nu weer het voorland voor de rest van de wereld inclusief Nederland. De premier van Queensland kondigde trots aan dat ze in haar staat een quarantainekamp gaan neerzetten. Autoriteiten in de zuidoostelijke Australische staat New South Wales bedreigen inwoners die niet zijn ingeënt tegen het Wuhanvirus met gevangenisstraf als ze bedrijven proberen binnen te gaan zonder een vaccinpaspoort.

Dr. Kerry Chant, de Australische ‘corona tsaar’, wakkerde de paniek verder aan door te waarschuwen dat Covid ‘voor altijd’ zal blijven, en mensen daarom de rest van hun leven ‘gewend moeten raken’ aan steeds weer nieuwe boostershots. Eerder droeg Chant de Australiërs op zelfs niet meer met elkaar te praten, ook niet met een mondkapje op. Openlijk protesteren tegen de maatregelen levert je een boete van (tot) $ 11.000, (6912,29)  euro op, en mensen die online oproepen te demonstreren kunnen een gewelddadig bezoekje van de politie verwachten. De tirannie van de Australische politie gaat onverminderd door. Ze schieten zelfs met rubberen kogels op de demonstranten. Zie ook hier en hier.

Franklin ter Horst

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud