Uit het nieuws 10-08-2020

Door: Franklin ter Horst

Agenda 2030 van de Verenigde Naties streeft naar depopulatie (deel 5)

 

Velen vragen zich af hoelang Donald Trump de alsmaar om zich heen grijpende chaos nog tolereert. Patrisse Cullors van Black lives Matter zegt openlijk dat het doel is om Donald J. Trump uit zijn ambt te verwijderen. Tijdens zijn toespraak op 4 juli, de feestdag waarop de Amerikanen de geboorte van de Verenigde Staten vieren, waarschuwde Trump voor binnenlandse vijanden die het land willen vernietigen. Hij is het geweld van Antifa, Black Lives Matter en andere onruststokers kennelijk meer dan zat. Hij sprak van een gevaarlijke beweging die leeft onder de Amerikanen en verdedigde de Amerikaanse geschiedenis en refereerde aan de Amerikaanse patriotten die de nazi's versloegen, communisten omverwierpen en terroristen achtervolgden, maar waarschuwde nu voor een nieuwe bedreiging in het huidige politieke klimaat - 'radicaal links'.

 

Hij zei de afbraak van standbeelden niet langer te zullen tolereren en op te zullen treden tegen figuren die kinderen indoctrineren en de vrijheden vertrappen. Hij sprak van marxisten, plunderaars, onruststokers en anarchisten. In onze scholen, onze redacties en zelfs in onze boardrooms is een extreem links fascisme dat aangepakt moet worden. Wij zullen de Amerikaanse levenswijze, zoals die al bestaat sinds 1492, toen Columbus Amerika ontdekte, verdedigen, beschermen en behouden. Hij kondigde een Nationaal beeldenpark aan met standbeelden van een groot aantal Amerikaanse helden uit de Amerikaanse geschiedenis. Klik ook hier. Het kan ook zo zijn dat wanneer Trump in november de verkiezingen wint hij dan schoon schip gaat maken.Na Ďmessiasí Barack Hoeseein Obama, de slechtste president in de hele Amerikaanse geschiedenis, hebben de Democraten nu Jo Biden, een van zwakste kandidaten ooit.

 

Naast de verschillende groepen die de Amerikaanse staat willen ondermijnen, bestaan er ook groepen die juist de samenleving willen verdedigen waaronder de Oath Keepers en de Veterans in Defense of Liberty. In Texas is per 1 januari 2016 een nieuwe wet in werking getreden waarbij iedereen die een wapenvergunning heeft het is toegestaan open en bloot met hun wapens rond te lopen en dat zijn er circa 826.000. De ĎOath Keepersí is een organisatie van politieagenten, militairen, reservisten en veteranen, die zweren dat zij de Grondwet zullen verdedigen. Op hun website staat dat ze een nieuwe revolutie verwachten, waarbij Ďde levens van miljoenen op het spel staan.í De Oath Keepers noemen zichzelf patriotten.  Zij zien het als hun plicht zichzelf en hun land te verdedigen.

 

Het Southern Poverty Law Center schat het aantal actieve milities in de VS op 276. In Libanon, Tennessee kreeg een groep veteranen er lucht van dat hun lokale oorlogsmonument het doelwit zou worden van verwoesting door demonstranten en besloten er iets aan te gaan doen. Met geweren in de aanslag hielden ze de wacht.

 

De stad Portland, in de Amerikaanse staat Oregon wordt al vele maanden geteisterd door demonstranten tegen racisme en politiegeweld naar aanleiding van de dood van de crimineelGeorge Floyd. Bijbels en Amerikaanse vlaggen gaan in vlammen op. Om een eind aan deze demonstraties te maken heeft Trump zwaarbewapende Federale agenten naar Portland gestuurd. Betogers worden zonder uitleg opgepakt en meegenomen in auto's zonder opschrift.

Mocht de chaos in de loop van dit jaar totaal uit de hand lopen dan is het niet ondenkbaar dat Trump de staat-van-beleg (Martial Law) gaat afkondigen. In dat geval heeft hij de mogelijkheid de volledige macht naar zich toe te trekken en kan hij zelfs de verkiezingen op de lange baan schuiven. Hij kan daarbij gebruik maken van diverse Executive Orders. Zo staat Executive Order 10990 de regering toe om alle vormen van transport en de controle over snelwegen en zeehavens over te nemen. Executive Order 10997 staat de regering toe om alle elektriciteit, gas, petroleum, brandstoffen en mineralen over te nemen. Executive Order 10998 staat de regering toe om alle voedselbronnen en boerderijen over te nemen.

Executive Order 11000 staat de regering toe om burgers te mobiliseren voor werkbrigades onder leidinggevend toezicht van de regering. Executive Order 11001 staat de regering toe om alle gezondheids-, educatie- en welzijnsfuncties over te nemen. Executive Order 11002 benoemt de Directeur-generaal der Posterijen om een nationale registratie van alle personen teweeg te brengen. Deze Executive Orders geven Trump de mogelijkheid om actie te ondernemen tegen al die groepen die druk doende zijn de staat te ondermijnen. Het is bepaald niet ondenkbaar dat de Verenigde Staten op korte termijn het toneel van een burgeroorlog wordt.

Velen vragen zich af voor wie de ruim 800 FEMA-kampen zijn bedoeld die in de Verenigde Staten en Canada klaar liggen voor gebruik. Zijn het heropvoedingskampen of zijn het concentratiekampen naar het voorbeeld van Hitlers moordmachine? De getraliede bussen en treinen die klaar staan om de mensen naar de kampen af te voeren, beloven niet veel goeds. In deze kampen en op diverse andere plaatsen liggen miljoenen kunststof doodskisten klaar voor gebruik. Waarvoor deze dienen laat zich raden.

 

Ook in China worden mensen zonder pardon opgepakt en afgevoerd naar kampen. Dat overkomt de Oeigoeren waarvan er ongeveer 11 miljoen leven in de noordwestelijke provincie Xinjiang in China. Het gaat om een Turkssprekende moslimminderheid.De regio waarin ze leven werd eind 19e eeuw formeel opgenomen in het Chinese rijk. De reden dat ze in heropvoedingskampen worden opgesloten heeft te maken met tientallen aanslagen die ze vanaf 1990 in China hebben gepleegd. De achtergrond van deze aanslagen had voor een deel te maken met beperkingen op religieus gebied. Volgens China is het opsluiten van de Oeigoeren een manier om Ďextremismeí te bestrijden. Volgens de officiŽle lezing gaat het om patriottisch beroepsonderwijs. De opleiding is pas voltooid als ze hun geloof hebben afgezworen en de Chinese dictator Xi Jinping vereren als hun nieuwe god.

 

Opgedoken drone-beelden uit China laten zien dat mannen vanuit treinen worden aangevoerd. De beelden waren in september 2019 voor het eerst te zien op het YouTube-account War on Fear. Te zien zijn geblinddoekte en geboeide mannen die met treinen worden aangevoerd. War on Fear beweert dat de clip is genomen in de autonome regio Xinjiang Uighur in China. De beelden laten zien dat de Chinese leiderszich actief bezig houden met Holocaustachtige wreedheden tegen de etnische Oeigoerse bevolking van het land. Het zijn niet alleen de Oeigoeren die worden vervolgd want ook christenen krijgen van de politie te horen dat ze niet in God mogen geloven.

 

De schandalige manier waarop de machthebbers het Wuhan-virus misbruiken om de samenlevingen lam te leggen.

Naast de diverse chaos veroorzakende extremistische linkse bewegingen, hebben de machthebbers het Wuhan-virus ter beschikking om de chaos te concretiseren. Er heeft een wereldwijde staatsgreep plaatsgevonden, geleid door de Verenigde Naties, de WHO onder leiding van Tedros Adhanom Ghebreyesus -trekpop van de Chinezen en Bill Gates, de Bill & Melinda Gates Foundation, het Wereld Economisch Forum en een groep zeer kwaadaardige miljardairs. Zij willen de wereld reorganiseren, ze willen een wereldregering, ze willen alles vernietigen wat wij zien als Ďnormaalí, ze willen onze geschiedenis uitwissen.

Terwijl er wereldwijd massaal wordt gefraudeerd met betrekking tot het aantal besmettingen en sterfgevallen ten gevolge van het Wuhan-virus, wordt dit virus gebruikt om de volkeren een werelddictatuur op te leggen. De waarheid doet er niet toe! Zo verteld de jonge vrouw Lena Kay hoe haar overleden vader geheel onterecht als Covid-sterfgeval werd geregistreerd. Haar vader was overleden aan de ziekte van Alzheimer.

Toen ze de overlijdensakte kregen, zagen ze tot hun verbazing dat er Covid-19 op vermeld stond. Ze wilde deze verkeerde informatie laten corrigeren en nam contact op met de huisarts. Hij antwoordde:ĎBevel van hogerhand door de Nationale Gezondheidsdienst. Iedereen die in deze periode sterft, moet als Covid-19 aangeduid worden.íOver de hele wereld getuigen duizenden mensen hoe er valse Covid-registraties worden gemaakt in ziekenhuizen. PatiŽnten vertellen hoe ze naar het hospitaal gingen voor bijvoorbeeld een hartaanval, een verkeersongeluk, een pijnlijke val, of een beroerte. Zonder dat ze getest werden, schreef het medische personeel hen prompt in als Covid-19 patiŽnt. Op hun verbijsterde vraag waarom dat gebeurde, kregen ze steevast het antwoord: ĎOrders van hogerhand.í En zo zijn het aantal slachtoffers door middel van allerlei medische protocollen, voorschriften en opdrachten kunstmatig omhoog gekrikt.

Artsen en verpleegkundigen kregen te horen hun baan te verliezen als ze met de media praten. Ook worden we elke dag overspoeld met berichten over nieuwe besmettingen en mogelijke nieuwe maatregelen. Coronatesten blijken waardeloos. Doordat er veel getest wordt sinds 1 juni, zijn er meer positieve testen. Maar een positieve test is niet hetzelfde als een besmetting. Klik hier wat Sven Hulleman hier ondermeer over te zeggen heeft.

Sven Hulleman. Afbeelding afkomstig van Wikipedia

ďHet enige dat een positieve test aantoont is dat je wat antilichamen hebt aangemaakt omdat je te maken hebt gehad met een bepaald soort infectie. Dat kan in feite ieder virus zijn, waaronder een simpele verkoudheid. Hoe meer er wordt getest, des te meer mensen zullen dan ook een positief resultaat geven. Niet omdat ze besmet zijn door het Covid-19 virus, maar omdat ze besmet zijn door andere virussen zoals een verkoudheid. De coronacijfers worden gemanipuleerd: door hoe ze testen, door hoe ze de diagnose vaststellen en door hoe ze tellen. Er zijn namelijk geen betrouwbare tests voor het specifieke Covid-19 virus. Er zijn ook geen betrouwbare instanties of mediakanalen voor het melden van aantallen werkelijke Covid-19 virusgevallen.Ē

De machthebbers gebruiken dit virus om de hele wereld lam te leggen en een nieuwe vorm van slavernij in te voeren. Dit heeft niets te maken met een virus, maar over de zoveelste beroving van vrijheden. De levens van miljoenen mensen zullen worden verwoest. Klokkenluiders die hun satanische plannen doorzien, zullen binnen afzienbare tijd van internet verwijderd worden. De wereldbevolking wordt opgesloten, gekneveld en onderworpen aan waanzinnige draconische maatregelen. Door het creŽren van angst met monsterleugens (er zullen miljoenen doden vallenÖ!) is de wereldbevolking dit voorjaar in een ijzeren harnas gegoten met afschaffing van de meest elementaire rechten.

Er hebben zich wereldwijd grove mensenrechtenschendingen voorgedaan. Burgerrechten zijn achteloos terzijde geschoven. Wij moeten willoze slachtoffers worden. En dat allemaal om de Bilderberg Masters te dienen.Ook de Nederlandse regering onder leiding van Mark Rutte&Co heeft daar sinds maart van dit jaar volop aan mee gedaan. Allerlei absurde controles behoren sindsdien tot het dagelijks leven en is onze vrijheid voor een deel op een volkomen illegale manier aan banden gelegd.

 

De Nederlandse bevolking is de afgelopen maanden aan regels onderworpen waarbij op grove manier inbreuk is gemaakt op de grondrechten van de burgers en dat met de volledige medewerking van de twee christelijke partijen in de regering CDA en CU.

Talloze bedrijven hebben het loodje gelegd waardoor duizenden hun baan zijn kwijtgeraakt. Wij zijn geconfronteerd met de belachelijke 1Ĺ meter samenleving, draconische bekeuringen, verklikkers, het verplicht dragen van mondkapjes in het openbaar vervoer, kinderen en kleinkinderen die hun ouders en grootouders in verzorgingstehuizen niet meer mochten bezoeken.

 

Dit is voor alle betrokkenen een traumatisch ervaring geweest. Diverse oudjes zijn eenzaam gestorven. Er mocht geen afscheid van ze genomen worden. Niemand van de familie mocht bij ze zijn, niemand die hun hand vast mocht houden. De nabestaanden konden niet laten merken hoeveel ze van hen hielden toen ze stervende waren. Kinderen werden soms met geweld bij hun ouders weggehouden. Kregen daarvoor soms zelfs een bevel van de politie. Ogen werden door tranen verduisterd, Vreselijk!!! Wat is dit voor een satanische wereld geworden? En dan nog al die mensen met lichamelijke aandoeningen die niet zijn behandeld omdat er geen plaats voor hen was in de ziekenhuizen. Kanker-en hart patiŽnten en ga zo maar door. De Duitse regering zegt dat er meer mensen dreigen te sterven als gevolg van onbehandelde of niet tijdig behandelde ernstige ziektes, dan door Covid-19. In Groot BrittanniŽ wordt geschat dat er om deze reden nu al zoín 10.000 extra doden zijn gevallen. Over de hele wereld verzetten vele honderden artsen zich openlijk tegen het coronabeleid, omdat ze constateren dat de schade aan de volksgezondheid vele malen ernstiger is dan het virus ooit had kunnen veroorzaken.

 

Er is ook iets positiefs te melden want het blijkt dat het griepvirus plotseling uit de wereld verdwenen is. Of kan het zijn dat ze de gebruikelijke griepdoden op het lijstje van Covid-19 doden hebben bijgeschreven?

 

 

Zie hier hoe hoogleraar Schippers uitlegt hoe wij in een wereldwijde psychische gevangenis worden gezet. Maar liefst 2000 artsen en medisch professionals hebben zich openlijk uitgesproken tegen de coronamaatregelen in een brandbrief. Ook artsen en hulpverleners uit de geestelijke gezondheidszorg hebben een dergelijke brandbrief opgesteld.

 

 

In het voorjaar werd ook een kliklijn in het leven geroepen waar verklikkers hun landgenoten/buren konden aangeven die zich niet wensten te houden aan de draconisch maatregelen van Rutte&Co. Velen grepen de mogelijkheid aan om anderen te verlinken die daardoor werden getrakteerd op een boete van 390 euro. Sommigen zien het klikken en verraden kennelijk als een eer om in het gevlei van de Bilderberg-marionetten te komen. Deze verklikkers en gluiperds zijn onderdeel van een massaal surveillancesysteem geworden wat in het najaar alleen nog maar zal toenemen.

 

Er is een oorlog gaande tegen het gebruik van het malariamiddel hydroxychloroquine

Daar weet de Nederlandse huisarts Rob Elens uit de plaats Meijel alles van. Hij kreeg van het RIVM een verbod nadat hij een aantal patiŽnten had genezen met hydroxychloroquine in combinatie met zink en azitromycine. Zoals elke huisarts kreeg ook hij patiŽnten met het virus op zijn spreekuur. ďIk had 25 coronapatiŽnten, daarvan gingen er twaalf dood. Ik gaf bij de volgende patiŽnten hydroxychloroquine en ze bleven alle tien leven. We hadden duizenden doden kunnen voorkomen.ĒElens boekte er voortreffelijke resultaten mee maar inplaats van een flinke schouderklop, bedreigde de gezondheidinspectie hem met strafmaatregelen.

De inspectie noemde zijn handelen een kwalijke zaak terwijl hij patiŽnten het leven redde. De omhooggevallen minister Hugo de Jonge sprak van kwakzalverij. Ook door sommige onbenullen in de mainstream werd Rob Elens als een kwakzalver weggezet.Wat voor krankzinnig land is dit geworden. Hydroxychloroquine zou tot hartproblemen kunnen leiden, met de dood tot gevolg, zo was te lezen in het gerenommeerde tijdschrift The Lancet. Rob Elens toonde een brief van honderd wetenschappers die gehakt maakten van dat onderzoek. Hydroxychloroquine - mits op het juiste moment en op de juiste manier toegediend - werkt! The Lancet heeft het artikel inmiddels ingetrokken want dat blijkt niet met feiten te onderbouwen te zijn. Het bleek niets anders dan een fake-onderzoek.

Volgens een groep van verontruste artsen en burgers is er door het verbieden van het middel veel vermijdbare sterfte onder COVID-19 patiŽnten opgetreden. Huisartsen moesten lijdzaam afwachten tot hun patiŽnten zodanig verslechteren dat ze eindelijk naar het ziekenhuis mochten alwaar bijna 50% is komen te overlijden, aldus een groep. Dat het middel uitstekende resultaten te zien geeft wordt ook bevestigd door dokter Vladimir Zelenko.

Ook hij heeft diverse levens gered door toediening van hydroxychloroquine in combinatie met zink en azitromycine. Hij noemt de tegenstanders van hydroxychloroquine zelfs massamoordenaars. Klik ook hier waarin Dr.Simone Gold pleit voor het verkrijgbaar maken van hydroxychloroquine. Yale professor Dr. Harvey Risch is van mening dat hydroxychloroquine 100.000 levens kan redden als het op de juiste manier wordt gebruikt. Hij gaf aan dat het medicijn slachtoffer is van een propagandaoorlog, ondanks dat het bewezen heeft veilig en effectief te zijn. Zie ook hier en hier.

Het zware middel van lockdown en de 1Ĺ social distancing is totaal onnodig gebleken. Hydroxychloroquine, zink en azitromycine blijkt zeker voor de eerste fase van Covid-19 een uitstekende behandeling te zijn maar duizenden artsen zijn wereldwijd het zwijgen opgelegd. Het middel past niet in het straatje van de machthebbers. Wat ze willen is ons een nepvaccin aansmeren. Ik kom daar later nog uitvoerig op terug. Wil je corona verslaan, ga naar buiten, aldus de IsraŽlische onderzoekster Milana Frenkel-Morgen≠stern van de Bar Ilan Universiteit naar aanleiding een diepgaande studie. Wat zei Rutte ook al weer; blijf thuis!

Ook in de Verenigde Staten is een grootschalige hetze tegen het middel gaande. Zo doen Google, YouTube, Twitter, Facebook en zelfs Vimeo er alles aan om artsen die voorstander van het middel zijn het zwijgen op te leggen. Websites, video's en andere online artikelen waarin "America's Frontline Doctors" onthullen hoe belangrijk hydroxychloroquine is, worden gecensureerd. Klik hier voor de video waarvan men niet wil dat je er kennis van neemt. En hier is een vervolgvideo waarin de betrokken Frontline Doctors zich uitspreken tegen de schandalige hetze die tegen hen gevoerd wordt. Dr. Simone Gold, een van de Frontline Doctors is inmiddels haar baan kwijt.

 

Agenda 2030 van de Verenigde Naties streeft naar depopulatie (deel 6) volgt op 17-08-2020.

 

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

 

Terug naar: Inhoud

Franklin ter Horst