Uit het nieuws 10-01-2022

 

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

Opnieuw was de wereld getuige van extreem geweld tegen demonstrerende burgers in Nederland

Op zondag 2 januari 2022 is de wereld er weer getuige van geweest hoe er opnieuw extreem geweld tegen demonstrerende burgers is toegepast in Amsterdam waar WEF-burgemeester Halsema de scepter zwaait. In deze video verdedigd Halsema nog het recht op demonstreren maar op zondag 2 januari kondigde zij een noodbevel af waarop politie met honden op demonstranten werden losgelaten en mensen in elkaar werden geslagen. Het politieoptreden werd opnieuw gekenmerkt door extreem geweld tegen ongewapende burgers zoals je normaal alleen in de meest smerige dictaturen ziet. De Nederlandse burger lijkt vogelvrij verklaart.

Volgens de Staatsomroep waren er op 2 januari enkele duizenden wappies naar Amsterdam gekomen om het voor de 17,5 miljoen andere Nederlanders te verzieken. “Agressievelingen, die hun kinderen meenemen om zielig over te komen.” Ze bleven zoals gebruikelijk weer standvastig hun best doen de ware feiten te verhullen. Maar van wie kwam de agressie eigenlijk? Op social media wemelt het van de berichten dat de deelnemers aan de demonstratie werden geprovoceerd. Beelden van een demonstrant die werd gegrepen door een politiehond en afgeranseld met de wapenstok zijn inmiddels telegraaf leugensvele miljoenen keren bekeken.Zie ook hier wat Ab Gietelink over deze demonstratie te vertellen heeft.

Heel de wereld spreekt er schande van. “Het is niet overdreven om dit ‘tirannie’ te noemen” schreef de Amerikaanse radiopresentator Buck Sexton. Maxime Bernier, leider van de Volkspartij van Canada, vroeg: “Het fascisme is overal in opkomst. Blijf jij zwijgzaam toekijken?” De Amerikaanse commentator, auteur en blogger Katie Pavlich reageerde: “Afschuwelijk. Mensen, word wakker voordat het te laat is. In deze video zie je een politieman een oudere man met zijn gummiknuppel in het gezicht slaan (video vanaf 1:13), die daarna tegen de grond gaat.

Zie ook hier wat Gert-Jan Lennips, radio-dj bij streekomroep ZO!34, te zeggen heeft op het politieoptreden. “Duizenden bezorgde Nederlanders die vreedzaam demonstreerden in Amsterdam. Mensen zoals u en ik. De medemens die zich niet zomaar neerlegt bij alles wat er momenteel gebeurt in ons land. Mensen die door de leugens van ons kabinet kritisch zijn geworden. Gevaccineerd en ongevaccineerd. Dappere mannen en vrouwen die naar de hoofdstad zijn afgereisd om hun stem te laten horen, Wat afschuwelijk om te zien. Politie, schaam je kapot. Mijn respect voor de politie is tot het nulpunt gedaald. Met je gummiknuppel losgaan op gewone burgers of je hond laten bijten in de armen van onschuldige demonstranten. Dat verdient geen respect. Nu niet, nooit niet,” benadrukte de dj. ZO!34 laat weten afstand te nemen van Lennips uitspraken en heeft hem op non-actief gesteld. Zo gaat dat in een dictatuur waar de vrijheid van meningsuiting bij het oud vuil is gezet.

Fotograaf en cameraman Guus Schonewille verteld op linkedin.com hoe de politie de mensenmassa regelrecht de ME-linies injoeg en met de wapenstok insloegen  op iedereen, ouderen, jongeren, kinderen en mensen in een rolstoel. “Ik ben er 100 procent van overtuigd dat de ME, politie en Romeo’s vandaag op deze manier hebben geprobeerd de situatie te laten escaleren. Samen met de pallets gebroken bakstenen die overal lagen. Gelukkig trapten de demonstranten hier niet in.”zegt journalist Annelies Strikkers. “Er is opzichtig getracht gewelddadigheden uit te lokken.” Een wereldwijd toegepaste truc, om relschoppers te verleiden ermee te gooien, zodat er bloedig kan worden teruggeslagen. Als we de beelden zien, ontwaren we de provocateurs met helmpjes en spijkerbroeken. Ook waren er weer veteranen bij de demonstratie aanwezig. Volgens de Telegraaf van maandag 3 januari gingen deze veteranen door het lint maar in werkelijkheid was het de politie die de aanval begon zoals op deze video te zien is.

De veteranen vormden een beschermende haag om de demonstranten waarop er vervolgens een klopjacht op hen werd uitgevoerd. Te zien is hoe ‘agenten’ begonnen met het bewust aanvallen van veteranen. Ze staan eerst wat in de achtergrond, komen plotseling door de rijen normale agenten naar voren, beginnen als wilden op de veteranen in te slaan en trekken zich vervolgens weer terug achter de normale agenten. Even later zijn ze verdwenen, klus geklaard. Wat opvalt, zijn de vreemde emblemen op hun mouwen. Velen vragen zich af of het wel politiemensen waren of dat ze wellicht onderdeel vormen van een internationale militaire macht? Iemand die daar wat over weet te vertellen is Ricardo Baretzky (President European Centre for Information Policy and Security ECIPS & CYBERPOL The International Cyber Policing Organization by Royal Decree). Hij omschrijft de omstandigheden in Amsterdam als de soort omstandigheden die hij heeft meegemaakt in landen net voordat er een revolutie plaats vond. Landen zoals Oekraïne, Zuid-Afrika en andere voorbeelden.

Een aantal van de veteranen, waaronder woordvoerder Raf Jansen, werd na de aanval op hen door de politie opgepakt en naar het arrestantencomplex aan de Flierbosdreef in Amsterdam gebracht. Hij liet weten dat hem ‘obstructie’ ten laste was gelegd. Hij verteld op facebook  dat hij op een gegeven moment een hond aan zijn linkerhand had terwijl twee ME’ers hem aan het slaan waren. Toen Jansen op de terugweg was, stond een groep Romeo’s hem op te wachten. Op 14 maart 2021 was Jansen ook aanwezig bij het coronaprotest op het Malieveld in Den Haag, waar ‘zeer buitenproportioneel’ geweld werd gebruikt tegen vreedzame betogers. Op dat moment besloot hij zich uit te spreken. Hij sloot zich aan bij ‘In het gelid voor vrijheid’, een groep (oud-)militairen en veteranen.

Police for Freedom Nederland is een onderzoek gestart naar het geweld tegen de vreedzame demonstranten en veteranen.  Volgens het EVRM is het de taak van de politie en het bestuur ten allen tijde vreedzame demonstranten te beschermen. Echter is er opnieuw grof geweld toegepast op vreedzaam protesterende burgers en daarmee de Grondrechten Demonstratie en Vrijheid van meningsuiting geschonden Dit is Nederland onder het regime Rutte. Mensenrechten zijn opnieuw voor het oog van de hele wereld met voeten getreden. Het kwaad heeft Nederland in zijn greep. Dit beleid zal de woede onder de bevolking verder doen aanwakkeren. Het neerknuppelen van onschuldige burgers moet zonder uitstel een halt worden toe geroepen voordat er doden vallen. In hun hoogmoed denken Rutte en trawanten een soort almacht te bezitten en als zodanig ongestoord door te kunnen gaan met het terroriseren van onschuldige burgers. Dit gaat over macht, over gehoorzaamheid afdwingen en niets anders dan dat.

In Duitsland keren - net als in onder meer  Nederland en Spanje - steeds meer politieagenten, soldaten, officieren en leden van speciale strijdkrachten zich tegen wat zij “het moorddadige beleid van het Nieuwe Duitsland noemen” dat volgens de schrijver van het artikel “is veranderd in een autoritair-dictatoriaal systeem naar het voorbeeld van het bolsjewisme.”

 

Ook in Oostenrijk hebben delen van de politie en het leger, de kant van de burgers gekozen zich verenigd in de ‘Freie Polizei-gewerkschaft’FP en de ‘Gewerkschaft des Bundesheeres’.Op 20 november 2021 waren enkele tientallen van deze politieagenten aanwezig op een demonstratie met ca 350.000 bezoekers in Wenen en werden toegejuicht door een enthousiaste meningte.

 

Gaat het bij de UFO-waarnemingen om super intelligente wezens uit de verre ruimten van het heelal, of zijn het afgezanten van de duisternis? (deel 6)

Figuren die rechtstreeks met UFO’s te maken hebben zijn The Man in Black ook wel de MIB. Zij duiken voornamelijk op bij mensen die UFO’s of aanverwante zaken hebben waargenomen en daar ruchtbaarheid aan hebben gegeven. Onderzoekers ontdekten dat in een aantal gevallen de MIB zo maar uit het niets verschenen en na een paar opmerkingen te hebben gemaakt, op dezelfde manier weer verdwenen.

Door de jaren hebben onderzoekers honderden verhalen verzameld en gepubliceerd die betrekking hebben op de MIB. Men ontdekte dat sommige mensen die door de MIB waren bezocht, naast hun interesse voor UFO’s ook belangstelling hadden voor allerlei occulte zaken waaronder bijvoorbeeld, zwarte magie. Dat leidde tot de conclusie dat de MIB iets met demonen te maken moeten hebben. Vele getuigen spreken van bezoekers in grote zwarte auto’s zonder nummerplaten, waarvan het interieur werd verlicht door een vreemde purperachtige gloed. De MIB identificeren zich dikwijls als De agenten voor het Volk van het Derde Oog. Op hun kleding is het symbool van het Alziend Oog (Oog van Horus) te zien. Dit oog siert ook het Amerikaanse dollarbiljet en is een bekend symbool in de vrijmetselarij en de Elite achter de Nieuwe Wereldorde. De Grootmeester draagt dit symbool tijdens de bijeenkomsten van de Loge. Het staat voor totale controle.

Een vrouw die een huis bewoonde op de top van een heuvel in de buurt van Melville, New York, kreeg op een dag bezoek van vier MIB. Wat de vrouw beangstigde was dat de ‘mannen’ keurig gepoetste schoenen droegen terwijl er geen auto te zien was en het pad naar haar huis al dagenlang bijna onbegaanbaar was door modder vanwege het slechte weer. Toen de mannen verdwenen waren bleek dat ze ook geen voetafdrukken in de modder hadden achtergelaten.

Het komt regelmatig voor dat na een confrontatie met de MIB, in het huis van de betrokkene soms vreemde dingen plaatsvinden. Telefoons rinkelen onophoudelijk waarna dreigende stemmen te horen zijn en tv-programma’s worden zo maar onderbroken door vreemde signalen. Beeld en geluid verdwijnen om plaats te maken voor beelden van in lange gewaden gehulde figuren, die de mensen die teveel over het UFO-fenomeen weten, de opdracht geven hun kennis geheim te houden. In ruil voor dit stilzwijgen beloven de mysterieuze wezens de waarnemers sleutelposities in een Nieuwe toekomst die de hele mensheid ten goede zal komen.

Een van de meest interessante vragen van onze tijd, waarmee zich niet alleen schrijvers, filmproducenten, maar in toenemende mate ook serieuze wetenschapsmensen bezighouden, is het zoeken naar de vraag waar de UFO’s vandaan komen. Gaat het inderdaad om superintelligente wezens van andere bewoonde werelden in de verre ruimten van het heelal zoals sommige New Agers en honderden boeken ons vertellen, of gaat het om “de grote misleiding" door afgezanten van de macht van de duisternis. Kringen binnen de New Age beweging beweren dat er binnen afzienbare tijd UFO’s op aarde zullen landen om de mensen te vertellen dat ze van een vergevorderde beschaving komen, elders uit het heelal om de aarde te reinigen van iedereen die zich zou verzetten tegen haar spirituele evolutie naar mondiale eenheid. Tegelijkertijd zouden ze de mensheid voorbereiden om de geprofeteerde New Age "Christus" (antichrist) te ontvangen. Volgens sommige New Agers zouden de verwachte buitenaardse wezens "de mooie kant van het kwaad" illustreren in plaats van de groteske beelden van occulte idolen. Maar hoe dan ook, deze "meesters" vertegenwoordigen een hiërarchie van demonen die overeenkomen met de waarschuwing in Efeziërs:

Efeze 6:10-11-12Voorts, weest krachtig in de Here en in de sterkte zijner macht. Doet de wapenrusting Gods aan, om te kunnen standhouden tegen de verleidingen des duivels; want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten.”

Verschillende versies van die verleidelijke misleidingen hebben zich over de hele wereld verspreid door de geschriften van talloze occultisten. Onder hen bevinden zich de beruchte satanist Aleister Crowley en Alice Bailey, wiens gechannelde berichten van geestengids Djwhal Khul leiders van de Verenigde Naties en onderwijsinstellingen zoals Robert Muller en Dr. Shirley McCune inspireerden. Zij krijgen vanuit die wereld allerlei gaven en occulte inspiratie toebedeeld en genieten een zekere ‘bescherming’ van hun ‘Meesters’ (demonen).De bedoeling van deze ‘buitenaardsen’ zou zijn de mensen voor te bereiden op een enorme stap voorwaarts in hun geestelijke ontwikkeling.

Alice Bailey

De beschrijvingen door de oude volken van hemelingen en de Bijbelse weergave van demonen verschillen nauwelijks van elkaar en is te opvallend om genegeerd te worden. De vraag is niet of er bij UFO-verschijnselen demonen betrokken zijn, maar hoe en in welke mate ze daarbij betrokken zijn. Satan blijkt grote horden wezens ter beschikking te hebben die zich op aarde manifesteerden/manifesteren in verschillende soorten ruimteschepen en gedaanten zoals uit de beschrijvingen door de jaren heen valt op te maken. In het boek van Henoch staat dat deze engelen vele gestalten konden aannemen waarmee ze de mens misleiden. De mensen zagen niet dat het demonen waren en vereerden hen als goden.

In Psalm 96:5 staat: ‘want alle goden der volken zijn afgoden.’ (afgoden zijn demonen). De afgezanten van de vorst der demonen en van alle boze werken, blijken ook zeer veel gedaanten te kunnen aannemen. Jacques Vallee, Frans wetenschapper en bekend onderzoeker van UFO’s, onderstreept de demonische aard van UFO’s. Volgens hem kan er een parallel gemaakt worden tussen UFO-aanwezigheid en het algemeen concept van demonen. In de Bijbel wordt gesproken over manifestaties van deze machten, op manieren die de mensheid in opperste verwarring brengen, zowel in de oudste tijden als tegenwoordig. Satan probeert zijn eeuwig lot te ontlopen, en de mens wijs te maken, dat hij niet onze vijand is, maar juist te hulp wil komen. Wie weet kondigt deze ‘vader der leugen’ met een spectaculaire landing, waarvan de hele wereld getuige is, de redding van de op dat moment in chaos verkerende wereld aan en steld hij de antichrist voor als de verlosser der wereld.

Satan is een wezen dat het onzinnige waagstuk beproeft om het heelal te veroveren en de wereld van haar Maker los te scheuren. Een derde van de sterren des hemels trok één lijn met hem en volgde hem in zijn opstand tegen de Almachtige. Satan zal er alles aan doen de mens wijs te maken dat de demonen hoog ontwikkelde goddelijke wezens zijn. Hun verblijfplaats is in de hemelse gewesten. Had het verschijnen van allerlei wezens op aarde in oude tijden rechtstreeks te maken met Satans engelenscharen?

Volgens een Britse groep worden de ‘vaccins’ en lockdowns ingezet om de bevolking uit te dunnen en de samenleving te ontwrichten.

Een Britse groep met onder meer voormalig Pfizer-vicepresident Michael Yeadon, mensenrechtenadvocaat Hannah Rose, astrofysicus Piers Corbyn, gepensioneerd ordehandhaver John O’Loony en mensenrechtenactivist Johnny McStay, heeft bij het Internationaal Strafhof een klacht ingediend tegen een hele serie figuren wegens misdaden tegen de menselijkheid. In de aanklacht worden de verdachten beschuldigd van “talrijke schendingen van de Neurenberg Code”, “misdaden van agressie” en “oorlogsmisdaden”. Omdat het Engelse rechtssysteem weigert deze historische zaak in behandeling te nemen, vragen de aanklagers het ICC met “uiterste spoed” om “een einde te maken aan de inzet van COVID-vaccins” en “illegale vaccinatiepaspoorten” en “alle andere vormen van illegale oorlogsvoering” die wordt “gevoerd tegen de bevolking van het Verenigd Koninkrijk en tegen mensen over de hele wereld.”

Volgens deze groep heeft het beleid van onder meer de WEF-sekte aantoonbaar gevaarlijke genetische experimenten aan de wereldbevolking opgedrongen die niet ongestraft moeten blijven. Onder de aangeklaagden bevinden zich WHO-baas Tedros Adhanom Ghebreyesus, WEF-sekte leider Klaus Schwab, Anthony Fauci, directeur van de U.S. National Institutes of Allergy and Infectious Diseases (NIAID); Dr. Radiv Shah, voorzitter van de Rockefeller Foundation; Dr. Peter Daszak, voorzitter van EcoHealth Alliance en Bill en Melinda Gates, die openlijk een groot deel van deze goed gedocumenteerde misdaden hebben gefinancierd en bevorderd. Ook vooraanstaande Britse functionarissen, waaronder Boris Johnson, Christopher Whitty, Brits hoofd medisch adviseur; Matthew Hancock, voormalig Brits staatssecretaris van Volksgezondheid en Sociale Zorg. Zie hier de volledige lijst van de figuren die zullen worden aangeklaagd.

Great Barrington Declaration - WikipediaAnthony Fauci

In de strafrechtelijke aanklacht worden ook de CEO’s van vier grote farmaceutische bedrijven genoemd, Albert Bourla, CEO van Pfizer; Stephane Bancel, CEO van AstraZeneca; Pascal Soriot, CEO van Moderna en Alex Gorsky, CEO van Johnson and Johnson op beschuldiging van het ongelimiteerd doorgaan met het plegen van genocide door middel van experimentele gen-interferentie-“vaccins” die schade toebrengen aan het cardiovasculaire systeem, aangeboren immuunreacties en de reproductieve gezondheid van vrouwen, naast duizenden medische problemen die zijn gedocumenteerd door geneesmiddelenbewakingssystemen over de hele wereld.

Volgens de groep zijn regerings-, farmaceutische- en volksgezondheidsfunctionarissen op on-democratische wijze bezig over het volk te heersen en een schadelijk beleid van onderwerping op te leggen onder het mom van “verzachting van covid-19”, Hun veronachtzaming van doeltreffende behandelingen, oplossingen voor het immuunsysteem en hun censuur van de natuurlijke immuniteit heeft het principe van de geïnformeerde toestemming aangetast, bijgedragen tot iatrogene fouten en onnodige scheiding, isolatie, medische wanpraktijken en onrechtmatige dood veroorzaakt. Hun beleid heeft aantoonbaar gevaarlijke genetische experimenten opgedrongen aan mensen door middel van discriminatie, segregatie en bedreiging van iemands levensonderhoud. Deze verdachten hebben bijna twee jaar lang de rechtsstaat ondermijnd en ontelbare levens geruïneerd.

Hun onverantwoordelijke beleid van onderwerping heeft mensen beroofd van fundamentele mensenrechten en gelijke kansen. De verdachten hebben medische fraude, gepleegd door frauduleus gekalibreerde PCR-tests, gebruikt om een narratief te verspreiden dat alleen hun eigen macht en controle over het leven van mensen versterkt. In de klacht (docx) die is neergelegd bij het Strafhof valt onder meer te lezen dat de ‘coronavaccins’ experimentele gentherapieën zijn en hebben geleid tot talloze sterfgevallen, die niet worden onderzocht. Ook schrijft de groep dat PCR-tests ‘volstrekt onbetrouwbaar’ zijn en ‘kankerverwekkend ethyleenoxide bevatten’. Het verbieden van veilige en effectieve alternatieve behandelingen tegen corona staat gelijk aan moord en moet door het Strafhof worden onderzocht, stelt de groep. Onderzoek waaruit ook blijkt dat Ivermectine en Hydroxychloroquine effectief zijn, maar dat deze middelen niet toegelaten worden.

De groepsleden citeren bovendien Holocaustoverlevenden die parallellen trekken tussen de coronaregels en het begin van de Holocaust. De Holocaustoverlevenden hebben in een open brief opgeroepen om ‘per direct een einde te maken aan dit goddeloze medische experiment op de mensheid’, dat volgens hen in strijd is met de Code van Neurenberg. Zij stellen verder dat zich voor onze ogen een ‘nog omvangrijkere Holocaust’ voltrekt. Volgens de groep worden de ‘vaccins’ en lockdowns ingezet om de bevolking uit te dunnen en de samenleving te ontwrichten. Dit alles is onderdeel van een wereldwijd plan om alle democratische natiestaten stap voor stap te ontmantelen en het midden- en kleinbedrijf te vernietigen zodat alles in handen komt van grote corporaties, die eigendom zijn van de ultrarijken, aldus de groep.

De WEF-sekte en allen die daar mee samenwerken zullen hoe dan ook ter verantwoording worden geroepen. Is het niet voor een aards-dan wel voor een hemels tribunaal. Ook diverse Nederlandse organisaties en figuren die zich schuldig hebben gemaakt aan misdaden tegen de menselijkheid zullen hier niet aan ontkomen. Het is al vaak gezegd, het draait niet om gezondheid, maar om controle. Ook de Nederlandse burger is in de val gelokt. Ze zijn bezig de mensen te demoraliseren door de samenleving tot in alle hoeken en gaten te corrumperen. Er is sprake van psychologische terreur. Geef ze steeds iets terug en pak het dan weer af. Ze zijn bezig de menselijke geest te beïnvloeden  en ongevoelig te maken door het constant herhalen van propaganda. De harde realiteit is niet meer te ontkennen: de ‘vaccins’ blijken het immuunsysteem ernstig te beschadigen en te verzwakken, iets waar kritische wetenschappers bij herhaling voor waarschuwen. Volgens deze nooit gehoorde wetenschappers dreigt in 2022 een gezondheidsramp van ongekende omvang te worden, zeker als de injecties worden voortgezet en daar ook nog eens boostershots bijkomen.

De p(l)andemie en de injecties moeten immers worden voortgezet, en daar schijnen de gezondheid en levens van miljoenen mensen voor te mogen worden opgeofferd. De wereld heeft als nooit tevoren behoefte aan nieuwe processen, niet achteraf, zoals na de Tweede Wereldoorlog, maar terwijl de misdaden tegen de mensheid nog aan de gang zijn, De “experimentele” vaccins zijn in strijd met alle 10 de Neurenberg Codes, waarop de doodstraf staat voor hen die deze Internationale Wetten overtreden. Ursula von der Leyen de ongekozen chef van EuroBabel, vind deze wetten maar niets want tijdens een interview met de BBC zegt zij dat de Code van Neurenberg, niet langer als relevant moet worden beschouwd. Von der Leyen laat er geen misverstand over bestaan dat zij een fanatiek voorstander is van vaccinatiedwang voor alle 340 miljoen inwoners van de EU.

Iran blijft dreigen om Israël van de map van het Midden-Oosten te verwijderen.

 

De meeste experts zijn het er wel over eens dat een oorlog tussen Israël en Iran geen kwestie is van of, maar wanneer. Er zijn diverse aanwijzingen die deze gedachte ondersteunen gezien de massale militaire oefeningen in Iran. Zo werd vanuit het zuiden van Iran een salvo van 16 ballistische raketten afgeschoten, die circa 1700 kilometer verder een replica van Israëls kerncentrale bij Dimona vernietigden. Met lancering van deze raketten willen ze laten ze zien dat het menens is. De boodschap is duidelijk: “bij een militaire aanval zullen wij een kernramp in jullie kleine landje veroorzaken.” Er blijft continu een genocidale dreiging uitgaan van de middeleeuwse ayatollahs in Iran. Deze dreiging van een oorlog is natuurlijk niet nieuw want die bestaat al jaren, maar de laatste tijd klinken er steeds meer geluiden dat Teheran bezig is een aanval voor te bereiden indien Israël mocht besluiten tot een preventieve aanval op het nucleaire programma van Iran.

 

In een interview op 28 november 2021 met het ISNA-persbureau, zette de woordvoerder van de Iraanse strijdkrachten, generaal Abollfazl Shekarchi, zijn ideologische doctrine uiteen met betrekking tot vernietiging van Israël:“Israël van de kaart vegen is ons grootste ideaal. Dit is het grootste doel dat we willen realiseren. We zullen niet terugdeinzen voor de vernietiging van Israël, zelfs geen millimeter. We willen het zionisme in de wereld vernietigen.” Generaal Ramezan Sharif, een woordvoerder van de Iraanse Revolutionaire Garde, beweerd dat het zionistische regime dicht bij zijn ondergang is.

Iran heeft in de Tehran Times een kaart gepubliceerd met tientallen doelwitten in Israël mocht het tot een oorlog komen, met als titel “Slechts één verkeerde beweging!” Het artikel citeerde de Stafchef van het Iraanse Leger, Majoor-Generaal Mohammad Bagheri, die benadrukte dat “onze strijdkrachten nooit de bedreiging van de vijand hebben onderschat, en voorbereid zijn voor de minste bedreiging in het strategische veld.” De bevelhebber dreigde verder: “op het operationeel en tactisch niveau zijn we klaar voor een krachtig antwoord en een snel en hard offensief tegen de vijand.”

De bedreigingen zijn al jaren gaande. De Iraanse topcommandant Ahmad Karimpour, zei op 23 mei 2016 tegen verslaggevers dat Iran over de middelen beschikt om heel Israël binnen acht minuten te vernietigen. De verklaring is zorgwekkend, gelet op Irans recente testen van ballistische raketten. De nieuwe raketten hebben volgens het Iraanse bewind een bereik van 3200 km en zijn voldoende nauwkeurig, wat betekent dat ze het gehele grondgebied van Israël kunnen raken.

Op 23 december 2017 dreigde de bevelhebber van de Iraanse Revolutionaire Garde dat een toekomstige oorlog in de regio zal resulteren in de vernietiging van Israël. “Het is een bewezen claim dat we vandaag zeggen dat elke nieuwe oorlog zal leiden tot de uitroeiing van het Zionistische regime,” vertelde generaal Mohammad Ali Jafari tegenover Iraanse journalisten in Teheran volgens semi-officiële media.

Generaal Abdolrahim Mousavi hoofd van het Iraanse leger waarschuwde dat zijn land Tel Aviv en Haifa met de grond gelijk zal maken indien Israël een verkeerde beweging mocht maken. De Iraanse nucleaire dreiging is reëel, en het wordt tijd dat de wereld de ogen opent voor wat Israël al lang weet. De Verenigde Naties, de kliek in Brussel en de  mainstream media zwijgen over de enorme genocidale dreiging die uitgaat van deze Shi’itische leiders in Teheran.

 

Ook Israël zit natuurlijk niet stil en houdt er ernstig rekening mee dat een oorlog steeds dichterbij komt. Zo heeft de Joodse staat de grootste luchtmachtoefening ooit "Blauwe Vlag" in de Negev, gehouden samen met 8 landen – waaronder de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) . Israël heeft eerder tal van gezamenlijke oefeningen gehouden, maar de introductie van de VAE en de timing van de oefening te midden van verhoogde spanningen in Iran zorgen ervoor dat deze oefening opvalt. In de komende oorlog zullen Israël en haar partners de volledige kracht van hun luchtmacht moeten hebben om toe te slaan wanneer dat nodig is en tegelijkertijd de Iraanse volmachten zoals Hamas en Hezbollah die Israël omringen, aan te pakken.

Hezbollah wordt beschouwd als de grootste militaire bedreiging voor Israël. Israël heeft aangekondigd bij een nieuwe oorlog harder te zullen optreden dan in 2006 en ook de civiele infrastructuur van Libanon niet te zullen ontzien. Het leger zegt klaar te staan om “agressie” uit het Noorden te beantwoorden. De vijanden van Israël zullen er rekening mee moeten houden een hoge prijs te betalen als ze proberen de Israëlische veiligheid te ondermijnen. Israël zegt dat het massale raketaanvallen vanuit Libanon binnen 24 uur kan stoppen door een aanval op de infrastructuur in Libanon en het dagelijks leven daar volledig te verlammen waaronder doelen, als elektriciteitscentrales, olieraffinaderijen en luchthavens.

Een hoge Israëlische functionaris waarschuwde Hezbollah om Israël niet op de proef te stellen en zei dat de gevolgen zeer hard en pijnlijk zullen zijn en dat een toekomstige aanval door Hezbollah op Israël 'vernietigende' schade voor Libanon zal betekenen. De Bijbel maakt duidelijk dat Libanon met een Godsspraak te maken zal krijgen waarbij er vuur binnen de muren van Tyrus geworpen zal worden en het de burchten zal verteren en ook dat er gerichten over Sidon voltrokken zullen worden. In Ezechiël 47 en 48 worden de grenzen aangegeven van Israël in het Duizendjarige Rijk. Hier blijkt dat een deel van Libanon bij Israël gaat horen.

Ook Iran zal flinke klappen te verduren krijgen en uiteindelijk na de coalitie met de troepen van Gog en Magog, worden uitgeschakeld en terug geworpen naar het stenen tijdperk. De Ayatollahs houden er namelijk geen rekening mee dat de Machtige Hand van de God met Israël is! Iran (in de Bijbel Elam) zal net als alle tegenstanders van de Joodse staat, uiteindelijk geoordeeld worden. Jeremia 49: 35t/m39 “Zo zegt de Here der heerscharen: Zie, Ik breek de boog van Elam, de zenuw van hun kracht, en Ik breng over Elam vier winden van de vier hoeken des hemels en Ik verstrooi hen naar al die windstreken, zodat er geen volk meer zal zijn, waar niet verdrevenen van Elam zullen komen. Ja, Ik maak Elam verschrikt voor hun vijanden en voor wie hen naar het leven staan. Ik breng rampspoed over hen, mijn brandende toorn, luidt het woord des Heren, Ik zend het zwaard hun achterna, totdat ik hen verdelgd heb, Ik richt mijn troon in Elam op en Ik roei koning en vorsten daar uit, luidt het woord des Heren. Maar in het laatst der dagen zal ik in het lot van Elam een keer brengen, luidt het woord des Heren.”

Deze profetie is tot dusver niet in vervulling gegaan en zal nog gaan plaatsvinden

Franklin ter Horst

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud