Uit het nieuws 09-11-2020

Door: Franklin ter Horst To translate my newsletter into different languages, click here

De Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld (deel 1)

Covid-19 is niet de naam van een virus maar de codenaam van een internationaal plan voor de controle en vermindering van de wereldpopulatie. Zie ook deze video.Wij zijn getuige van de grootste misdaad in de menselijke geschiedenis. Dit plan is de afgelopen decennia ontwikkeld en in 2020 in de praktijk gebracht. Het gaat om een plan waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord. Neem daarom eens de moeite de Covid-19 reis naar globalisering van de wereld te openen om te zien hoe veelomvattend de plannen van de machthebbers zijn om de wereldbevolking volledig te onderwerpen. De wereldbevolking wordt sinds het begin van 2020 geconfronteerd met ontwikkelingen die nog nooit eerder in de geschiedenis zijn vertoond. Overheden confronteren de wereldbevolking met een serie absurde maatregelen die het leven van honderden miljoenen mensen ontregelen met machthebbers op de achtergrond die de hele wereld in één grote gevangenis willen veranderen.

Covid-19 is geen complottheorie maar tot in detail gepland. Het vormt een onderdeel van het in 1971 ontwikkelde Masterplan wat tot dusver nog voor iedereen op internet te controleren valt. Alles wat toen werd gespecificeerd, wordt vandaag geïmplementeerd punt voor punt. Een ander onderdeel van het masterplan is The Great Reset van het World Economic Forum en Agenda 2030 wat ik in een aantal vorige nieuwsbrieven al heb uitgelegd.

Klaus Schwab is de oprichter van het World Economic Forum’ in 1971. De eerste bijeenkomst werd gehouden in Davos, Zwitserland.  Ongeveer 450 deelnemers uit 31 landen - managers van verschillende bedrijven in Europa, evenals leden van de Europese Commissie, en vooraanstaande academici van Amerikaanse universiteiten - kwamen bijeen om betere beheertechnieken te bespreken. In 2016 bedacht Schwab de term de Vierde Industriële Revolutie om onder meer de verreikende impact van het digitale tijdperk te beschrijven. De bijeenkomst riep bij velen diepgaande ethische vragen op.

En terecht want het plan van de machthebbers is de wereld volledig te hervormen. Voor dit doel zitten wereldwijd uitvoerende marionetten op de troon om het nieuwe normaal van het Masterplan uit te voeren. Ook de rol van de media wordt uitvoerig in het plan toegelicht. Logisch natuurlijk, want het beleid van de media wordt voor een belangrijk deel bepaald door de machthebbers.

Het Covid-19 plan laat zien dat er krachten bezig zijn die alles willen ontmantelen wat de mens tot dusver heeft opgebouwd. Het huidige wereldbestel zal plaats moeten maken voor een Nieuwe Wereldorde waar geen plaats meer zal zijn voor de mening van het individu en het geloof in God. Om het plan verder uit te voeren wordt de wereldbevolking vanaf het voorjaar van 2020 gekneveld met volstrekt onzinnige maatregelen zoals de anderhalve meter samenleving, contactverboden,  slavenmaskers, avondklok, staat van beleg, en nog veel meer.

De complexiteit van het plan is zo onvoorstelbaar dat het nauwelijks te bevatten is. Het is volledig geïnspireerd door de macht van de duisternis. Het totale Masterplan bestaat uit duizenden pagina’s en het is zo duivels dat men nauwelijks kan geloven dat mensen zelfs maar op het idee zijn gekomen dit te ontwikkelen. Maar het is realiteit. Realiteit is ook dat er regeringsleiders (trekpoppen) zijn die kennelijk zonder enig gewetensbezwaar -waaronder figuren die zich zelfs christen durven noemen- de opdrachten van dit duivelse plan uitvoeren. Wat de wereldbevolking vanaf begin 2020 meemaakt zal de geschiedenis in gaan als de grootste medisch, economisch, sociaalpsychologisch en politieke misdaad ooit.De wereldbevolking wordt geconfronteerd met een gigantische machtsovername. Met een echte samenzwering van ongekende proporties. Covid-19 onthult een wereldwijde overname van overheden en alle landen op aarde, ontmanteling van soevereiniteit, eigendomsrechten, privacy, voedselsystemen en meer.

Het is een buitengewoon verbijsterend alomvattend plan om onze hele wereld zoals we die kennen te transformeren. Doelstelling is één wereld, opheffing van alle grenzen, één regering met volledige controle over ons voedsel, ons geld en het volledig aan banden leggen van onze vrijheden. Nauwelijks te geloven nietwaar! Maar zo is het decennia geleden gepland, en zo gaan ze het uitvoeren. Het is enerzijds heel fascinerend maar anderzijds meer dan verbijsterend te zien hoe het plan in opdracht van de machthebbers is uitgewerkt. Er is jaren en jaren tot in de kleinste details nagedacht hoe de wereld te resetten.

Het heeft onder meer invloed op onze identiteit en alle gerelateerde zaken: ons gevoel van privacy, onze ideeën over eigendom en ons consumentengedrag. Voedseletikettering zal worden afgeschaft en de verkoop van volledig natuurlijke gezondheidsproducten zal eerst beperkt worden en later helemaal verboden. Uiteindelijk zal het eten van natuurlijke producten niet meer toegestaan zijn. Het zal vervangen worden door Monsanto-voedingsmiddelen die uitsluitend gericht zijn op een bepaald aantal eiwitten en koolhydraten. Men wil niet alleen alles veranderen wat we doen, maar ook wie we zijn. In zijn meest ontmenselijkte vorm wil men de mensheid robotiseren door ons van ons hart en ziel te beroven. Ook dat staat allemaal tot in detail in het plan beschreven.

De hele wereldbevolking zit in hetzelfde schuitje. Wanneer je dieper in het plan graaft dan vind je honderden onderwerpen waarbij elk onderwerp weer meer dan 200 subonderwerpen heeft met betrekking op elke sector van onze huidige maatschappij. Het is eindeloos. Het gaat maar door en door. En alles is met elkaar verbonden. Er is geen detail weggelaten. Covid is de toegangspoort tot de Nieuwe Wereldorde. Het lijkt mij goed eerst nog even uit te leggen wat er in de maanden voorafgaand aan de eerste geplande lockdown in het voorjaar van 2020 heeft plaatsgevonden.

De uitvoering voor het Covid-19 stappenplan is begonnen in september 2019 met de uitgave van een jaarrapport A world at risk van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

A World at Risk : Annual report on global preparedness for health  emergencies - Global Preparedness Monitoring Board [EN/AR/RU/ZH] - World |  ReliefWebDaarover waren alle betrokkenen die later de plannen moesten uitvoeren, al volledig op de hoogte gesteld op de verschillende bijeenkomsten van de diverse globalistische organisaties. Goed te melden is ook dat er reeds in 2017 en 2018  door meer dan 100 landen honderden miljoenen COVID-19 test kits code 300215 zijn verspreid voorafgaand aan het Covid-19 theater. Opvallend is ook dat Nederland en België volop meededen aan deze handel. Deze informatie is duidelijk te zien in deze schermafbeelding van de website van de Wereld Bank. in 2017 (en ook in 2018)

Het jaarrapport A World at risk was ondermeer gefinancierd door de Bill&Melinda Gates Foundation, de Wellcome Trust, de Duitse regering, de World Bank Group en het John Hopkins Center for Health Security.  De voorpagina van het jaarrapport A world at risk begint met een duidelijke afbeelding van een coronavirus en mensen die met mondkapjes lopen. Het rapport meldde dat er in 2020 twee grote oefeningen, simulaties gehouden zouden worden, waarbij een virus ademhalingsproblemen bij de bevolking zou veroorzaken. Het tweede deel van oefening zou plaatsvinden het najaar van 2020.

Volgend op dit jaarrapport vond op 18 oktober 2019 een bijeenkomst plaats onder leiding van het World Economic Forum en de Bill&Melinda Gates Foundation onder de noemer Event 201. Tijdens deze bijeenkomst vond een 3½ uur durend simulatie-experiment plaats van een wereldwijde pandemie veroorzaakt door een nieuw coronavirus. Er zouden 65 miljoen dodelijke slachtoffers vallen. Niet alleen de Bill&Melinda Gates Foundation namen deel aan dit Event, maar “toevallig” ook de groep financiers die thans bezig zijn met de ontwikkeling van een vaccin.

Hoe ongelooflijk cynisch.De deelnemers van het Event 201 kregen een pluche covid-19 virusje kado.

Op dat moment was de wereldbevolking er nog totaal niet van op de hoogte wat er zou gaan gebeuren. Het startsein voor het begin naar het Nieuwe Normaal viel zoals gepland in het voorjaar van 2020. In een deel van het Covid-19 stappenplan wordt in opeenvolgende fases uitgelegd wat ze van plan zijn met de wereld te gaan doen.

Covid-19 stappenplan Fase 1: Creëer en financier de ontwikkeling van een virus laat het los op de onwetende massa en zorg ervoor dat het wereldwijd wordt verspreid.

Knevel vervolgens de wereldbevolking met een lockdown en zorg ervoor dat ze in die fase niets meer te vertellen hebben en straf al diegenen die weigeren de opdrachten uit te voeren met harde maatregelen. Instrueer de politieke leiders (trekpoppen) dat ze de bevolking regelmatig confronteren met dit nieuwe normaal.

In het plan staat dat het virus is ontwikkeld in een laboratorium voor biologische wapens in Amerika en dat het vervolgens via het National Microbiology laboratorium in Winnepeg Canada, uiteindelijk in China’s enige Klasse 4 laboratorium, het Wuhan Institute of Virology is terecht gekomen. Anthony Fauci, hoofd instituut allergische en besmettelijke ziekten (NIAID) in de Verenigde Staten, maakte in 2014 een bedrag van 3.7 miljoen dollar over naar het laboratorium in Wuhan om het extra financieel te ondersteunen. Zelfs nadat het ministerie van Buitenlandse Zaken rapporten had uitgegeven over hoe onveilig dat laboratorium was en hoe achterdochtig ze waren in de manier waarop ze bezig waren met het ontwikkelen van een virus dat op mensen kon worden overgedragen. Bovendien verklaarde Fauci dat er een pandemie zou uitbreken tijdens de eerste termijn van president Trump. Dat deze figuur ook nauwe banden onderhoudt met de Bill&Melinda Gates Foundation, mag geen verbazing wekken.

Het Back-upscript is dat China het heeft gemaakt en het per ongeluk heeft verspreid. De verspreiding blijkt echter opzettelijk te zijn gebeurd. Het verhaal ging dat het virus zou zijn ontstaan op de Huanan-vismarkt maar in werkelijkheid is het deze markt van buitenaf binnengekomen en heeft het zich vervolgens van daaruit verspreid. De eerste besmetting had namelijk geen relatie met de Huanan-vismarkt.

Het verhaal ging verder dat de eerste infecties in Wuhan in november 2019 zouden zijn opgetreden maar in werkelijkheid begon het virus zich al in oktober 2019 te verspreiden onder de 10.000 atleten uit 100 landen die deelnamen aan de Military World Games in Wuhan van 18-27 oktober 2019.

Enkele dagen nadat ze aan de spelen hadden deelgenomen zeiden Franse atleten dat ze tijdens hun verblijf in Wuhan last kregen van symptomen die vergelijkbaar waren met ernstige griep verschijnselen, waaronder koorts en ernstige hoest. Dat werd toen niet openbaar gemaakt. Pas op 25 maart 2020  vertelde Élodie Clouvel, een wereldkampioen moderne pentatleet, op de Franse lokale tv-zender Loire 7, dat ze eind oktober tijdens hun verblijf in Wuhan allemaal ziek waren geworden. 

Clouvel vertelde dat ze ziekteverschijnselen had die ze nog nooit eerder had gehad. Ze waren niet echt bezorgd geweest omdat niemand er over sprak. De Franse nieuwszender BFMTV berichtte dat de Franse atleten terug naar Frankrijk keerden met symptomen als koorts, ernstige hoest en acute spierpijn. De Fransen waren trouwens niet de enige militaire besmette atleten want ook andere Europese delegaties meldden griepachtige symptomen, zoals koorts bij terugkeer van de spelen. Zo werden onder 100 Zweedse atleten veel zieken geïdentificeerd, van wie sommigen bij hun terugkeer hoge koorts hadden. De Franse atleten kregen van de militaire leiders de opdracht hier niet met journalisten over te praten.

De bevolking van China werd in die tijd volledig in het ongewisse gelaten en geheel volgens plan hield China het ook nog een aantal maanden voor de rest van de wereld verborgen. Wekenlang verklaarde de gemeentelijke gezondheidscommissie van Wuhan dat onderzoek had uitgewezen dat er geen bewijs was gevonden van overdracht van mens op mens. Ook het aantal geïnfecteerde mensen werd verzwegen.

Pas eind december 2019 verspreidde Dr. Ai Fen, directeur van de Spoedeisende Hulp van het Centrale Ziekenhuis van Wuhan - "The Whistle-Giver" - informatie over het Wuhan-virus aan verschillende artsen, waaronder de 34 jarige arts Li Wenliang. Deze arts luide op 30 december de noodklok over een uitbraak van het virus in Wuhan en stuurde een bericht naar een groep andere artsen met de waarschuwing dat zeven patiënten in het Wuhan Central Hospital in quarantaine waren geplaatst nadat ze een luchtwegaandoening hadden opgelopen die leek op het SARS-virus. Op 1 januari 2020 werd hij er door de politie van beschuldigd valse informatie te verstrekken en werd hem het zwijgen opgelegd, en eiste men van hem een brief te ondertekenen waarin hij diende te erkennen valse ‘geruchten’ te hebben verspreid waardoor de openbare orde werd verstoord. Li Wenliang stierf op 7 februari nadat ook hij was besmet met het Wuhan-virus. Zijn dood riep vele vraagtekens en woede op.

Artsen in Taiwan namen na de melding van Wenliang contact op met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) nadat het Li's rapporten over de overdracht van mens op mens van het coronavirus in Wuhan had gezien, maar de WHO hield het bewust voor het publiek verborgen. Volgens het Duitse blad Der Spiegel zou de Chinese president Xi Jinping aan WHO directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus hebben gevraagd om de ernst van de uitbraak van het Wuhan-virus te verbergen, en de mens-op-mens besmetting van het virus zo lang mogelijk te ontkennen. Mensen met kritiek of een afwijkende mening werden tot zwijgen gebracht of gecriminaliseerd. Van enkele klokkenluiders is nooit meer iets gehoord.

Op 3 januari 2020 gaf de Chinese National Health Commission, de opdracht om geen informatie over het virus (onbekende ziekte) te publiceren, en beval laboratoria om monsters over te dragen aan aangewezen testinstituten,  of om ze te vernietigen. Ondanks dat zij bekend waren met het virus, gaf Wuhan begin januari 200.000 gratis kaartjes uit aan mensen om festivalactiviteiten bij te wonen vanwege het ‘maan-Nieuwjaar’. Vervolgens lieten de Chinese autoriteiten zonder enige beperking duizenden (besmette burgers) naar bestemmingen over de hele wereld reizen.

Vervolg Covid-19 stappenplan Fase 1: Bagatelliseer de overdracht van mens op mens zo lang mogelijk zodat het virus zich op wereldschaal kan verspreiden.  

Ondertussen sloeg China massaal medisch materiaal in, en liet het tientallen miljoenen Chinezen wekenlang gewoon op het vliegtuig naar bestemmingen over de hele wereld stappen. Vervolgens drong de WHO er met name bij Europa en Amerika wekenlang op aan om de grenzen vooral niet te sluiten, en gewoon door te blijven vliegen op China. Het nemen van medische voorzorgsmaatregelen voor reizigers was niet nodig, zo werd beweerd.

 

Op 14 januari tweette de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat voorlopig onderzoek door de Chinese autoriteiten geen duidelijk bewijs had opgeleverd van overdracht van mens op mens door het Wuhan-virus en dat terwijl een dag eerder dezelfde WHO het eerste geval buiten China in Thailand meldde. Desondanks bleef de WHO de leugen van de Chinese propagandamachine verspreiden dat er ‘geen mens op mens besmetting’ van het virus plaatsvond.

 

Maar op 20 januari bevestigde China plotseling de overdracht van het Wuhan-virus van mens op mens. Op 21 januari meldde de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) het eerste geval van het virus in de Verenigde Staten in de staat Washington. De patiënt in kwestie was teruggekeerd uit Wuhan.

 

Photo: PixabayOp 23 januari werd de stad Wuhan met 11 miljoen inwoners van de buitenwereld afgesloten en sloot China alle interne doorvoer van Wuhan naar andere steden in China, maar deed op dat moment nog steeds niets om internationale vluchten te stoppen. Op 28 januari prees WHO-baas Tedros de 'transparantie' van China met betrekking tot het virus en prees hij de Chinese president Xi en premier Li zelfs voor hun leiderschap dat terwijl ze op dat moment het virus al enkele maanden voor de buitenwereld hadden verzwegen.

 

Op 30 januari bezocht Tedros China en feliciteerde hij de Chinese leiders met de buitengewone maatregelen die zij hadden genomen om de uitbraak in eigen land in te dammen, ondanks de ernstige sociale en economische gevolgen die deze maatregelen zouden hebben voor het Chinese volk.

 

Vervolg Covid-19 stappenplan Fase 1: Wacht tot het virus zich over de hele wereld heeft verspreid voordat de WHO een pandemie afkondigt.

 

Op 14 februari waarschuwde Tedros voor kritiek op China: "Dit is het moment voor solidariteit, niet voor stigma" en op 28 februari prees de WHO in een rapport van maar liefst 40 pagina's China's reactie op het virus: "China's gewaagde aanpak om de snelle verspreiding van deze nieuwe respiratoire pathogeen in te perken heeft het verloop van een snel escalerende en dodelijke epidemie veranderd."

 

Pas op 11 maart verklaarde Tedros Adhanom Ghebreyesus plotseling dat er sprake was een wereldwijde pandemie wat wereldwijd tot een sterftecijfer van 3,4% zou kunnen leiden. Deze bewering leidde tot wereldwijde paniek en voedde de catastrofale lockdowns. Hij waarschuwde dat het coronavirus ‘geen Sars, geen Mers en al helemaal geen griep is. Hij noemde het een uniek virus met onvergelijkbare eigenschappen veel dodelijker dan griep. Later is deze uitspraak volledig ontmaskerd.

 

Artsen en wetenschappers hebben geen enkele inspraak in het beleid van de WHO. Ze worden zelfs het zwijgen opgelegd. De WHO is onder leiding van Tedros veranderd in een oncontroleerbare ondemocratische organisatie gefinancierd en gecontroleerd door Bill Gates en maakt deel uit van een groter geheel aan internationale organisaties, gelieerd aan de Verenigde Naties, de Europese Unie, het World Economic Forum, het Internationaal Monitair Fonds, de Europese centrale Bank, invloedrijke NGO’s en denktanks en andere partijen die onder leiding staan van de machthebbers van de club van 300. Elk medisch of wetenschappelijk geluid wat afwijkt van de WHO wordt gecensureerd. Dat alles in overeenstemming met het Corona-stappenplan.

Vervolg op 16-11-2020

Franklin ter Horst

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud