Uit het nieuws 06-12-2021

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

De alarmerende berichten over grote aantallen slachtoffers na vaccinatie nemen met de dag toe

De vaccinatiecampagne tegen de varkensgriep van 1976 werd stopgezet na 53 meldingen met dodelijke afloop. Het Mexicaanse griepvaccin werd in 2009 in de VS volledig teruggetrokken nadat er ‘slechts’ 25 doden waren gevallen.Nu gaan ze gewoon door alsof er helemaal niets aan de hand is. Het begint steeds duidelijker te worden wat de verwoestende effecten zijn van de vaccinaties. De Amerikaanse Hartstichting zegt bewijs te hebben dat vaccins moord is. De oversterfte neemt met de week toe en dat is volgens diverse deskundigen het gevolg van vaccinaties. Er is zelfs al sprake van oversterfte bij kinderen in Groot-Brittannië na uitrol van de coronaprik. One America News Network bericht dat uit de officiële data van The Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) blijkt dat de Covid injecties nu al direct verantwoordelijk zijn voor ruim 300.000 doden in de Verenigde Staten. Ondertussen hebben honderdduizenden mensen hun baan verloren of zijn ontslagen, enkel omdat ze eisen dat hun rechten en persoonlijke vrijheden worden gerespecteerd, aldus News Network.

De Britse schrijver en voormalig huisarts Dr. Vernon Coleman zegt in deze video dat er inmiddels voldoende bewijs is dat de covid-prik moord is: “We hebben altijd geweten dat deze spuiten experimenteel waren. Er zijn grote aantallen doden en gewonden gevallen onder mensen die zijn geprikt. Als het experiment met de covid jab na vandaag doorgaat, weten we absoluut zeker dat dit geen medische behandeling is, maar een ruiming.” Zie ook deze link.

De prominente Zuid-Afrikaanse arts, Dr. Shankara Chetty zegt dat de huidige vaccincampagnes maar één doel hebben: “Een groot deel van de bevolking onder controle houden en doden zonder dat iemand vermoedt dat ze zijn vergiftigd.” Zie ook: Wij wisten het al: alles is van tevoren gepland aldus een Duitse politica.

De Duitse longarts en internist Dr. Wolfgang Wodarg waarschuwt dat de bijwerkingen van de vaccinaties verwoestend zijn. Hij noemt “hartritmestoornissen, hartspierontsteking, anafylactische shock of zelfs onvruchtbaarheid enkele van de verschrikkelijke mogelijke bijwerkingen van deze experimentele injecties.” Ook raadt hij mensen af om nauw contact te hebben met iemand die net gevaccineerd is. Volgens de eminente pro-vaccin expert dr. Geert Vanden Bossche zouden de gevaarlijke ‘varianten’ zoals Delta nooit zijn ontstaan als de politici niet – tegen alle logica en geldende wetenschappelijke principes in – tijdens deze ‘pandemie’ met massa vaccinaties waren begonnen.

Ook de Nederlandse radioloog Frits Jansen stelt in een opiniestuk dat vaccinatie juist zorgt voor meer varianten. Eerder zei ook de Franse viroloog en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier dat coronavarianten worden veroorzaakt door het vaccin. Ook de nieuwe coronavariant Omicron blijkt te worden verspreid door volledig gevaccineerden. Covid-19 deskundige Dr. Peter McCullough noemt de vaccinaties “bioterrorisme”.

Niet-praktiserend arts Fernand Debats zei tijdens de raadsvergadering in de gemeente Horst aan de Maas: “De samenstelling van de zogeheten vaccins is door onze minister van VWS (Hugo de Jonge) tot staatsgeheim verklaard, maar we weten nu wat erin zit: grafeenoxide, nanodeeltjes waar je immuunsysteem zich niet tegen kan verdedigen; aluminium nanodeeltjes, waar je alzheimer van krijgt; PEG, waar de meeste mensen allergisch op kunnen reageren; kwik, één van de meest giftige stoffen; liposomen, die stapelen zich op in de eierstokken van de meisjes die kinderen van de toekomst zouden moeten baren; weefsel van apenieren; en weefsel van menselijke foetussen. Hij zegt dat het zomaar zou kunnen dat die voorspelde miljoenen doden alsnog komen. “We zien dan ook wereldwijd na de vaccinatiecampagne een toename van de sterfte,” benadrukte de arts. De ‘christen’ Hugo de Jonge zei op 19 februari 2021 foetusvaccins geen probleem te vinden.

Het aantal officieel geregistreerde slachtoffers in de EU als gevolg van de Covid ‘vaccinaties’ is opgelopen tot 31.014 doden en 2.890.600 mensen met gezondheidsschade, waarvan 1.355.192 miljoen ernstig en/of permanent.

Patholoog Professor Burkhardt zegt:“Ik zie bij de gevaccineerde mensen veranderingen in de cellen en de weefsels die ik in mijn 50-jarige carrière bij meer dan 10.000 lijkschouwingen nog nooit heb gezien.” “Ook blijkt het vaccin mensen zeer vatbaar te maken voor verwoestende, kankerachtige mutaties. Amerikaanse ziekenhuizen worden zelfs moordfabrieken genoemd. Wat ooit een medicijnsysteem was, is een systeem van opzettelijke moord geworden. Twintig onderzoeken hebben aangetoond dat vaccins tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19) geen gezondheidsvoordeel opleveren maar schadelijk zijn voor de gemeenschap.

 

Bij ouderen en zorgmedewerkers is in vergelijking met de algemene bevolking een onevenredig hoog aantal mensen overleden aan cardiovasculaire oorzaken na vaccinatie. Dat schrijft epidemioloog en oud-huisarts Dick Bijl. Rokuro Hama, hoofdredacteur van het Japanse medische tijdschrift Med Check, berekende dat het risico op overlijden bij twintigers na vaccinatie circa zeven maal zo hoog is na het oplopen van een corona-infectie.

Het gerenommeerde British Medical Journal bevestigde onlangs dat er alleen een pandemie van gevaccineerden is. Overal ter wereld sterven mensen als gevolg van de vaccins en in de praktijk blijkt dat de meeste ziekenhuisbedden zijn bezet door gevaccineerde mensen. Arts-microbioloog Bert Mulder van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen heeft cijfers gepubliceerd over het aantal opgenomen coronapatiënten tot half november. “De meerderheid (63,1 procent) van de opgenomen patiënten is gevaccineerd.”

De Duitse arts Dr.Kenan Katmer die een huisartsenpraktijk runt in Altenbochum, roept op tot een lockdown van twee maanden voor de gevaccineerden. In Free West Media legt hij uit dat de gevaccineerden “de grootste virusverspreiders” zijn. Uit de testresultaten in zijn eigen praktijk en de vier testcentra in Bochum blijkt dat 90 procent van de positief getesten gevaccineerden zijn. Verder zei hij dat de gevaccineerden denken dat met de vaccinatie het Coronavirus hen niet langer zal schaden, maar dat is een misvatting. Hij is van mening dat de volksgezondheidsautoriteiten daarom een lockdown van twee maanden alleen voor gevaccineerde mensen zouden moeten instellen.

Professor Christian Perronne, een van de meest gerenommeerde Franse experts op het gebied van infectieziekten zegt al lang sceptisch tegenover het Covid-19-vaccinatiebeleid van de Franse overheid te staan. Met het oog op de situatie in Israël en Groot-Brittannië heeft Perronne nu publiekelijk opgeroepen om mensen die zijn ingeënt tegen Covid-19 in quarantaine te plaatsen en te isoleren van de samenleving.

Het Wereld Economisch Forum van Klaus Schwab wordt overladen met doodsbedreigingen

Het Wereld Economisch Forum zou van 17 tot 21 januari 2022 in Davos moeten plaatsvinden – maar intussen is de vereniging van de Great Reset sekte onder leiding van Klaus Schwab getroffen door zo’n golf van woede en haat dat men de manifestatie van het publieke “Open Forum” niet meer durft te houden. De reden hiervoor zijn onder andere doodsbedreigingen van zogenaamde samenzweringstheoretici, zoals Blick.ch meldt.Volgens Alois Zwinggi, directeur van het WEF, zijn de bedreigingen aan de orde van de dag geworden. Zwinggi verklaarde dat hij zich niet had kunnen voorstellen dat hij ooit “in het vizier van samenzweringstheoretici” zou komen. “Wij ontvangen echter dagelijks tientallen bedreigingen op sociale media of via e-mail. Maar het gebeurt ook dat exponenten van het forum persoonlijk worden aangevallen.” Zelfs het sollicitatieformulier op de WEF-website blijkt te worden  misbruikt voor beledigingen.

De veiligheid van het Open Forum, dat zou plaatsvinden in de aula van de Alpine Middle School Davos, kon echter niet op deze manier worden gegarandeerd – het aanvalsoppervlak was daar te groot, zodat het evenement werd afgelast. In plaats daarvan zullen meer livestreams van het WEF in januari worden vertoond, zodat het publiek daar zoveel mogelijk van kan zien. Voor de evenementen die nog moeten plaatsvinden, zal de beveiliging worden verscherpt en zal de post beter worden gecontroleerd. Het motto van het komende WEF is: “Working Together, Restoring Trust” – “Samenwerken, Vertrouwen Herstellen”. Dit is niets anders dan pure misleiding van de samenzweerders want in de praktijk is deze sekte des doods bezig alles wat de mens zo dierbaar is, te vernietigen. Geen wonder dat ze worden bedreigd.

Steeds meer mensen beginnen door te krijgen wat Klaus Schwab en zijn kliek met de wereld van plan zijn. Ze zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat we nooit zullen terugkeren naar het oude normaal. Wat de WEF-sekte aan het doen is, is het recht van iedere mens op vrijheid en persoonlijk bezit af te schaffen en daarmee de waardigheid van de mens te vernietigen. Ze zijn bezig met het vestigen van een huiveringwekkende werelddictatuur, zoals in de mensengeschiedenis nooit eerder gezien is.

Gaat het bij de UFO-waarnemingen om super intelligente wezens uit de verre ruimten van het heelal, of zijn het afgezanten van de duisternis? (deel 1)

Er bestaan werkelijk duizenden goed gedocumenteerde verhalen over UFO’s.  Velen geloven dat het hierbij gaat om super intelligente wezens uit de verre ruimten van het heelal met een voor ons onvoorstelbare hoge graad van technologie. Anderen geloven dat het om manifestaties gaat van de Macht der Duisternis, die gebruik maakt van UFO’s om de mensheid te manipuleren. Een aanzienlijk percentage mensen beweert een UFO ervaring te hebben gehad, en heeft verklaard andersoortige wezens te hebben waargenomen of ontmoet. Beweerde contacten tussen mensen en humanoïden (mensachtigen) is al jaren onderwerp van discussie.

 

Velen geloven dat de wereld wordt voorbereid op de komst van Aliens. Ook de bewering dat er een onzichtbare wereld (andere dimensies) zou bestaan, bevolkt door wezens die nu en dan zichtbaar kunnen worden en contact met de mens kunnen hebben, heeft de mens sinds lange tijd gefascineerd. Sinds het moderne tijdperk van UFO-waarnemingen hebben gehouden opiniepeilingen uitgewezen dat minstens 20 miljoen Amerikanen beweren ongeïdentificeerde objecten aan de hemel te hebben gezien.

 

Het Amerikaanse leger heeft een comité samengebracht om het UFO-fenomeen verder te onderzoeken. Uit eerder onderzoek waarin 144 ufomeldingen van de afgelopen jaren werden onderzocht, bleek dat voor sommige geen logische uitleg kon worden gegeven. Een van de onderzochte gevallen ging over een object dat een snelheid van maar liefst 69.000 kilometer per uur bereikte– om vervolgens in een mum van tijd van koers te wijzigen. Op de The Black Vault website zijn duizenden CIA-bestanden over niet-geïdentificeerde vliegende objecten openbaar gemaakt. De CIA beweert dat de documenten alles vertegenwoordigen wat ze in het bestand heeft met betrekking tot Unidentified Aerial Phenomena (UAP), (UFO's).De documenten bevatten veel fascinerende bestanden over onverklaarbare contacten. De Amerikaanse overheid zegt er rekening mee te houden dat deze objecten de nationale veiligheid in gevaar kunnen brengen.

 

Clock ticks towards release of UFO report as emergency relief bill forces US intelligence agencies to reveal knowledgeVolgens de gepensioneerde Israëlische generaal en professor Haim Eshed oud-ruimtebaas heeft Israël al jaren contact met Aliens maar is dit geheimgehouden omdat de mensheid er nog niet klaar voor is. In een interview met de krant Yediot Aharonot zei Eshed, die bijna 30 jaar aan het hoofd stond van het Israëlische ruimtevaartprogramma, dat zowel Israël als de VS al jaren contact heeft met Aliens. Volgens Eshed bestaat er een zogenoemde ‘Galactische Federatie’ die afspraken heeft gemaakt met de Amerikanen. Eshed zei verder dat Aliens herhaaldelijk een nucleaire Apocalyps hebben voorkomen.

 

Volgens een voormalige adviseur van het Amerikaanse Pentagon en het Congres staan de Verenigde Staten al sinds de jaren '50 in contact met buitenaardse wezens. Volgens de prominente academicus Timothy Good, heeft de voormalige Amerikaanse president Dwight D. Eisenhower in 1954 drie geheime ontmoetingen met Aliens gehad. De voormalige vijfsterrengeneraal, die tijdens de Tweede Wereldoorlog de bevelhebber van de geallieerden in Europa was, zou deze ontmoetingen hebben gehad in de tijd dat het Amerikaanse publiek dacht dat hij op vakantie was in Palm Springs (Californië). De ontmoetingen zouden in het bijzijn van 'veel getuigen' hebben plaatsgevonden op de Holloman luchtmachtbasis in New Mexico. In het BBC programma Opinionated verklaarde Good dat overheden van over de hele wereld al tientallen jaren regelmatig contact hebben met Aliens. Volgens de voormalige Canadese minister van Defensie Paul Hellyer, werken 2 ET’s voor de Amerikaanse regering.

 

Hellyer heeft jarenlang toegang gehad tot veel geheime informatie.  In deze video vertelt hij onder andere hoe hij aan de informatie is gekomen dat UFO’s voor de Amerikaanse overheid destijds prioriteit hadden, en dat ze dat nóg belangrijker vonden dan de atoombom.In de loop der jaren is er al regelmatig onderzoek gedaan naar UFO-meldingen waaronder de lancering van het Galileo Project en project Blue Book Unidentified Flying Objects. Ondanks de meer dan 700 zaken die als ‘ongeïdentificeerd’ werden omschreven, werd Blue Blook in 1969 beëindigd. Men concludeerde dat UFO’s geen bedreiging vormden voor de nationale veiligheid en dat hun technologische mogelijkheden niet geavanceerder waren dan wat op basis van de wetenschappelijke kennis in die tijd realiseerbaar was. Daar was de gepensioneerde Amerikaanse kolonel Robert Friend, voormalig directeur van Project Blue Book, het niet mee eens. Klik hier voor zijn reactie. Bovendien zouden de Amerikanen in de maanden juni en juli 1952 maar liefst  wereldwijd 94 straalvliegtuigen hebben verloren vanwege confrontaties met UFO’s. Volgens de New York Times raakten er in de jaren tussen 1951 en 1956 een totaal 192 vliegtuigen zoek. Een aantal hiervan was vernietigd, met naar men vermoed, met energiestralen.

 

Tijdens de Tweede Wereldoorlog maakte een gebeurtenis tussen een UFO en een bommenwerper van de Britse luchtmacht,  Winston Churchill zoveel zorgen dat hij besloot deze en andere waarnemingen ‘minstens 50 jaar’ geheim te houden omdat hij bang was voor ‘massale paniek’ onder de bevolking. De Britse Inlichtingendiensten hadden toen al de speciale UFO-werkgroep The Flying Saucer Working Party, opgericht om de regelmatige waarnemingen te registreren. Deze werkgroep kwam tot stand met de goedkeuring van Lord Mounbatten, die geloofde dat UFO’s toebehoorden aan buitenaardse wezens.

 

De op 14 maart 2018 overleden beroemde Britse kosmoloog Stephen Hawking verklaarde al eens dat Aliens mogelijk bestaan. Het ministerie van Defensie in Groot-Brittannië heeft in 2009, 19 zogeheten ‘X-files’ openbaar gemaakt waardoor de Britten volledig in de ban zijn geraakt door het UFO-fenomeen. In het blad The Sun vertelt Milton Torres een toppiloot van het leger hoe hem in 1957 opgedragen werd in de buurt van Norwich 24 raketten af te vuren om een UFO neer te schieten maar net op het moment dat Torres wilde schieten, verdween de UFO met duizelingwekkende snelheid van het radarscherm. Kort na het incident kreeg hij bezoek van een obscure agent “The man in black” die hem vertelde over de gebeurtenis te zwijgen. Wat Torres hier heeft meegemaakt is veel UFO waarnemers overkomen.

De Italiaanse piloot Achille Zaghettei ramde  in 1991 net voor de landing op het vliegveld van Heathrow in Groot-Brittannië bijna een UFO. Hij vloog op zo’n 7000 meter toen hij net boven zijn vliegtuig een bruin voorwerp zag dat op een raket leek. “Ik zei nog tegen mijn copiloot dat hij moest uitkijken en ook hij zag het voorwerp”. The Sun publiceerde ook een foto van een UFO gemaakt door een amateurfotograaf. Experts hebben het over één van de belangrijkste bewijzen ooit van UFO’s. Het is helaas verboden de betrokken afbeelding te plaatsen. Ross Coulthart, de auteur van het boek, 'In Plain Sight' beschrijft een reeks wereldwijde mysterieuze UFO-waarnemingen. In het boek verteld hij onder meer over een gebeurtenis uit 1978 waarbij een cameraman beelden vastlegde van een vliegend object naast een vliegtuig boven de stad Kaikoura op het zuidelijke deel van Nieuw–Zeeland. De autoriteiten schreven het toe aan de planeet Venus of aan een weerspiegeling van vissersboten maar uit onderzoek bleek het wel degelijk over een UFO te gaan.

In de Britse documenten worden 1.200 waarnemingen van ongeïdentificeerde vliegende objecten beschreven. In een van de waarnemingen zou een UFO 10 minuten stil in de lucht zijn blijven hangen en vervolgens op grote snelheid de hemel in zijn geschoten. In Frankrijk heeft de nationale ruimtevaartorganisatie CNES een website met daarop meer dan 1600 officieel gedocumenteerde UFO-waarnemingen die gedurende de afgelopen 50 jaar zijn vastgelegd. De website, die zeer goed en uitgebreid is opgezet en zelfs politieverslagen over UFO-waarnemingen bevat, kreeg onmiddellijk zoveel bezoekers te verwerken dat de servers enkele uren na opening van de site crashten.

 

In 2005 richtte de CNES een speciale UFO-commissie op om het verschijnsel serieus te gaan documenteren. Van de 1600 UFO's (in het Frans: OVNI's) die sinds 1954 zijn waargenomen valt bijna 25% onder 'type D', wat betekent dat de verschijningen wetenschappelijk niet verklaard kunnen worden. UFO's hebben altijd al veel aandacht getrokken, alhoewel maar weinig mensen durven toegeven dat ze het fenomeen als 'echt' beschouwen. Mede hierdoor zijn er allerlei complot- en samenzweringstheorieën ontstaan over de overheden die het bestaan van UFO's en Aliens voor het publiek verborgen zouden willen houden.

 

Volgens een rapport van de Verenigde Naties hebben meer dan 150 miljoen mensen over de hele wereld vanaf 1947 een UFO (Unidentified Flying Objects) gezien. Meer dan 20.000 zijn gedocumenteerde landingen. Ook op de Tv-zenders Discovery Channel, Fox News en CNN zijn met regelmaat programma’s te zien waarin onder meer piloten en verkeersleiders vertellen over UFO waarnemingen.

 

Klokkenluider Andreas Noack vermoord na onthullingen over grafeenhydroxide in coronaprik

De politie deed vorig jaar november een inval bij dr. Andreas Noack. Dat gebeurde tijdens een livestream. Zijn deur werd ingebeukt, waarna agenten al schreeuwend naar binnen stormden.

noackFoto: Andreas Noack (Videostill YouTube/Ursprunc- Dr.Andreas Noack LiveStream via Kanalinfo)

Een agent met een automatisch wapen gebood de Duitse chemicus en ingenieur op de grond te gaan liggen. Vervolgens verschenen er nog twee agenten in beeld. Eén van hen beëindigde de livestream. Noack, die zich geregeld kritisch uitsprak over de vaccins en lockdowns, publiceerde op 23 november 2020 een video over grafeenoxide in de coronaprik, vertelt commentator en politicus Anna Lorraine in de Stew Peters Show. De video, waarin de klokkenluider uitlegt dat grafeenoxide piepkleine mesjes vormt, ging viraal.

De vraag is nu wie hierna aan de beurt is, zegt Anna Lorraine. “En hoe kunnen we onszelf beschermen?” Eind vorig jaar overleed de prominente vaccinatiecriticus Brandy Vaughan, die werkzaam was voor farmareus Merck. “Als ik ooit dood gevonden wordt, dan is er kwade opzet in het spel geweest,” schreef Vaughan meer dan eens op social media. In haar laatste bericht op Instagram waarschuwde ze voor de gevaren van de griepprik (Covid-19 vaccinatie).

Franklin ter Horst

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud