Uit het nieuws 06-06-2022

 

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

Palestijnse terreurgroepen in Gaza lijken zich opnieuw voor te bereiden op een volgende oorlog tegen Israël

Een jaar na de oorlog Operatie Guardian of the Wall  tussen Israël en de Palestijnse terreurbewegingen in Gaza, lijkt een volgende oorlog niet ver meer. Ook nu weer zijn opruiing, leugens en aanslagen weer dagelijkse kost. Israël wordt overspoeld met provocaties en terreur, telkens op een andere plaats en op een andere manier. Zo riepen duizenden voetbalfans in het Doha Stadion in Sakhnin op om Al-Aqsa te verlossen met “bloed en vuur” in een incident dat vergelijkbaar is met de oproepen die een jaar geleden werden geuit in het Sammy Ofer Stadion in Haifa. Bij de Universiteit van Tel Aviv riepen Arabische studenten: “In geest en bloed, wij zullen de Shahid verlossen,” terwijl aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem op de Mount Scopus Campus soortgelijke oproepen werden gedaan. En zo wordt het vuur verder aangewakkerd en staan tientallen journalisten weer klaar om Israël aan de schandpaal te nagelen indien het weer tot een nieuwe oorlog mocht komen tussen de Joodse staat en de Palestijnse terreurbewegingen. Ook de volgende uitbarsting van geweld zal niet een spontane Palestijnse reactie zijn op een Israëlische provocatie, maar zoals bij iedere oorlog van tevoren voorbereid.

De Palestijnse terreurbewegingen Hamas en de Islamitische Jihad zijn druk doende met de voorbereiding van een volgende oorlog ,waaronder het graven van meer tunnels en het uitbreiden van het rakettenarsenaal. Sinds mei 2021 heeft Hamas ongeveer 1.000 raketten aan zijn bestaande arsenaal toegevoegd. Hamas begint zich te concentreren op de kwaliteit van de projectielen die het produceert in plaats van op de kwantiteit, waardoor het bereik en de nauwkeurigheid worden verbeterd. Ook zijn ze bezig met het versterken van de marinecapaciteiten en het perfectioneren van het gebruik van drones. Daarnaast zijn ze manieren aan het onderzoeken hoe ze door de ondergrondse barrière moeten breken die het Israëlische leger heeft aangelegd om te voorkomen dat ze stiekem de grens oversteken. Daar zijn ze tot nu toe echter niet in geslaagd. De nieuw gegraven tunnels die onlangs door de IDF zijn blootgelegd, bereiken de Israëlische grens, maar steken deze niet over.

 

Hamas terreurtunnels

Ook de dreiging vanuit Iran blijft onverminderd doorgaan. De Israëlische Minister van Defensie Benny Gantz zegt dat Iran op dit ogenblik de productie en installatie van 1000 geavanceerde IR6 centrifuges tracht te voltooien en dat het binnen enkele weken genoeg splijtstof heeft voor een kernbom.

Om deze dreiging vanuit Iran het hoofd te bieden is Israël op 9 mei gestart met de grootste militaire oefening ooit genaamd Chariots of Fire (Strijdwagens van Vuur) waarbij een massale aanval op Iran wordt gesimuleerd. De oefening moet de strijdkrachten voorbereiden op intense gevechten in meerdere arena's in de lucht, op zee, op het land en in de cyberarena, aldus een verklaring van het leger. "We zijn niet op zoek naar een conflict en willen geen conflict, maar we zijn klaar voor elk scenario dat zich ontvouwt. De vijand weet dat als hij ons in een conflict sleept, hij een ondraaglijke prijs zal betalen. Het Israëlische publiek heeft nood aan om te weten dat de staat Israël sterker is dan de som van al zijn vijanden samen, en we zullen altijd klaar staan, op alle gebieden, in dit opzicht." “Er is geen eenheid die niet deelneemt in deze oefening”, zei de woordvoerder van het Israëlische Leger, Brigadegeneraal Ran Kohav.

Ook de Amerikaanse luchtmacht heeft aan de oefening deelgenomen en dienden als een complementaire strijdmacht, met bijtankende vliegtuigen die oefenenden met Israëlische straaljagers terwijl ze simuleerden herhaalde aanvallen op Iraans grondgebied uit te voeren. De Iraanse faciliteiten zijn diep onder de grond begraven en om die aan te vallen zijn gespecialiseerde munitie en tactieken nodig. De Israëlische luchtmacht zal te maken krijgen met steeds geavanceerdere Iraanse luchtverdediging. De luchtmacht zal zich ook moeten voorbereiden op een verwachte vergelding tegen Israël door Iran en zijn bondgenoten in de hele regio, waaronder Hamas en de Libanese terreurbeweging Hezbollah. De oefening was daarom tevens gericht op het voorbereiden en reageren op dergelijke vergelding. Iran zweert sowieso wraak want de liquidatie van een vooraanstaand lid van de Revolutionaire Garde, wordt aan Israël toegeschreven. Sayyad Khodai werd op klaarlichte dag in Teheran door twee mannen op een motorfiets met vijf kogels doodgeschoten. Kolonel Khodai zou verantwoordelijk zijn geweest voor een serie complotten om Joden in het buitenland te ontvoeren of vermoorden, waaronder in Colombia, Kenia en Turkije. De Israëlische premier Naftali Bennett verklaarde dat "het tijdperk van immuniteit voor het Iraanse regime voorbij is".

Tijdens de bijeenkomst van de WEF-sekte samenzwering in Davos sprak de leider Klaus Schwab in zijn de openingstoespraak de schaamteloze woorden: “De toekomst zal door ons worden gebouwd”

Van 22 tot 26 mei is in het Zwitserse skidorp Davos het World Economic Forum gehouden. De afgelopen twee jaar waren de bijeenkomsten virtueel in verband met de coronaplandemie. Regeringsleiders en andere politici, maar ook topbestuurders uit het bedrijfsleven komen normaal gesproken elk jaar in Davos bijeen om te bespreken ‘wat de wereld nodig heeft’. Een blik op de lijst van deelnemers aan deze bijeenkomsten onthult de ongelooflijke reikwijdte en invloed van deze globalistische sekte. De grootste namen uit de media, de politiek, het bedrijfsleven, de wetenschap, de technologie en de financiële wereld komen er op voor. In deze video, die deel uitmaakt van een grotere “Grote Reset” documentaireserie, belicht Rebel News het ontstaan van het WEF, de oprichter ervan Klaus Schwab, en andere hoofdrolspelers, en de centrale rol van het WEF in de Grote Reset. Zoals Rebel News opmerkt, is het WEF een organisatie die profiteert van hongersnood en ziekte; zij gebruikt tragedies en angst om haar eigen agenda te bevorderen.Onder het mom van een  “duurzame toekomst” willen ze de wereldbevolking dicteren wat ze eten, wat ze bezitten en wat ze denken.

Davos 2022: Who's coming and everything else you need to know | World  Economic ForumOok George Soros was van de partij in Davos en verkondigde bij het traditionele WEF-diner dat de oorlog in de Oekraïne snel zou moeten eindigen met een nederlaag van Poetin. De Russen waren dit jaar niet welkom. Praktisch alle gasten, waaronder een hele serie klimaatfanaten, zijn met honderden privéjets (1500?) binnengevlogen. Gelooft er nog iemand dat deze “elites” van plan zijn het leven “eerlijk en rechtvaardig” te willen maken voor iedereen?Het Zwitserse leger had maar liefst zo’n 5000 militairen ingezet om de lokale politie te ondersteunen om de ongeveer 2500 gasten te beschermen. Overal waren hekken geplaatst zodat er geen vlieg naar binnen kon die niet was uitgenodigd. Daarnaast was er nog de eigen WEF paramilitaire politiemacht met eigen badge en was er een no-flyzone ingesteld boven Davos. Rebel News stuurde diverse verslaggevers naar Davos. Zij legden vast hoe legertrucks het dorp binnenreden en dat er overal politie op de been was. Net als bij de Bilderberg bijeenkomsten en van de Bohemian Grove in Californië, worden pottenkijkers op een afstand gehouden.

De Amerikaanse journalist Jack Posobiec gastheer van Human Events Daily en medewerker van Turning Point USA, was in Davos om verslag te doen van de lopende WEF-conferentie. Posobiec die zich geregeld kritisch uitspreekt over de elite zat op maandag 23 mei in Davos in een café toen er plotseling twee busjes vol agenten kwamen aangereden. De agenten stormden naar buiten met machinepistolen in de aanslag. Posobiec werd gefouilleerd en een uur vastgehouden. 

Zij hadden als verklaring daarvoor dat hij er “verdacht uitzag” en moest stoppen met filmen. “Hier is het niet toegestaan,” kreeg hij te horen De beelden, die sindsdien viraal zijn gegaan op Twitter, onthulden dat ten minste één van de agenten een embleem droeg met de tekst “World Economic Forum Police” onder het embleem van de Ordedienst. In gesprek met TurningPointUSA vertelt Posobiec wat er precies is gebeurd en verteld dat het World Economic Forum van Klaus Schwab een eigen paramilitaire politiemacht heeft.

Tijdens de openingstoespraak sprak de vrijmetselaar Schwab de schaamteloze volgende woorden: “De toekomst zal door ons worden gebouwd” door een machtige gemeenschap, zoals jullie in deze ruimte. Wij beschikken over de middelen om de staat van de wereld te verbeteren”. Schwab en zijn trawanten zijn druk bezig met het plegen van een wereldwijde staatsgreep. Schwab wil een wereldregime met onbeperkte macht over alles en iedereen, een totale reset van Gods Schepping. Gewetenloosheid lijkt het belangrijkste kenmerk van deze figuur. Om de wereldheerschappij volledig over te nemen is zijn organisatie geïnfiltreerd in iedere grote organisatie ter wereld en in overheden en hebben deze van binnenuit overgenomen. Voor alle duidelijkheid: onze uiteindelijke toekomst zal niet door de satanische WEF-sekte worden gebouwd maar door Yeshua-haMassiach, HIJ DIE KOMT! Ze wanen zich almachtig boven God verheven maar de macht van het WEF is gelimiteerd. God zal hen toestaan nog een bepaalde tijd te acteren maar hun plannen zullen worden verijdeld omdat God het optreden van deze Babylonische afgodendienst op een gegeven moment niet langer zal toestaan. Op dit moment zien wij hoe hun optreden steeds driester en brutaler wordt. Ze zijn verslaafd aan verdorvenheden net zoals dat in het oude Babylon gebruikelijk was.

Onderwerpen van gesprek in Davos waren onder meer de nep pandemie, het klimaat en verder alle stokpaardjes van het WEF zoals het beruchte stakeholder capitalism. Wat we zien is dat al die aanwezige politici bezig zijn hun eigen land, waarvan ze nota bene gekozen vertegenwoordigers zijn, te verkwanselen aan de agenda van Klaus Schwabs WEF-sekte. Schwab gedraagt zich als de baas van de wereld aangezien zo’n beetje alle wereldleiders als schoothondjes achter deze gast aanhobbelen. Hij is door niemand gekozen en doet de meest bizarre uitspraken. Hoe kan deze figuur zoveel macht hebben en de hele wereld schijnbaar met het grootste gemak voor zijn karretje spannen? Nog steeds zijn er mensen die geloven dat deze kliek het beste met ons voorheeft maar satan is druk doende zijn leger op te bouwen.

 

Ze waren alle drie in Davos. Ze behoren tot de meest griezelige figuren die er momenteel op aarde rondlopen: Bill Gates, George Soros en Klaus Schwab die samen met de trekpoppen die hen ten dienste staan de wereldbevolking terroriseren met mensonterende maatregelen.

 

Ook waren ze vooral druk aan het brainstormen over hoe ze de wereldbevolking opnieuw beperkende maatregelen kunnen opleggen. Ze weten dat ze alle machtige instituten en zo goed als alle overheden ter wereld in hun zak hebben. Uit de berichten die zijn gekomen vanuit Davos is het duidelijk dat de totale controle van de mensheid bovenaan de agenda staat. Ze doen er ook helemaal niet geheimzinnig meer over. Ze verbergen hun ware bedoelingen niet meer. Reeds in 2018 was één van de gespreksonderwerpen “Mind Control Using Sound Waves”. Zie ook deze video waarin Albert Bourla, de CEO van Pfizer, het heeft over pillen die microchips bevatten.

De grote slapende nog steeds gehypnotiseerde massa heeft geen flauw benul wat er allemaal wordt bekokstoofd, want de mainstream media mogen daar niet over schrijven en dus doen ze het ook niet. Buigend als knipmessen zweren ze trouw aan Schwab en vragen wat ze verder voor hem en zijn club kunnen betekenen.

Namens Nederland waren onder meer Rutte, minister van Financiën Sigrid Kaag, minister Ollongren van Defensie, minister Van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, minister Schreinemacher van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en staatssecretaris Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat en Maxima aanwezig.

Maxima is zeer nauw betrokken bij deze club. In 2020 is zij toegetreden tot de bestuurscommissie van WEF’s Digital Currency Consortium, een stuurgroep die zich richt op afschaffing van al het contante geld. Reeds in april 2019 pleitte ze tijdens een toespraak voor de ontwikkeling van digitale identiteitsbewijzen. Op 21 oktober 2020 gaf zij een toespraak over het belang van een ‘inclusief digitaal identiteitsbewijs voor een veerkrachtig herstel van Covid-19’.Daarnaast werkt ze nauw samen met de Bill and Melinda Gates organisatie. In mei 2022 ging zij nog in Seattle op bezoek bij deze club, zo valt te lezen op de website van het Koninklijk Huis. De tentakels van het WEF reiken tot ver in de Nederlandse staat.

Volgens Segers van de ChristenUnie gaat het om een praatclubje maar wat ze in werkelijkheid aan het doen zijn is het verder uitbouwen van een wereldregime met onbeperkte macht over alles en iedereen.Het gaat om een wereldomvattende machtsgreep van miljardairs. Ze zijn van plan de mensheid te volgen en te controleren. Ze hebben hun plannen jarenlang min of meer verborgen weten te houden, maar komen nu naar buiten met hun satanische plannen en eisen dat iedereen meedoet en tonen geen enkele terughoudendheid bij het terroriseren van wereldbevolking. Van het in beslag nemen van privé-eigendom tot het overbodig maken van "rijkdom" (niet voor de Babylon elite) hebben Klaus Schwab en het World Economic Forum de leiding als het gaat om volledige controle. Ze zijn ervan overtuigd binnen niet al te lange tijd hun New World Order rijk te kunnen installeren en laten na jaren van geheimzinnigheid nu alle voorzichtigheid varen. Ze hebben het maar ontzettend druk al die samenzweerders want van 2 tot 5 juni vond ook de 68e Bilderbergconferentie plaats.

Enkele onderwerpen uit de Covid-19 ‘plandemie’ en vaccinatiezwendel

(1) Nederlandse Wob-documenten over het overheidsbeleid tijdens de corona-plandemie leveren een ontluisterend beeld op.

De overheid, aangevoerd door het ministerie van WEF-medewerker Hugo de Jonge, heeft de bevolking bewust angst aangejaagd in de coronacrisis, zo blijkt uit overheidsdocumenten vrijgegeven onder de Wet Openbaarheid Bestuur (Wob). Onderzoekers zijn nog maar net begonnen met het doorspitten van duizenden pagina’s aan overheidscorrespondentie die eind december 2021 zijn vrijgegeven na diverse Wob-verzoeken, maar hun onthullingen leveren een ontluisterend beeld op. “Groot nieuws, maar de reguliere media blijkt er geen belangstelling voor te hebben.” De overheid moet normaal gesproken binnen 8 weken reageren op een Wob-verzoek maar De Jonge wist dat anderhalf jaar te rekken en negeerde daarbij zelfs gerechtelijke uitspraken. Uit deze documenten blijkt dat De Jonge er regelmatig zijn eigen regels op nahield. Zo bleek hij de nota’s niet meer via zijn VWS-mailaccount te willen ontvangen, maar geprint in zijn tas. Daarmee leek hij geen sporen na te willen laten. Ook bleek hij mails op zijn privé iCl­oud-mail te willen ontvangen, wat verboden is voor beleidstukken en al helemaal voor vertrouwelijke stukken.

 

Uit de Wob-documenten blijkt verder dat de Tijdelijke wet maatregelen Covid-19 (Twm), beter bekend als de coronawet, al vóór het Kamerdebat met de oppositiepartijen geregeld was. Het ging hier over het inperken van de grondrechten zoals in een e-mail die op 25 september 2020 is verstuurd, valt te lezen. Achterkamertjespolitiek dus. De uitslag van het debat was op voorhand al bekend bij het ministerie van VWS. Ook werden de cijfers in het corona­dashboard gemanipuleerd en werd de communicatie voortdurend bewust ‘geframed’ om het beleid geaccepteerd te krijgen. Bij het surveilleren van kritische burgers werden bovendien wettelijke bevoegdheden overschreden, laten de documenten zien. Uit onderzoek van de Wob-documenten door data-analist Daniël van der Tuin blijkt onder andere ook dat het RIVM op 25 oktober 2020 constateerde dat de coronasterfte veel lager lag in landen waar hydroxychloroquine werd toegediend een middel wat door Rutte&CO werd verboden. Artsen die coronapatiënten Hydroxychloroquine of Ivermectine voorschreven, konden zelfs een boete tegemoet zien tot 150.000 euro.

 

Zorgminister Hugo de Jonge was zelfs zo brutaal arts Rob Elens die het middel succesvol toepaste van kwakzalverij te beschuldigen. Onderzoek naar het middel werd door de Jonge afgewezen. Volgens hem was het niet aan politici om de experimentele toepassing van geneesmiddelen aan te prijzen. Wat ze wel gedaan hebben is het plegen van obstructie om artsen hun werk te kunnen laten doen en levens te laten redden. Vanaf het voorjaar van 2020 hebben we gezien dat volstrekt onkundige en op dit gebied onnozele lieden als Hugo de Jonge de leiding namen in de reclamecampagne om inenting te aanvaarden, aangemoedigd door pseudowetenschappers met diep verstrengelde financiële belangen in Big Farma.

 

De Jonge overtrad onbekommerd regels en stelde voortdurend alles in het werk om de coronacijfers zo alarmerend mogelijk voor te stellen. Dit ging zo ver dat het RIVM zijn handen aftrok van het coronadashboard, maar daarover kwam niets naar buiten. Uit de Wob-documenten blijkt ook dat het ministerie van Defensie een speciale eenheid oprichtte die zich bezighield met het hinderlijk volgen en in diskrediet brengen van personen die kritiek hadden op het beleid, terwijl Defensie die bevoegdheid niet heeft. Opmerkelijk is dat deze eenheid, het LIMC, al in december 2019 werd opgericht, en niet in maart 2020, zoals later door de regering is beweerd. Hoewel de bevindingen van de onderzoekers onweerlegbaar zijn, besteden de reguliere media er nog steeds nauwelijks of geen aandacht aan.

 

Sinds maandag 10 januari 2022 loopt er bij het Openbaar Ministerie in Den Haag een door ongeveer 70.000 Nederlanders ondertekende massa- aangifte tegen de Jonge. Sindsdien bleef het stil. Op vrijdag 18 februari heeft Mordechaï Krispijn die de aangifte heeft ingeleverd, naar het OM gebeld om te vragen naar de stand van zaken. Na maar liefst anderhalf uur wachten werd deze poging beëindigd. Op maandag 21 februari kreeg hij te horen dat de aangifte door twee officieren van justitie ‘wordt bekeken’.We zijn inmiddels weer een aantal maanden verder. Het bleef opnieuw stil bij het OM, laat Krispijn weten via Telegram. “Nog altijd is er geen besluit genomen over de aangifte tegen Hugo de Jonge.” Opvallend want toen de aangifte tegen Willem Engel werd ingediend, die naar werd beweerd, door ruim 20.000 mensen is ondertekend, kwam justitie ogenblikkelijk in actie

 

Vlak voor onze neus hebben we de afgelopen twee jaar door de opgelegde dwangmaatregelen de algehele corrumpering van de nationale gezondheidszorg kunnen volgen. Het corona-en vaccinatiebedrog is een gigantische misdaad tegen de menselijkheid gebleken, waarvoor de verantwoordelijken nog steeds vrij rondlopen. En dat moet kennelijk zo blijven want mocht De Jonge door het OM op het matje geroepen worden, dan kan het nog een hele serie andere aangiften tegemoet zien zoals tegen de angstaanjagers van het OMT dat haar adviezen aanpaste aan de wensen van het kabinet en al die anderen die hebben meegewerkt aan de stortvloed van dwangmaatregelen en tweespalt in de samenleving.

(2) Uit diverse landen komen alarmerende berichten over ernstige en fatale bijwerkingen na toediening van de experimentele coronaprik.

Met iedere dag die voorbijgaat wordt meer duidelijk over de immense schade die wordt veroorzaakt door de experimentele gentherapie. Het aantal Europese meldingen van injectieschade, bij meldpunt EudraVigilance van het European Medicines Agency (EMA) ,is intussen opgelopen tot 44.821 sterfgevallen en 4.351.483 mensen die vanwege de experimentele Covis-19 injecties letsel hebben opgelopen waarvan 1.972.105 ernstig. Hierbij dient aangemerkt te worden dat dit overzicht lang niet compleet is omdat volgens diverse deskundigen nog veel vaccinatiedoden een andere doodsoorzaak opgeplakt krijgen. In Nederland doen de reguliere media en de politiek er alles aan om deze cijfers verborgen te houden voor het publiek.

Ondanks de cijfers van EudraVigilance en talloze alarmerende berichten en studies van wereldvermaarde deskundigen dat de coronaprik geen onschuldig vaccin is maar een dodelijk wapen, verscheen onlangs een door de Nederlandse overheid geplaatste grote krantenadvertentie waarin iedereen van 60 jaar werd uitgenodigd voor een tweede herhaalprik tegen corona. Kolossale hoeveelheden informatie laten inmiddels zien dat het aantal bijwerkingen van wat frauduleus als een ‘vaccin’ wordt aangeboden meer dan uitzonderlijk hoog is, en er al vele doden zijn gevallen.

De Nederlandse overheid sloeg geen enkel alarm toen uit de eerste onderzoeken van Pfizer bleek dat zij zich niet aan de standaardregels voor onderzoek hadden gehouden, en dat hun proeven bij de ingeënte groep mensen doden veroorzaakten. Ook gaan er geen alarmbellen rinkelen nadat er in april in Nederland meer mensen zijn overleden dan verwacht. Het gaat om ruim 350 per week, meldt het CBS, dat zegt later informatie verwacht te ontvangen over de oorzaken van de sterfgevallen. Binnen zeer korte tijd is een overweldigende hoeveelheid informatie over ernstige en vaak fatale bijwerkingen geregistreerd. Daarbij moet worden opgemerkt dat bij officiële registratie door de instellingen, slechts een gering deel van de gevallen in de cijfers wordt meegenomen. De impact van de inentingen op middellange en lange termijn zal voorspelbaar catastrofaal zijn. Waar gaat dit naar toe want de injecties zijn al aan meer dan vijf miljard mensen toegediend.

Ondanks de diverse alarmerende cijfers wil de Europese Unie 100 miljoen Europeanen die niet gevaccineerd zijn ervan overtuigen de prik te gaan halen. Dat zegt  EU-Commissaris voor Gezondheid Stella Kyriakides tijdens een bijeenkomst van de Covid-commissie tegen Europarlementariërs. “Het is niet de tijd om te ontspannen, het is tijd om voorbereid te zijn,” zei ze. De Raad van Europa heeft resolutie 2361 aangepast en heeft geen bezwaar meer tegen verplicht vaccineren.   Het steeds maar in aantal toenemende vaccinatiedoden wordt eenvoudig weg onder het tapijt geschoven. Volgens Europarlementariër Mislav Kolakusic komen aankomende herfst lockdowns en bijbehorende ellende weer terug.

 

Volgens de laatste schokkende cijfers uit Engeland hebben driemaal ‘gevaccineerde’ kinderen een 300 maal grotere kans om te sterven dan hun niet ingespoten soortgenoten. Het jaar waarin de sterftegrafieken echt enorme pieken vertoonden was het jaar 2021, het jaar waarop men massaal begon met het inspuiten van de wereldbevolking. Klik ook hier wat de Amerikaanse dokter Richard Urso allemaal over de toename van kanker te vertellen heeft. De coronaprik blijkt ook op verschillende manieren het voortplantingsproces te verstoren, aldus journalist Naomi Wolf in Bannon’s War Room. Baby’s worden ziek omdat ze melk krijgen van gevaccineerde moeders. Wolf onthulde ook dat Pfizer op basis van een gebrekkig onderzoek bij muizen concludeerde dat haar coronavaccin veilig en effectief is voor zwangere vrouwen. Uit de Pfizer-documenten blijkt namelijk dat het vaccin alleen getest is op 44 zwangere muizen. Dat terwijl gegevens van het Amerikaanse ministerie van Defensie aantonen dat zwangere militairen massaal last krijgen van ernstige bijwerkingen.

 

Ze mochten niet deelnemen aan de onderzoeken van Pfizer, aldus Wolf. Er is een groep van 3.000 onderzoekers bestaande uit gerenommeerde artsen en wetenschappers die zich hebben verenigd in The War Room/DailyClout Pfizer Research Volunteerd. Deze groep houdt zich bezig met het doorspitten van de documenten die Pfizer 75 jaar lang verborgen wilde houden voor het publiek. Gelukkig stak een Amerikaanse rechter hier een stokje voor, en als je ziet wat er al allemaal boven water komt uit de inmiddels 55.000 vrijgegeven interne Pfizer documenten, dan is het te begrijpen dat ze die verborgen wilden houden.

Gegevens van het Amerikaanse ministerie van Defensie laten zien dat vrouwelijke militairen veel schade aan foetussen hebben opgelopen nadat die zich hebben onderworpen aan de verplichte vaccinatie. Ook in Nederland krijgen zwangere vrouwen het advies om dit fake-vaccin te gebruiken. Wolf wees er verder op dat de Israëlische journalist Etana Hecht een artikel op Substack heeft geschreven over drie studies waaruit blijkt dat er in landen als Canada, Israël en Schotland sprake is van een schrikbarend hoge babysterfte. Een gepensioneerde arts in British Columbia, Dr. Mel Bruchet, beweerde in november 2021 dat er alleen al in het Lion’s Gate Hospital in Vancouver 13 doodgeboorten in slechts 24 uur waren geweest.

Dr. Daniel Nagase, een arts uit Alberta vertelde een verslaggever dat hij tussen januari en juli op de hoogte was gebracht van 86 doodgeboorten in Waterloo, Ontario.“Meestal zijn het maar vijf of zes doodgeboorten per jaar. Dat wil zeggen, een doodgeboorte om de twee maanden is gebruikelijk. Dat er ineens 86 doodgeboorten zijn in een half jaar is hoogst ongebruikelijk. Maar de belangrijkste bevestiging die we hebben uit het rapport uit Waterloo, Ontario, is dat alle moeders van de 86 doodgeboorten volledig gevaccineerd waren.”In Schotland is een onderzoek gestart na een sterftegolf onder pasgeboren baby’s. Het is de tweede sterftegolf in een half jaar tijd. Sarah Stock van de Universiteit van Edinburgh zei dat de cijfers ‘zeer verontrustend’ zijn.

En wat is er toch aan de hand met al die gevaccineerde Australiërs? De spoedeisende hulpafdelingen van de ziekenhuizen in de Australische deelstaat Victoria stromen vol en ambulances staan in rij te wachten omdat ze de patiënten niet kwijt kunnen. Het gaat daarbij onder meer om mensen die een beroerte of hartaanval hebben gehad en die onmiddellijk moeten worden behandeld door een cardioloog. Ze moeten noodgedwongen op de stretcher van de ambulance blijven liggen omdat er simpelweg geen bedden beschikbaar zijn. Mark Putland, directeur van de spoedeisende hulp van het Royal Melbourne Hospital, spreekt van een ernstig probleem. Patiënten die eenmaal op de spoedeisende hulpafdeling zijn aangekomen moeten gemiddeld negen tot 10 uur wachten tot ze aan de beurt komen. Sommige patiënten moeten zelfs meer dan 20 uur wachten vanwege een tekort aan bedden. In de coronadictatuur Australië lijkt het vaccinatieprogramma op een drama uit te lopen. In de Australische deelstaat Zuid-Australië staan nieuwe coronaregels op til.

In Nieuw-Zeeland loopt het vaccinatieprogramma zo erg uit de hand dat Nieuw-Zeelandse artsen een open brief hebben geschreven waarin ze spreken van een ‘humanitaire crisis’ en de autoriteiten met klem oproepen om onderzoek te doen naar de sterfgevallen na vaccinatie. Ze schrijven dat na coronavaccinatie een schokkend aantal sterf- en letselgevallen is geregistreerd. Daarnaast zijn bepaalde systemen uitgeschakeld om de omvang van de schade te verhullen, zeggen de artsen. Het gaat daarbij met name om jonge mensen, zelfs kinderen, die plotseling en onverwachts zijn overleden, vaak na bloedproppen in de hersenen of het hart. Ook veel gezonde ouderen zijn gestorven. Wij worden voorgelogen, stelt de groep. NZDSOS spreekt van een “Laat ons er in godsnaam voor zorgen dat onze parlementsleden en politie hier nu een einde aan maken!”

 (3) Miljoenen Amerikanen hebben zich niet laten vaccineren

Het Centers for Disease Control and Prevention (CDC) geeft in haar rapport toe dat 74,2 miljoen mensen in de VS geen enkele dosis van een Covid-19 Vaccin hebben gehad, en nog eens 157 miljoen een 2e of 3e dosis hebben geweigerd. Het Amerikaanse volk heeft de afgelopen twee jaar de propaganda en leugens die door president Joe Biden, Dr. Anthony Fauci, en de mainstream media zijn verspreid over de effectiviteit van de Covid-19 injecties doorzien. Joe Biden heeft gelogen tegen het Amerikaanse volk. Zo verklaarde hij in juli 2021 ten onrechte: “Je krijgt geen COVID als je deze vaccinaties hebt en als je gevaccineerd bent, word je niet opgenomen in het ziekenhuis, lig je niet op de ICU-afdeling, en ga je niet dood.”In december 2021 beweerde hij: “Dit is een pandemie van de ongevaccineerden. Dat is het probleem. Iedereen heeft het over vrijheid en om geen prik te krijgen of een test te ondergaan. Wel, raad eens? Hoe zit het met patriottisme? Zorg dat je gevaccineerd bent, zodat je de ziekte niet overbrengt op anderen.”

Er zijn genoeg bewijzen die aantonen dat de bovenstaande uitspraken van Biden regelrechte leugens zijn want het aantal gevallen van vaccinatieschade schiet in Amerika als een raket omhoog schrijft arts Yuhong Dong voor de krant The Epoch Times. Op 13 mei waren er meer dan 1,2 miljoen meldingen van bijwerkingen na coronavaccinatie binnengekomen bij VAERS, de Amerikaanse bijwerkingendatabase. Uit onderzoek van het Agency for Healthcare Research and Quality (AHRQ) blijkt dat het aantal gevallen dat gemeld wordt bij VAERS minder dan één procent is van het werkelijke aantal. Er zijn alleen al in de Verenigde Staten meer dan 28.000 sterfgevallen en meer dan 157.000 ziekenhuisopnames geregistreerd na coronavaccinatie. Daarnaast hadden 129.000 mensen met spoed medische hulp nodig en moesten nog eens ruim 190.000 mensen naar de dokter na hun coronaprik. In al deze gevallen ging het om ernstige bijwerkingen. En dit is dus minder dan één procent van het totaal.

Deze cijfers zijn zeer alarmerend,” zegt dr. Dong. “De impact van dit wereldwijde vaccinatieprogramma op de volksgezondheid als geheel is enorm.” Wereldwijd zijn ongeveer vijf miljard mensen gevaccineerd. Reken maar uit hoeveel overlijdens en letselgevallen dat zijn. Van de sterfgevallen is 65 procent gerelateerd aan het Pfizer-vaccin, 26 procent aan Moderna en 9 procent aan Janssen.

In Fort Bragg, in de Amerikaanse staat North Carolina, is een militair complex van het Amerikaanse leger gehuisvest. Het is één van de grootste militaire bases ter wereld. Sinds eind juli 2021 is Fort Bragg gestopt met het melden van overlijdens. Dat is niet verrassend, schrijft activiste Pamela Geller op haar website. “In augustus overleed elke drie dagen een soldaat.” De gepensioneerde luitenant-generaal Thomas McInerney zei in een interview dat 83 parachutisten op de basis in hun slaap zijn overleden nadat ze waren gevaccineerd.

Meer dan 500 Amerikaanse militairen hebben een rechtszaak aangespannen tegen de overheid. Zij stellen dat het vaccin dat voor hen verplicht is gesteld, niet is goedgekeurd en om die reden nooit toegediend had mogen worden. De coronavaccins worden gebruikt met een noodvergunning. Dit betekent dat naar schatting 55 procent van de Amerikaanse militairen onwettig en onder dwang gevaccineerd is. Onlangs werd de Amerikaanse marineofficier Bill Moseley, in het gelijk gesteld die had geweigerd de coronaprik te nemen. Zijn advocaat sprak van ‘een belangrijke overwinning’.De vaccinatieplicht voor de 1,3 miljoen Amerikaanse militairen ging in september vorig jaar in. President Biden zei dat de maatregel ‘nodig is om de troepen overal ter wereld zo veilig mogelijk te kunnen laten werken’. Hij riep iedereen op zich ‘onmiddellijk’ te laten vaccineren.“Ik ben trots dat onze militaire vrouwen en mannen zullen blijven helpen de strijd tegen deze pandemie te leiden door een voorbeeld te stellen door hun mede-Amerikanen veilig te houden,” zei Biden.

Franklin ter Horst

 

Terug naar: Inhoud