Uit het nieuws 03-10-2022

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

(1) Russische gaspijpleidingen Nord Stream 1 en 2 opgeblazen

Tijdens een persconferentie met de Duitse leider Olaf Scholz zei de Amerikaanse president Joe Biden letterlijk: ‘Als Rusland een invasie uitvoert, dan zal er niet langer een Nordstream 2 zijn. Wij zullen daar een eind aan maken’. Waarop de journalist vroeg: ‘Maar hoe zou u dat dan willen doen, omdat het project onder Duitse controle staat?’Biden: ‘Ik beloof je dat wij in staat zijn om dit te doen’.

Eind januari waarschuwde de Amerikaanse onderminister van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland al dat Nord Stream 2 er niet zou komen indien Rusland de Oekraïne mocht binnenvallen. Ook de Amerikaanse Senator Ron Johnson deed een opmerkelijke uitspraak: “Ik kan geen krachtiger manier bedenken om de Russische agressie te bestraffen dan door de geboekte vooruitgang terug te draaien, en indien mogelijk te voorkomen dat Nord Stream 2 ooit wordt voltooid.”Enkele weken geleden meldde het Duitse weekblad Der Spiegel dat de CIA Duitsland al waarschuwde voor een aanval op de pijpleidingen. In juni voerde de Amerikaanse marine oefeningen uit voor de kust van Bornholm. Daarbij werden onderwaterdrones en explosieven getest. En is het niet opvallend dat juist vorige week het Amerikaanse landingsschip Kearsarge de Oostzee verliet mogelijk onder begeleiding van een onderzeeër? De anti-Russische mainstream media wijzen weer met hun beschuldigende vinger naar Rusland. Maar waarom zouden ze hun eigen pijpleiding opblazen? Als ze Europa van gaslevering willen afsnijden, kunnen ze toch gewoon de gaskraan dichtdraaien! De Russen winnen er niets bij om de leiding waarvoor ze miljarden dollars hebben betaald zelf op te blazen. Het is ook niet een schade die zomaar te verhelpen is want de leidingen stromen vol met water.

 

Een van de explosies had een kracht van 2,3 en werd geregistreerd op maar liefst 30 meetstations in Zuid-Zweden".

 

Ook de Poolse premier wijst naar Rusland, maar Radek Sikorski, een voormalig Poolse Minister van Defensie en nu lid van het Europese parlement wijst juist Amerika aan als dader.

 

De Tagesspiegel heeft het over een “insider” die spreekt over speciale krachten of onderzeeërs. Jens Berger heeft in de NachDenkSeiten reeds de kwestie van mogelijke Amerikaanse daderschap aan de orde gesteld. Het is in ieder geval duidelijk dat het NAVO-hoofdkwartier in Brussel moet weten wie verantwoordelijk is, net als de Russen. Alle bewakingsgegevens van alle naburige NAVO-landen komen samen in Brussel, en het is uiterst onwaarschijnlijk dat uitgerekend in de Oostzee, waar alles in de gaten wordt gehouden, niemand over gegevens beschikt die deze sabotage kunnen verklaren. De explosies hebben niets te maken met lekkage zoals sommigen beweren, maar alles met sabotage. Ook de Russische regering zegt sabotage niet uit te sluiten. De Deense premier Mette Frederiksen zegt dat er opzet in het spel is. Amerika heeft het meeste belang bij uitschakeling van zowel Nord Stream 1 als 2 en heeft zich regelmatig uitgesproken tegen de aanleg te zijn om zelf duur gas aan Europa te kunnen leveren.

 

Citaat uit mijn artikel klimaathysterie over de aanleg van Nord Stream 2: Donald Trump heeft reeds in 2018 de aanleg van de pijpleiding herhaaldelijk beschreven als 'vreselijk' en heeft zich openlijk verzet tegen de realisatie. Volgens Washington zal de pijpleiding Europa's afhankelijkheid van Russische energiebronnen te groot worden. Alles is door Amerika de laatste jaren uit de kast getrokken om te voorkomen dat de Nord Stream 2 gaspijplijn vanuit Rusland naar Duitsland zou worden aangelegd.

 

Citaat uit mijn nieuwsbrief van 19-04-2021: Een andere dreiging van de kant van het Westen is dat oorlogsschepen en onderzeeërs de zone van de Nord Stream 2-pijpleiding zijn binnengegaan, waar de laatste hand wordt gelegd aan de gaspijpleiding van Rusland naar Duitsland, die voor 95% gereed is. De exploitant van de gaspijpleiding heeft geweigerd te stoppen met de aanleg na Amerikaanse dreiging met sancties tegen de aannemers. De exploitant meldt een toegenomen "provocerende" activiteit van oorlogsschepen vliegtuigen en helikopters in het gebied, evenals civiele schepen van andere landen. Om de pijplijn te beschermen is er een veiligheidszone van 2,4 km rond de locatie aangelegd waar boten die niet bij de constructie zijn betrokken, niet mogen komen. Toch worden er regelmatig militaire schepen, zoals een niet-geïdentificeerde onderzeeër in de buurt gezien en cirkelt er regelmatig op lage hoogte een Pools anti-onderzeeërvliegtuig boven het gebied.

De Amerikaanse ambassade in Rusland heeft laten weten dat Amerikanen zo snel mogelijk het land dienen te verlaten.
Ook wordt Amerikanen aangeraden om niet langer naar Rusland te reizen. Een schip van de Amerikaanse Kustwacht (de Kimball) stootte op 26 september tijdens een routinepatrouille in de Beringzee op een Chinese kruiser, en ontdekte daarna nog 2 andere Chinese en 4 Russische oorlogsschepen, inclusief een torpedobootjager (destroyer), in één formatie. De formatie voer in internationale wateren en vertrok nadat het ontdekt werd door de Kimball. Het begint er inmiddels sterk op te lijken dat onze wereld op weg is naar de Derde Wereldoorlog!

(2) Vladimir Poetin heeft militaire samenwerking en hulp aangeboden aan het Palestijns terreurbewind in Ram-allah.

Nu Russische troepen al enige tijd in Syrië aanwezig zijn en Moskou groen licht heeft gegeven Israëlische vliegtuigen uit de lucht te schieten en Israël waarschuwt de bombardementen in Syrië te stoppen, heeft Poetin daarnaast militaire hulp aangeboden aan de door de fake Palestijnen bezette Bijbelse gebieden Judea en Samaria. De grote vraag is waarom Poetin dit soort militaire hulp aanbied? Veel Midden-Oosten deskundigen zijn van mening dat Poetin Israël hiermee wil straffen ten aanzien van de ‘steun’ aan de Oekraïne. Maar het is ook niet ondenkbaar dat dit te maken zou kunnen hebben met de profetie van Ezechiël waarin hij profeteert dat Israël in de eindfase van het huidige wereldbestel te maken zal krijgen met een invasie van Gog die samen met een coalitie van moslimlanden als een opkomend onweer naar de bergen van Israël zal oprukken om buit te maken en roof te plegen:

Ezechiël 38:10 t/m 12 Zo zegt de Here: Te dien dage zullen er plannen in uw hart opkomen; gij zult een boze aanslag beramen, -gij zult zeggen: ik zal optrekken tegen een land van dorpen, een overval plegen op vreedzame lieden, die in gerustheid wonen, allen zonder muur, grendels of poorten-om buit te maken en roof te plegen, om uw hand te keren tegen de weer bewoonde puinhopen en tegen een natie die uit het gebied der volken bijeengebracht is, die have en goed heeft verworven, die op de navel der aarde woont.”

Ezechiël maakt niet duidelijk om wat voor soort buit het gaat maar het gaat hier duidelijk over een profetie die betrekking heeft over de tijd dat Israël na eeuwen afwezigheid in het Heilige Land, weer zou terugkeren naar de bergen van het aloude thuisland. Na de oprichting van de Joodse staat in 1948 heeft het zich op wonderbaarlijke manier hersteld en heeft het have en goed verworven. De enorme gasvoorraad voor de Israëlische kust en de olievondsten zouden wel eens de aanleiding kunnen zijn van het profetische scenario wat door Ezechiël wordt beschreven.

The Coming War of Gog and Magog - The Russian Invasion of Israel - the next  event prophetically? - YouTubeDat zou voor Rusland (Magog) reden kunnen zijn om Israël massaal met vijandige troepen te overspoelen. Wie de Russische leider is die onder de naam Gog de Noordelijke legers zal aanvoeren in hun aanval op Israël, is de vraag, maar dat zou Poetin kunnen zijn. Feit is wel dat de huidige ontwikkelingen in Rusland het toneel gereed maken voor de opkomst van Gog. De naam wordt in de Apocalyps gebruikt om er de leider der goddelozen mee aan te duiden.

Russische steun aan de “Bende van Ram-allah” zal voor Israël een enorme waarschuwing moeten zijn. Dit is precies waarom de Israëlische regering er altijd op heeft aangedrongen dat ze alle grenzen met een toekomstige "Palestijnse" entiteit onder controle wil houden. Wat ook een rol kan spelen is dat Poetin niet blij is dat Israël gas wil gaan leveren aan Europa, als vervanger van Russisch gas. In ieder geval is de strategie van Poetin om Israël onder druk te zetten om zich te onderwerpen aan zijn mondiale agenda en hij is bereid om de “Palestijnen” te gebruiken om dit te bereiken.

Dat Moskou hulp aan het terreurbewind in Ram-allah heeft aangeboden is op zich niet zo vreemd want Rusland zit voor een belangrijk deel achter de creatie van wat men het Palestijnse volk noemt. In het boek “Disinformation,” onthult Ion Mihai Pacepa, tot in detail hoe ze een ‘Palestijns volk’(video door YouTube verwijdert)verzonnen. Voor deze rol had de voormalige Russische geheime dienst de KGB al in het begin van de jaren 60 hun oog laten vallen op de Egyptenaar Jasser Arafat (Abd al Rachman abd al-Rauf Arafat al-Koed Al Hoesseini) en hem voor te bereiden als de toekomstige leider van de terreurorganisatie PLO (Palestine Liberation Organisation). Hij werd vervolgens getraind voor een carrière als terrorist op haar speciale school Balashikha, ten oosten van Moskou waar ook zijn maatje Abu Mazen (Mahmoud Abbas) de huidige PA ‘president’ bij aanwezig was.

 

Aartsterrorist Jasser Arafat door de Russen getraind voor een carrière als terrorist

 

Daarnaast werd het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP) door de KGB opgericht en direct door het Kremlin gefinancierd. De KGB vernietigde alle officiële rapporten van Arafats geboorte in Caïro (ook het feit dat hij niet als moslim bekend stond) en verving ze door vervalste documenten waarin stond dat hij geboren was in Jeruzalem, daardoor een ‘Palestijn’ van geboorte en een goed gelovig moslim. Het feit dat hij bij herhaling fanatieke verklaringen afgaf dat hij als martelaar voor Allah wilde sterven, hoorde bij de propaganda. Er bestaat dus al jaren een nauwe relatie tussen Moskou en wat men de Palestijnse Autoriteit noemt.

Het gaat in werkelijkheid om een oorlog van de God van de Bijbel en satan de god van deze wereld en zijn afgevaardigden. Het Midden Oosten verkeerd in een dusdanige explosieve situatie dat dit zomaar kan escaleren tot een groot conflict, een scenario wat reeds lang geleden door de Bijbelse profeten is voorzegd. Het gevaar is aanwezig dat een gewapend treffen tussen Israël en Syrië/Hezbollah/Hamas/ Iran  het hele Midden Oosten in brand zal zetten.

(3) Het Syrische bewind van Bashar al-Assad blijkt 638 Palestijnen doodgemarteld te hebben.

Uit een op 18 september 2022 gepubliceerd rapport blijkt dat 638 Palestijnen de afgelopen jaren zijn doodgemarteld door Syrische inlichtingenofficieren. Volgens het rapport van de Action Group for Palestinians of Syria (AGPS), een mensenrechtenwaakhond die toezicht houdt op de situatie van Palestijnse vluchtelingen in Syrië, zijn er onder de slachtoffers 37 vrouwen. “Wat er in de Syrische detentiecentra tegen de Palestijnen gebeurt, is naar alle maatstaven een oorlogsmisdaad”, aldus AGPS. Het onthulde ook dat 4121 Palestijnen zijn gedood in Syrië sinds het begin van de burgeroorlog. De doodsoorzaken variëren van beschietingen, marteling in overheidsgevangenissen, verdrinking en executies in het veld. Daarnaast is het lot van 1797 Palestijnse gevangenen, waaronder 110 vrouwen onbekend. Het werkelijke aantal gevangenen en slachtoffers van marteling is groter dan wat is gedocumenteerd vanwege de weigering van het Syrische regime om informatie vrij te geven over degenen die in zijn gevangenissen worden vastgehouden.

De publicatie van deze verontrustende cijfers viel samen met de aankondiging van de door Iran gesteunde Palestijnse terreurbeweging Hamas, haar betrekkingen met Syrië te vernieuwen. Hiermee toont Hamas zijn minachting voor de Palestijnen en andere Arabieren die het slachtoffer zijn geworden van de wreedheden begaan door de Syrische autoriteiten, met name in de afgelopen tien jaar. Volgens sommige rapporten traden Iran en zijn Libanese terroristenvolmacht Hezbollah op als bemiddelaars tussen Hamas en het Assad-regime. De Iraanse mullahs en Hezbollah zijn fervente aanhangers van Assad. De mullahs hopen dat de hernieuwing van de banden tussen Hamas en Syrië de door Iran geleide “as van verzet” (de Palestijnse terroristische groeperingen Hamas en de Islamitische Jihad, het Syrische regime en Hezbollah) tegen Israël in het Midden-Oosten zal versterken. Dit is hetzelfde Syrië dat verantwoordelijk is voor het bloedbad van duizenden Palestijnen in zowel Syrië als Libanon in de afgelopen vijf decennia.

Nu de cijfers van de doodgemartelde Palestijnen in Syrië bekend zijn geworden, zou je mogen verwachten dat al die ‘Vrienden van Palestina’ waaronder de Verenigde Naties en niet te vergeten Het Rights Forum hun stem laten horen om daartegen te protesteren. Maar opnieuw laten ze zien totaal niet geïnteresseerd te zijn in het lot van de Palestijnen omdat Israël er niet bij betrokken is. Ook tijdens de slachting op duizenden Palestijnen gedurende de Syrische burgeroorlog was er nauwelijks sprake van enige betrokkenheid.

Palestijnen worden op 2 februari 2014 geëvacueerd uit het vluchtelingenkamp Yarmouk in Damascus, Syrië.

Ook knijpen ze een oogje dicht voor decennia van soortgelijk geweld door het bewind in Ram-allah tegen de eigen burgers en de terreur van Hamas in Gaza. Dat er in de gevangenissen van deze terreurgroepen systematisch wordt gemarteld, politieagenten op kinderen inslaan, blijkt ook geen reden tot veroordeling te zijn.

Het zijn vaak juist Palestijnen die de rapporten publiceren over de martelingen onder het bewind van Mahmoud Abbas en dat van Hamas in Gaza. Zowel de Palestijnse Autoriteit als Hamas geven niets om de rechten van gevangenen of om de mensenrechten van hun onderdanen in het algemeen. Het zijn niets anders dan extremistische dictaturen waar het recht van burgers met voeten wordt getreden. De stilte onder de anti-Israël meute in de Verenigde Naties, Het Rights Forum en al die andere anti-Israël activisten laten zien dat ze in werkelijkheid helemaal niets geven om het welzijn van de Palestijnen.

(4) De Europese Unie, het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken en niet te vergeten The Rights Forum blijven beweren dat er geen bewijs is dat Palestijnse ngo’s verbonden zijn met terrorisme,

De Biden-administratie beweert dat Israël geen bewijs heeft geleverd dat de zeven niet-gouvernementele organisaties (ngo) wier kantoren door Israël zijn gesloten, banden hadden met een terreurgroep. Iedere onderbouwing zou daarvoor ontbreken maar er bestaat een berg aan beschikbaar bewijsmateriaal dat het bestaan van banden tussen Palestijnse ngo’s en terrorisme wel degelijk bestaat, en dat een deel daarvan juist komt van de Amerikaanse regering. Reeds in 1993 heeft het Amerikaanse Bureau voor Internationale Ontwikkeling (USAID) een audit uitgevoerd om vast te stellen of Palestijnse liefdadigheidsorganisaties die door de Verenigde Staten werden gefinancierd, betrokken waren bij terrorisme. Bij de controle werd vastgesteld dat zowel de Unie van Landbouwcomités als de Unie van Palestijnse Vrouwencomités – twee van de groepen die door Israël werden gesloten – “filialen” waren van het Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP). Ook de Europese Unie, het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken en niet te vergeten het zogenaamde Rights Forum blijven deze banden ontkennen. Als de waarheid moet worden verdoezeld, dan kun je er het beste een goed geïntegreerd netwerk van leugens omheen weven. In de loop der eeuwen zijn er hele legers aan te pas gekomen om een verhaal te construeren op het niveau van de onwetende mens. Gelukkig weten velen door dat netwerk van brutale leugens en deceptie heen te prikken.

Voor wie het vergeten is, het PFLP was een pionier bij de beruchte vliegtuigkapingen in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw. Op 17 oktober 2001 werd in het Hyatt Hotel in Jeruzalem de Israëlische Minister van Toerisme Rehavam Ze’evi door Majdi Al-Rimawi een volgeling van het PFLP in zijn hotelkamer vermoord. De moordenaar werd door een Israëlische rechtbank tot levenslange gevangenisstraf plus 80 jaar veroordeeld omdat hij als bevelhebber van de “gewapende arm” van de PLO meerdere zelfmoordterroristen naar Jeruzalem had gestuurd. Ook was het PFLP in november 2014 verantwoordelijk voor de slachting van vijf rabbijnen, waaronder Amerikaanse burgers, in de wijk Har Nof in Jeruzalem.

majdi2De moordenaar Majdi Al-Rimawi

Hier volgen enkele voorbeelden met bewijzen dat de groepen die Israël heeft gesloten banden hadden met de PFLP. Dit is geen topgeheime informatie. Iedereen die het wil kan deze informatie gemakkelijk vinden op de website van de waakhond groep NGO Monitor.

Al-Haq. De directeur van deze groep, Shawan Jabarin, is veroordeeld voor het rekruteren en trainen van PFLP-terroristen. De regering van Jordanië heeft Jabarin een uitreisvisa geweigerd vanwege zijn banden met de PFLP. In 2018 hebben Mastercard, Visa en American Express creditcarddonaties aan Al-Haq verboden vanwege de banden met de PFLP. Dergelijke transacties zijn het levensbloed van creditcardmaatschappijen. Zij zouden zichzelf geen inkomsten ontzeggen tenzij zij er absoluut zeker van waren dat Al-Haq betrokken was bij terroristen.

·       Addameer. De Fatah-partij, die wordt voorgezeten door Mahmoud Abbas, de fake-president van de Palestijnse Autoriteit, heeft Addameer aangemerkt als een “filiaal” van de PFLP. De ngo verleent gratis rechtsbijstand aan PFLP-terroristen, en personeelsleden. Khalida Jarrar, Naser Abu Khdair en Bashir al-Kahiri waren opgenomen op de kandidatenlijst van de PFLP voor de Palestijnse parlementsverkiezingen van 2021, die uiteindelijk niet plaatsvonden. Bovendien blokkeerde de regering van de VS zelf de aanvraag van Addameer om adviseur te worden bij de Economische en Sociale Raad van de VN totdat Addameer “opheldering zou verschaffen over zijn banden met de PFLP”. Addameer verkoos deze verduidelijking niet te geven; in plaats daarvan trok het zijn aanvraag in.

·       Bisan Centrum voor Onderzoek en Ontdekking. De uitvoerend directeur van het centrum, Ubai Aboudi, heeft onlangs een gevangenisstraf uitgezeten nadat hij was veroordeeld wegens “lidmaatschap en activisme” van de PFLP. Aboudi’s opvolger, Itiraf Hajaj, zit momenteel in de gevangenis voor zijn PFLP-activiteiten.

·       Defence for Children International-Palestine (DCIP). Toen DCIP-medewerker Hashem Abu Maria werd gedood tijdens een aanval op Israëliërs in Beit Ummar, prees de PFLP hem als een van haar “leiders”. Een andere medewerker van de DCIP, Nassar Ibrahim, was redacteur van de wekelijkse krant van de PFLP. DCIP-bestuurslid Mahmoud Jiddah heeft 17 jaar in de gevangenis gezeten voor het gooien van granaten naar Israëliërs. Bestuurslid Mary Rock en personeelslid Samer Ajaj hebben op de verkiezingslijsten van de PFLP gestaan. De veroordeelde PFLP-terrorist Shawan Jabarin (nu directeur van Al-Haq) zat eerder in het bestuur van DCIP.

·       Samidoun Palestinian Prisoner Solidarity Network. In 2016 heeft de PFLP zelfs publiekelijk dank betuigd aan Samidoun voor de steun van de ngo. De vlag van de PFLP wordt getoond op persconferenties van Samidoun. Sprekers op Samidoun-evenementen zijn onder meer beruchte PFLP-terroristen als kaper Leila Khaled.  In 2019 stopten PayPal, Donor Box en Plaid met het accepteren van donaties aan Samidoun vanwege de banden met de PFLP. Samidouns coördinator voor Europa heeft gezegd dat PFLP Centraal Comité lid Khaled Barakat Samidouns campagne leidt om de gevangen PFLP-leider Ahmad Saadat vrij te krijgen.

Waarom beweren de Biden-administratie, de Europese Unie en het Rights Forum ondanks dit bewijsmateriaal, dat er geen bewijs is dat deze ngo’s banden hebben met de PFLP? Waarom doet het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken zijn uiterste best om Israël af te schilderen als een onderdrukker en deze terreurorganisaties af te schilderen als onschuldige mensenrechtengroeperingen? Waarom ondermijnt de Nederlandse regering, die heeft toegezegd het terrorisme te zullen bestrijden, de terreurbestrijdingmaatregelen van Israël?

Enkele onderwerpen uit de Covid-19 ‘p(l)andemie’ klimaat-en vaccinatiezwendel

(5) RIVM hield zich maand vóór start vaccinatiecampagne al bezig met latere boosterprik

Eind 2020 diende het RIVM een onderzoeksvoorstel in voor het toedienen van een booster met een ander type vaccin dan de primaire serie. Dat blijkt uit een vrijgegeven Wob-document dat boven tafel is gehaald door data-analist Cees van den Bos.“Vóór de vaccinatiecampagne ging men er dus al van uit dat boosters nodig waren en dat de vaccins gemixt zouden worden,” concludeert Van den Bos. Ook de Europese gezondheidsdienst ECDC hield zich al in een vroeg stadium bezig met boosterprikken. Op 25 februari 2021, toen Nederland net was begonnen met prikken, werd er al gesproken over boosters. Eerder ontdekte de Amerikaanse onderzoeksjournalist Ben Swann dat Moderna, één van de bedrijven die coronaboosters maken, in maart 2019 iets opmerkelijks heeft gedaan. Het bedrijf blijkt namelijk een patentaanvraag te hebben gewijzigd die betrekking heeft op vaccinatietechnologie. Moderna zei destijds ‘bezorgd te zijn dat het Sars-coronavirus weer de kop op zou steken of doelbewust zou worden verspreid’.Dit was negen maanden voordat het nieuwe coronavirus daadwerkelijk uitbrak.

(6)Neuroloog Jan Bonte zonder juridische grondslag gearresteerd en vastgezet maar de zaak is geseponeerd.

Op 4 juli kwam het bericht dat neuroloog Jan Bonte door de politie was opgehaald voor verhoor wegens uitingen op Twitter. Hij had foto’s van een aantal Romeo’s geplaatst en noemde de naam van één van hen. Bij de aanhouding werden meerdere politieagenten en -wagens ingezet. Na zijn aanhouding twitterde de Politie Eenheid Amsterdam over hem: “De man deelde via sociale media foto’s en namen van politieagenten. Dit vinden wij als politie onacceptabel.” Bonte werd 37 uur in hechtenis gehouden. Daarna mocht hij weer naar huis, in afwachting van zijn zaak. Die is nu geseponeerd. “Geen zaak. Geen ‘online bedreiging van agenten’,” schrijft de neuroloog op Twitter “Het OM kan gewoon doorgaan met wat ze deed, want zij worden er niet op afgerekend. De verantwoordelijke officier wordt er niet op aangesproken en krijgt geen boete,” vervolgt hij.

 

https://i2.wp.com/robscholtemuseum.nl/wp-content/uploads/2021/01/Herkende-Romeos-foto-Twitter-.jpg?w=640&ssl=1Romeo’s actief op het Malieveld op 14 maart 2021. Afbeelding afkomstig van Robscholtemuseum

 “En ook de politie en Politie Eenheid Amsterdam worden niet gecorrigeerd voor hun uitspraken en gedrag. Want zij bepalen zelf wel wat acceptabel is en wat niet. Wat de wet erover zegt, doet voor hen niet ter zake”zegt Bonte. Regering en overheidsinstanties mogen de grootst mogelijke blunders maken en het geld bij bakken over de balk smijten, zonder ergens bang voor te hoeven zijn. Zij draaien toch niet op voor de schade, aldus Bonte.“Of het nu om topambtenaren op economische zaken gaat, of om leden van het OMT, of om een officier van justitie, het maakt allemaal niet uit. Klooi maar raak voor een knaak. Want de belastingbetaler betaalt toch wel. Intimidatie van de burger: het mag wat kosten,” besluit hij. Data-analist Cees van den Bos concludeert: “Bonte werd gearresteerd en vastgezet zonder juridische grondslag. Het doel was intimidatie van mensen met een mening die niet strookt met het overheidsnarratief.” De neuroloog spreekt zich al geruime tijd kritisch uit over het gevoerde coronabeleid. Als gevolg daarvan werd hij weggestuurd door het Ikazia Ziekenhuis, waar hij werkzaam was. Hij werd ook meerdere keren verbannen van Twitter.

(7) Door Rockefeller Foundation gefinancierde club moet kritiek over coronaprik in de kiem smoren

De Rockefeller Foundation heeft maar liefst 7,2 miljoen dollar gestopt in The Mercury Project. Deze stichting is opgericht door oliemagnaat John D. Rockefeller, die aan de wieg stond van Big Pharma. Het geld wordt geïnvesteerd in gedragsonderzoek dat mensen ertoe moet aanzetten om de coronaprik te halen. Het Project wordt ook ingezet om ‘misinformatie’ en ‘desinformatie’ over coronavaccins te bestrijden. De Amerikaanse arts Peterson Pierre vraagt zich af wat ze verstaan onder ‘misinformatie’ en ‘desinformatie’. “Het feit dat de prikken besmetting of transmissie niet voorkomen? Of het feit dat volledig gevaccineerden en geboosterden vatbaarder zijn voor corona? Of misschien het feit dat de prikken heel veel potentiële bijwerkingen hebben?” vraagt de arts. Daarnaast wordt het Project ingezet om afwijkende meningen te censureren. “Verrassing!” aldus Pierre. De Rockefeller Foundation hielp in 2010 bij het opstellen van een rapport over vier mogelijke toekomstscenario’s die zich de komende 15 tot 20 jaar zouden kunnen voltrekken. Eén van die scenario’s ging over het uitbreken van een pandemie, precies wat er in 2020 is gebeurd. De machthebbers laten in het scenario nooit een einde komen aan de denkbeeldige crisis want zodra een gelegenheid zien zullen ze ons opnieuw met dwangmaatregelen confronteren. 

(8) Enorme toename sterfgevallen onder kinderen na vaccinatie

Sinds de toediening van de experimentele coronavaccins wordt in Europa een schokkende stijging geconstateerd van 755% in het aantal extra sterfgevallen onder kinderen van 0 tot 14 jaar in 2022 sinds het Europees Geneesmiddelenbureau de Covid-19-injectie voor kinderen goedkeurde. Deze cijfers zijn ontdekt door onderzoek van een team van de The Exposé op 18 september 2022. The Exposé dwong vervolgens de Europese Unie een onderzoek te starten naar de reden van deze enorme toename van het aantal sterfgevallen onder kinderen in de leeftijd 0 tot 14. Op 29 augustus 2022 maakte The Exposé al bekend dat officiële sterftecijfers in Europa een schokkende stijging van 691% lieten zien van het aantal sterfgevallen onder kinderen tot week 33 van 2022.Vóór het onderzoek van The Exposé lagen de sterfgevallen van het Europees Geneesmiddelenbureau onder kinderen in 2021 onder het normale percentage.

EuroMOMO, dat de statistieken levert, werd gedwongen om de verhoogde oversterfte onder kinderen officieel te erkennen en zag zich aanvankelijk genoodzaakt een onderzoek in te stellen. Maar tot verbazing van The Exposé bleek dat EuroMOMO de gegevens over de sterfgevallen van 2017 tot en met 2022 plotseling te hebben gewijzigd. Maar tevergeefs want de informatie over alle gearchiveerde pagina’s over het aantal sterfgevallen waren al goed vastgelegd. De humanitaire ramp in de vorm van massamoord begint steeds duidelijker te worden. Waarom dit, ondanks de enorme berg informatie over slachtoffers na de giftige injecties er niet onmiddellijk wordt gestopt, komt door dat de bedenkers van dit beleid technocratische psychopaten zijn, die uit zichzelf nooit zullen stoppen. Dit vindt niet alleen plaats in Nederland, maar in het hele Westen, ook Amerika, en in andere werelddelen. Het Wuhanvirus was met een IFR van 0,15% geen killervirus en de killerprik is géén vaccin. Het is bewezen dat fabrikanten bewust bezig zijn geweest met de samenstelling van deze injecties met als doel medische schade aan te richten. Autoriteiten en delen van de medische wereld hebben onethisch, dwingend en verkeerd geïnformeerd beleid gesteund, zoals vaccin-mandaten en vaccin-paspoorten, waardoor de beginselen van geïnformeerde toestemming zijn ondermijnd.

(9) Oud-D66-Kamerlid ‘verdraagt onzin die Jan Paternotte en Tjeerd de Groot uitkramen niet langer

Pieter ter Veer zat tussen 1981 en 2002 veertien jaar in de Tweede Kamer voor D66. Vorige maand stuurde hij een brief aan partijleider Sigrid Kaag, fractievoorzitter Jan Paternotte en het bestuur van D66, waarin hij aankondigde dat hij zijn lidmaatschap opschort.In de brief schrijft hij dat hij de huidige standpunten van D66 in de discussie over stikstof en ammoniak, en de sterke nadruk op kringlooplandbouw als wondermiddel niet deelt. “Sterker nog, ze doen me pijn. Ik kan niet uitleggen aan boeren die ik tegenkom en die voor het grootste deel heel verstandig en duurzaam boeren, waarom met name het aantal koeien met 50 tot 60 procent moet krimpen,” aldus Ter Veer, die lange tijd landbouwwoordvoerder van de D66-fractie was.Het voormalige Kamerlid, dat vier jaar voorzitter was van de Tweede Kamercommissie voor Landbouw, voegde toe dat er bij D66 ‘zoveel gebrek aan feitenkennis is dat je er radeloos van wordt’.Volgens Ter Veer had de beruchte stikstofkaart, waarop per gebied is aangegeven hoeveel stikstofreductie er gerealiseerd zou moeten worden, al lang in de prullenbak gemoeten.Nadat hij zijn brief had verstuurd, werd hij gebeld door Paternotte, maar het besluit van Ter Veer staat vast. Columnist Marianne Zwagerman deelde een interview met Ter Veer op Twitter en schreef erbij: “Verre voorganger van Jan Paternotte en Tjeerd de Groot verdraagt de onzin die zij uitkramen niet langer.”

Jezus komt

Franklin ter Horst

E-mail: Hijkomt@hetnet.nl

Terug naar: Inhoud