Uit het nieuws 03-08-2020

 

Door: Franklin ter Horst

 

Agenda 2030 van de Verenigde Naties streeft naar depopulatie (deel 4)

 

De demonstraties van Black lives Matter in de VS worden duidelijk georkestreerd. Dat wordt bewezen door het feit dat er in de straten waar gedemonstreerd gaat worden vooraf pallets met bakstenen opduiken. Demonstranten komen overal vandaan. Ze houden het niet alleen bij het gooien van stenen want in diverse Amerikaanse steden hebben ze te maken gekregen met het leegplunderen van winkels en andere geweld.

 

Gebouwen gaan in vlammen op

 

In een video die op Twitter wordt verspreid, verteld een vrouw met een Black Lives Matter-hoed op hoe ze auto's kunnen stoppen: ‘sla de ruiten kapot en val de chauffeurs aan’.

 

Het gaat ook niet altijd om arme zwarten zo blijkt want in New York City bijvoorbeeld, reden BLM-plunderaars weg in een Rolls Royce SUV van 500.000 dollar. Ook bestaan er connecties met de islam. Hier schreeuwen ze hoe groot de god van de islam is.

 

Al dat plunderen zou te maken hebben met de dood van George Floyd. Deze Floyd was beslist geen brave zwarte man, waar men hem voor wil laten doorgaan. Feiten blijken in de racisme-arena van geen belang. Floyd was een crimineel met een flink strafblad. Hij is maar liefst 19 keer veroordeeld voor zware misdrijven. In 2009 kreeg hij 5 jaar cel voor een aanranding en beroving. Verder werd hij veroordeeld voor diefstal, drugsbezit, en de dag van zijn overlijden werd hij aangehouden omdat hij met vals geld trachtte te betalen. Bovendien stelde de lijkschouwing een hoge dosis drugs en hartproblemen vast. Deze beroepscrimineel wordt nu wereldwijd opgehemeld als een soort heilige. Ook in Nederland werd zijn begrafenis live uitgezonden. Het verhaal dat er dag in dag uit massaal politiegeweld op zwarten wordt losgelaten, wordt door de activisten verspreid, en ook de mainstream media doet daar naar hartenlust aan mee ook al spreken de feiten dat tegen. Feiten doen er ook voor de media al lang niet meer toe.

De gouverneur van de staat Georgia, Brian Kemp, was genoodzaakt de Nationale Garde in Atlanta in te schakelen, nadat anarchisten het hoofdbureau van politie bestormd hadden. De schietpartijen in de stad zijn in het kader van de “Black Lives Mater”activiteiten verdubbeld. Meer dan 1000 soldaten werden ingezet om de regeringsgebouwen, de villa van de gouverneur en het verwoeste gebouw van het ministerie voor Openbare Veiligheid te bewaken. De gouverneur zei letterlijk:“Vreedzame protesten worden door criminelen met een gevaarlijke, destructieve agenda ondermijnd. Nu worden onschuldige burgers aangevallen, neergeschoten en voor dood achtergelaten. Deze wetteloosheid moet gestopt en de orde in onze stad hersteld worden.”

Inmiddels is er sprake van gecreëerde chaos en anarchie want plotseling duikt: ‘Black Lives Matter’ overal ter wereld op en zie je allerlei meelopers knielen om hun solidariteit te tonen met de beweging. BLM voedt destructieve narratieven van de slachtoffercultuur en leidt tot van haat vervuld geweld. Op deze video wordt een blank Australisch meisje door zwarten in elkaar geslagen. Tegenstanders worden voor racist uitgescholden wanneer ze kritische vragen stellen. Elk tegengeluid wordt monddood gemaakt. Opmerkelijk is hoeveel steun ze ondervinden van onder meer de mainstream media, bedrijven, filmsterren en universiteiten. De vraag is of al die sympathisanten waaronder de Britse autocoureur Louis Hamilton wel precies beseffen wat de ware doelstellingen van BLM zijn. Zo is het op één knie neerknielen ook een ritueel van de vrijmetselarij.

 

BLM krijgt ook in Europa steeds meer aanhangers. Zo beweren ze dat ook de zwarten in Europa systematisch onderdrukt en benadeeld worden. Ze vinden dat de blanken herstelbetalingen aan zwarte mensen moeten doen omdat hun voorouders tot slaaf zijn gemaakt. De mensheid moet gezuiverd worden van de vloek van het blanke ras aangezien dat ras, aldus een Canadese BLM-aanhanger lijdt aan regressieve genetische defecten. In Nederland zijn dit soort figuren te zien in allerlei tv-programma’s waar ze alle ruimte krijgen hun haat tegen alles wat blank is te etaleren. In ons land komt Black Lives Matter-activisme vooral neer op het bestrijden van Zwarte Piet. De groepering Kick Out Zwarte Piet (KOZP) neemt hierbij het voortouw. Zo was KOZP de organisator van de Black Lives Matter-demonstratie op de Dam van juni 2020. Een agressieve nietsnut die tegenover duizenden op de Dam in Amsterdam gilde dat hij Zwarte Piet de volgende keer ‘in zijn gezicht’ zou schoppen werd beloond met diverse talkshow-optredens.

 

Uitgerekend in Duitsland krijgt het links-fascistische Antifa al jaren ruim baan van media, politiek en politie. Tijdens agressieve, vaak gewelddadige demonstraties wordt: ‘Duits bloed op Duitse bodem!’ gescandeerd, en dragen de anarchisten spandoeken met teksten zoals Duitsland crepeer!’ met zich mee. Vrijheidspartij AfD wilde Antifa hierom laten verbieden, maar bleek zoals zo vaak hierin alleen te staan.

 

Ook voelen groepen als Black lives Matter zich qua ideologie nauw verbonden met de Palestijnse zaak. Zo is het handvest van Black Lives Matter doorspekt met antisemitisme. Dat is natuurlijk geen verrassing want antisemitisme is inmiddels een wereldwijde ziekte. Tijdens protesten worden antisemitische leuzen geroepen. Ze flirten zelfs openlijk met de Palestijnse doodscultuur Hamas in Gaza.

 

BLM sympathiseert met doodscultuur Hamas in Gaza

 

Volgens Richard Sherman had het Black Lives Matter-handvest geschreven kunnen zijn door Hamas, wiens handvest in artikel 7 de moord op elke Jood op aarde verplicht.  Het verklaart dat het Joodse volk van Israël genocide pleegt tegen Palestijnse Arabieren en dat Israël een apartheidsstaat is. Datzelfde BLM-platform ondersteunt vanzelfsprekend ook de antisemitische genocidale BDS-beweging van Omar Barghouti.

 

De Palestijnen voelen zich solidair met de zwarte bevolking van Amerika, omdat zeggen ze, zij net zo worden onderdrukt als de Afro-Amerikanen. De waarheid doet er niet toe. De bedoeling is het Joodse volk van alles en nog wat de schuld te geven. Zo krijgen ze ook de schuld van de dood van de crimineel George Floyd. Daarom moeten synagogen en Joodse winkels het ontgelden; deuren en ruiten worden ingeslagen en panden beroofd. Een synagoge in Los Angeles werd besmeurd met ‘Free Palestine’en ‘F*k Israël. Koosjere winkels worden verwoest en geplunderd in vooral Joodse buurten in New York. Maar kritiek op deze beweging wordt onmiddellijk de mond gesnoerd.

 

Tijdens een pro-Palestijnse Black Lives Matter bijeenkomst in New York and Washington, werd er “Dood aan Israël” en “Dood aan Amerika” gescandeerd en maak de “Intifada tot een globaal conflict door het te verspreiden van Gaza tot Minnesota”. Rabbi Chaim Yaakov Frankel uit Brooklyn, bekend als de Riminover Rebbe, heeft de Joden geadviseerd om hun huizen in de diaspora te verlaten en naar Israël te emigreren, voordat er een burgeroorlog uitbreekt in de Verenigde Staten. Rabbi Frankel is de afgelopen jaren onder meer bekend geworden met zijn toespraken op YouTube, waarin hij de komst van de Messias aanhaalt. Ook roept hij Joden uit Zuid-Amerika en Franse joden die naar Florida zijn verhuisd om nu Aliyah te maken: ‘Vertrek terwijl het nu nog mogelijk is.

 

Victor Davis Hanson, wetenschapper van het Hoover Instituut, vergelijkt de linkse Antifa en Black Lives Matter terreur in de VS met het begin van de Franse Revolutie. Hij is verbijsterd over de beeldenstormen en boekenverbrandingen, het schrappen van oude tv-series, en al die blanke deugmensen die hun knieën buigen of zelfs hun haren afscheren, omdat ze zich zouden schamen voor hun huids- en haarkleur. ‘Dit gaat het geweld zelfs te boven. Deze revolutionaire drift gaat alles veranderen, de manier waarop we naar sport kijken, naar politiek, alles. Bedenk dat links een gevaarlijke SEKTE is, die mensen indoctrineert met vals fanatisme, waardoor ze worden getransformeerd in gehoorzame marionetten vol emotionele woede en haat. Je kunt niet discussiëren met sekteleden, want ze zijn immuun voor logica en feiten. Ze leven in een zinsbegoocheling, een zeepbel van tegenstrijdige leugens en desinformatie, afkomstig van de media, de CIA en de door communisten geïnfiltreerde tech-giganten zoals Facebook en Twitter.’

 

Hoelang zullen de extremistische moslims zich nog rustig houden

 

Velen maken zich zorgen over de toekomst van Europa en over de honderdduizenden vluchtelingen en gelukzoekers die er archaïsche opvattingen op na houden over man-vrouwverhoudingen, seksuele geaardheden, eer en andersdenkenden. Het belangrijkste kenmerk van deze groepen ‘immigranten’ is hun sterke identificatie met hun religieuze cultuur. Het is niet ondenkbaar dat de radicalen onder hen ook op een gegeven moment de straat op zullen gaan om de burgers in Europa met grof geweld te confronteren. De Europese landen zijn overspoeld met moslims die geen enkele ambitie hebben te integreren in onze samenlevingen. De multiculturele samenleving en de integratiepolitiek in Europa is op enkele uitzonderingen na mislukt omdat het merendeel van de moslimimmigranten niet van plan is te integreren. Zie hier Duitsland als voorbeeld. Gelukkig is dat lang niet op iedere moslim van toepassing want velen doen wel degelijk alle moeite te integreren en zijn daarin prima geslaagd. De praktijk laat echter zien dat tenminste een deel van de moslims weerstand bieden tegen elke vorm van integratie en wordt de nadruk gelegd op de slachtofferrol wanneer er kritiek is op hun optreden.

 

Het minste of geringste commentaar op hun houding levert de reactie op dat ze worden gediscrimineerd. Diverse West-Europese steden kennen al complete moslim vrijstaten waar de islamitische immigranten zich als bezetters gedragen.

 

De studie getiteld: 'De Iris en het Kruis' werd op 18 november 2011 openbaar gemaakt en schetst een zeer duister toekomstbeeld voor de gecombineerde hoofdstad van België en Europa. Sommige delen van Brussel zijn veranderd in getto’s waar allochtone jongeren autochtone Belgen behandelen alsof zij op hun privéterrein lopen. Ze tonen geen enkel respect voor de wetten en de waarden van het land. Mensen die daar iets van durven te zeggen worden door allochtone snotapen voor rotte vis uitgemaakt. Ze voelen zich altijd verongelijkt en tekortgedaan en voor niets verantwoordelijk, het is altijd de fout van iemand anders.

 

Het oude Westen lijkt af te stevenen op een gewelddadige confrontatie met haar islamitische bewoners. Islamitische geestelijken hebben al openlijk verkondigd dat invoeringen van islamitische wetten in Europa in de toekomst tot de mogelijkheden gaan behoren.

De islam in Europa zal als een brand om zich heen slaan als zij eenmaal voldoende macht in handen heeft gekregen. Overal gedragen de islamitische immigranten zich als bezetters. Hun vrijwillig isolement verraadt een veroveringstrategie volgens de beproefde methode van celvorming. Extremistische moslims in Europa moeten gewapende straatbendes vormen. Deze oproep staat in het e-book ’Moslimbendes: de toekomst van moslims in het westen’.

Screenshot_208Het gaat onder meer over hoe extremistische moslims zichzelf kunnen trainen in het westen voor de gewapende strijd. De schrijvers roepen jihadisten op zich te bewapenen, hun huizen te beveiligen, hun auto’s te gebruiken als wapens tegen de politie en zich voor te bereiden op gewapende confrontaties met de politie. „Richt straatbendes op, rekruteer leden, infiltreer in andere bendes, versterk je huis en verzamel wapens in verborgen plaatsen.”

Het doel van dit boek is moslims een startpunt te geven hun eigen bendes te vormen en deze te laten uitgroeien tot een jihadistische beweging die kan rekruteren en uitgroeien tot een macht van betekenis binnen Europa. Overal worden strijders geronseld en gevechtscellen opgezet. Via ondermeer Albanië, Kosovo en Macedonië worden de Europese cellen bevoorraad met wapens, geld en worden terroristen van valse papieren voorzien.

De voormalige Franse minister van Binnenlandse zaken, Gérard Collomb, waarschuwde voor burgeroorlogachtige toestanden in Frankrijk. “Vandaag leven wij nog naast elkaar, maar ik vrees dat we morgen tegenover elkaar zullen staan.”

De zegevierende opmars van de islam tot het hart van de christelijke centra in het Westen is in volle gang. Een 99 pagina´s tellend manifest met als titel “Black Flags from Rome”, dat in januari 2015 verscheen, schetst gedetailleerd de wens van IS(IS) om islamitische opstanden te ontketenen.

Kais Ben Othmane, een moslimleider in Köln, voorspelt dat op een dag IS(IS)-bendes in de straten van de steden in Europa zullen marcheren. ‘Dan worden de wapens getrokken en nemen jullie of de islam aan, of jullie worden geslacht.’ De extremist bespeurt dat de Duitsers nu al bang zijn, en dat moslims tijdens de terreurinvasie ‘met de zweep door Köln zullen lopen en de vette zwijnenbuiken (de Duitsers) aan lantaarns zullen ophangen. Volgens conservatieve schattingen gaat het om minimaal enkele duizenden tot tienduizenden in heel Europa. Alleen al in Berlijn zijn er 670 bekende Salafisten, waarvan ruim de helft als militant bekend staat.

De Iraanse dubbelagent Reza Khalili, die werkte voor zowel de Iraanse Revolutionaire Garde als de Amerikaanse CIA schreef zijn wederwaardigheden in een onthullend boek getiteld: 'A Time to Betray' (Een tijd om te verraden).Volgens Khalili worden moskeeën gebruikt als rekruteringscentra, voor bijeenkomsten achter gesloten deuren waar geld en wapens worden overgedragen en terreurplannen worden opgesteld. Men kan er naar hartenlust rekruteren, trainen, en de ideologie preken van het martelaarschap. Ook de moslims zullen in belangrijke mate bijdragen aan de gewenste chaos van de machthebbers.

 

Agenda 2030 van de Verenigde Naties streeft naar depopulatie (deel 5) volgt op 10-08-2020.

 

Franklin ter Horst