Uit het nieuws 02-08-2021

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

De machthebbers en hun trekpoppen vinden dat niet-gevaccineerden beperkingen moeten worden opgelegd

In juni 2020 was al duidelijk dat geforceerde vaccinaties ons leven zouden gaan bepalen. Sindsdien zijn er met regelmaat figuren geweest die vinden dat vaccinaties verplicht moeten worden gesteld. In steeds meer landen om ons heen is een coronapas of zelfs een vaccinatiepaspoort binnenkort nodig om toegang te kunnen krijgen tot onder meer clubs, restaurants, winkelcentra en cafés. Helge Braun de kabinetschef van Klaus Schwabs schoothondje Angela Merkel, voorziet beperkingen voor niet-gevaccineerden in de naaste toekomst. Hij zei in gesprek met de Duitse krant Bild dat “ingeënte mensen beslist meer vrijheden zullen hebben dan mensen die niet zijn gevaccineerd.” De Franse apartheid tiran Macron die zei: “we moeten ‘op een bepaald punt’ ook nadenken over een verplichte vaccinatie voor alle Fransen”. In ieder geval moeten alle werknemers die in zorginstellingen werken in Frankrijk tegen 15 september gevaccineerd zijn.

Twee onmenselijke dictators Macron en Schwab.

Vanaf september zullen de mensen die in Frankrijk al volledig gevaccineerd zijn, een oproep krijgen om ook een derde prik te gaan halen om de weerstand tegen het virus te verhogen. Het gaat in eerste instantie om mensen die zich al in januari en februari hebben laten vaccineren. Macron betoogde dat het zich laten vaccineren geen "vrijheid" is omdat anti-vaxxers anderen infecteren en doden door hun "onverantwoordelijkheid" en "egoïsme".

De Fransen blijken met de verkiezing van Macron op 14 mei 2017 een buitengewoon enge en arrogante narcist tot president te hebben gekozen. Een van zijn bekende uitspraken na zijn verkiezing was dat hij van plan was Frankrijk te willen regeren als de Romeinse oppergod Jupiter. Volgens de prominent Italiaanse psychiater dr. Adriana Segatori is Macron een rasechte psychopaat. De man is dronken van macht! Wanneer beginnen de Fransen met de bestorming van de ‘Bastille’ om Macron en zijn bende te verwijderen?

Enkele uren nadat Macron zijn masker afwierp en zich ontpopte tot een onmenselijke dictator, volgde de Griekse premier Mitsosakis met een vergelijkbare verklaring. Ook deze figuur kondigde aan dat vaccinaties niet alleen voor medewerkers in de gezondheidszorg, maar op zeker moment voor iedereen verplicht zullen worden gesteld. Kortom: “de keuze wordt er een tussen elkaar oneindig opeenvolgende levensgevaarlijke experimentele injecties, of je wordt volledig van alles uitgesloten.” In april 2021 had Mitsosakis nog beloofd dat het vaccin niet verplicht zou worden, omdat dit teveel onrust zou veroorzaken. Zie ook hier wat Australië van plan is met ongevaccineerden.

En natuurlijk kon ook de Britse premier Boris Johnson niet achterblijven. Hij vindt dat alleen mensen die 'volledig gevaccineerd' zijn, grote openbare evenementen mogen bijwonen. Dat zal binnen afzienbare tijd ook gelden voor bezoeken aan supermarkten in alle landen die zich aan Klaus Schwabs plannen hebben verbonden. Ook in Nederland zijn met regelmaat uitspraken te horen over het verplicht vaccineren. Een van die figuren is rechtsfilosoof Roland Pierik, lid van de Gezondheidsraad die de overheid adviseert. Deze koekenbakker krijgt in de mainstream media alle ruimte om zijn onfrisse verplichte vaccinatietheorie rond te bazuinen. De man heeft geen enkele medische opleiding genoten, maar zegt: “Als we met vrijwillige vaccinatie niet de vaccinatiegraad krijgen die we nodig hebben om de samenleving weer open te krijgen, dan denk ik dat drang gerechtvaardigd is. Jij hebt als burger een plicht om mee te helpen die pandemie eronder te krijgen. Dat kun je doen door óf thuis te blijven, óf je te laten vaccineren. Meer smaken hebben we niet.”

Op social media komen felle reacties voorbij. Zo reageerde regisseur Dick Maas: “Wow. Bij Nieuwsuur hebben ze een malloot ingehuurd. Even geen zin om genuanceerd te doen. De usual idiots waren zeker op.”Neuroloog Jan Bonte twitterde: “Ik schreef al eens iets over deze academische kakkerlak. Volstrekt ongehinderd door elke vorm van kennis en kunde. Een karikatuur van een academicus.”Journalist Annelies Strikkers spreekt van ‘dictatoriale fantasieën’. Pieter Duisenberg voorzitter van de Vereniging van Universiteiten wil dat alle studenten zich laten prikken. Begin september opent het collegejaar en dan wil hij dat 80 tot 90 procent van de studenten is gevaccineerd. “Als je wil studeren, laat je vaccineren. Zorgen voor prikbussen op locatie. We zijn met allerlei acties bezig om te zorgen dat iedereen zich laat vaccineren.” Jort Kelder vindt dat mensen die het vaccin niet willen geen recht hebben op een ziekenhuisbed. Arend Jan Boekestijn, voormalig VVD-Kamerlid plaatste op 30 juli een tweet met de volgende woorden: “Het is kiezen of delen: of vaccineren of minder rechten. Andere smaken zijn er niet.”

 

Journalist Bart Schut roept op tot bestrijding van ‘antivaxtuig: “Misschien moeten we accepteren dat een percentage van de bevolking, hoe goed men het ook heeft en hoe hoog men ook is opgeleid, behoefte heeft aan sektarisch en racistisch complotgedrag. Als educatie niet helpt, dan maar bestrijding. En vooral geen centimeter aan toegeven.”Een typisch voorbeeld van een onbeschaamde schrijversfiguur en propagandaboodschapper.

 

 De coronapandemie is niets anders dan een complot. Er zijn gifmengers aan het werk die bezig zijn het door God in de mens aangebrachte DNA te manipuleren en het immuunsysteem kapot te maken. Diverse medische deskundigen spreken van massamoord. “Het is geen vaccin.Het is een in 2015 gepatenteerde gif injectie” aldus Karen Kingston (ex-Pfizer). Een Kill Shot, een sluipmoordenaar, dat is wat het is. De bewijzen stapelen zich op. Daarnaast confronteert de firma List&Bedrog ons met een opeenstapeling van leugens en vaccinatie propaganda via de reguliere media kanalen. De trekpoppen van Klaus Schwab schenden de fundamentele mensenrechten zoals uitgevoerd door reguliere artsen tijdens het bewind van nazi-Duitsland en opgesteld in de Code van Neurenberg.

Arts Vladimir Zelenko noemde Klaus Schwab, tijdens een interview met collega-arts Joseph Mercola een ‘eng individu’. Hij wees erop dat Schwab in 2016 in een interview heeft aangekondigd dat mensen over 10 jaar getagd zullen zijn zodat ze gemakkelijk geïdentificeerd kunnen worden. Hij noemde Schwab een sociopaat die denkt dat hij ver boven de gewone mens staat. In een interview met LifeSiteNews trok hij een parallel met de nazi-ideologie. De nazi’s gaven zichzelf het recht om de zogenoemde untermenschen uit te roeien. “Nu gebeurt hetzelfde, alleen is het niet antisemitisch.”Zelenko zei dat Schwab en Bill Gates onderdeel uitmaken van ‘een groep sociopaten’. “Ze denken dat ze een soort supermens zijn. Ze streven een transhumanistische agenda na,” waarschuwde de arts. “Het is een complot om genocide te plegen: "Neem niet het dodelijke gif en hang de klootzakken op die deze plaag zijn begonnen" aldus Zelenko.

Vaccinaties zullen volgens diverse onderzoekers en wetenschappers een Holocaust aan slachtoffers veroorzaken

Bij EudraVigilance, de Europese database, zijn t/m 17 juli, 18.928 sterfgevallen gemeld die rechtstreeks gelinkt zijn aan het fake-vaccin. Ook zijn er ruim 1.8 miljoen gevallen van ernstige bijwerkingen gemeld.

Volgens WHO-klokkenluider Astrid Stuckelberger, die doceert aan de Universiteit van Genève, zou normaal gesproken het vaccinatieprogramma per direct worden stilgelegd.

Stuckelberger wees erop dat advocaat Reiner Fuellmich en diverse wetenschappers hebben aangegeven dat slechts één tot 10 procent van alle gevallen wordt gemeld. Om een bijwerking te melden, moeten artsen een formulier invullen en dat is een tijdrovend proces. Ze moeten er bovendien zeker van zijn dat er een causaal verband is tussen het vaccin en het sterfgeval, aldus Stuckelberger, die tussen 2009 en 2012 werkzaam was als WHO-expert op het gebied van pandemieën.

In de Verenigde Staten heeft een klokkenluider een beëdigde verklaring afgelegd waarin ze claimt dat er al zo’n 45.000 mensen zijn gestorven als gevolg van vaccinatie. De klokkenluider zegt dat er geknoeid wordt met de cijfers. Advocaat Thomas Renz, die is aangesloten bij America’s Frontline Doctors, sleept de Amerikaanse overheid voor de rechter wegens het wegmoffelen van sterfgevallen als gevolg van de vaccinaties: “Ze vermoorden mensen. Er moeten mensen in de gevangenis worden gegooid.”

Dr. Lee Merritt, een orthopedisch spinale chirurg, die werd geïnterviewd door Mike Adams tijdens een aflevering van Brighteon Conversations, voegt zich bij een groeiende lijst van medische professionals die gedwongen vaccinaties zien als een misdaad op Holocaustniveau. Overheden bedreigen artsen en verpleegkundigen met ontslag als ze zich niet houden aan de gedwongen vaccinaties. “Universiteiten dreigen studenten onderwijs te onthouden als ze weigeren zich te laten vaccineren. Deze dwanghandelingen en autoritarisme rieken naar het Derde Rijk en de Holocaust. medische experimenten en hersenspoeling” aldus Merritt.

 

Op de website van het Nederlandse Bijwerkingencentrum Lareb staan inmiddels 448 meldingen van overlijden na coronavaccinatie. Daarnaast zijn er 1287 meldingen met ernstige bijwerkingen. De meeste meldingen gingen over het vaccin van Pfizer/BioNTech, het mRNA-vaccin dat onder meer door de omhoog gevallen schoolmeester Hugo de Jonge ook aan jongeren wordt aangeboden. Een team Johns Hopkins researchers heeft maar liefst 48.000 ‘besmette’ kinderen en tieners tot 18 jaar onderzocht, en kwam tot de ontnuchterende conclusie dat er welgeteld nul van hen aan Covid-19 zijn overleden. Vaccinaties blijken dus volledig overbodig! Maar het maakt de overheden en instanties helemaal niets uit – gezonde kinderen zullen en moeten met hoogst experimentele gentherapie worden ingespoten, met alle aangetoonde enorme risico’s voor hun gezondheid en leven van dien. Alsof er helemaal niets aan de hand is zegt de vaccin propagandist  Hugo de Jonge dat de kans dat je straks weer zo normaal mogelijk onderwijs krijgt, aanzienlijk omhoog gaat als je jezelf laat vaccineren. Hij wil zelfs de prikbus bij scholen zetten: “dat is een beeld dat je heel veel gaat zien, op alle vormen van het onderwijs vanaf het VO.

 

Toparts Peter McCullough van de Texas A&M-universiteit waarschuwt dat de wereld zich schrap moet zetten voor drie tot vijf jaar ‘onrust’ vanwege de ineenstorting van de geloofwaardigheid van het medische establishment, dat ‘angst’ en ‘wantrouwen’ aanwakkert: “Ik denk persoonlijk dat er iets heel erg mis is in de wereld” zei hij in de podcast Jerm Warfare. “Er is geen sprake van op feiten gebaseerde geneeskunde. Er worden geen verstandige conclusies getrokken.” De vaccinaties zorgen ervoor dat je zelfs kunt sterven aan een gewone verkoudheid.

Er wordt een enorme hetze gevoerd tegen mensen die weigeren zich te laten vaccineren

Volgens het Center for Countering Digital Hate (CCDH) verspreidt de desinformatie over de Covid-vaccinatie zich als ‘een veenbrand.“Onder de tegenstanders van de Covid-vaccinaties zitten artsen die zich hebben verloren in pseudowetenschap.” Ze worden uitgemaakt voor kwakzalvers en mensen die weigeren zich te laten inenten met Covid-19 gentherapie injecties worden uitgescholden voor ‘disinformation dozen’en ‘dirty dozen’ Ook Robert F.Kennedy moet het ontgelden en wordt neergezet als een soort halve gare.Dit is een pandemie onder niet-gevaccineerdenzegt de directeur van de Centers for Disease Control and Preevention (CDC) Rochelle Walensky.”

Rochelle Walensky, Director of the U.S. Centers for Disease Control and Prevention, testifies during a Senate Health, Education, Labor and Pensions hearing, Washington, U.S., May 11, 2021. (AFP Photo)Rochelle Walensky. CDC directeur van de Biden administratie

Zij beweert valselijk dat 99,5 procent van de mensen die in het ziekenhuis belanden met Covid-19  niet gevaccineerd is en dat het daarom van belang is dat iedereen zich laat vaccineren. Volgens diverse medische deskundigen zijn het juist de gevaccineerden die nu in het ziekenhuis worden opgenomen. Chief Scientific Adviser van de Britse overheid heeft toegegeven dat de meeste mensen die in het ziekenhuis moeten worden opgenomen, volledig gevaccineerd zijn. Ook in Nederland worden klokkenluiders die aan waarheidsvinding doen, als nepnieuws verkondigers weggezet. De nieuwe ANP investeerder Chris Oomen wil het persbureau gaan inzetten ‘in de strijd tegen nepnieuws’. Hij vindt de vrijheid die men zich in onze democratie permitteert, soms veel te ver gaan.

Hij zei verder dat hij ‘anti-vaxxers’ probeert uit te leggen “hoe asociaal het is om je niet tegen corona te laten vaccineren”. Zo draag je volgens Oomen bij aan de mogelijkheid dat het virus zich verspreidt en muteert. “Je mag het eigenlijk niet zeggen, maar als je je niet laat vaccineren, vind ik dat je niet langer het recht hebt om voorrang te krijgen op de reguliere zorg van wie dan ook.” ANP levert nieuws aan onder meer RTL, de NOS, De Telegraaf, de Volkskrant, het AD en NRC, maar ook aan regionale bladen. De komende tijd kunnen we dus weer veel berichten verwachten waarin klokkenluiders worden beschuldigd van het verkondigen van complottheorieën, uitgescholden voor wappies, verguisd en de coronavaccins de hemel in geprezen. Ook het World Economic Forum wil ‘misinformatie’ over gezondheid en vaccins gaan censureren. Daarvoor heeft het een coalitie gevormd met de Global Coalition for Digital Safety. Volgens het WEF is uit onderzoek gebleken dat een kleine groep invloedrijke mensen verantwoordelijk is voor het grootste deel van de ‘anti-vaccinatieberichten’.

Big Tech-bedrijven censureren nu al miljoenen berichten, maar dat gaan er dus binnenkort nog veel meer worden. De vorming van deze mondiale coalitie laat zien dat techbedrijven welwillend staan tegenover het samenwerken met Klaus Schwab en trawanten om content te censureren die ‘schadelijk’ wordt geacht. Het gevolg is dat de vrijheid van meningsuiting steeds meer onder druk komt te staan, als je daar überhaupt nog van kunt spreken. De op 13 januari 2017 aan een ‘hartinfarct’ overleden journalist Udo Ulfkotte, die zeventien jaar voor één van Duitslands topkranten, de ‘Frankfurter Algemeine Zeitung’ werkte, analyseert in zijn boek “Gekaufte Journalisten” dat vooraanstaande journalisten heulen met de machthebbers, zich onder meer door overheden laten omkopen, dat ze liegen, en verdoezelen wat er onder de bevolking leeft. Hij schrijft welke journalisten in welke lobbyorganisaties zijn vertegenwoordigd en geeft honderden namen en gezichten van mensen ‘achter de schermen’ van de organisaties die zich schuldig maken aan het manipuleren van de media.

De machthebbers en hun trawanten zijn druk doende de weg naar God voorgoed af te snijden.

David Spangler, directeur van het Planetary Initiative van de Verenigde Naties schreef in zijn boek in 1978:“Niemand zal de Nieuwe Wereldorde binnengaan als hij of zij geen belofte doet om Lucifer te aanbidden. Dat betekent dat iedere overgebleven aardbewoner verplicht zal worden de gevallen engel lucifer te aanbidden. De demonische machthebbers en hun trekpoppen denken als volgelingen van Lucifer onschendbaar te zijn, maar dat zijn ze niet. Wij leven in een wereld waarin onwetendheid heerst, die wegvalt in willekeur en decadentie, een wereld zonder de Bijbelse gerechtigheid. Machthebbers en hun trekpoppen hebben hun mond vol over een Nieuwe Wereldorde. Ook het Vaticaan heeft zichzelf onder leiding van de Jezuïet Jorge Mario Bergoglio (Franciscus) tot dienaar gemaakt van de Nieuwe Wereldorde en het maçonnieke globalisme, stelt aartsbisschop Carlo Maria Vigano in een verklaring. Bergoglio schrijft in een encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan de Nieuwe Wereldorde onder VN-bestuur.  Franciscus pleit dus openlijk voor een wereldwijde dictatuur. Er is door toedoen van Bergoglio een dialoog ontstaan, tussen de Kerk en het Bijbelse Babylon. In deze ‘Nieuwe Wereldorde’ voorziet de paus voor zichzelf de rol van de eerste leider van een nieuwe, samengevoegde één-wereld religie.  Velen geloven dat Bergoglio de valse profeet is.

De onwetende massa wordt geconfronteerd met leugens, corruptie, propaganda, manipulatie, censuur, bullying, schending van de medische ethiek, het ontbreken van wetenschappelijke integriteit, het belachelijk maken van gerechtvaardigde zorgen. Er heerst een totaal gebrek aan werkelijke zorgen om het door God geschapen menselijk leven, gebrek aan respect voor elementaire menselijke rechten en vrijheden. Via massale zwaar gepropagandeerde gifspuiten is het herprogrammeren van het menselijke DNA in gang gezet om de mensheid voorgoed af te snijden van God. Dat zal Zijn ingrijpen noodzakelijk maken, want anders dreigt de complete mensheid definitief verloren te gaan. Ongeboren kinderen, ongewenst om financiële redenen worden bij miljoenen wreed vermoord. De UN propageert in alle toonaarden abortus wereldwijd. Men spreekt zelfs van een fundamenteel recht.

Diverse kerkleiders noemen het zelfs een religieuze plicht om zich te laten vaccineren en noemen het coronavaccin een gave Gods. Het prikken tegen Covid-19 werd al in december 2020 aangeraden door de Nederlandse kardinaal Eijk, die gezagsgetrouw spreekt over ‘vaccins’. Bij hem geen twijfel over aard van het middel waarvan duizenden medische specialisten waarschuwen dat het om genetische manipulatie gaat. René de Reuver, scriba van de Generale Synode (Protestantse kerken in Nederland) zegt “gelukkig te zijn dat er een begin is gemaakt met vaccineren.”

Zeker is dat de occulte Babylonische machthebbers en hun trawanten met Gods toorn te maken zullen krijgen. Hun rijkdom is al totaal verrot. Zij hebben met hun zelfzucht, hoogmoed en wellust, Gods Woord uit hun denkwereld verbannen, en hebben zich daarmee overgeleverd aan ‘van de vader der leugen’. Alle spirituele bolwerken, occulte organisaties en overheden in de wereld worden geactiveerd -daarbij driftig geholpen door een groot deel van de mainstream media- om de wereldbevolking onder hun gezag te brengen. Maar God zal een vreselijk oordeel over deze kliek uitspreken. Hun macht zal in één uur vergaan. Het boek Openbaring maakt duidelijk dat ze alles zullen verliezen. Straatarm zullen ze worden en totaal berooid van al hun macht waar ze de wereldbevolking mee geterroriseerd hebben. Pochende grootsprekers als het slijk der aarde.

Ze geloven niet dat Jezus/Yeshua straks komt om ons een vreugdevoller en zinvoller leven te geven en ons te redden van de toorn die komen gaat. Ze geloven niet dat Hij straks zal komen om hun terreurjuk neer te halen en de aarde te reinigen van hun misdaden. Hij zal een eind maken aan alles wat met mammom te maken heeft. De rijkdom en het pochen zal hen niets brengen omdat ze God de rug hebben toegekeerd. De grote massa wil echter niets weten van Gods bedoelingen met Zijn Schepping. Ze lachen er smalend om. Ze hebben de oorlog verklaard aan Gods Schepping.

 

De mens is het kroonstuk van Gods schepping. Velen geloven niet dat een mens zonder Jezus/Yeshua niet alleen de troost en vrede in Hem mist, en ook niet dat “de toorn van God over hen komt.” De Lucifer aanbidders hebben een totalitaire dictatuur ingevoerd en massavaccinatie die miljoenen het leven zal gaan kosten. Ze hebben  de menselijke waardigheid uitgeschakeld met dwangmaatregelen om gehoorzaamheid af te dwingen. Eerbied voor de wetten van God en de Persoon van Jezus/Yeshua zijn overboord gezet, zelfs door partijen die zich christelijk noemen. Ze doen gewoon mee met het gijzelen van de bevolking om de machthebbers te gerieven.

 

Wie had ooit gedacht dat het eugenetisch plan van de wereldelite om de wereldbevolking drastisch te verminderen, zo gemakkelijk zou verlopen? Hoewel ze denken dat hun machtspositie oneindig is zal hun macht voorbijgaan gelijk een schaduw.

Franklin ter Horst

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud