Terreurstaat Iran.

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: januari 2002) (Laatste bewerking: 13 oktober 2022)

Iraanse commandant zegt dat het tijd is voor een grondoorlog tegen IsraŽl

De Iraanse militaire topcommandant van de Islamitische Revolutionaire Garde (IRGC), Hossein Salami gelooft dat Hezbollah en de Palestijnen klaar zijn om IsraŽl daadwerkelijk binnen te vallen en te veroveren. IsraŽl mag dan militair machtig zijn, maar de Iraanse topcommandant zegt dat dit niet betekent dat het niet kan worden verslagen met een goed uitgevoerde invasie.De website van de Iraanse opperste leider ayatollah Ali Khamenei publiceerde een interview met Hossein Salami waarin hij betoogde dat de Palestijnen en Hezbollah een ďgrondoorlogĒ moeten beginnen. Hij prees de raketaanvallen op IsraŽl door de Palestijnen en Hezbollah. Maar zo betoogde hij: ďraketten zijn uitstekend voor afschrikking of voor het voeren van statische oorlogen maar ze bevrijden het land niet. De Palestijnen hebben een lang gekoesterd doel om IsraŽl te vernietigen en te vervangen door een staat Palestina. Om dit daadwerkelijk te bereiken, moeten zij verder gaan dan geÔsoleerde terroristische aanslagen en raketbeschietingen.Ē

De Iraanse militaire topcommandant van de Islamitische Revolutionaire Garde (IRGC), Hossein Salami

Salami gelooft dat dit mogelijk is omdat het IsraŽlische leger, zo goed uitgerust als het is, niet dezelfde mate van religieuze vurigheid en geloof heeft als Hezbollah, de Palestijnen en de Islamitische Republiek. Hij voegde daaraan toe: ďDe Palestijnen zijn vandaag klaar voor oorlogsvoering op de grond. IsraŽls grootste zwakte is oorlogsvoering op de grond.Ē Salami maakt hier een ernstige vergissing want de oorlogen van 1967 en 1973 hebben laten zien dat de toenmalige vijanden van IsraŽl ondanks hun enorme militaire overmacht, een smadelijke militaire nederlaag hebben geleden.

Iran geeft bestaan IsraŽl nog maximaal 25 jaar

Iran heeft op 23 juni 2017 een digitale ďIsrael Doomsday ClockĒ in werking gesteld die aftelt naar de vernietiging van IsraŽl in 2040. Deze klok is opgesteld op wat men het Palestina plein noemt in het centrum van Teheran. Dat gebeurde tijdens de viering van al-Quds Day (Jeruzalem Dag) waarop jaar na jaar miljoenen IraniŽrs door de straten marcheren met banieren met daarop de tekst ďDeath to Israel, Death to America.Ē Deze slogan wordt al meer dan drie decennia gezongen in staatsevenementen en vrijdaggebeden. Klik ook eens hier om te zien hoe een vertegenwoordiger van het Iraanse bewind bij de Verenigde Naties de Joodse staat op leugens trakteert.

Al-Quds Day wordt vanaf 1979 -het jaar van de start van de Islamitische Revolutie- ieder jaar gehouden op de laatste vrijdag van de islamitische maand Ramadan. De tijdklok is ingesteld naar aanleiding van een uitspraak van Ayatollah Ali Khamenei, in september 2015 waarin hij zei dat er in het jaar 2040 ďnietsĒ meer van IsraŽl zal zijn overgebleven.

Premier Benjamin Netanyahu liet op zaterdag 2 december 2017 een strenge waarschuwing horen aan het adres van Iran. Deze waarschuwing kwam binnen een dag nadat ten minste een dozijn Iraanse militairen werden gedood toen hun basis van de Iraanse Revolutionaire Garde, niet ver van Damascus in SyriŽ door verschillende IsraŽlische raketten werd vernietigd. Volgens het Syrische staatspersbureau SANA heeft IsraŽl vijf van zijn Jericho ballistische raketten op de basis afgevuurd. Een of meer raketten werden naar verluidt onderschept door de Syrische en/of Russische luchtverdediging, maar de overige troffen hun doelwit en veroorzaakten enorme schade. De BBC meldde enkele weken geleden nog dat Iran bezig was met het opzetten van een permanente militaire aanwezigheid in SyriŽ, een daad die IsraŽl als een existentiŽle bedreiging beschouwt. IsraŽlische functionarissen weigerden commentaar te geven op het incident. Maar de timing van Netanyahu's video-waarschuwing wees er sterk op, dat de berichten in de Arabische media op zijn minst gedeeltelijk juist waren.

Op 23 november 2017 dreigde de bevelhebber van de Iraanse Revolutionaire Garde dat een toekomstige oorlog in de regio zal resulteren in de vernietiging van IsraŽl. ďHet is een bewezen claim dat we vandaag zeggen dat elke nieuwe oorlog zal leiden tot de uitroeiing van het Zionistische regime,Ē vertelde generaal Mohammad Ali Jafari tegenover Iraanse journalisten in Teheran volgens semi-officiŽle media.

GeneraalAbdolrahim Mousavi hoofd van het Iraanse leger waarschuwde dat zijn land Tel Aviv en Haifa met de grond gelijk zal maken indien IsraŽl een verkeerde beweging mocht maken. De Iraanse nucleaire dreiging is reŽel, en het wordt tijd dat de wereld de ogen opent voor wat IsraŽl al lang weet.De mainstream media zwijgt over wat er werkelijk aan de hand is. De in 2015 onder druk van Barack Hoessein Obama en zijn trekpop John Kerry gesloten nucleair verdag was van meet af aan niets anders dan een nep-verdrag. Er blijft een enorme genocidale dreiging uitgaan van deze Shiíitische bende in Teheran. Daarnaast neemt de machtsinvloed van Iran in SyriŽ ook verontrustende vormen aan. Zo wordt IsraŽl in het noorden bedreigd door een alliantie tussen de terreurbeweging Hezbollah, diverse andere Shiíitische terreurgroepen, SyriŽ en de Iraanse Revolutionaire Garde. Dat gebeurt allemaal met steun van de Russen.

Brigade-generaal Hossein Salami, de tweede bevelhebber van de Islamitische Revolutionaire Garde (IRGC), zei zondag 7 oktober 2018 tegen zijn troepen: ďNetanyahu zou moeten weten dat er geen manier is om hem te ontvluchten behalve de regio te ontvluchten en daarom moet hij leren hoe te zwemmen in de Middellandse Zee meldde het Iraanse persagentschap Fars. Op de 32ste Internationale Islamitische Eenheids Conferentie, die plaatsvond in Teheran op 24 november 2018, deed Ali Khamenei de volgende uitspraak over IsraŽl: De Zionistische vijand kromp in elkaar na slechts twee dagen tegen het Palestijnse verzet. Dit alles bewijst dat het Zionistische regime aanzienlijk verzwakt is. Het tempo van verzwakking neemt toe.

Op maandag 30 september 2019 zei Salami dat een decennialange droom van Iran, op het punt staat uit te komen. In commentaren aan een publiek van IRGC-leiders, en uitgezonden door meerdere nieuwszenders, zei de militaire commandant dat het van de kaart vegen van het Ďbedrieglijke zionistische regimeíIsraŽl nu een "haalbaar doel" is dankzij de technologische vooruitgang van het land.

Rusland kwam in 2015 in de Syrische burgeroorlog tussenbeide ten gunste van de Syrische dictator Bashar al-Assad om de barbaren van IS(IS) en andere soennitische moslimrebellen te helpen verslaan. Daarnaast heeft Rusland ook geavanceerde luchtafweersystemen geplaatst om IsraŽlische vliegtuigen uit de lucht te halen bij eventuele bombardementen van de IsraŽlische luchtmacht. IsraŽl voert met regelmaat bombardementen uit op Syrisch grondgebied om te voorkomen dat geavanceerde wapens in handen vallen van de Libanese terreurbeweging Hezbollah. Om die reden heeft de Joodse staat de laatste vijf jaar 100 militaire acties in SyriŽ uitgevoerd. Bij iedere aanval dreigt Bashar al-Assad met harde hand terug te zullen slaan maar dat stelt tot op heden bar weinig voor. In maart van dit jaar schoten ze als vergelding zonder ook maar enig succes een aantal raketten af op IsraŽlische straaljagers die een wapentransport hadden gebombardeerd.

Heel opvallend is dat de Russische luchtafweerinstallaties steeds weigeren dienst te doen wanneer IsraŽl raketten afvuurt of bombardementen uitvoert op terreurdoelen in SyriŽ. Zo zou IsraŽl volgens berichten in The Jerusalem Post in de nacht van woensdag 6 op donderdag 7 augustus 2017 een Syrisch militair wetenschappelijk centrum waar chemische wapens en vaatbommen worden geproduceerd hebben aangevallen. Bij dit bombardement werden tegelijkertijd ook wapenkonvooien, bestemd voor Hezbollah, bestookt. Libanese media melden vliegtuigen van de IsraŽlische luchtmacht te hebben waargenomen rond de tijd van de aanval. Op maandag 19 september 2017 schoot IsraŽl een Iraanse drone onderuit en op 22 september zag IsraŽl zich opnieuw kans (IsraŽl bevestigd dat zelden of nooit) een wapendepot in SyriŽ te bombarderen zonder consequenties voor de IsraŽlische vliegtuigen. Merkwaardigerwijs laat het Russische luchtafweersysteem het steeds opnieuw afweten.

Dat gebeurde onder meer ook al 10 jaar geleden op 6 september 2007. Toen ontdekte de Mossad dat Iran meer dan een miljard dollar had geschonken voor de bouw van een kernreactor in SyriŽ. Na de locatie maandenlang te hebben geobserveerd, stuurde IsraŽl er vervolgens een commando eenheid op af. Deze commandoís van de elite eenheid Sayeret Matkal, zagen zich in een werkelijk spectaculaire actie, kans onopgemerkt in de locatie door te dringen en nucleair materiaal buit te maken. Dit materiaal bleek na onderzoek afkomstig te zijn uit Noord Korea en bracht een samenwerking aan het licht tussen SyriŽ, Iran en de communistische Noord Koreaanse dictatuur. Het ging om een plutonium reactor. De commandoís, gekleed in Syrische uniformen, waren door helikopters gedropt en na hun gedane arbeid, weer opgehaald. Dat is allemaal gebeurd zonder door het Russische luchtafweersysteem te zijn opgemerkt.

Volgend op deze zeldzame commando actie, maakten IsraŽlische vliegtuigen in een nauwkeurig geplande en werkelijk briljant uitgevoerde aanval, de betrokken locatie met de grond gelijk. Ook deze gebeurtenis vond plaats zonder dat de Russen de IsraŽlische vliegtuigen hadden opgemerkt. De IsraŽlische toestellen werden begeleid door een met elektronische apparatuur uitgerust vliegtuig om de Russische radarapparatuur te storen. Niet alleen de radar werd door IsraŽl buiten werking gesteld, maar ook allerlei andere communicatiesystemen zoals computers en mobiele telefoons, tot in Libanon toe. Syrische commentatoren wisten aanvankelijk niet eens te vertellen van waaruit de IsraŽlische toestellen het Syrische luchtruim waren binnengedrongen.

Door IsraŽl platgebombardeerde reactor in Al Kibar, noord SyriŽ.

De Russen stonden voor een raadsel hoe IsraŽl er in was geslaagd onopgemerkt het Syrische luchtruim binnen te dringen. De IsraŽlische actie veroorzaakte niet alleen voor een enorme opschudding in SyriŽ, maar ook in Iran en Rusland. De Iraanse leiders maken zich grote zorgen omdat ook Iran is uitgerust met de Russische radarsystemen zoals die in SyriŽ zijn opgesteld. De Russen hebben kennelijk nog steeds geen antwoord op dit soort IsraŽlische acties.

Waar de barbaren van IS(IS) in SyriŽ zijn verdreven, hebben zwaarbewapende Shiíitische bendes onder leiding van Iran de plaats aan IsraŽls noordelijke grens overgenomen en richten ze hun pijlen op IsraŽl. Volgens de Iraanse generaal Mohammad Ali Falaki, heeft Iran daar een ďShiíitisch Bevrijdings LegerĒ gevormd om ďIsraŽl uit te roeienĒ.

De ĎTimes of Israelí meldt dat Amerika toestaat dat deze door Iran gesteunde islamitische bendes de grens met Israel tot op 10 kilometer mogen naderen. IsraŽl had geŽist dat er een bufferzone van 60 kilometer zou worden ingesteld in SyriŽ maar Rusland weigerde de IsraŽlische eis in te willigen. Vreemd dat Trump deze uitkomst heeft accepteert. Hij heeft naar verluidt wel beloofd om IsraŽl te helpen ervoor te zorgen dat Iran zijn macht en invloed niet in het Midden-Oosten versterkt, met name door het machtsvacuŁm in SyriŽ op te vullen. ĎDe VS zal IsraŽl niet verlaten in deze arenaí zo schreef de krant Yisrael Hayom uit de mond van een Amerikaanse topambtenaar. Met al deze terreurbendes aan IsraŽls noordgrens kan Israel uit meerdere hoeken onder vuur worden genomen. Ook blijkt Iran bezig met het bouwen van fabrieken in Libanon en SyriŽ voor de productie van precisiegeleide raketten. Op de IsraŽlische televisie werden satellietbeelden getoond. Het zal daarom niemand hoeven verbazen dat Israel binnen afzienbare tijd in actie komt om de opbouw van Iraanse troepen in SyriŽ richting de noordgrens van Israel te stoppen. Zowel premier Netanyahu als minister Lieberman van Defensie geven aan dat het moment naderbij komt dat Israel in actie zal komen.

Om hun dreiging nog maar eens te onderstrepen zijn vlak bij de plaats Metula aan de grens met Libanon een aantal vlaggen verschenen waarvan een ervan de tekst draagt: ďWij komen er aanĒ in het Hebreeuws en Arabisch. Naast een vlag van Hezbollah en een Iraanse vlag staat een grote poster met het gezicht van Ayatollah Khomeini die over de Rotskoepel in Jeruzalem hangt. Ook hebben ze een reusachtige Palestijnse vlag naast de poster geplaatst.

Iraanse poster en Palestijnse vlag in Libanon nabij Metulla aan de grens met IsraŽl

Terug naar de in Teheran geplaatste Doomsday-klok die zal aflopen in het jaar 2040. Het jaar dat IsraŽl volgens de Ayatollahs niet meer zal bestaan. Maar zoveel tijd hebben de Ayatollahs zelf niet meer want ruim voordien zal de terreurstaat Iran al zijn uitgeschakeld en terug geworpen naar het stenen tijdperk. De Ayatollahs houden er namelijk geen rekening mee dat de Machtige Hand van de God met IsraŽl is! Iran (in de Bijbel Elam) zal net als alle tegenstanders van de Joodse staat, geoordeeld worden.

Iran: We kunnen IsraŽl in enkele minuten vernietigen

De Iraanse topcommandant Ahmad Karimpour, zei op 23 mei 2016 tegen verslaggevers dat Iran over de middelen beschikt om heel IsraŽl binnen acht minuten te vernietigen. De verklaring is zorgwekkend, gelet op Irans recente testen van ballistische raketten. De nieuwe raketten hebben volgens het Iraanse bewind een bereik van 3200 km en zijn voldoende nauwkeurig, wat betekent dat ze het gehele grondgebied van IsraŽl kunnen raken. De uitspraken van Karimpour wijzen ook op de nog steeds omstreden Iraanse plannen voor nucleaire wapens. De Iraanse leider Ali Khamenei, zei een week eerder dat zijn land het arsenaal van ballistische raketten verder zou uitbreiden en dat Amerika en het Westen daar helemaal niets tegen kunnen doen. Ook Hossein Salami vicecommandant van de Iraanse Revolutionaire Garde (IRGC), heeft tijdens een sermoen op vrijdag 1 juli 2016 naar aanleiding van Al Quds dag (Arabische naam voor Jeruzalem) tegenover een publiek van honderdduizenden mensen IsraŽl bedreigd met een totale vernietiging. Hij verklaarde dat Iran 100.000 raketten heeft klaarstaan alleen al in Libanon en dat tienduizenden andere raketten staan opgesteld over de moslimwereld om ďdie zwarte vervloekte vlek (IsraŽl) van de wereldkaart te vegen.Ē Salami herhaalde nog maar eens dat het land zich aan het voorbereiden is op zijn eigen versie van de 'EndlŲsung' van het probleem van IsraŽl en de Joodse soevereiniteit.

IsraŽlische experts gaan ervan uit dat Iran met deze raketten ook atomaire springladingen kunnen transporteren. IsraŽlische defensiespecialisten kijken daarom met zorg naar de ontwikkelingen in Iran. Ook bouwt men met hulp van Rusland aan een raket met een bereik van zelfs 5000 kilometer.

De internationaal bekende Islamexpert professor Bernard Lewis zegt dat Iran bewust een kernoorlog met IsraŽl wil ontketenen om de 'Madhi' te laten verschijnen. Lewis, betoogt dat het vooruitzicht van een kernoorlog een aansporing voor Iran zal zijn, omdat de Iraanse mullahs er heilig van overtuigd zijn dat een apocalyptische oorlog vooraf moet gaan aan de komst van de Mahdi.

Iran dreigt Tel Aviv en Haifa in stof te veranderen.

De dreiging van Iran richting Israel werd op woensdag 21 september 2016 nog weer eens duidelijk zichtbaar. De middeleeuwse Ayatollahs gebruikten de 36e verjaardag van de start van de Iraans-Iraakse oorlog (1980-1988) voor een grote militaire parade in Teheran waarbij allerlei wapentuig werd getoond waaronder de nieuwe ballistische raket ďZolfaqarĒgenoemd naar een legendarisch zwaard gegeven door de Ďprofeetí Mohammad aan de imam Ali.

zolfaqarEen spandoek op een militair voertuig met daarop de nieuwe raket droeg de tekst: ĎWanneer de leiders van het zionistische regime een verkeerde stap zetten, zal de islamitische republiek Tel Aviv en Haifa in stof veranderení. De Zolfaqar raketten hebben de mogelijkheid om er meerdere kernkoppen op te bevestigen, en vormen als zodanig een enorme bedreiging voor Israel. IsraŽlische defensiespecialisten kijken daarom met zorg naar de ontwikkelingen in Iran.

Daarnaast werden er tanks en de door Rusland geleverde raketlanceersystemen getoond. In de haven van Bandar Abbas aan de Perzische Golf toonde de marine 500 oorlogsschepen, evenals duikboten en helikopters op het moment dat er de nodige spanningen zijn tussen de Iraanse marine en Amerikaanse oorlogsschepen in de Golf. Er zijn dit jaar al meer dan 30 incidenten geweest tussen Amerikaanse en Iraanse schepen. Dit is het land waarmee Barack Hussein Obama een verdrag heeft gesloten. Obama was zeer ingenomen met de Iraanse leiders, ondanks het feit dat honderdduizenden IraniŽrs met regelmaat schreeuwen: ďDood aan AmerikaĒ. In een vlaag van totale verstandsverbijstering beweerde de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse zaken John Kerry,Ďde wereld is een veiliger plaats geworden sinds de deal met Iran

Generaal Major Mohammad Hossein Baqeri verklaarde dat Iran vrede wenst. Maar hij vertelde ook dat Iran haar lessen heeft getrokken uit de acht jaar durende oorlog met Irak en ďdeze ervaring dient thans als een gids voor Ďonze geloofsgenotení in SyriŽ, Palestina, Libanon, Irak, Afghanistan, Jemen en Bahrein,Ē een opsomming van landen waarmee Iran politieke, religieuze en militaire betrekkingen onderhoudt.

De gesprekken met Iran over het nucleaire programma is niets anders dan een kwalijke grap gebleken. Al worden er honderd verdragen ondertekend, Iran zal echt niet stoppen met de ontwikkeling van atoomwapens. Recente mededelingen van IsraŽlische en buitenlandse deskundigen lijken allemaal te bevestigen dat Iran het Ďpoint of no returní in zijn streven naar atoomwapens is gepasseerd. Dit ondanks jarenlange plechtige beloften van de leiders in het Westen, dat het de Islamitische Republiek nooit zou worden toegestaan om dit stadium te bereiken.

Ben Rhodes, plaatsvervangend adviseur nationale veiligheid onder Obama, onthulde in een in de New York Times gepubliceerd lang interview wat vrijwel iedereen al wist: het Witte Huis van Obama loog om de goedkeuring te krijgen voor de nucleaire overeenkomst met Iran. Het bereiken van een akkoord was belangrijker dan de gevolgen van deze handelwijze, het was belangrijker dan de realiteit van een agressief en nucleair bewapend Iran. Obama loog tegen de bondgenoten waaronder IsraŽl, over de inhoud van de nucleaire overeenkomst. Allerlei organisaties blijken dik betaald te zijn om de boodschap van het Witte Huis te papagaaien. Verreweg het meeste ging naar J-Street, een extreem-linkse Joodse Ďvredesíorganisatie, bijna 600.000 dollar. Slechts enkele dagen na deze onthullingen meldde het Iraanse nieuwsagentschap Tasnim, dat Iran onlangs een nieuwe ballistische raket voor middellange afstand heeft getest die nauwkeurig elk punt in IsraŽl kan treffen. Sinds 1979 is er in Iran geen sprake meer van democratie maar is het een dictatuur waarin de opperste leider alle beslissingen neemt. De rechtscultuur is moreel failliet en het volk wordt getiranniseerd.

Gestolen wolken

Wie is er verantwoordelijk voor de droogte in Iran? Wie anders dan IsraŽl. Al honderden jaren worden de meest bizarre leugens over IsraŽl verspreid. Ook de Iraanse leiders doen daar volop aan mee. Niemand minder dan het hoofd van de Iraanse burgerwacht, brigadegeneraal Gholam Reza Jalali, stelt IsraŽl namelijk verantwoordelijk voor de klimaatverandering in Iran. De generaal beweerde: ĎOnderzoekers hebben vastgesteld dat Tel Aviv heeft verhinderd dat er neerslag op Iraanse boden valt. Een team uit IsraŽl en een niet nader genoemd buurland heeft de wolken uit het Iraanse lichtruim weggehaald zodat er geen neerslag meer mogelijk is. Nauwelijks te geloven maar deze onzin werd gretig door de diverse sociale netwerken verspreid. Dit soort leugens is immers koren op de molen van de anti-IsraŽl kliek!

De Bijbelse eindtijd profetieŽn domineren steeds vaker de gebeurtenissen van vandaag. Bijbelgetrouwe christenen weten dat de terugkeer van de ďKinderen van IsraŽlĒ naar het door God onder ede aan hen beloofde land, tot de eindtijd profetieŽn behoort. Zij weten ook dat de hetze tegen het Joodse volk zal escaleren tot een wereldwijde catastrofe omdat Godís oordelen over deze wereld zullen komen vanwege de haat jegens Zijn volk. Praktisch de hele wereld is in oppositie tegen de staat IsraŽl en haar bewoners. Wereldleiders eisen van het Joodse volk dat ze het land opgeven dat al meer 3000 jaar haar eigendom is. De Iraanse Opperste Leider ayatollah Ali Khamenei legde op 30 januari 2012 een nieuwe doctrine uit waarom het ďjuridisch en moreelĒ gerechtvaardigd is om genocide te plegen en IsraŽl van de kaart vegen. ďIsraŽl is een kwaadaardige tumor in het Midden-OostenĒ, schreef Khamenei voor de ultraconservatieve Perzischtalige Alef nieuwssite. Hij riep op tot de absolute vernietiging van IsraŽl. ,,Daartoe zou Iran gebruik kunnen maken van langeafstandsraketten. De afstand tussen ons is slechts 2600 KM. Het kan in een paar minuten worden gedaanĒ. Miljoenen Iraanse doden zullen als een gunst worden beschouwd door de Iraanse Mullahs, omdat ze op deze manier aan miljoenen mensen een gemakkelijke toegang bieden tot een glorieuze beloning in het Islamitische hiernamaals.Op 8 november 2014 herhaalde Khamenei de oproep dat Israel volledig uitgeroeid dient te worden.

De Iraanse Opperste leider ayatollah Ali Khamenei

Khamenei maakte duidelijk dat hij geen plaats ziet in het Midden-Oosten voor de staat IsraŽl. Het document citeert statistieken, die zeggen dat 5,7 miljoen van de 7,5 miljoen IsraŽlische burgers Joods zijn, als een rechtvaardiging voor de aanval. Hij stelt specifiek dat Tel Aviv, Jeruzalem en Haifa, die meer dan 60% van de Joodse bevolking bevatten, kunnen worden getroffen door Shahab 3 ballistische raketten die ďgemakkelijk iedereen dodenĒ. Verder maakte hij bekend dat Iran elke natie of groep die de ďkwaadaardige tumorĒ IsraŽl aanvalt zal ondersteunen. Desondanks hebben de wereldleiders een nucleair verdrag met dit genocidale bewind in Teheran gesloten. Volgens Khamenei zien ďde zionistische leiders er uit als beesten en dus niet als menselijk.ĒKlik hier voor meer informatie. Khamenei heeft ook een boek gepubliceerd met als titel Palestina. Slechts enkele weken na de door het westen gevierde nucleaire overeenkomst spreekt de middeleeuwse ayatollah daarin heldere taal: Het 'kankergezwel IsraŽl' moet worden vernietigd, de wereld moet onder islamitische heerschappij worden gebracht en Jeruzalem moet van de Joden worden bevrijd. Ook de Palestijnse terreurleider Abu Mazen (Machmoud Abbas) steunt duidelijk op de macht van de moellahs. De betrekkingen tussen de soennitische Palestijnse Autoriteit en de sjiitische Iraanse leiders waren tot nog toe niet goed, maar de Palestijnen worden niettemin door Teheran als Staat erkend en hebben daar een ambassade.

Volgens een top Iraanse adviseur heeft Teheran ďtienduizendenĒ raketten op IsraŽl gericht staan, en zal het niet aarzelen om ze te gebruiken. Yahya Rahim Zafabi, een van de hoogste adviseurs van de Iraanse Opperste Leider Ali Khamenei, zei dat de tienduizenden raketten ďde zaden zullen zaaien van de vernietiging in IsraŽlĒ als ze worden afgevuurd. ďDe zionisten en de Amerikanen weten wat de mogelijkheden van Iran en Hezbollah zijnĒ, voegde hij er aan toe. ďZe weten dat meer dan 80.000 raketten zijn gericht op Tel Aviv en HaÔfaĒ. Zafabi wilde blijkbaar reageren op opmerkingen die deze week door minister van Defensie Moshe Ya'alon werden gemaakt, die zei dat IsraŽl ďniet de opening van een nieuw oorlogsfront tegen IsraŽlĒ zal toestaan. ďWe zullen sterk optreden tegen degenen die optreden tegen ons of de plannen maken om op te treden tegen ons. We zullen hun bases bereiken, ze beschadigen, en hun wapens vernietigenĒ. Yaíalon benadrukte dat ďIran rechtstreeks betrokken is bij alle conflicten in het Midden-Oosten. Het bloedige regime van Iran verspreidt terreur en vernietiging in het hele gebied, en het spreekt luid haar wens uit om IsraŽl te vernietigen. Helaas is het Westen bereid om een deal met dit Iran te sluiten over zijn nucleaire programma, dat Teheran zal beschermen tegen kritiekĒ.

Op 16 december 2013 vergeleek Ali Khamenei op zijn Facebook-pagina, de zionisten met nazi's. Hij deed dat ter gelegenheid van de verjaardag van een rechtszaak tegen de Franse schrijver en holocaust-ontkenner Roger Garaudy. Khamenei heeft op zijn Facebook-pagina lange fragmenten geplaatst uit het boek van de controversiŽle Fransman. Garaudy's werk 'De basismythen van de IsraŽlische politiek' leverde hem negen maanden voorwaardelijke gevangenisstraf en een boete op wegens ontkenning van misdaden tegen de menselijkheid, raciale laster en ophitsen tot rassenhaat. In zijn in 1995 uitgegeven werk had Garaudy het bestaan ​​van gaskamers ontkend. Garaudy (1913-2012) werd een bestseller auteur in de Arabische wereld. In 1986 ontving hij de Koning Feisalprijs voor verdiensten voor de islam. Khamenei herinnert bijvoorbeeld aan de volgende uitspraak van de Franse antisemiet: 'Het is een grote geestelijke en goddelijke plicht, om de zionisten en hun aanhangers te bestrijden'.

Wat velen niet weten is dat Khamenei een zakenimperium heeft opgebouwt ter waarde van 100 miljard dollar ondergebracht in de organisatie Setad. Meneer heeft zijn kapitaal verzameld door illegale inbeslagname van eigendommen van duizenden Iraanse burgers.

Begin november 2013 toonde Teheran op de staatstelevisie een gesimuleerde raketaanval op IsraŽl. In de documentaire zijn computergeanimeerde lanceringen van ballistische raketten te zien. Sommige raketten worden door IsraŽlisch luchtafweer neergehaalt terwijl anderen diverse strategische doelwitten in IsraŽl vernietigen waaronder gebouwen in het centrum van IsraŽl, de luchthaven van Ben Gurion en de nucleaire reactor in Dimona.Op 18 februari 2014 toonde Iran opnieuw een film met een nucleaire holocaust tegen IsraŽl.Ook hebben de Iraanse leiders een boek gepubliceerd waarin ze vertellen Amerika te slim af te zijn en hoe ze IsraŽl willen vernietigen.

Ayatollah Ali Khamenei met zijn vinger aan de knop

Het Simon Wiesenthal Centrum heeft eind december 2013 een lijst gepubliceerd met daarop personen en organisaties die zich in 2013 schuldig hebben gemaakt aan IsraŽlhaat en antisemitisme. Het zal niemand verbazen dat Ali Khamenei op de 1ste plaats is geŽindigd.

Sinds juni 2013 is Hassan Rohani de nieuwe president van de Islamitische Republiek Iran. Hij droeg zijn verkiezingsoverwinning op aan de islamitische messias, de Twaalfde Imam, de Mahdi. Rohani is de opvolger van de slang Ahmadinejad en wordt door de naÔeve leiders in het Westen en de media aangeduid als ďgematigdĒ maar IsraŽlische deskundigen waarschuwen dat daar weinig van klopt. Ook hij noemt IsraŽl de 'Grote Zionistische Satan'. De man is een IsraŽlhater net als zijn voorganger. In zijn eerste openbare toespraak na het winnen van de verkiezing beschuldigt hij IsraŽl ervan achter de economische ellende in Iran te zitten.

De sancties van het Westen zijn volgens hem niet het gevolg van Irans nucleaire programma maar het was IsraŽl dat het Westen zover kreeg om die sancties op te leggen in een poging om Iran economisch te ruÔneren. ďHet Iraanse volk heeft niets gedaan die deze sancties rechtvaardigenĒ, zei hij. ďAls de sancties ook maar iemand helpen dan is het IsraŽlĒ. Het was onderdeel van het plan van IsraŽl voor de ďondergangĒ van Iran, voegde hij eraan toe. De IsraŽlische president Benyamin Netanyahu waarschuwde dat de wereld zich niet moet laten misleiden door Rohani's 'gematigde' houding. 'Wij houden onszelf niet voor de gek,' zei de premier. ĎWe moeten goed bedenken dat de Iraanse heerser (Ayatollah Khamenei) alle kandidaten die niet in zijn extreme wereldbeeld passen heeft gediskwalificeerd. Rohani heeft de verkiezingen alleen gewonnen omdat de ayatollahs van de Raad van Hoeders het hem hadden toegestaan, wat betekent dat Rohani er, net als Ahmadinejad vůůr hem, overtuigingen op moet nahouden die in lijn met de agenda van de ayatollahs zijn.í

Zijn vriendelijke gezicht en zijn bereidheid over het atoomprogramma te willen praten, heeft ook bij andere naÔeve leiders in het Westen tot het nodige enthousiasme geleid. Ook de andere westerse leiders noemen Rohani een ďgematigdĒ leider die bereid is tot onderhandelingen. De feiten laten echter een totaal andere Rohani zien, een man die al jaren een belangrijke rol speelt in de misleidende politieke tactieken van het Iraanse bewind. Hoe Washington ook in het verleden al flink door Iran bij de neus is genomen, blijkt uit een rapport uit 2003 van de Amerikaanse veiligheidsdienst ďNational Intelligence EstimateĒ (NIE). In dit rapport zou Iran haar atoomprogramma in de ijskast hebben gezet. IsraŽlische defensiedeskundigen reageerden met verbazing en noemden het rapport ronduit belachelijk en nergens op gebaseerd en volledig in strijd met IsraŽls eigen bevindingen, die notabene uitvoerig met de NIE waren besproken. Ook de Britse geheime dienst geloofde niet dat Iran de ontwikkeling van haar nucleaire wapenprogramma in de mottenballen zou hebben gestopt. De NIE staat geheel onder controle van de CIA, die direct rapporteert aan de president. Uit beschikbare informatie van de IsraŽlische en Westerse inlichtingendiensten bleek weliswaar dat Iran in 2003 is gestopt, maar slechts een jaar later op een andere locatie het wapenprogramma weer heeft voortgezet.

De gesprekken met Iran over het nucleaire programma is niets anders dan een kwalijke grap. Al worden er honderd verdragen ondertekend, Iran zal echt niet stoppen met de ontwikkeling van atoomwapens. Hoe onbetrouwbaar Obama was bleek ook nog eens uit het feit dat hij al in juni 2013, kort nŠ de verkiezing van Rohani, in het geheim begonnen was de sancties tegen Iran te verlichten. Ook bleek Obama al meer dan een jaar in het geheim onderhandelingen met Iran gevoerd te hebben, via zijn adviseur Valerie Jarrett.

De tegenstrijdige kritiek van de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry op de IsraŽlische bezwaren tegen die overeenkomst suggereert alleen maar meer kwade trouw bij de regering-Obama. Kerry beweerde dat IsraŽl volledig op de hoogte werd gehouden van de onderhandelingen met Iran, maar dat bleek een regelrechte leugen. IsraŽls voormalige minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Lieberman zei op een Conferentie in Sderot op 20 november 2013, dat het tijd werd de relatie met de Verenigde Staten te heroverwegen en minder afhankelijk te worden van Washington. ďDe Amerikanen hebben bijzonder veel problemen en uitdagingen wereldwijd die ze moeten oplossen evenals hun problemen thuis. Wij moeten hen duidelijk maken wat onze plaats is in de wereldĒ aldus Lieberman. Zijn uitspraken leverde gelijk een storm aan commentaar op in de IsraŽlische media en in de politieke arena.

De IsraŽlische premier Benjamin Netanyahu heeft geen goed woord over voor Rohani. Hij noemt hem Ďeen wolf in schaapsklerení. ĎNoch IsraŽl noch de wereld moet zich door de gematigde toon van de Iraanse president voor de gek laten houdeníaldus Netanyahu. Het beleid van Teheran is volgens hem niet veranderd. Hij is ervan overtuigd dat het er Rohani vooral om gaat, een einde te maken aan de sancties tegen Iran.

Psalm 37:12-13 De goddeloze smeedt boze plannen tegen de rechtvaardige en knarst de tanden tegen hem; de Here belacht hem want Hij ziet dat zijn dag komt. De goddelozen ontbloten het zwaard en spannen de boog, om ellendigen en armen neer te vellen, om de oprechten van wandel te slachten; hun zwaard zal in hun eigen hart dringen, en hun bogen zullen verbroken worden.

Ook Saudi-ArabiŽ is bang dat het uraniumverrijkingproces in Iran zal worden gebruikt voor de productie van kernwapens en dat geld ook voor andere landen aan de Perzische Golf. Ze vertrouwen de Shiíitische Rohani niet. De Soenitische moslims hebben al eeuwenlang een religieus conflict met de Shiíiten die de macht in Iran hebben. De Soennieten vormen de meerderheid binnen de islam. Hoewel het door Saoedi-ArabiŽ wordt ontkend, schreef TimesofIsrael dat de Saoedische machthebbers met IsraŽl zouden willen samenwerken om de Iraanse nucleaire faciliteiten aan te vallen.

Het maakt de leiders in het Westen niet uit dat Rohani IsraŽl de 'Grote Zionistische Satan' noemt. Het gaat om een ordinaire IsraŽlhater net als zijn voorganger Mahmoud Ahmadinejad en de Mullahs die in werkelijkheid het land besturen. In zijn eerste openbare toespraak na het winnen van de verkiezingen beschuldigde hij IsraŽl ervan achter de economische ellende in Iran te zitten. Ter gelegenheid van Al-Quds-(Jeruzalem) dag op 1 augustus 2013 herhaalde Rohani, de hoofddoelstelling van Iran dat IsraŽl moet worden vernietigd. 'Het Zionistische regime is een wond die al jaren op het lichaam van de moslimwereld zit, en moet worden verwijderd,' zo sprak hij. Al in 1984 gaf de toenmalige opperleider Ayatollah Ruhollah Khomeini de opdracht om kernwapens te ontwikkelen, omdat dit volgens hem de enige manier is om de essentie van de Islamitische Revolutie te beschermen tegen de intriges van zijn vijanden, vooral de VS en IsraŽl, en om de komst van de imam Mahdi voor te bereiden.

Hassan Rouhani

Ook zijn voorganger, Ďde kop van de slangí en holocaust ontkenner Ahmadinejad, sprak de menigte toe. 'Met Allah als mijn getuige laat ik u weten dat een verwoestende storm op weg is die de basis van het Zionisme (IsraŽl) zal ontwortelen... IsraŽl heeft geen plaats in deze regio.'Klik hier voor mijn artikel over deze figuur.

In een zeldzaam interview riep de Cubaanse dictator Fidel Castro begin september 2010 Ahmadinejad op te stoppen met het ontkennen van de Holocaust en zei tevens dat IsraŽl het recht heeft om te bestaan. Castro zei tijdens het interview met The Atlantic dat hij sympathiseerde met de Joden, die in de loop van de hele geschiedenis voortdurend zijn vervolgd. 'De Joden hebben een veel harder bestaan geleid dan wij,' aldus Castro. 'Er is niets dat te vergelijken is met de Holocaust.' Castro legde uitvoerig uit wat voor verkeerd beeld hij tijdens zijn jeugd van de Joden had gekregen. Op Goede Vrijdag kreeg hij te horen dat 'God dood' was en dat de Joden Hem vermoord hadden. Niemand legde hem echter uit wat een Jood was. 'Ik dacht dat het een vogel was. Zů onwetend was de hele bevolking destijds.' The Atlantic wilde een interview met Castro omdat hij onlangs verklaarde dat een aanval van IsraŽl op de nucleaire installaties van Iran zal ontaarden in een kernoorlog. 'Dit probleem gaat niet opgelost worden, omdat de IraniŽrs ondanks dreigementen niet van hun plannen zullen afzien,' waarschuwde hij. Castro's steun voor de Joden en IsraŽl is gezien zijn iconische status in extreem linkse kringen, alsmede ook de ideologische steun die Cuba altijd aan Iran heeft gegeven, zeer opmerkelijk te noemen.

Dat er ook nog Joden zijn die het goed met Ahmadinejad kunnen vinden, bleek toen de Joodse organisatie Neturei Karta vertegenwoordigers naar Iran stuurde om namens de groep steun te betuigen voor Ahmadinejad en zijn oproep IsraŽl van de kaart te vegen. In een verklaring op de door de Iraanse overheid gecontroleerde radio riep de organisatie op tot ,,het ten val brengen van het zionistische regiem.Ē Een van de Britse leiders van Neturei Karta zei voor de Iraanse tv dat ,,zionisten betrokken zijn bij vrijwel iedere grote misdaad ter wereld.Ē Neturei Karta is een Aramese uitdrukking die betekent Ďbewakers van de stadí. Het is een extremistische Joodse religieuze groep die het zionisme en de moderne staat IsraŽl afwijst. Zij geloven dat de verlossing en de terugkeer van de Joden alleen het werk van God door de Messias kan zijn Ėdaarom staat elke mensenlijke tussenkomst gelijk aan ketterij. Sommige leden van deze club zeggen dat zij zelfs bereid zijn om met de PLO-Arabieren samen te werken tegen de Joodse staat. Na de Oslo-akkoorden was rabbijn Moshe Hirsch Arafatís Ďminister voor Joodse betrekkingení. De leden mogen geen enkel contact met de seculiere Joodse staat hebben. Zij beschouwen de staat als het werk van de duivel.

Het voormalige hoofd van de Mossad afdeling in Iran, Eliezer Tzafrir, noemt Rohani een grotere bedreiging voor IsraŽl dan Ahmadinejad en een Iraanse daad van bedrog ten opzichte van het Westen. ďZe houden ons voor de gek, als onderdeel van de Iraanse misleiding van de hele wereldĒ, zei hij. Rohani is niets anders dan de marionet van Ayatollah Khamenei een regime getrouwe extremist. Khamenei stelde hem in 2003 aan als hoofdonderhandelaar over het nucleaire programma. In 2006 pochte hij in een toespraak voor hoge islamitische geestelijken en academici dat hij er als hoofdonderhandelaar namens het Iraanse nucleaire programma in geslaagd was 'het Westen te duperen' en tijd te rekken door de gesprekken met Europa en de Verenigde Staten te traineren, terwijl de installaties voor uraniumverrijking in het geheim werden voltooid. Hij dreef openlijk de spot met de naÔeve Europese en Amerikaanse politici. Steeds opnieuw weten ze het Westen te misleiden om zo meer tijd te winnen om het kernwapenprogramma van het land voort te zetten.

Sinds 1979 heeft Iran geen democratie maar een dictatuur waarin de opperste leider alle beslissingen neemt. De rechtscultuur is moreel failliet en het volk wordt getiranniseerd. ĎRohani is de marionet van Khamenei en deelt in de consensus over de Iraanse nucleaire energie, wat een codewoord is voor kernwapensí, verklaarde Ze'ev Maghen, een Iraanse wetenschapper bij het Begin-Sadat Center for Strategic Studies in een interview met de Times of Israel. Volgens Jihadwatch was Rohani betrokken bij de terreuraanslag op de Asociaciůn Mutual Israelita Argentina (AMIA) een Joods gebouw in het Argentijnse Buenos Aires op 18 juli 1994. In de hal van het gebouw explodeerde een bom van 275 kilo Bij deze aanslag kwamen 85 mensen om het leven en raakten er honderden gewond waarvan het merendeel Joden. ArgentiniŽ beschuldigde de Iraanse regering van het plannen van de aanslag en de islamitische terreurbeweging Hezbollah van het uitvoeren ervan.

Volgens de Amerikaanse krant Free Beacon was de aanval gepland werd door de Nationale Veiligheidsraad van Iran die werd geleid door de Opperste Leider ayatollah Ali Khameini en zou Rohani medeplichtig zijn geweest. Een voormalige ambtenaar van de Iraanse inlichtingendienst zei dat Rohani ook lid was van die raad, net als de voormalige Iraanse president Ali Akbar Hashemi Rafsanjani. Interpol eist nog altijd de arrestatie van een groot aantal Iraanse officials die bij de aanslag betrokken waren.

Jaar op jaar is het in december groot feest in de straten van Teheran tijdens de jaarlijks terugkerendeďJeruzalem DagĒ. Meer dan ťťn miljoen IraniŽrs zijn dan in de verschillende steden op de been om steun te betuigen aan de uitlatingen van het fascistische Iraanse regiem. Volgens de genocidale Ahmadinejad ,,zal de historische vijand IsraŽl vernietigd worden door een nieuwe golf van Palestijnse aanvallenĒ, daarmee een signaal afgevend aan de PLO-terreurgroepen, de moordpartijen op onschuldige IsraŽlische burgers in alle hevigheid voort te zetten. Ook de Iraanse Ayatollah Ali Khamenei is van mening dat het ĎPalestijnseí verzet, het IsraŽlische regiem ten val zal brengen. Sinds Ayatollah Rudhollah Khomeini in 1979, na een ballingschap in Frankrijk, de macht overnam van de Shah van PerziŽ, is de laatste vrijdag van de heilige moslimmaand Ramadan een internationale dag van protest tegen het bestaan van de staat IsraŽl en de Ďbezettingí van Jeruzalem.

Groot ayatollah Nasser Makarem-Shirazi, ťen van de belangrijkste Shi'itische heersers van het land, verklaarde dat de Holocaust niets anders is dan 'bijgeloof' met de bedoeling het Westen en de VS te 'manipuleren'. Hij suggereerde dat de Joden de Holocaust verzonnen hebben om zichzelf als slachtoffers te presenteren. 

In Iraanse ogen is Europa (Brussel) reeds Ďgevallení voor de islam. Tijdens de edities van de jaarlijks terugkerende internationale moslimconferenties is gebleken men het gebruik van grof geweld niet schuwt en dat in het toekomstige islamitische wereldrijk Christenen en Joden zullen moeten kiezen tussen bekering tot de islam of de dood. Op deze conferentie die in augustus 2009 in Iran is gehouden noemde Mahdi Mostafavi in zijn openingstoespraakhet ĎChristelijk Zionismeí als ťťn van de grootste kwaden van onze tijd. ,,Het beŽindigen van de tirannie en wreedheid van het Zionisme is ťťn van de basisdoelen van het Mahdisme.Ē

Deze kaart circuleert al enige jaren op islamitische websites en roept alle moslims op om te Ďvechten in de naam van Allah tegen de vijanden van de islamí totdat de hele wereld onderworpen is.

De internationaal bekende Islam-expert professor Bernard Lewis zegt dat Iran bewust een kernoorlog met IsraŽl wil ontketenen om de 'Madhi' te laten verschijnen. Lewis, betoogtdat het vooruitzicht van een kernoorlog een aansporing voor Iran zal zijn, omdat de Iraanse theocraten er heilig van overtuigd zijn dat een apocalyptische oorlog vooraf moet gaan aan de komst van de Mahdi. Lang vůůr de komst van Ahmadinejad discussieerden de Iraanse leiders openlijk over de 'logica' van een kernoorlog met IsraŽl. De machtigste 'gematigde' leider van het land, de voormalige president Ali Akbar Rafsanjani, heeft ooit verklaard dat het 'niet irrationeel' is om een kernoorlog met IsraŽl te overwegen.

Volgens Lewis zullen de miljoenen Iraanse doden die hier uit voort zullen vloeien zelfs als een gunst worden beschouwd door de Iraanse theocraten, omdat ze op deze manier aan miljoenen mensen een gemakkelijke toegang bieden tot een glorieuze beloning in het Islamitische hiernamaals. Westerse leiders noemen Rafsanjani een gematigde persoon. Maar verder bezijden de waarheid kan het niet zijn want velen in Iran bewaren gruwelijke herinneringen aan deze man die tussen 1989 en 1997 hun president was. Hij heeft duizenden andersdenkenden laten executeren. Er is sinds 1999 een internationaal arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd vanwege zijn directe betrokkenheid bij de moord op vier Iraans-Koerdische leiders in Berlijn. Rafsanjani leidt samen met (mannelijke) familieleden een imperium, van mijnen tot bouwbedrijven. Hij is de rijkste en door zijn geestelijke status eveneeens ťťn van de machtigste mannen in Iran.

De Iraanse Ayatollah Mohammad Taghi Mesbah, heeft moslims opgeroepen om door te gaan met zelfmoordaanslagen op onschuldige IsraŽlische brugers, inclusief kinderen. Volgens hem is het vermoorden van IsraŽlische kinderen niet alleen toegestaan, maar zelfs een plicht van ieder moslim. ,,Als de islam beschermd moet worden dan vertrouwen de moslims op martelaarschap door middel van (zelfmoord) operaties. Dat is niet alleen toegestaan, maar zelfs een vereisteĒ aldus Mesbah. En wat als er IsraŽlische kinderen omkomen bij zulke aanvallen? Daarop antwoordde hij dat het zelfs in die gevallen is toegestaan om burgers te vermoorden, niet alleen als ze als menselijk schild worden gebruikt, maar ook als dit de strijd tegen de Ďagressorsí ten goede komt. Voor de volgelingen van Mesbah is dit een bindend religieus bevel.

Volgens de Iraanse televisie die een documentaire over Harry Potter maakte, is Potter een zeer overtuigd zionist die actief het zionisme verspreid! Volgens de filmproducent zijn de Harry Potter boeken en films in werkelijkheid onderdeel van een "zionistisch complot" dat "het zionistische gif moet verspreiden." De nadruk op heksen, tovenaars en wonderen in de Harry Potter-reeks "dienen om de donkere en duivelse essentie van het zionisme en haar vreselijke doelstellingen te verspreiden."

Volgens een voormalig lid van de Iraanse Revolutionaire Garde heeft Teheran 40.000 getrainde cellen in de Arabische Golfstaten gestationeerd waarvan 3000 in Koeweit alleen. Deze cellen moeten de Golfstaten van binnenuit aanvallen en belangrijke personen doden. Iran zoueveneens van plan zijn 22 buitenlandse ambassades te bezetten in geval van een aanval op Iran.

IRAN zegt 52.000 wandelende moslimbommen te hebben gerekruteerd, sinds de start van de wervingscampagne in 2004 is begonnen.Onder hen zijn 30% vrouwen. De bedoeling is hiervan is om Amerikaanse en Britse doelen aan te vallen wanneer het Westen alsnog mocht besluiten Iransínucleaire installaties te bombarderen. In maart 2006 waren deze doodseskaders voor het eerst te zien tijdens een grote militaire parade, gekleed in olijfgroene uniformen met explosievengordels om hun middel, marcheerden ze door de straten. De religieuze fanatici in Iran geloven dat zelfmoord iets goeds is als het in opdracht van Allah gebeurt en schilderen een paradijselijke bestemming die voor toekomstige zelfmoordenaars is weggelegd.

Het is voor ieder normaal denkend mens wel duidelijk dat de wereld te maken heeft met van de duivel bezeten Iraanse leiders. Hoe duivels bleek ook al tijdens de Irak-Iran Oorlog. Aan de grens tussen beide landen woedde van 22 september 1980 tot 20 augustus 1988 ťťn van demeest bloedige conflicten sinds de Tweede Wereld Oorlog. Het Iraakse leger luidde de oorlog in met een grote aanval op de olierijke zuidwestelijke provincie Khoezestan in Iran. Het conflict ontaarde uiteindelijk in een lange uitputtingsoorlog met naar schatting een miljoen doden. Tijdens deze oorlog steunden de Verenigde Staten Saddam Hoessein met grote hoeveelheden militair materieel. Dit had alles te maken met de langdurige gijzelingsactie van de Amerikaanse ambassade in Teheran in 1979. Toen hield een groep studenten 444 dagen lang 63 Amerikaanse diplomaten en burgers gegijzeld. Aanleiding voor de gijzeling was dat de voormalige Amerikaanse president Jimmy Carter de afgezette sjah Mohammed Reza Pahlavi (Sjah van PerziŽ) toestemming had gegeven voor behandeling van kanker in de Verenigde Staten. Honderden studenten bestormden op 4 november 1979 de ambassade. Tijdens deze gijzeling werden ze regelmatig blootgesteld aan schijnexecuties.

De goed bewapende troepen van Saddam Hoessein ondervonden in eerste instantie weinig tegenstand van het leger van Ayatollah Ruhollah Khomeini. Maar al snel wisten de mullahs de grote Iraanse bevolking te mobiliseren tot een totale oorlog. De duivel Khomeini zond Iraanse kinderen -sommigen niet ouder dan 12 jaar -naar het front waar tienduizenden van hen stierven als gedwongen martelaar met ,,een sleutel voor het paradijs om hun nekĒ. De kinderen marcheerden in formatie de mijnenvelden in om zo met hun lichamen een doorgang te maken voor de militaire voertuigen. Hun lichamen werden uiteen gerukt en het slagveld lag bezaaid metkledingstukken,verbrand vlees en botten. Deze kinderen vormden de basis van de Basiji partij, een massabeweging gecreŽerd door Khomeini in 1979. De gevolgen hiervan waren gruwelijk. Ook vandaag is deze afschuwelijke doodscultuur met zelfs toenemende trots van kracht.

Ayatollah Ruhollah Khomeini.

Tijdens zijn ballingschap in Parijs gaf de Franse regering Khomeini toestemming casettebandjes naar Iran te sturen met opruiende teksten om het bewind van de sjah te ondermijnen. In 1978 werd duidelijk dat het regime zich in haar nadagen bevond Khomeini had alles voorbereid in zijn huis in Neauphle-le-Ch‚teau, in de buurt van Parijs, waar hij dag en nacht werd gepamperd door journalisten en intellectuelen van de Franse politieke linkerzijde, vooraleer hij op een vliegtuig naar Teheran werd gezet.

Na zijn terugkeer in Iran benoemde Khomeini een voorlopige regering met de geestelijke Mehdi Bazargan als premier. Met een overweldigende meerderheid stemde het Iraanse volk vůůr de instelling van de islamitische republiek en op 1 april 1979 werd de ĎIslamitische Republiek Iraníuit geroepen. In 1980 werd Bani Sdar tot president gekozen van de republiek en ayatollah Khomeini tot geestelijk leider. Khomeini gaf de opdracht dat de gevangenissen snel en massaal gezuiverd moesten worden van politieke gevangen en richtte daarvoor een commissie op, dat gebeurde in 1988. Deze ďCommissie van de DoodĒ kreeg de opdracht duizenden mensen om het leven te brengen. De meeste politieke gevangenen dachten aanvankelijk dat ze vrij gelaten zouden worden maar werden in de beruchte Ewin-gevangenis in Teheran opgehangen en in massagraven begraven.Tenminste vierduizend slachtoffers van deze moordpartij zijn bekend. Deislamitische revolutie heeft onderKhomeini in totaal 80.000 IraniŽrs het leven gekost.

Khomeini predikte dat het aardse leven waardeloos is, dat alles draait om het leven na de dood en dat de mens die het hiernamaals zoekt de huidige wereld resoluut dient af te wijzen. De visie van deze ďmiddeleeuwse despootĒ vormde het begin van islamitische zelfmoordterreur. Enkele jaren na de islamitische revolutie, werd door Iran de Libanese terreurbeweging Hezbollah opgericht, die zelfmoordaanslagen tot een ware kunst verheven heeft. Later werd deze tactiek overgenomen door de terreurbeweging Hamas en volgelingen van aartsterrorist Jasser Arafat. De wandelende zelfmoordbommen geloven dat zij die sterven Ďvoor de zaak van Allahí het martelaarschap verwerven en rechtsreeks naar het paradijs gaan. Alle andere mensen, inclusief moslims, zullen de verschrikkelijke Ďkwellingen van het grafí moeten doorstaan.

Khomeini heeft, kort voor zijn dood, een fatwa goedgekeurd die de vernietiging van de moskee en het doden van moslims met WMD machtigde indien dat in het essentiŽle belang van het regime is. Khomeini schreef dat de Joden de Islam perverteren en aldus de ďgoddelijke vergeldingĒ verdienen. Hij beschouwde de Joden als de belichaming van vervuiling en bron van rituele onzuiverheid Ė die een andere godsdienstige rechtvaardiging voor de moslims toevoegt om zich van de Joden en hun staat te bevrijden.

Mahmoud Ahmadinejad, functioneerde gedurende de Irak -Iran oorlog als instructeur voor de Basiji-kinderen. In zijn toespraken prees hij met regelmaat de Basiji (doods) cultuur. De gruwelijke geschiedenis van de mijnenvelden naderen een nieuw hoofdstuk. Een nieuwe jonge generatie is jarenlang geÔndoctrineerd door de waanzinnige Ayatollahs en hun aanhang, en zijn rijp gemaakt om als vrijwilliger opnieuw de Ďmijnenveldení ingestuurd te worden met de belofte dat allah op hen wacht in de hemel. Wat een afschuwelijke misleiding.De kinderen van Khomeinisch revolutie, zijn de leiders van vandaag. De strategie van Basiji was simpel, stuur golven kinderen de mijnenvelden in. Het maakt niet uit hoe ze worden gedood, door vijandig vuur of opgeblazen door mijnen. De volgende golf trok voorwaarts over de uiteengeretenlichamen van de andere kinderen om vervolgens hun eigen dood tegemoet gegaan. Nadat zodoende een pad mijnenvrij was gemaakt, trokken de troepen van de Revolutionaire Garde met militaire voertuigen over de uiteengereten lichamen, de Irakese vijand tegemoet. Een Iraakse officier zei in de zomer van 1982: ,,Ze kwamen in horden, met hun vuisten omhoog gestoken naar ons toe. Je kon de eerste golf neerschieten en dan de tweede totdat de lichamen lagen opeengestapeld.Ē

In 1983 waren er naar schatting al 450.000 Basiji kinderen naar het front gestuurd. Voordat ze de mijnenvelden werden ingestuurd kregen ze nog een sprookjesachtig verhaal te horen van een mysterieuze (spook) ruiter met een Ďstralend gezichtí die op een wit paard aan de frontlijn zou verschijnen om hen aan te moedigen. Het zou hier gaan om de 12e imam, de ďgoddelijke leiderĒ die ook wel de Mahdi wordt genoemd. Men schat dat er tijdens de Irak-Iran Oorlog, 100.000 kinderen als beesten door de Iraanse leiders de dood in zijn gestuurd. Dat in Iran een dergelijke doodscultuur heeft kunnen ontstaan, heeft alles te maken met hun religie. Dat beeld is ook terug te zien in de door de ĎPalestijnení bezette Bijbelse gebieden. Ook hier heerst al jaren een zelfde soort doodscultuur. In het begin van de oorlog, stuurden de regerende mullahs aanvankelijk dieren de mijnenvelden in, waaronder ezels, paarden en honden. Maar deze tactiek faalde want nadat een aantal ezels waren opgeblazen, ging de rest er vandoor. De ezels reageerden normaal- de angst voor de dood is natuurlijk. Met de Basiji- kinderen hadden de mullahs dit probleem niet, de kinderen marcheerden in slagorde zonder probleem de dood in. De jarenlange indoctrinatie bleek succes te hebben.Khomeini: ,,leven is waardeloos en de dood is het hoogst haalbare, het begin van een onvervalst bestaan.Ē Het is deze cultuur die Ahmadinejadís blik op de wereld voedt. IsraŽlís voormalige premier Ehud Olmert noemde hem een Ďpsychopaat van de ergste soortí:,,Hij spreekt zoals Hitler deed in de tijd van de uitroeiing van het Joodse volkĒ aldus Olmert. Niet alleen de naziís waren meesters in het manipuleren van de massa, maar ook de huidige leiders in Iran weten van wanten.

Irans nucleaire programma

Een Iraanse kernwetenschapper beweert dat Iran reeds op 25 oktober 2008 een ondergrondse kernproef heeft gehouden. De aardschok van 5.0 op de schaal van Richter die op†† die datum in Iran plaatsvond, zou in werkelijkheid zijn veroorzaakt door een ondergrondse kernexplosie. De proef werd genomen in de buurt van de strategische Straat van Hormuz. Bijzonder is dat de website van 'Israel Insider' de locatie van de proef reeds een dag eerder (op 24 oktober) publiceerde, op basis van de door de Iraanse wetenschapper doorgespeelde gegevens. Dat maakt de claim dat het hier daadwerkelijk om een kernproef gaat, zeer waarschijnlijk. Het zou zelfs al om een tweede kernproef gaan. Een eerdere aardschok van 4.8 op de Schaal van Richter, vond plaats op 21 oktober 2008, op slechts 5 kilometer afstand van de andere locatie. De gekozen testlocatie bevindt zich in een gebied met veel seismische activiteit, zodat de kernproeven tegenover de buitenwereld gemakkelijk als aardschokken kunnen worden uitgelegd. Maar een recente, duidelijk piek in het aantal schokken wijkt sterk af van het historische gemiddelde. Het enorme strategische belang van de Straat van Hormuz -40% van de olie voor de rest van de wereld passeert door deze zee-engte- en dat feit zou een eventuele aanval tegen de testinstallaties moeten afschrikken.

De voormalige CIA-spion Reza Khalili (niet zijn echte naam), die tijdens zijn lidmaatschap van de Iraanse Revolutionaire Garde inlichtingen leverde aan de VS, beweerde in oktober 2011 dat Iran al kernwapens heeft. Volgens Khalili kocht Iran strategische kernwapens van de voormalige Sovjet-republiek Kazachstan. Khalili citeerde luitenant-kolonel Tony Shaffer, een ervaren inlichtingenofficier en ontvanger van een Bronzen Ster, die de CIA-spion vertelde dat zijn bronnen hem hadden gemeld dat Iran in 2011 twee bruikbare kernkoppen had. Eerder, in april 2006, onthulde het Russische tijdschrift Novaia Gazeta dat na de ineenstorting van de Sovjet-Unie een schokkende tweehonderdvijftig kernkoppen uit het OekraÔense kernwapenarsenaal verdwenen waren. Het Russische tijdschrift suggereerde dat de vermiste kernkoppen in Iran terecht gekomen zouden kunnen zijn.

Recente mededelingen van IsraŽlische en buitenlandse deskundigen lijken allemaal te bevestigen dat Iran het Ďpoint of no returní in zijn streven naar atoomwapens is gepasseerd. Dit ondanks jarenlange plechtige beloften van de leiders in het Westen, dat het de Islamitische Republiek nooit zou worden toegestaan om dit stadium te bereiken. David Axelrod, voormalig topadviseur van Obama, verklaarde op 28 juni 2009 op ABC-News dat Iran kernwapens heeft en dat die een bedreiging vormen voor de hele wereld. Experts van het gezaghebbende Washington Institute for Near East Policy schreven in een rapport, dat Iran volgens de informatie van inlichtingendiensten inmiddels genoeg splijtstof heeft om 50 kernbommen te produceren.Het lijkt er op dat Iran de grootste bedreiging vormt voor het Westen.

Skeptici, die de afgelopen jaren beweerden dat het met Iran zo'n vaart niet zou lopen, werden hard de mond gesnoerd, toen Iran -na diverse succesvolle rakettesten en een geslaagde ruimtelancering- in technologisch opzicht vťťl verder bleek dan zelfs de IsraŽli's hadden verwacht. Iran is inmiddels in staat om ballistische raketten met kernkoppen af te schieten. De grote vraag is nu, wanneer de eerste kernkoppen gereed zijn voor gebruik.Experts van het gezaghebbende Washington Institute for Near East Policy publiceerden een rapport, waarin stond te lezen dat Iran volgens de informatie van inlichtingendiensten inmiddels genoeg splijtstof heeft om 50 kernbommen te produceren. Dit nieuws werd door zowel de politiek als de media genegeerd, omdat het de toenaderingspogingen van Obama tot Iran en daarmee de illusie dat diplomatie Ahmadinejad van zijn streven naar kernwapens zou kunnen doen afzien -iets wat de afgelopen jaren al talloze malen en onder dwang van sancties met nul komma nul resultaat is geprobeerd- onmiddellijk zinloos zou maken.

David Axelrod, voormalig topadviseur van Barack Hoessein Obama.

Ook zou Iran, dankzij bondgenoot Noord Korea over neutronenbommen beschikken. Neutronenbommen geven een grote hoeveelheid straling af waardoor al het leven wordt gedood, maar laten gebouwen en infrastructuur vrijwel volledig intact. Een neutronenbom kan ook gebruik worden om een Elektro Magnetische Puls (EMP) af te geven. Als zo'n bom op een bepaalde hoogte tot ontploffing wordt gebracht worden alle van elektriciteit afhankelijke systemen en apparaten over een gebied van vele duizenden vierkante kilometers permanent verwoest. Het Internationale Atoom Agentschap van de Verenigde Naties heeft enkele jaren geleden bevestigd dat de Iraanse Garde vanaf schepen proeflanceringen heeft gehouden met ballistische raketten en het laten exploderen van hun ladingen op grote hoogte boven de Aarde. De Garde heeft inmiddels diverse marineschepen uitgerust met deze raketten en is van plan deze in de Atlantische Oceaan te stationeren.In de VS neemt ook de ongerustheid toe over de snelle ontwikkeling van nieuwe Iraanse raketten waarmee de Ayatollahs een EMP (Electro Magnetische Puls) aanval op Amerika zou kunnen uitvoeren.

Het Pentagon heeft IsraŽl 5000 satelliet-gestuurde precisiebommen geleverd waaronder 500 zogenaamde Ďbunker-bustersí. Dit zijn bommen van 1000 kilo die tot op vijf meter diepte bunkers van twee meter dik gewapend beton kunnenvernietigen. Als mogelijke doelen voor dergelijke zware projectielen worden in de IsraŽlische pers de nucleaire faciliteiten in Iran genoemd: ,,Het is duidelijk dat we dergelijk zwaar materieel niet nodig hebben voor onze verdediging tegen de ĎPalestijnenĒ, zei een bron bij het IsraŽlische ministerie van Defensie.In een reactie hierop zei een zegsman van het Iraanse ministerie van Defensie dat al dit wapengekletter ,,gezien moet worden als psychologische oorlogsvoering van de Amerikanen en IsraŽl tegen ons.Ē .IsraŽl beschikt over een zeer geavanceerd elektronisch wapen waarmee het Iraanse communicatiesysteem grote schade kan toebrengen.

IsraŽl heeft een aantal opties achter de hand om Iraans nucleaire programma uit te schakelen. Een ervan is het gebruik van de 'elektromagnetische puls' (EMP) technologie. Op 6 augustus 2012 publiceerde Arutz Sheva (Israel National News) een opiniestuk van Dr. Joe Tuzara op betreffende het mogelijke gebruik van IsraŽl van een elektromagnetische impuls bom (EMP) tegen Iran. Een ander artikel geschreven door Mark Langfan in april 2012 in Arutz Sheva, vermeldde eveneens het mogelijke gebruik van een EMP bom.

De Ayatollah Khomeiny zou Iran in 1979 naar een moderne, democratische staat leiden. Miljoenen aanhangers stonden de geestelijk leider op het vliegveld op te wachten na zijn verbanning in Frankrijk.Het duurde lang voordat de juichkreten verstomden en iedereen inzag dat het nieuwe bewind het land geen voorspoed bracht maar de bevolking juist bloedig onderdrukte. Honderden Koerdische dorpen zijn door het Iraanse leger in opdracht van de Ayatollahís vernietigd. De bewoners verdreven en vermoord. Het Iraanse volk is het eerste slachtoffer en gevangene van het islamitische bewind. De schendingen van de mensenrechten, toename van willekeurige executieís en uitgebreide arrestaties en algemene onderdrukking, zijn methoden van het terreurbewind om aan de macht te blijven.

Anti-IsraŽlische propaganda.

Het Iraanse tv-station Shahar, meldde in het voorjaar van 2005, dat de IsraŽliís zich bezig houden met het ontvoeren van Iraanse babyís. Deze kinderen zouden aan boort worden gebracht van een boot die zich in de buurt van Iran bevindt. ,,De zionisten gebruiken hun harten, nieren en andere organenĒ aldus de onfrisse producer van dit walgelijke programma, Ahmed Mir Alawii. Deze figuur was ook verantwoordelijk voor de film ďZahraís Blue EyesĒ (Zahraís ogen) welke op dezelfde zender in December 2004 is uitgezonden. Ook hierin worden de IsraŽlisch ervan beschuldigd operaties op Arabische kinderen uit te voeren om hun organen te gebruiken voor transplantaties. Het verhaal gaat over een meisje dat door een IsraŽlische militair wordt ontvoerd en verminkt, want haar ogen worden getransplanteerd om een blind joods jongetje weer te laten zien. Alawii claimt dat de IsraŽlisch bij voorkeur kinderen van een en twee jaar ontvoeren. ,,Wij presenteren nog maar een klein deel van de Zionistische misdaden. Oh jullie zionisten! Jullie bezetten de huizen van onschuldige mensen. Jullie vermoorden hen en steken hun ogen uit voor de ogen van hun oudersĒ. Dit soort laster is praktisch dagelijkse kost in de islamitische wereld. In Rotterdam, Den Haag en Amsterdam wordt door een Turkse moskee deze antisemitische smerigheid verkocht en daar ook aan kinderen vertoond.

Iran noemt Poerim 'een dag van rouw en woede'

Zoals bekend viert het Joodse volk ieder jaar het Poerimfeest en gedenken ze de bevrijding van de Joden in het Perzische Rijk van de ondergang ca. 2300 jaar geleden. Iran noemt dit echter een dag van rouw en woede omdat op ,,die dag de bloeddorstige koningin Esther en haar oom Mordechai verantwoordelijk waren voor een massamoord op duizenden ĎIraniŽrsĒ, aldus het bewind in Teheran. Het wordt tegenwoordig voorgesteld als een oude Iraanse holocaust, gepleegd door de Joden. De Iraanse versie laat het deel weg waarin Haman, de raadsheer van de koning, de Perzische koning overhaalt, een decreet te ondertekenen dat de uitroeiing van de Joden van het rijk toestaat. Wanneer Esther haar Joodse achtergrond bekend maakt aan de koning en onthult dat Haman hem misleidt, vaardigt de koning een tweede decreet uit, dat de Joden toestaat om zich te verdedigen. Door Gods genade bleven de Joden grotendeels gespaard, terwijl hun vijanden werden afgeslacht.

Het graf van Esther en Mordechai inHamadan

Iran en SyriŽ staan bovenaan de lijst van landen die het internationale terrorisme steunen. Het is al lang geen geheim meer dat Iran samen met SyriŽ de Libanese terreurbeweging Hezbollah van allerlei wapentuig voorziet. Hieronder bevinden zich duizenden Katjoesja raketten waarvan sommige een bereik hebben van 70 kilometer. Ook houdt de Iraanse Revolutionaire Garde zich in Libanon bezig met het trainen van Hezbollah en PLO-terroristen in o.m. het afvuren van raketten. Hezbollah heeft met hulp van Iran drie versterkte linies gebouwd die lopen van de Middellandse zee tot de berg Hermon, parallel aan de Libanees-IsraŽlische frontlijn. In deze linie staan naar schatting 30.000 raketten compleet met lanceerinrichtingen opgesteld. Dankzij de aanvoer uit Iran en SyriŽ heeft Hezbollah nu de beschikking over het op twee na grootste operationele arsenaal aan raketten in het Midden Oosten.

Iran is met hulp van honderden Russische specialisten bezig met de ontwikkeling van ballistische raketten die alle delen van IsraŽl en zelfs doelen in Europa kunnen treffen. Deze Shihab raketten kunnen bommen van 1000 kilo naar hun plaats van bestemming brengen. Shihab is het Perzische woord voor meteoor. De raket is afgeleid van de Noord Koreaanse Nodong-1 raket en gemoderniseerd met Russische technologie. Tijdens een militaire parade in Teheran trok een hele serie raketten aan het publiek voorbij. Er waren raketten bij met het opschrift ,,IsraŽl moet van de kaart verdwijnenĒ en,,Wij zullen IsraŽl verpletteren.ď

IsraŽlische experts gaan ervan uit dat Iran met deze raket ook atomaire springladingen transporteren kan. IsraŽlische defensiespecialisten kijken daarom met zorg naar de ontwikkelingen in Iran. Ook bouwt men met hulp van Rusland aan een raket met een bereik van zelfs 5000 kilometer. De leider van het Iraanse raketontwikkelingsproject, generaal Ached Wahid zei enige tijd geleden dat vanuit zijn land lange afstandsraketten op IsraŽl afgevuurd zullen worden, wanneer IsraŽl Iran aanvalt. Hij waarschuwde IsraŽl Iran vooral niet aan te vallen want dan zullen wij alle registers opentrekken en ons met alle ter beschikking staande middelen verdedigen. De Amerikaanse pers meldde onlangs dat Iran lange-afstands-raketten van de OekraÔne heeft gekocht. Het gaat om de ďAS-15Ē ,die de voormalige Sovjetunie vervaardigde. De Russen ontwikkelden deze raket als antwoord op de Amerikaanse ďTomahawk-rakettenĒ. De reikwijdte bedraagt 3000 kilometer.Bovendien zijn raketten van dit type met atomaire kernkoppen uit te rusten. De vliegsnelheid bedraagt ongeveer 4000 km/h, en de doelgerichtheid is to op 50 meter nauwkeurig.

Iran was begin januari 2002 ook in het nieuws m.b.t. het schip de "Karina A " dat in de vroege ochtend van donderdag 3 januari door een groep commandoís van de IsraŽlische marine tijdens een spectaculaire operatie in de Rode zee werd geŽnterd.

Dat IsraŽl in de toekomst met Iran te maken krijgt wordt duidelijk gemaakt door de profeet EzechiŽl. Deze bijbelse profeet ziet een geweldig Noordelijk invasieleger onder leiding van Gog uit Magog (Rusland) oprukken naar de bergen van IsraŽl. Vele Ďkoningení (landen) zullen deel uitmaken van dit leger waaronder PerziŽ.

EzechiŽl 38:4-5-6 Ik zal u komen halen, haken slaan in uw kaken en u doen uittrekken met uw gehele legerÖ..ook Perzen, EthiopiŽrs en PuteeŽrs.

De hier genoemde Perzen bevolken het hedendaagse Iran. Dit Iran is voorbestemd om uiteindelijk ten onder te gaan op de bergen van IsraŽl.

Bij een monster explosie op 12 november 2011 in Bidganeh nabij Teheran zijn een aantal van Iraans beste raketexperts om het leven gekomen waaronder General Hassan Moghaddam, hoofd van het Iraanse raket programma. In totaal verloren bij deze aanslag 30 personen het leven waaronder ook een aantal bezoekers uit Noord-Korea. Satellietfotoís tonen een enorme verwoesting op een locatie waar Shahab 3 ballistische raketten worden getest. Dr. Ali Reza Nourisadeh, een expert uit Iran die schrijft voor de krant Al Sharq al-Awsat, vertelde dat bij deze explosie 180 lange afstandsraketten zijn vernietigt compleet met projectielen. Nourisadeh zegt zijn informatie te hebben vernomen van bronnen in Iran. Dit is bevestigd doorMohammed Teherani Moghaddam, de broer van de omgekomen commandant. Het incident vond plaats enkele dagen nadat IsraŽl openlijk debatteerde over het wel of niet preventief aanvallen van de Iraanse nucleaire faciliteiten en de locaties voor langeafstandsraketten, reden dus dat sommigen hierin het werk zien van IsraŽl. Volgens de bekende Amerikaanse blogger Richard Silverstein is de explosie veroorzaakt door de Mossad.Op maandag 28 november 2011 zei de IsraŽlische minister Dan Meridor: ,,Er zijn landen die blijven geloven in economische sancties en er zijn landen die andere wegen bewandelen om Iran aan te pakken.Ē

Op 28 november 2011 deed zich opnieuw een zware explosie voor ditmaal op een luchtmachtbasis nabij de plaats Isfahan. De explosie betrof niet een nucleaire fabriek zoals door diverse media is gemeld. De bovengenoemde Dr. Ali Reza Nourisadeh, vertelde dat bij deze explosie 400 omgebouwde Chinese raketten zijn vernietigd evenals een opslag depot voor raketvloeistof. Volgens bewoners in Isfahan liet de explosie gebouwen schudden.Wat uit deze explosies duidelijk wordt is dat er een geheime oorlog aan de gang is tegen Iran. Zowel buitenlandse mogendheden als interne groepen zijn bezig het gezag van het bewind in Teheran te ondermijnen. Hoewel woordvoerders van de Iraanse overheid suggereren dat IsraŽl bij deze explosie betrokken is geweest, spreken anderen van sabotage van anti-regerings groepen. Volgens ingewijden vinden er met regelmaat sabotagedaden plaats op pijplijnen, raffinaderijen, militaire plaatsen, Revolutionaire Garde, vliegtuigen en treinen, aanslagen op Iraanse atoomgeleerden en op leden van het bewind in Teheran. Het aantal mysterieuze ontploffingen in Iran is sinds 2010 sterk toegenomen en lijkt het werk van de M.E.K, de Mujahedin e-Khalq, een Iraanse guerrilla beweging die door de VS en IsraŽl wordt gesteund.

Er bestaat een kolkende rivier van haat tegenover elke menslievende poging van IsraŽl om in vrede te leven met haar tegenstanders. Waar ze echter geen rekening mee houden is de Machtige Hand van de God van IsraŽl! Ook Iran ( in de Bijbel Elam) zal net als alle tegenstanders van de Joodse staat, geoordeeld worden.

Jeremia 49: 35t/m39 ďZo zegt de Here der heerscharen: Zie, Ik breek de boog van Elam, de zenuw van hun kracht, en Ik breng over Elam vier winden van de vier hoeken des hemels en Ik verstrooi hen naar al die windstreken, zodat er geen volk meer zal zijn, waar niet verdrevenen van Elam zullen komen. Ja, Ik maak Elam verschrikt voor hun vijanden en voor wie hen naar het leven staan. Ik breng rampspoed over hen, mijn brandende toorn, luidt het woorde des Heren, Ik zend het zwaard hun achterna, totdat ik hen verdelgd heb, Ik richt mijn troon in Elam op en Ik roei koning en vorsten daar uit, luidt het woord des Heren. Maar in het laatst der dagen zal ik in het lot van Elam een keer brengen, luidt het woord des Heren.Ē

Deze profetie is tot dusver niet in vervulling gegaan en zal nog gaan plaatsvinden.Ook de tekst dat God zijn troon in Elam zal oprichten is in het verleden nooit gebeurd. Geen wonder dat de aandacht vandaag op Elam (Iran) gericht is.

Naast de verschillende profetieŽn in het Oude Testament dat Iran geoordeeld zal worden, verteld ook het Boek van Henoch (waar de Bijbel in positieve zin naar verwijst, Judas 1:14-15) in Hoofdstuk 56:5-6-7-8 dat IsraŽl te maken krijgt met vijandigheid van Iran.

(1) En in die dagen zullen de engelen zich verzamelen en hun gelaat naar het oosten richten, naar de Parthen en de Meden: om daar onder de koningen een beweging te doen ontstaan, zodat een geest van opwinding over hen komt. En zij zullen van hun tronen oprijzen, zodat ze plotseling als leeuwen uit hun schuilhoeken tevoorschijn komen, als hongerige wolven temidden van hun kudde.

(2) En zij zullen optrekken en het land van Zijn uitverkorenen betreden. En het land van Zijn uitverkorenen zal voor hen een dorsvloer en een weg zijn:

(3) Maar de stad van Mijn rechtvaardigen zal een hindernis worden voor hun paarden, en zij zullen strijd gaan voeren tegen elkander (EzechiŽl 38:21) En hun rechterhand zal zich krachtig tegen henzelf keren. En niemand zal zijn naaste en zijn broeder kennen, noch de zoon zijn vader of zijn moeder. Totdat door hun slachting het aantal lijken niet meer te tellen zal zijn. (EzechiŽl 39:12-13) En het strafgericht over hen niet tevergeefs zal zijn.

(4) In die dagen zal het dodenrijk zijn muil openen, en zij zullen daarin neerdalen. (EzechiŽl 39:11). En zo zullen zij aan hun eind komen; Het dodenrijk zal de zondaren voor het aangezicht der uitverkorenen verslinden.

Gelijksoortige informatie is terug te vinden bij de profeet EzechiŽl. EzechiŽl 38:21 ďDan zal ik op mijn bergen het zwaard tegen hem oproepen, luidt het woord van de Here Here; het zwaard van de een zal tegen de ander zijn. EzechiŽl 39:11 Te dien dage zal Ik Gog een plaats geven, waar zijn graf zal zijn in IsraŽl. EzechiŽl 39:12-13 Het huis IsraŽls zal hen begraven om het land te reinigen, zeven maanden lang; ja, het gehele volk des lands zal begraven.Ē

Iran dreigt IsraŽl met regelmaat met raketten te zullen vernietigen maar IsraŽl zal nog lang bestaan nadat Iran is verdwenen. De IsraŽlische premeier Benjamin Netanyahu zei daar het volgende over: ďMisschien moeten de IraniŽrs de Joodse geschiedenis eens wat beter bestuderenĒ. Wij zijn al ruim 3000 jaar in dit land, lang voordat de Ayatollahs de bevolking van Iran in gijzeling namen, en wij zullen hier zijn lang nadat hun theocratische tirannie niet meer dan een voetnoot in de wereldgeschiedenis zal zijn geworden. Ik heb een boodschap aan Iran: ďbedreig ons nietĒ Israel is een sterk land met een duidelijke wil zichzelf te verdedigen tegen elke dreiging.Ē

Op 19 september wond hij er nogmaals geen doekjes om tijdens zijn toespraak voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Netanyahu vertelde luid en duidelijk: 'Ik heb een eenvoudige boodschap voor Ayatollah Khamenei, de dictator van Iran: Het licht van het IsraŽlisch volk zal nooit worden uitgedoofd!'

De nucleaire deal met Iran in juli 2015, gepromoot door Barack Hussein Obama en zijn puppet John Kerry, hebben een enorme geldstroom naar Teheran op gang gebracht resulterend in een toename van de financiering door Iran van Hezbollah, Hamas en de Islamitische Jihad in Gaza en het bewind van de Syrische president Bashar al-Assad. Na het eind van de sancties vloeien de miljarden Iran binnen.

De geldstroom heeft Iran de mogelijkheid geboden IsraŽls vijanden financieel verder tegemoet te komen. De overeenkomst heeft Iran internationale legitimiteit gegeven haar nucleaire programma verder uit te bouwen inplaats van te beperken. Het zal de risico's van nucleaire proliferatie in de regio en de risico's van een gruwelijke oorlog alleen maar verhogen. Reeds in 2008 liet Obama de ayatollahs al in het geheim weten een vriend te zijn van de fascistische kliek in Teheran. Sinds het nucleaire akkoord is de handel van Europa met Iran weer booming. Europaís geld helpt Iran in hun oorlog tegen IsraŽl. Zo doet de Europese auto-industrie weer goede zaken met Iran. Renault heeft een overeenkomst gesloten met een waarde van 660 miljoen dollar. Peugeot met een waarde van 400 miljoen dollar en ook Volkswagen is na 17 jaar weer in Teheran teruggekeerd. Obama en Kerry hebben de internationale gemeenschap op een schandelijke manier misleid, met als argument dat de nucleaire deal een oorlog heeft weten te voorkomen, maar het tegenovergestelde is waar.

Een aantal weken geleden was ook de Europese minister van Buitenlandse zaken Frederic Mogherini op missie in Teheran. Zij werd gefotografeerd met een Iraanse sluier om haar hoofd, breed lachend naar de ayatollahs. Zij is het symbool van de Europese verzoening met de radicale Iraanse terreurleiders. Ook Europa zal voor dit verraad vroeg of laat de rekening gepresenteerd krijgen.

Jezus komt

Franklin ter Horst

E-mail: Hijkomt@hetnet.nl

Terug naar: Inhoud