Satans hellehonden

 

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 18 augustus 2014) (Laatste bewerking: 11 mei 2020)

Velen zien hem nog steeds als een soort messsias, maar de voormalige Amerikaanse president Barack Hoessein Obama was verre van dat. Ook een groot aantal journalisten zijn nog steeds een fan deze moslimbroederschap extremist.De beschuldigingen dat Obama de opkomst en de bewapening van ISIS heeft georganiseerd, wordt door velen afgedaan als fake-news. Maar de bewijzen dat Obama “drager van de Nobelprijs voor de vrede” verantwoordelijk is voor het aanwakkeren van de vernietigende burgeroorlog in Syrië, voor de onvoorstelbare slachtpartijen van onder meer ISIS op tienduizenden christenen en andere niet-moslims, zijn in ruime mate voorhanden. Daarnaast liet Obama 9 landen bombarderen, waarbij ongeveer 1 miljoen doden vielen.

Het was Obama die in 2009 de opdracht gaf, Abu Bakr al-Baghdadi, (de in oktober 2019 na een geheime operatie van de Amerikaanse militairen in het noordwesten van Syrië om het leven gebrachte) leider van ISIS, vrij te laten uit Camp Bucca een detentie faciliteit in Irak. Baghdadi is Voor velen is het nog steeds een volslagen raadsel waarom Washington deze schurk, toen nog een Al-Qaeda leider, heeft vrijgelaten. Na zijn vrijlating splitste hij zich af van Al-Qaeda en formeerde ISIS later omgedoopt tot simpelweg, “Islamitische Staat” waarbij hij zichzelf tot Kalief Ibrahim uitriep.Op 29 juni 2014 riep hij de oprichting uit van een Islamitisch Kalifaat in Syrië en Irak en riep hij de moslimwereld op voor een apocalyptische strijd tegen het Westen en noemde dat de Dag des Oordeels.

 

Er bestaan duidelijke aanwijzingen dat ISIS net als de terreurbeweging Al-Qaeda een product van de Amerikaanse geheime dienst CIA. In talrijke actuele berichten was te lezen dat diverse splintergroeperingen van het zogenaamde Vrije Syrische Leger in grote getale naar IS(IS) overliepen en daarbij hun moderne wapens meenamen, die hen door de VS ter beschikking waren gesteld. Eén ding is duidelijk geworden dat in hun niet te stoppen streven naar een regeringswisseling in Syrië, de VS en hun bondgenoten openlijk bezig zijn geweest om de diverse moordende bendes waaronder ISIS, het Al-Nusra-Front en Al-Qaida te ondersteunen. De CIA was zeer nauw betrokken bij alle operaties. In deze video legt de Russische leider Poetin uit wie ISIS in het zadel geholpen heeft. Daarnaast legt Poetin uit dat de huidige imperialistische rol die de VS op het wereldtoneel speelt niet alleen schadelijk is voor de wereld maar ook zeer schadelijk is voor de VS zelf. Dat Obama betrokken is geweest blijkt ook uit e-mails die door Hillary Clinton zijn ontvangen.

 

Dit is hem, de van de duivel bezeten Abu Bakr al Baghdadi.

 

In een op 3 mei 2015  uitgezonden programma “The Common Sense Show” vertelde ene Scott Bennet dat ISIS zou hebben gezegd: “Wij worden door de Amerikaanse overheid gefinancierd via Zwitserse bankrekeningen”.Henry Kissinger, bevestigde tegenover Fox News dat de ‘complottheorie’ dat ISIS bewapend werd door Amerika (hoogstwaarschijnlijk door de CIA) inderdaad klopt. Iraakse overheidsofficials verklaarden al in maart 2015 bewijzen te hebben dat dit wel degelijk met opzet is gebeurd. Obama gaf op 14 juli 2015 het trainen van ISIS zelfs toe terwijl hij sprak vanuit Washington over het 10-jarig bestaan van de London 7/7 bomaanslagen.Of gaat het om een verspreking? Klik hier voor de video.Volgens onderzoeksjournalist en bestseller auteur Nafeez Ahmed is er een rapport van het Pentagon uitgelekt waarin bevestigd wordt dat ISIS met steun van met name Turkije en Saudi Arabië door Amerika werd gecreëerd om tegen de Syrische president Assad te vechten.

Ook de onafhankelijke onderzoeksjournalist Seymour Hersh meldde dat ISIS een creatie is van de VS, Turkije en Saudi Arabië, bedoeld om de Syrische president Assad af te zetten, het land net als Libië in chaos te storten, en een islamistisch (maar door Amerika gecontroleerd) regime aan de macht te helpen. Ook Ben Rhodes, onder Obama een hooggeplaatste politicus, verteld eveneens dat de regering-Obama mede- verantwoordelijk is voor de opkomst van ISIS en dat men bewust de jihadisten bewapende.

Volgens een geloofwaardige bron uit de kring van de invloedrijke Saudisch-Libanese miljardair en voormalig premier van Libanon Saad Hariri heeft de Atlantische Raad, een denktank van de VS en de NAVO, op 22 en 23 november 2013 op een conferentie in Istanbul (Turkije)achter gesloten deuren besloten groen licht aan ISIS te gegeven om een ‘heilige oorlog’ te beginnen in Irak. De bron onthulde tevens dat de Amerikaanse ambassadeur in Turkije, Francis Riccardione, de belangrijkste coördinator van de militaire opmars van ISIS was. Steven Kelly, een voormalige CIA-medewerker, verklaarde op 28 augustus 2014 dat ISIS een ‘volledig kunstmatig geschapen vijand is. De financiering is compleet afkomstig uit de VS en zijn bondgenoten, en het voorstel van veel mensen dat deze vijand in Syrië en Irak moet worden aangevallen is een farce, want wij hebben deze vijand duidelijk zelf gecreëerd. Wij controleren hen, en nu lijken we het onaangenaam te vinden deze groep als legitieme vijand aan te vallen.’

In 2013 had de op 25 augustus 2018 overleden John McCain als afgezant van Barack Hussein Obama, een ontmoeting met Abu Bakr al-Baghdadi, om te praten over de levering van wapens, training en geld. Toen de Russen begonnen stellingen van de islamitische terreurgroepen in Syrië te bombarderen, riep de malloot John Mc Cain om in actie te komen en de ‘koppensnellers’ in Syrië te bewapenen met raketten zodat ze Russische vliegtuigen uit de lucht konden schieten.

Screenshot 10Zie hier, John McCain op bezoek bij de leiders van ISIS om de groeten van de grote baas uit Washington over te brengen.

Oud presidentskandidaat Pat Buchanan noemde McCain een oorlogshavik en was daar trots op. Bommen op Afghanistan, Irak, Syrië, Libië en Jemen zijn mede zijn nalatenschap. Ooit verwoestte hij als piloot een vliegdekschip waarbij 26 gevechtsvliegtuigen werden verwoest en 134 bemanningsleden om het leven kwamen. Hij werd geëerd door Bill Clinton, George W.Bush en Barack Hoessein Obama en werd na zijn dood als held herdacht vooral omdat hij 5 jaar in Vietnam gevangen zat. Dat hij tal van medegevangenen aan de Noord Vietnamezen heeft verraden in ruil voor een beter leven in ‘Hilton Hanoi, werd op zijn herdenkingsdienst natuurlijk verzwegen. Terroristen hadden van meet af aan een speciaal plekje in zijn hart, of dat nu de Oekraïense Russen-hatende neonazi’s waren, of de moorddadige jihadisten van ISIS in Syrië, waar hij dus zelfs pontificaal lachend mee op de foto ging.

In de zomer van 2014, had ISIS een derde deel van Irak en een vierde deel van Syrië onder hun controle. Tot de veroverde gebieden behoorden olie en gasvelden, verschillende dammen in de Eufraat en Tigris, elextriciteitcentrales en graanvoorraden. Op de top van hun macht leverde de olie en gasproductie ISIS miljoenen dollars aan inkomen. Dat maakte de terreurgroep tot de rijkste terreurorganisatie ter wereld waardoor ze steeds meer controle kregen over gebieden in Irak en Syrië. In september 2015 begon Rusland met een militaire interventie in Syrië, om de volledige ineenstorting van het Syrische bewind van Bashar al-Assd te voorkomen. De Russen werkten hierbij samen met Iran en diverse terreurgroepen die aan de kant van Assad stonden waaronder de Libanese terreurbeweging Hezbollah en andere Shi’itische jihadisten. Ook de Koerden leverden een aanzienlijke bijdrage in het verslaan van ISIS.  De expansie van ISIS werd half 2015 tot staan gebracht en daarna steeds verder teruggedrongen. Begin november 2017 waren ze al 95 procent van het Kalifaat kwijtgeraakt inclusief hun hoofdsteden Mosul en Raqqa, en alle veroverde olie en gasvelden.

Op het hoogtepunt van hun macht in Syrië en Irak telde ISIS naar schatting 30.000 jihadisten afkomstig uit honderd landen waaronder Tunesië, Marokko, Algerije, België, Groot-Brittannië en Nederland. Ook de voormalige Sovjet republieken Uzbekistan, Tajikistan, Kazachstan, Turkmenistan en Kirgizië, waren met 4000 jihadisten ruimschoots vertegenwoordigd. ISIS betaalde salarissen van 2000-3000 dollar per maand, afhankelijk of men getrouwd was en kinderen had.

In een BBC documentaire is te zien hoe Raqqa volledig is platgebombardeerd door vliegtuigen van de Amerikaanse coalitie. De journalist praat zowel met in- en omwonenden als met de bus- en vrachtwagenchauffeurs die het ‘democratische’ Syrische rebellenleger (SDF), dat rechtstreeks door de VS en Amerikaanse officieren wordt gesteund en geleid, hielpen om duizenden ISIS-barbaren uit Raqqa te evacueren, als onderdeel van een deal om de strijd in de stad te beëindigen.De Amerikanen en het SDF lieten geen media toe in Raqqa, en beweerden dat het slechts om een tiental onbewapende, geboeide strijders ging. Getuigen èn videobeelden laten een totaal andere waarheid zien: er vertrok een enorme, 6 à 7 kilometer lange kolonne van 67 bussen en vrachtwagens uit Raqqa, bomvol jihadisten die allemaal zwaar bewapend waren en zelfs ‘uitdagend’ op de vrachtwagens zaten. Onderweg dreigden ze diverse omwonenden alsnog de keel door te snijden als ze ‘afvallig’ zouden worden of zouden praten. Vrouwen en kinderen droegen bomgordels zodat als er iets mis zou gaan, ze het hele konvooi konden opblazen.Tien vrachtwagens waren tot de nok toe volgeladen met wapens en munitie.

Abu Bakr al-Baghdadi's droom van een Islamitische Kalifaat is honderdduizenden doden verder en miljoenen vluchtelingen, uiteindelijk tot staan gebracht. Dat neemt niet weg dat de terreurorganisatie onverminderd gevaarlijk blijft. ISIS heeft zich al lang op deze volgende fase voorbereid. Op sociale media zijn chatgroepen actief, waar  informatie wordt uitgewisseld en virtuele netwerken worden gevormd. De dreiging van deze bende is nog zeker niet geweken. Ze zijn nog lang niet van het podium verdwenen. Dat was ook te zien op 17 november 2017 want toen kwamen door een aanslag met een autobom twintig mensen om het leven waaronder twaal kinderen. Ook vielen er 30 gewonden.De aanslag vond plaats in een vluchtelingenkamp ten noordoosten van Deir al-Zor in het oosten van Syrië. Sinds 19 november 2017 is het doek de definitief gevallen want op datum heeft het Syrische leger in samenwerking met Shi’tische groepen en met luchtsteun van de Russen de stad Albukamal op ISIS veroverd. Albukamal was de laatste stad die in handen was van ISIS. De val van deze stad symboliseerd het eind van een tijdperk van ISIS  dat Syrië transformeerde tot een hel.

Barbaarse moordpartijen

De beelden die de wereld te zien heeft gekregen van de moordende slachters van ISIS in Syrië en Irak, lieten zien dat de “overste van deze wereld” zoals de Here Jezus satan in Johannes 12:31,14:30,16:11 noemt, zijn hellehonden op de aarde had losgelaten. Wat deze moordende en verkrachtende bende heeft aanricht is een kopie van wat door Mohammed werd gesticht. De ‘profeet’ stichtte een religieuze tirannie wat door de meedogenloze monsters van ISIS op een meer dan gruwelijke manier is toegepast.  Het ging om een goed geoliede moordmachine. De dood van de schurk Abu Bakr al-Baghdadi is al vele malen gemeld, zowel door Rusland als Iran en Syrië, maar echt bewijs is nog niet geleverd.

Voormalig hoofd van de Turkse nationale politie Ahmet Sai Yayla, bevestigde dat ook de oorlogszuchtige Turkse dictator (Sultan) Recep Tayyip Erdogan ISIS steunde en bewapende met als doel de regio te destabiliseren en de Turkse invloed te vergroten. Ook gebruikte Erdogan ISIS  om zijn politieke tegenstanders te marginaliseren. Yayla heeft voor zijn onthullingen een hoge prijs moeten betalen: zijn 19 jarige zoon werd gearresteerd. Een advocaat kon hij niet krijgen, want niemand durft het nog openlijk tegen de overheid en Erdogan op te nemen. In een interview met INSURGE onthult Yayla dat hij door zijn functies zelf moest toezien hoe de Turkse overheid op hoog niveau ISIS ondersteunt, en hij zelf het bevel kreeg om ISIS terroristen in Turkije te beschermen (!) en kosteloos medisch te laten behandelen. Gewonde ISIS terroristen werden met vrachtwagens met Europese kentekens naar Turkse ziekenhuizen vervoerd. Zijn ervaringen en kennis tekende Yayla op in het boek ‘IS-afvalligen: Inside verhalen uit het terroristische Kalifaat’, dat hij samen met professor Anne Speckhard, een NAVO- en Pentagon adviseur die gespecialiseerd is in de psychologie van radicalisering, heeft geschreven.

In de Turkse stad Konya bevonden zich complete ISIS -fabrieken waar ‘hellevuur’ bommen en raketten werden gemaakt, en waar honderden ISIS leden vrijelijk konden werken. Volgens Yayla zijn met deze bommen talloze Syrische mannen, vrouwen en kinderen gedood. In Gaziantep staat een fabriek waar meer dan 60.000 ISIS ‘uniformen’ zijn gemaakt. ISIS-tuig woonen daar met elkaar in appartementen en deden niet eens meer moeite zich anders voor te doen, zo zeker en veilig voelden ze zich vanwege de bescherming door de politie en het leger.Turkije was openlijk een veilige haven voor de jihadisten geworden, besluit Yayla. Ook de aan het licht gebrachte diefstal en smokkel door ISIS van ruwe olie met Turkse tankwagens naar Turkije bleek te kloppen. Het grootste deel van de gestolen olie ging naar Irak, waar het met Iraakse olie werd gemengd. ISIS heeft op deze wijze miljarden verdiend, waardoor het de terreuroorlog lang kon volhouden.

Dit verklaart voor een groot deel het succes van dit satansgebroed. Elke vorm van barbarij werd door deze religieuze waanzinnigen toegestaan. De groep liet zien dat ze een wereldwijde oorlog als hun missie zagen. Op een wereldkaart gaven ze aan waar ze hun kalifaat wilden vestigen. Het betrof het hele Midden-Oosten, Noord-Afrika, Spanje, Griekenland, Pakistan, Georgië, China en delen van Rusland. Daarnaast was één van de verklaarde doelen de ‘bevrijding’ van Jeruzalem en het uitroeien van alle Joden in het Midden-Oosten. Op minstens 10 verschillende video’s lieten ze zien hoe vele honderden van hun in het zwart geklede slachters, met hun trouw aan Allah en Mohammed op hun voorhoofden of armen geschreven, op weg waren om de staat Israël aan te vallen.

Terwijl deze video’s niets aan duidelijkheid te wensen overlaten, zijn er omhoog gevallen niksnutten die de haatbaarden van ISIS een complot van de zionisten noemen, zoals Yamina Haifi, voormalig PvdA raadslid in Den Haag. “ISIS heeft niets met Islam te maken.. is een vooropgezet plan van zionisten die bewust Islam willen zwart maken”, luide haar twitterbericht van 12 augustus. Het gaat hier om een ambtenaar van justitie die zich als een islamitische antisemitische mol gevestigd heeft in de hoogste instellingen van het land. Na een golf van kritiek, deed ze een poging haar straatje schoon te vegen door te zeggen dat ze deze uitspraak niet zelf had verzonnen maar een artikel over dit zionistische complot op internet had gelezen!!! Nu is het wel zo dat het op internet barst van de randdebielen die achter ieder boom een zionist (Jood) zien staan. Krankzinnigheid of collectieve psychose is wat dit soort figuren drijft. Wat Yamina Haifi verkondigt riekt naar antisemitisme en het aanzetten tot Jodenhaat. De propagandamachine van nazi-Duitsland had dit niet beter kunnen bedenken. Ook de media blijven het publiek misleiden, de waarheid verdoezelen, en daarnaast vindt een deel van de totaal onbekwame Nederlandse volksvertegenwoordigers dat de burgers de islam dienen te omarmen net zoals zij dat doen. Uit het Motivaction onderzoek in november 2014, bleek dat maar liefst 80% van de Turkse jongeren in Nederland sympathie te koesteren voor ISIS.

Na de onthoofding van de Amerikaanse journalist James Foley, zei ‘imam’ Obama: “ ISIS heeft niets te maken met de islam om zodoende deze doodscultuur van alle blaam te zuiveren.  “Geen religie staat het doden van onschuldigen toe en de grote meerderheid van de slachtoffers van ISIS waren moslims” aldus Obama. Wat Obama hier beweert is niets anders dan ontkenning van de ware feiten want ISIS is wel degelijk islam net als al die andere terreurgroepen volgelingen van deze ‘religie’ zijn. Al-Qaeda, Hamas, de Moslimbroederschap, Al-Shabab, Hezbollah, de Afghaanse en Pakistaanse Taliban, Al Nusra, allemaal islamitische terreurgroepen die met de koran in de hand massale slachtpartijen aanrichten onder anders denkenden. Ook de Dalai Lama, David Cameron, Tony Blair, ‘paus Franciscus’ en diverse anderen zijn dezelfde visie toegedaan en weten kennelijk exact wat er in de Koran staat terwijl de overgrote meerderheid van de moslims vindt dat hun heilige boek maar één uitleg, de letterlijke, kent.

 

De koran is het instructieboek, mede met de overige ‘heilige‘ islamitische geschriften, die al 1400 jaar de leidraad vormen voor moslims. Onthoofding, verkrachtingen andere gruwelijke misdaden gebeuren volgens een vastomlijnde strategie om daarmee angst aan te jagen en hun zodoende hun superioriteit te bewijzen. Bij iedere gruwelijke moordpartij schreeuwen ze om het hardst hoe groot hun god is om daarmee uiting te geven dat niemand hen iets kan maken. Door hun god gunstig te stemmen bidden ze voordat ze aan hun gruwelijke moordpartijen en verkrachtingen beginnen en denken daarmee  een goede daad te verrichten Ze wanen zich superieur aan alles en iedereen. Maar wat ze aan het doen zijn is niets anders dan een misdadig plan om de wereld te onderwerpen. Volgens de huidige Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan bestaat er geen andere islam dan die ene die men overal ter wereld aanhangt. ISIS maakt daarbij geen uitzondering.

 

Als ISIS zo helder en duidelijk de principes van de islam schendt, dan zouden er geen honderden westerse moslims op reis zijn gegaan om zich bij deze bende aan te sluiten. Als ISIS werkelijk zo onislamitisch zou zijn, hoe kan het dan dat zij zichzelf “Islamitische Staat” noemt? Dat wil zeggen, hoe kan zij onder de moslims zo´n aantrekkingskracht ontwikkelen? Er kunnen derhalve grote vraagtekens geplaatst worden bij hun eigen eerlijkheid en competentie.

Op woensdagavond op 20 augustus 2014 was Arie Boomsma te gast in het EO programma Knevel en Van den Brink. Ook dit uilskuiken wist te vertellen dat de terreur van ISIS niets te maken heeft met de islam. Hij maakte zelfs de idiote vergelijking met homohaat binnen het christendom – ook dat had niets met zijn geloof te maken. Ook de ‘islamkenner’ Rena Netjes zat mee aan tafel en viel Boomsma bij, driftig en nogal selectief naar de koran verwijzend. Als het over Joden en hun Staat Israël gaat dan kent de boosaardige paranoïde fantasie geen grenzen meer. Bovendien heeft men blijkbaar ook nooit bewijzen nodig die dergelijke onzinnige uitspraken ondersteunen.Als het over Joden gaat gelooft iedereen klakkeloos wat er over hen wordt beweerd. Hoe absurder de bewering of leugen des te gretiger wordt ze geloofd en overgenomen.Wie kent inmiddels niet de gekende samenzweerderstheorie van de meute Jodenhaters dat alles wat er op deze wereld gebeurt de schuld van de Joden is ! In een kolom gepubliceerd op maandag 1 september 2014 beschuldigde ook de voormalige communistische Cubaanse leider Fidel Castro de Israëlische Geheime Dienst de Mossad ervan achter de terreurgroep ISIS te zitten.

Uit een onderzoek in Saoedi-Arabië is gebleken dat 92% van de Saoedi’s vindt dat ISIS zich geheel conform de koran gedraagt. Wie iets anders beweert, zal dit nooit kunnen bewijzen. Hij zal stuklopen op de gruwelijke inhoud van de koran. Volgens de Egyptische tv-presentator Ibrahim Issa – durft niemand toe te geven dat misdaden van ISIS gebaseerd zijn op islamitische bronnen. De hellehonden van ISIS oriënteren zich bij het afslachten van “ongelovigen” letterlijk op het heiligste boek van de islam, wiens onthoofding- en moordsoera´s ze van tevoren samen doorlezen.Wie wat anders beweert dient maar één enkel doel: de westerse bevolkingen, die men de islam heeft opgedrongen, in hun gemotiveerde bedenkingen en hun te begrijpen weerzin tegenover de islam gerust te stellen en diegenen te intimideren die wijzen op het ware gevaar van de islam. Wie zich enigszins verdiept in de geschiedenis van de persoon Mohammed kan niets anders vaststellen dan dat ISIS dezelfde methoden toepast. De ‘profeet’van de islam was gedurende zijn leven al bekend en berucht vanwege zijn wreedheid en meedogenloosheid. Hij voerde meer dan 60 veroveringsoorlogen, liet “ongelovigen”, ja, zelfs een hele joodse stam onthoofden, verrijkte zich aan de kort daarvoor afgeslachte mannen en verkocht hun vrouwen en kinderen als slaven – nadat hij en zijn medestrijders zich seksueel aan hen hadden vergrepen. Dat is precies wat ook de barbaren van ISIS doen. Alle pogingen van internationale ‘nieuwsbrengers’ om het anders voor te stellen zijn leugens. De koran is het handboek voor terroristen, Er staan 216 doodssoera´s in. ISIS doet wat  Allah zegt en rechtvaardigd de gepleegde wreedheden door aan Mohammed te refereren.

Geweld hoort bij de islam, dat is uitvoerig door Mohammed voorgedaan. Dat zegt de islamwetenschapper Hamed Abdel-Samad in gesprek met de hoofdredacteur van de “Neue Zürcher Zeitung”, Eric Gujer. Hamed Abdel-Samad keert zich vastberaden tegen de verontschuldiging dat radicaalislamitisch geweld niets met de islam te maken zou hebben, maar een misbruik van de religie zou betekenen. “Het is geen misbruik van de religie, maar een gebruik. Want de religie schreeuwt er gewoon om om gebruikt te worden voor geweld, omdat het een bestanddeel van de religie is.” In de koran staan 25 moordbevelen, directe moordbevelen, waar Allah de dood wil zien. Allah wil bloed zien.” En: “Mohammed was een soldaat, hij leefde van oorlogsbuit.” De koran is voor de gelovigen een opdracht, een gebruiksaanwijzing die nadrukkelijk voorziet in het toepassen van geweld: “Het boek heeft een gigantische macht. De koran wordt door de meerderheid van de moslims beschouwt als de laatste directe boodschap van Allah voor de mensen, met een politieke opdracht, met een juridisch manifest, met een grondwet hoe de mensen zouden moeten leven. Veel moslims, vooral radicale islamieten, interpreteren dat zodanig dat ze deze politieke opdracht van Allah ook met geweld moeten uitdragen in de wereld.”

Abdel-Samad voegt er aan toe: “De opdracht om Allah´s woord in de daad om te zetten – dat werd niet bedacht door moderne ´islamisten´. Dat staat in de koran, dat heeft Mohammed zo voorgedaan, dat hebben zijn opvolgers zo geleefd.” “Het ´islamisme´ is slechts een consequente uitvoering van hetgeen er in de koran staat. De houding tegenover ongelovigen, de houding tegenover geweld – dat is een uitvoering van de politieke opdracht van de islam. De islam werd geboren met deze politieke opdracht. Er bestaat een geboortefout van de islam, namelijk de vermenging van geloof, politiek, economie en wetgeving, en wel vanaf het eerste uur.”Hamed Abdel-Samad werd in 1972 geboren in Caïro. In Egypte was hij lid van de radicaalislamitische Moslimbroederschap. Met de emigratie naar Duitsland kwam de verandering van opvatting. Tegenwoordig behoort Hamed Abdel-Samad tot de meest resolute critici van zowel het “islamisme” als van de islam.

Wat betreft Mohammed zijn wetenschappers die onderzoek verrichten op 's werelds oudste koran, waarvan delen werden ontdekt bij de Britse stad Birmingham, tot een schokkende bevinding gekomen dat de manuscripten wel eens geschreven zouden kunnen zijn voordat Mohammed ten tonele verscheen. Wetenschappers menen zelfs dat hierdoor wellicht de beginperiode van de islamitische beschaving herschreven moet gaan worden, zo schrijft The Mail Online. De koran-hoofdstukken zijn geschreven op perkament van dierenhuiden en dateren van ongeveer 1400 jaar geleden. Volgens historicus Tom Holland "destabiliseert" het onderzoek het idee dat er iets met zekerheid valt te zeggen over hoe de koran verscheen. Keith Small, een wetenschapper van Oxford, zegt dat de mogelijke ontdekking aansluit bij eerdere theorieën. Daarin gaat men ervan uit dat Mohammed en zijn volgers een reeds bestaande tekst aanpasten aan hun eigen reli-politieke agenda, in plaats van dat - wat moslims geloven - de islamitische profeet de religie van de vrede door Allah ingefluisterd kreeg. Klik hier voor een video van David Wood waarin 50 redenen worden genoemd waarom Mohammed geen profeet was.

 

De hele geschiedenis door heeft de islam zich verspreid via het zwaard. De islamitische horden als ISIS, Al-Qaeda, Al Nusra, Hamas, Boko Haram en Al Shabaab, beroepen zich bij hun daden op de koran en laten bij de meest gruwelijke moordpartijen luidruchtig weten dat hoe groot hun god is. Maar uiteindelijk zal de islam van het wereldtoneel verdwijnen want wij weten vanuit de Bijbel dat wat kwam met het zwaard, zal vergaan met het zwaard. Dat is wat Jesus zei. De islam is gekomen met het zwaard dus  hun dagen zijn geteld. Jezus zal de macht van de islam breken.

hamas-isis Is Washington nauw betrokken bij de terreur?

Toen Abu Bakr al-Baghdadi halverwege 2013 zijn complete strijdmacht van Syrië naar Irak verplaatste, deed het Witte Huis helemaal niets. Toen ISIS de Iraakse steden zoals Falluja en Tikrit overnamen, zag Obama nog steeds geen enkele reden om in te grijpen. Volgens de Amerikaanse senator Rand Paul is dat logisch omdat Obama ISIS als een partner zag in de strijd tegen de Syrische dictator Basahr al-Assad. Onder druk van de wereldopinie besloot hij echter een aantal bombardementen op doelen van ISIS in Irak uit te voeren. De terreurgroep dreigde onmiddellijk met wraakacties en slechts een dag later werd er een filmpje vrijgegeven waarin James Foley, een Amerikaanse journalist die in november 2012 in Syrië werd ontvoerd, wordt onthoofd. Voordat hij wordt onthoofd, geeft de man de Amerikaanse overheid de schuld van zijn dood. Daarna onthoofdt hij de gijzelaar met een mes. In het filmpje, dat korte tijd op YouTube stond, is nog een gijzelaar te zien. Het gaat om de Amerikaanse journalist Steven Joel Sotloff die later ook is onthoofd.

islam-bloodxxOngekende wreedheden

De demonen van ISIS deinsden nergens voor terug. Massamoord in naam van Allah. Ze onthoofden vrouwen en kinderen nadat ze deze eerst van hun kleren hadden ontdaan. Seksualiteit is een sterke gedrevenheid van de jihadbarbaren.Velen sloten zich bij de diverse terreurgroepen aan vanwege hun seksuele driften en omdat ze zodoende ongestraft vrouwen konden verkrachten.

Verkrachtingen en onthoofdingen waren al een traditie in de vroege islam, de profeet zelf liet in 627 een kleine duizend Joodse mannen van de Beni Quraiza-stam op deze wijze executeren en het is duidelijk dat ISIS zijn voorbeeld aan het volgen is. De barbaarsheid van dit tuig kende werkelijk geen grenzen. Volgens Canon Andrew White, een predikant uit Baghdad, kregen christelijke kinderen van nog geen vijftien, de opdracht zich te bekeren tot de islam.  De kinderen wilden zich echter niet bekeren. Ze zeiden van Jezus te houden en niet van Mohammed. ISIS probeerde toen nog één keer een bekering tot de islam af te dwingen bij de kinderen. Toen ze voor een tweede keer weigerden, werden ze alle vier onthoofd.  Wie het niet met ze eens was of wie niet precies deed wat er van ze werdverlangd, werdzonder pardon onthoofd. Christenen die nog vluchten konden, vluchten massal om aan de slachtpartijen van ISIS te ontkomen..

Tegenstanders werden bij duizenden geëxecuteerd, in het beste geval middels een nekschot, maar het liefst door het afsnijden van hoofden. Steeds opnieuw ontdekten ze nieuwe methoden hun slachtpartijen te demonstreren. Ze bliezen zelfs baby’s op voor trainingdoeleinden om te demonstreren hoe met explosieven om te gaan. Mensen werden gemarteld en afgeslacht enkel omdat ze iets anders geloven dan zij. De overname door ISIS van Irak verraste de wereld als een storm, maar zowel de VS als Groot-Brittannië waren al van meet af aan op de hoogte van de bedoelingen van de terreurgroep maar deden niets. “We hadden deze informatie toen al en we gaven het door aan de (Britse) overheid en de Amerikaanse regering”, vertelde Rooz Bahjat, een senior hoofd van de Koerdische inlichtingendienst aan de Britse verslaggevers. “We wisten precies welke strategie ze zouden gaan gebruiken, we kenden de militaire planners”, voegde hij eraan toe. “Het was tegen dovemans oren”.

Mosoel onder de voet gelopen

Mosoel, de tweede grootste stad van Irak werd binnen de kortste keren volledig door ISIS onder de voet gelopen. De door de VS getrainde en uitgeruste Iraakse legereenheden die tot taak hadden de stad te verdedigen, sloegen op de vlucht met achterlating van hun militaire kleding, evenals geavanceerde Amerikaanse militaire apparatuur, waaronder helikopters, hummers, vrachtvliegtuigen, zware machinegeweren, samen met kogelvrije vesten en uniformen, een luchthaven, ziekenhuizen en gevangenissen. Zij die niet wisten te vluchten, werden gevangen genomen en massaal geëxecuteerd. Vaak moesten zij voor hun dood deelnemen aan een islamquiz. Werd een vraag niet naar volle tevredenheid beantwoord, dan volgde onmiddellijk executie. Op deze video worden maar liefst 1500 Iraakse militairen in vrachtwagens afgevoerd hun dood tegemoet.

 

massaexecuties2.jpg

Satans moordende troetelkinderen executeren Iraakse soldaten.

ISIS hing posters op waarin ze de bewoners van Mosoel opriepen hun ongehuwde meisjes te overhandigen zodat deze konden deelnemen in de “Jihad al-nikah” ofwel de seks-jihad. Talrijke door ISIS gepleegde gruwelijkheden zijn door youtube van internet verwijderd.

Ze hersenspoelden duizenden kinderen om ze klaar te stomen voor de jihad. Deze kinderen werden gedwongen deel te nemen aan traningskampen, waar ze continu werden blootsgesteld aan onthoofdingen, stenigingen en kruisigingen. Zowel ‘live’als op video. Ook leerden ze de kinderen brute gevechtstechnieken, haat tegen het Westen en liefde voor de middeleeuwse islam. Op school kregen ze les in onthoofdingen waarbij ze het gezicht van een ‘westerse’pop moesten bedekken en vervolgens het hoofd er af te snijden. Ouders werden gedwongen hun kinderen voor dit soort opleidingen af te staan.

De Iraakse premier Haider al-Abadi vertelde in een interview op de Iraakse staatstelevisie dat bij de val van Mosoel de op de vlucht geslagen Iraakse militairen maar liefst 2300 gepantserde Humvee-jeeps hebben achtergelaten. Die wagens vertegenwoordigen een waarde van ruim één miljard dollar. Daarnaast zijn antitankraketten buitgemaakt, Scudraketten, tanks en Rayteon FIM-92 Stingers schouderafvuurbare luchtdoelraketten waarmee vliegtuigen van de coalitie uit de lucht kunnen worden geschoten. Ook in de door ISIS veroverde stad Ramadi zijn honderden zwaarbewapende militaire voertuigen achter gebleven en andere buitgemaakte militaire uitrustingen waaronder Amerikaanse M-16 machinegeweren, tanks, artillerie en eveneens Humvee-jeeps. ISIS dus tot de tanden bewapend met Amerikaanse wapens.

 

Humvee-jeep

Onvoorstelbare Christenvervolging

Christenen werden overal waar de hellehonden van ISIS binnentrokken, uit hun huizen gejaagd en berooft van al hun bezittingen. De gruwelijkste moordpartijen waren niet gruwelijk genoeg. Kinderen van christenen werden bij de haren gegrepen en door midden gesneden of onthoofd. Hun moeders werden verkracht en gedood en hun hoofden op stokken te kijk gezet in parken en langs wegen. Is dit wat de moslims de “religie van vrede” noemen? De islamitische wereldterreur verbreidt zich met de snelheid van de middeleeuwse pest over de hele aarde. Van de Filippijnen tot China, van Afghanistan tot Gaza, en van Soedan tot aan Kameroen, in Syrië en Irak: overal hetzelfde beeld van de door de media en de politiek als “religie van de vrede”geprezen, maar in werkelijkheid een genocidale, dodelijke en racistische islam.

Een christelijke vluchteling vertelde dat toen ISIS de stad Mosoel naderde, hun Soenitische buren, waar ze jaren in vriendschap mee hadden samengeleefd, zich plotseling tegen hen keerden en door hen uit hun huizen werden gejaagd met als argument, dit land is van de moslims. Achtergebleven christenen kregen de opdracht zich tot de islam te bekeren of de stad onmiddellijk te verlaten. Hun huizen kregen bij de voordeur een Arabische letter N voor Nazarene (Christen). Mannen werden zonder pardon massaal op het centrale plein in de stad geëxecuteerd en vrouwen en meisjes als sekslaaf afgevoerd. Het christendom in Mosoel werd volledig uitgeroeid. Maar volgens het Nederlandse warhoofd Frans Timmermans zijn de “Christenen in Irak grondwettelijk beschermd”.Dus als men deze figuur wil geloven is er geen sprake van een echt probleem voor de christenen in dat land. Dat de christenen al sinds de verdrijving van Saddam Hoessein in groten getale het land ontvluchten vanwege gruwelijke moordpartijen, is kennelijk nog niet tot deze ‘deskundige’ PvdA’er doorgedrongen.

Het onbetwiste doel van ISIS is het vernietigen van christenen en andere “ongelovigen”. Rijen aan elkaar geketende vrouwen werden als seksslaven te koop aangeboden. Mannen moesten in massagraven gaan liggen, waarin ze met een kopschot gedood werden. Kruisen werden aan dode menselijke lichamen gehangen. Niet alleen soldaten, maar ook kleine kinderen werden onthoofd. De afgesneden hoofden werden op palen tentoongesteld – die de daders daarna fotografeerden en trots op internet gezet.De beelden werden begeleid door vreselijke verhalen door vluchtelingen die nog op tijd wisten weg te komen. De politiek, de media en zelfs de kerken lieten de vervolgde christenen in Irak schandelijk in de steek. Geschokt vertelden vluchtelingen hoe ze kort na het verlaten van hun geboortestad bij straatblokkades aangehouden en van hun laatste spullen beroofd werden: “Ze pakten alles van ons af. Onze auto´s, ons geld, onze persoonsbewijzen, paspoorten, zelfs luiers van baby´s en de medicijnen van een chronisch ziek meisje. Ze trokken de oorbellen uit de oren van een zes maanden oud meisje. Velen van ons werden in elkaar geslagen en kregen de waarschwing te horen nooit meer naar dit land terug te keren.”

Screenshot_12Zelfs met kinderen kennen de schoften van ISIS geen genade: onthoofd christelijk meisje.

Bij de verovering van Mosoel verwierf ISIS ook een enorme hoeveelheid contant geld door de Centrale Bank van de stad te beroven. Het zou gaan om een bedrag van 400 miljoen dollar. Ook namen ze een grote hoeveelheid goud in beslag. ISIS controleerde binnen de kortste keren elf olievelden in Noord-Irak en in de Syrische provincie Raqqa. De Amerikaanse geheime dienst schatte dat ISIS hiermee meer dan drie miljoen dollar per dag verdiende door de verkoop van deze olie. 

Naast de verwoesting van talloze kerken, kloosters, Shi’itische moskeeën en het roven van onbetaalbare archeologische schatten, hebben ze in Mosoel ook het graf van de Oudtestamentische profeet Jonas in puin geslagen. Bij de verovering van de centrale Iraakse stad Tikrit, melden lokale overheden dat er sprake was van massale onthoofdingen door de hele stad.

 

Shock and awe: An ISIS propaganda video shows militants blindfolding a Sunni police major in his home before cutting off his headHier staat een koppensneller van ISIS klaar om een Iraakse politieman te onthoofden.

Het hoofd van de politieman werd vervolgens tussen zijn benen gelegd met de boodschap: 'This is our ball. It is made of skin’.

In augustus 2014 onthoofdde ISIS meer dan 100 gevangen genomen Syrische soldaten. De slachtpartij werd door de jihadisten op video opgenomen. Video is verwijderd. In de portemonnee van een christelijke soldaat werd een kruisje gevonden. Op de video werd daar de tekst ‘De ongelovigen zijn allemaal hetzelfde’ bijgezet. De camera laat vervolgens zien hoe een Shi’itische moslim wordt doodgeschoten, en een christen een laatste kans krijgt om zich voor zijn executie te bekeren tot de islam. Hij weigert, en wordt vervolgens eveneens vermoord.

Uit een onderzoek bleek dat 42 miljoen moslims in de hele wereld ISIS ondersteunden. Het onderzoek was gebaseerd op vier uitgevoerde opiniepeilingen, die de schokkende mate van de ondersteuning voor satans barbaren in de hele wereld aantoonden. Meer dan 8.5 miljoen mensen beoordeelden de ISIS als “positief” en ongeveer 42 miljoen mensen als “over het algemeen positief”.In Groot-Brittannië bleek uit een peiling door de Britse krant “Daily Mirror” dat 1.5 miljoen Britten zichzelf ondersteuners van ISIS noemden.

Het was een volslagen raadsel waarom onder meer duizenden jonge Europese moslims naar Syrië en Irak vertrokken om daar te willen vechten voor de stichting van een kalifaat, ofwel een religieuze tirannie en bereid te zijn de meest gruwelijke misdaden te plegen. Ook Nederlandse moslims melden zich massaal aan. Demonstraties in de Schilderswijk, in Den Haag toonden haatbaarden met ISIS vlaggen.  Uit een onderzoek bleek dat maar liefst 72 procent van de moslims in Nederland achter de jihad in Syrië stonden en het prima vonden dat Jihadisten vertrokken om tegen het bewind van Bashar al-Assad te vechten. 

Schrikbarende vervolging Yezidi’s door de barbaren van ISIS

Het Britse nieuwsagentschap de Independent maakte op 6 juni 2016 bekend dat ISIS bij de verovering van Sinjar in 2014 Yezidische vrouwen massaal gevangen hebben genomen en 19 van hen op een gruwelijke wijze hebben vermoord. Omdat de vrouwen weigerden seks te hebben met dit tuig werden ze in de Iraakse stad Mosoel opgesloten in een kooi en levend verbrand. De gruwelijke terechtstelling vond in het openbaar plaats. Volgens een ooggetuige keken honderden toe hoe de vrouwen verbrand werden. Er gaat een vloedgolf van onmenselijkheid uit van deze barbaren die volslagen wars zijn van enige beschaving. Af en toe verschenen er horrorverhalen van Yezidische vrouwen die gevlucht waren uit Noord-Irak. Verhalen over vrouwen en kinderen die levend zijn begraven. ISIS beschouwde  vrouwen als legitieme oorlogsbuit waar je naar believen mee kan doen wat je wilt; verkrachten, in slavernij houden, verkopen of vermoorden.  

Screenshot 9In augustus 2014 vielen ze Sinjar binnen, waar meer dan 400.000 Yezidi’s leefden. De Verenigde Naties bevestigden dat 5.000 mannen zijn geëxecuteerd, en maar liefst 7.000 vrouwen en meisjes tot seksslaven gemaakt. Nadat Koerdische troepen het gebied heroverden, werden ten oosten van Sinjar massagraven ontdekt met wat men geloofde, de overblijfselen van Yezidi-vrouwen. Honderden van deze vrouwen werden door ISIS gevangen gehouden. 

Genocide op de Yezidi’s

"De Duitse televisiezender ARD publiceerde beeldmateriaal in een documentaire over de slavenhandel die wordt uitgevoerd door ISIS, via een kantoor in de provincie Gaziantep (ook bekend als Antep) in Turkije, in de buurt van de grens met Syrië. Vanuit dit kantoor werden ontvoerde vrouwen en kinderen voor hoge bedragen verkocht. Sommige gevangen genomen vrouwen en meisjes moesten toekijken hoe 7, 8 en 9 jaar oude kinderen doodbloedden voor hun ogen, na te zijn verkracht door ISIS-barbaren meerdere keren op een dag, aldus Mirza Ismail, voorzitter van de Yezidi Mensenrechten Organisatie Internationaal. Ook Yezidi vrouwen vertellen op deze video over hun ervaringen.

Vrouwen werden massaal verkracht en verkocht aan onder meer Sjeiks in het Midden-Oosten. De meisjes werden verhandeld alsof het om vaten olie ging. Bij de inname van dorpen werden alle vrouwen gescheiden van de mannen. Jongens en mannen ouder dan veertien werden simpelweg vermoord. De jonge meisjes werden apart genomen, uitgekleed en getaxeerd” op schoonheid en cupmaat. De jongste maagden die als "de mooiste" werden beschouwd, gingen voor hoge prijzen de deur uit en werden naar Raqqa, het grootste bolwerk van ISIS, gebracht. De rest van de meisjes werd gewoon geveild op de slavenmarkt alsof het om kamelen ging. Zij die flink wat geld op zak hadden gingen soms met wel drie tot vier meisjes naar huis. Wanneer ze de meisjes zat waren werden ze opnieuw op de slavenmarkt aangeboden om verkocht te worden aan de hoogste bieder. De enige manier voor de meisjes om vrij te komen was om vrijgekocht te worden door hun familie die daarvoor 5000 dollar op tafel moest leggen.

Jezidi vrouwen worden als sex slaven afgevoerd.

Tenminste 150 vrouwen en meisjes hebben zelfmoord gepleegd nadat ze gedwongen werden om als seksslavinnen te dienen. Irifan Mahdi, een vrouw die druk doende was om overlevende vrouwen te helpen, vertelde het verhaal van Jilan Barjess-Naif, een 17 jaar oud meisje. Zij werd apart gezet bij de minder aantrekkelijke meisjes en verkracht, voordat  ze publiekelijk op de markt voor slavinnen werd verkocht. Zij sneed haar polsen door in een openbare badgelegenheid in een plaats dicht bij Mosoel. Nadat ze zelfmoord had gepleegd, werd haar lichaam bij de vuilcontainers bij de openbare badgelegenheid gegooid. De lichamen van sommige van hen werden voor de honden geworpen als voer, zegt een Jezidische verpleegster, Amal Hasou, die in een vluchtelingenkamp werkte. De zus van Jilan pleegde ook zelfmoord enkele dagen nadat ze gevangen was genomen en met andere meisjes op transport werd gezet naar Raqqa, om daar op de markt voor slavinnen verkocht te worden. Ze geven de dood de voorkeur boven het leven als seksslavin en gruwelijk verkracht te worden door het satanische tuig van ISIS.

Vijtig hoofden van Yazidi-slavinnen aangetroffen.

Britse commnado’s hebben in Baghouz, het laatste dorpje van ISIS, de hoofden van vijftig Yezidi-slavinnen aangetroffen. Het ISIS-tuig  hadden de vrouwen gedood, hun hoofden afgesneden en deze vervolgens in vuilnisbakken gegooid.De gruwelvondst werd in februari 2019 gedaan door de elite-eenheid SAS. Een aantal Yazidi-kinderen wist, met zo’n tweeduizend anderen, nog te vluchten uit Baghouz.Koerdische commandanten schatten dat er zich nog altijd tot duizend ISIS hellehionden in het doprje bevinden., samen met familieleden en burgers.

De Yezidi’s behoren tot de meest vreedzame mensen op aarde. Ze zijn inheems in Noord-Mesopotamië en Anatolië.  Een deel van het vaderland van de Yazidi’s is gelegen in wat het moderne Turkije is; andere delen zijn gelegen in Syrië en Irak. Het zijn geen moslims; hun inheemse godsdienst van Yazidism is gekoppeld aan Mesopotamische religie. ISIS beschouwde hen als duivelaanbidders.

Volgens diverse mensenrechtenorganisaties verkochten Syrische moslim‘vluchtelingen’ in Turkije massaal hun dochters aan prostitutiebendes.

Meisjes werden door Turkse prostitutiebendes ingedeeld in de smaakjes pistache, kersen, appel of meloen.

Voor velen was het geen verassing dat Washingtons bondgenoten Turkije, Koeweit, Saoedi-Arabië en de voormalige kamelendrijvers in Qatar, betrokken waren bij de horror die zich afspeelde in Syrië en Irak. Al deze landen zijn handelspartners en bondgenoten van de Europese Unie en de Verenigde Staten. Het zijn de drijvende krachten achter ISIS met het leveren van financiële middelen en wapens. Van heinde en verre kwamen supporters van de moordende bendes naar Turkije om in ISIS-kampen  te worden opgeleid tot moordmachines. De kampen waren opgezet door het dictatoriale  bewind van Erdogan om terroristen te trainen voor de strijd tegen de Syrische president Assad.

ISIS jihadist verteld in Turkije te zijn opgeleid.

Een door Koerdische soldaten gevangen genomen koppensneller van ISIS vertelde in een interview met het persbureau “Sputnik Türkiye” waar en hoe hij samen met andere nieuwelingen werd opgeleid. De 20-jarige Abdurrahman Abdulhadi werd in december 2015 in Syrië door Koerdische soldaten gevangen genomen. Hij zat samen met andere bendeleden in een gevangenis van de zogenaamde YPG (Koerdische Volksverdediging eenheden). Abdulhadi had zich naar eigen zeggen in het jaar 2013 bij ISIS aangesloten en tegen Syrische regeringstroepen gevochten. In augustus 2014 zou hij in Adana (de op vier na grootste stad van Turkije) zijn opgeleid. Eenmaal per week zou een groep van 60 personen schietoefeningen hebben gedaan. Hen werd geleerd hoe om te gaan met Kalasjnikov´s en andere machinegeweren. De opleiding vond plaats in Turkije, omdat de leiders ISIS dachten dat het in Turkije veiliger zou zijn dan in Syrië. Na de opleiding werden ze naar Urfa en later naar Raqqa in Syrië gestuurd. Vanuit Raqqa werden ze vervolgens over verschillende regio´s in Syrië verdeeld. 

In het noordoosten van de Syrische stad Raqqa, werd door ISIS een kinderkamp opgericht voor jongens onder de 16 jaar. Hier werden deze kinderen geïndoctrineerd en kregen ze een militaire training om onder meer zelfmoordaanslagen te plegen. Ouders kregen te horen dat hun kinderen er de koran bestudeerden, maar zodra ze waren gearriveerd, begon hun militaire training. Op een door ISIS verspreidde video is een 10-jarige jongen te zien, die twee vermeende Russische spionnen executeert. De twee zouden zijn opgepakt om ISIS te bespioneren en in het bijzonder terreurleider Abu Bakr al-Baghdadi. De jongen was ook al eerder te zien geweest in een clip van ISIS waarin kinderen van vijf en zes jaar oud getraind en geïndoctrineerd worden en waarin ze “dood aan alle ongelovigen” roepen.

Ten-year-old boy executing two prisoners for ISIS. (Source: Twitter)De tien-jarige jongen executeerd hier de twee Russische spionnen.  

Jomah, een 17-jarige Syriër die in 2013 tot ISIS toetrad, zat in een kring van stagiaires voor lessen in onthoofding, een cursus die jongens vanaf 8 jaar onderwijst. Leraren brachten hen drie bange Syrische soldaten, die gedwongen werden op hun knieën te gaan liggen. Een leraar vroeg voor vrijwilligers en zei: “Degenen die de ongelovigen onthoofd zal gaven van God ontvangen”, herinnerde Jomah zich. Daarna bevalen de leraren de studenten over de afgehakte hoofden te lopen. Deze kinderen zich er zich waarschijnlijk totaal niet van bewust voor welke barbaarse doeleinden ze worden gebruikt.

De Engelse krant “Daily Mail” publiceerde op 17 juli 2015 een bericht waarin ISIS een baby liet ontploffen in een traningskamp om leerling-Jihadisten te leren hoe met explosieven om te gaan. Deze gruwelijke moord zou hebben plaatsgevonden in Shargat in de provincie Salahuddin in Irak. De baby werd met een afstandbediening tot ontploffing gebracht, aldus Sadiq al Husseini, hoofd van de veiligheidsdienst in de provincie Diyala.

De volgelingen van Al-Baghdadi waren natuurlijk niet overal alleen maar aan de winnende hand. Ze leden bij een aanval op de plaats Kobani om de Koerden daar voorgoed te verdrijven,  zware verliezen.

Filmmaker Ami Horowitz bezocht in november 2014 de Universiteit van California in Berkeley om eens na te gaan bij de studenten aan welke vlag zij bij het zien ervan zich het meeste zouden ergeren: de vlag van ISIS of de vlag van Israël? Om dat uit te vinden nam Ami Horowitz zijn camera ter hand en toog naar de bewuste universiteit.In het eerste deel van de videobeelden doet hij de test met de gekende zwarte vlag van Islamitische staat. Al zwaaiend met deze vlag en ondertussen de zegeningen van deze terreurorganisatie van koppensnellers verkondigend, zien we tientallen studenten voorbij sloffen die niet de minste notie aan hem besteden. Maar kijk wanneer Ami hetzelfde doet met de Israëlische vlag en zwaaiend over de democratische staat de voorbij wandelende studenten aanspreekt. Een storm van reacties breekt los.

Op zondag 14 december 2014 werden negentien Iraakse politieagenten door de barbaren onthoofd. De moorden zijn gepleegd in de westelijke provincie al-Anbar, ten zuidwesten van de hoofdstad Ramadi. ISIS zou daar op 13 december na dagen van zware gevechten terrein hebben veroverd op het Iraakse leger.

Op 15 januari 2015 publiceerde ISIS een serie foto´s betreffende de uitvoering van de “hudud” (straffen uit de koran) in Ninawa in de Iraakse provincie Nineveh, Irak. De foto´s lieten de executie zien van twee mannen, die veroordeeld waren wegens homoseksualiteit en van een hoog gebouw werden gegooid; de kruisiging van twee veroordeelde dieven; en het stenigen van een vrouw die werd veroordeeld voor overspel. Op het plein stonden tientallen toeschouwers die de publieke executie bijwoonden. Zware straffen moesten de bevolking in het gareel houden. 

In dit artikel is een video te zien hoe barbaren van ISIS vier homo’s een voor een van een flatgebouw gooien en triomfantelijk roepen hoe groot hun god is. Wanneer deze video is opgenomen is niet helemaal duidelijk maar men denkt dat het in de zomer van 2015 gebeurt moet in de plaats Mosoel.

Het Iraakse ministerie van Mensenrechten maakte op 17 december 2014 bekend dat ene Abu Anas al-Libi, een barbaar van ISIS 150 vrouwen zou hebben geëxecuteerd omdat ze niet met een jihadist wilden trouwen. De moordpartijen zouden in de eerste weken van december hebben plaatsgevonden bij Fallujah in de provincie al-Anbar. Enkele vermoorde vrouwen waren zwanger. De lichamen van de vrouwen werden in massagraven gestopt. Ook op 17 december werd bovendien in het oosten van Syrië, in de stad Deir al-Zor nog een ander massagraf ontdekt, met daarin 230 vermoedelijke slachtoffers van de gruweldaden van de terreurgroep. Het ging om lichamen van leden van de Sheitaat-stam die zich had verzet tegen de overheersing van ISIS. De terreurgroep zou maar liefst negenhonderd mensen van deze stam hebben gedood, meldde het Syrische Observatorium voor Mensenrechten.

In een ander geval werd een geblinddoekte man op beschuldiging ‘homo’ te zijn van een zeven verdiepingen hoog gebouw geduwd in de plaats Tal Abyad in Raqqa. Wonder boven wonder overleefde hij de val echter, maar werd daarna onder toeziend oog van een groot aantal toeschouwers dood gestenigd.

Een van de favoriete bezigheden van ISIS was ook zich met een bomgordel op te blazen, het liefst tussen zoveel mogelijk onschuldigen. Het gaat echter bij het demonstreren van deze bomgordels ook wel eens flink mis zoals in een trainingskamp ten noorden van Bagdad. Hier bracht een instructeur van ISIS per ongelijk een bomgordel tot ontploffing. De explosie kostte hemzelf en 21 toekijkende “studenten” het leven.Daarnaast raakten er nog 15 gewond. Klik hier voor het zien van de video. (Scroll iets naar beneden).

De Duitse journalist Juergen Todenhoefer reisde diep in ISIS  grondgebied en bracht bezoeken aan Raqqa en Deir Ezzor in Syrië, alsmede aan Mosul in Irak. “In Mosul”, zei Todenhoefer, “werden 130.000 christenen verdreven uit de stad, de sji’ieten zijn gevlucht, en er zijn veel mensen vermoord”. Todenhoefer interviewde een Duitse terrorist die namens het leiderschap van ISIS sprak. Deze man zei: “Het is niet een kwestie van of we Europa overwinnen maar gewoon een kwestie van wanneer dat zal gebeuren. Maar het zal zeker gebeuren. Onze expansie zal eeuwig zijn. En de Europeanen moeten weten dat als we komen zal het niet op een voor hen leuke manier zijn. Het zal met onze wapens gebeuren. En degenen die zich niet bekeren tot de islam of de islamitische belasting betalen zullen worden gedood”. Hij voegde eraan toe: “We zullen doorgaan met de slavernij en onthoofdingen want het is een deel van onze godsdienst. Vele slaven hebben zich bekeerd tot de islam en zijn vervolgens bevrijd”. Todenhoefer concludeerde: “De Islamitische Staat is veel gevaarlijker dan de Westerse leiders beseffen omdat ze geloven in waarvoor ze vechten en ze bereiden de grootste religieuze zuiveringscampagne voor die de wereld ooit heeft gezien”.

Op 3 februari 2015 gaf ISIS foto’s vrij waarop de executie van de krijgsgevangen genomen Jordaanse F-16 piloot Maaz al-Kassasbeh te zien is. Kennelijk was onthoofden niet schokkend genoeg meer. Te zien is hoe de piloot in een kooi wordt gezet, overgoten wordt met iets licht ontvlambaars en vervolgens in brand wordt gestoken en uiteindelijk volledig in brand staat. De 26-jarige luitenant stortte neer, vlak voor kerst, tijdens het bombarderen van het Kalifaat en werd gevangen genomen door de haatbaarden van ISIS toen zijn straaljager neerstortte bij de Syrische stad Raqqa. Jordanië onderhandelde met de terreurorganisatie over een mogelijke gevangenenruil. In eerste instantie was Japan ook betrokken bij de onderhandelingen, aangezien ISIS ook twee Japanners gijzelde. ISIS onthoofdde de beide gevangenen echter.Jordanië heeft als reactie het ter dood veroordeelde Al Qaeda-vrouwtje Sajida al-Rishawi, die in 2005 een mislukte zelfmoordaanslag pleegde op een hotel in Amman en enkele andere ISIS-gevangenen opgehangen. Dat is op 4 februari 2015 door de Jordaanse autoriteiten bekend gemaakt. Bij de aanslag in Amman kwamen destijds 57 burgers om het leven. Achteraf blijkt dat de piloot al op 3 januari 2015 te zijn vermoord. Dat laat zien dat ISIS een gruwelijk spelletje met de Jordaanse autotiteiten heeft gespeeld.

ISIS babaren geven moeder maaltijd waar haar eigen vermoorde zoon in verwerkt is.

De Brit Yasir Abdulla hoorde in Irak het gruwelijk verhaal van een moeder die haar ontvoerde zoon zocht in een ISIS-kamp waar zij een maaltijd voorgeschoteld kreeg waar de vermoorde zoon in verwerkt was. De moeder was via via te weten gekomen waar het hoofdkwartier van ISIS zich bevond. Die terreurorganisatie had haar zoon ontvoerd, en de vrouw hoopte hem te vinden. Ze hoopte dat ze de gijzelnemers met geld kon overtuigen om hem vrij te laten', vertelt Abdulla het verhaal na in de Engelse krant The Mirror. Dat leek aanvankelijk ook te lukken. Toen ze aankwam waren de ISIS-barbaren bijzonder hoffelijk. Ze boden haar een kopje thee aan en gaven haar zelfs een maaltijd ‘omdat ze zo ver gereisd had’. Maar dat was allemaal maar schijn. Want toen de vrouw na de maaltijd vroeg of ze haar zoon nu eindelijk mocht zien, barstte het ISIS-tuig in lachen uit. ‘Zien? Je hebt hem net opgegeten, die zoon van jou', klonk het antwoord volgens het verhaal.

In een ander geval laten ze een Jezidische slavin haar eigen kind opeten. In een interview met het Egyptische kanaal ‘Extra News’ vertelt Vian Dakhil, een prominente Yezidi-politicus een weerzinwekkend verhaal over terreurgroep ISIS. Het verhaal is vertaald door MEMRI. Zo zou een moeder haar eigen baby hebben moeten opeten en werd een tienjarig meisje voor de ogen van haar eigen familie verkracht tot ze overleed.“Een van de vrouwen zei dat ze drie dagen in een kelder zat opgesloten zonder eten en drinken. Daarna brachten ze haar een bord met rijst en eten. Toen ze het op had, zeiden ze tegen haar: we hebben je eenjarige zoon meegenomen en gekookt. En dat is wat je zo juist hebt opgegeten.”Dakhil vertelde ook over een andere Yezidi-vrouw. “Een van de meisjes vertelde dat ze zes van haar zussen hadden meegenomen. Haar jongere zus, een meisje van tien jaar oud, werd net zo lang verkracht tot ze dood was, terwijl haar vader en zussen moesten toekijken.”

Woedende vader schiet 7 ISIS barbaren dood na executie zoon

De Iraakse vader was zo woest na de executie van zijn zoon Ahmed Basil Ramadan door de barbaren van ISIS, dat hij zijn eigen leven gaf om wraak te nemen. Basil Ramadan opende bij een checkpunt in Tikrit, een stad ten noordwesten van Bagdad, het vuur met een AK-47 op het moordende islamitische tuig, en doodde er uiteindelijk zeven. Na de daad werd de 60-jarige Ramadan zelf neergeschoten.

2547AC4D00000578-0-image-a-2_1422908448844.jpgISIS stuurde foto's de wereld in van een video met de executie van Ahmed Basil Ramadan en nog zeven anderen. Op de foto's is te zien hoe de acht mannen in oranje jumpsuits geknield op de grond zitten in een afgelegen gebied onder een brug. Achter hen staan gewapende ISIS-beulen klaar. Enkele namen worden afgeroepen, waaronder die van Ahmed Basil Ramadan. De leider van de gevangenen was Kapitein Hossam Salah Bnosh. De groep gevangenen was lid van de Irakese politie. Ze sloten zich later aan bij het kalifaat, maar werden er door ISIS van beschuldigd voor de Iraakse overheid te spioneren. Na de executie poseerde het tuig nog even voor de foto met hun wapens.

Er ging bijna geen dag meer voorbij of er doken nieuwe gruwelvideo’s op van ISIS. Tegenstanders werden in auto’s opgesloten en vervolgens met raketten bestookt. Via een mediakanaal van ISIS verschenen beelden hoe ‘spionnen’ werden geëxecuteerd door ze gevangen in kooien te verdrinken. Op de video worden verder personen geëxecuteerd in een auto en mannen onthoofd doormiddel van een slagsnoer (springstof). Hoe diep deze slachters zijn gezonken mag ook blijken uit een filmpje van een peuter dat volop wordt gedeeld door jihadisten wereldwijd via Youtube, Twitter en Facebook. Hoe inventief het ISIS-satansgebroed is mag ook blijken uit het feit dat ze gevangenen op landmijnen plaatsen en deze vervolgens gelijktijdig tot ontploffing brengen. Zoals gewoonlijk werd ook deze moordpartij weer in detail op film vast gelegd.

De Israëlische krant Haaretz meldde op 7 juli 2015 dat Koerdische strijders 45 barbaren van ISIS hebben vergiftigd. Zij zouden om het leven zijn gebracht tijdens een zogeheten ‘Iftar-maaltijd’. Volgens een Koerdische woordvoerder zouden er 145 aanhangers van de moorddadige club aan een maaltijd hebben deelgenomen waarvan éénderde het niet heeft kunnen navertellen.

In het boek ‘Empire of Fear: Inside the Islamic State’ (Het rijk van angst: binnen de Islamistische Staat) van BBC-verslaggever Andrew Hoskens, staat een kaart van het gebied dat ISIS van plan was in te lijven.

ISIS-barbaren verbranden vier piloten levend

De ene gruwelijke moordpartij volgde de andere op. In een op 31 augustus 2015 vrijgegeven video is te zien hoe vier gevangenen genomen piloten aan handen en voeten worden gebonden en aan een stellage worden gehangen boven een vuur en levend verbranden. De executie zou een wraakactie zijn geweest voor de dood van vier ISIS- leden zei een lid van de terreurbeweging op de video die van de terechtstelling is verschenen. De video toont ook de beelden die sji’itische milities hebben gepubliceerd waarop is te zien hoe een ISIS barbaar zelf levend wordt verbrand en in stukken wordt gesneden. De vier piloten werden gedwongen deze video te bekijken voordat ze zelf de dood tegemoet gingen.Klik hier voor de schokkende beelden van de moordpartij.

Terwijl ze de locatie van maar liefst 60 trainingskampen van ISIS wisten, laat Obama ze volledig ongemoeid. Logisch nietwaar! Ze hebben deze bende zelf in het leven geroepen om zoveel mogelijk chaos te creeëren. Om de boel te misleiden gooiden ze af en toe een paar bommetjes. De Russische president Poetin maakte daar de volgende spottende opmerking over: “De Verenigde Staten hebben in vier dagen Irak ingenomen, 600.000 mensen gedood en het hele Irakese leger tot staan gebracht! En nu zijn ze niet in staat een horde moordenaars, drugsverslaafden en pedofielen, die zichzelf ´ISIS´ noemt, uit te schakelen?” Poetin heeft het bombarderen van de verschillende islamitische terreurgroepen heel wat voortvarender opgepakt dan de moslimbroederschap fanaat in het Witte Huis.

IS-training-campsDe kampen van ISIS die door Obama ongemoeit werden gelaten.

 Ook de ISIS afdeling in Jemen plaatste een serie uiterst walgelijke executievideo’s op internet (zijn verwijderd) waarin gevangenen op een gruwelijke manier werden vermoord. Gehult in oranje overals werden ze in bootjes gezet en vervolgens de zee op geduwd en vervolgens opgeblazen. De schokkende video is slechts één van de vier even absurde als walgelijke executies die ISIS in Jemen uitgevoerd heeft. De groep blies namelijk andere gevangenen in de woestijn op met een raketwerper en negen anderen worden – zoals de ISIS-traditie dat dicteert – onthoofd. Vier andere kregen bommen om hun nek gebonden, die vervolgens van een afstond tot ontploffen werden gebracht.

Velen vroegen zich ook af waarom de Verenigde Staten heeft nagelaten de door ISIS gecontroleerde olievelden te bombarderen? U zult het niet geloven maar volgens Obama wilde hij hiermee luchtvervuiling voorkomen. Iedereen wist dat ISIS honderden miljoenen dollars verdiende aan de verkoop van olie aan Turkije en dat dit gebeurde met volledig medeweten van de Obama-administratie. Dit is één van Obama’s grootste schandalen tijdens zijn ambtsperiode. Hij gaf de islamitische hellehonden van ISIS alle ruimte tot verkoop (diefstal van Iraakse olie) aan de maffia bende in Turkije. Rusland toonde harde bewijzen dat de Turkse dictator Tayyip Recep Erdogan en zijn familie persoonlijk betrokken waren bij de illegale oliehandel met ISIS.Turkije was de grootste consument van de door ISIS gestolen olie en er bestond overvloedig bewijs dat de Turkse leiders verbonden waren aan die handel, aldus onderminister Anatoli Antonov. Rusland beschikte over satellietbeelden van tankwagens die de Syrisch-Turkse grens overstaken.

'ISIS doodt kinderen met handicaps'

Ook vaardigde ISIS een bevel uit om pasgeborenen en kinderen met het syndroom van Down of andere handicaps te doden. Dat beweerde de Iraakse activistengroepering Mosul Eye. ISIS zou 38 baby's hebben gedood die een afwijking hadden. De kinderen zouden tussen één week en drie maanden oud zijn geweest.Volgens de activisten is het bevel uitgevaardigd door een van de shariarechters van ISIS, Abu Said Aljazrawi. "Ze werden vermoord met een dodelijke injectie of door verstikking. De moorden gebeurden onder meer in Syrië en in Mosul", stelt Mosul Eye op Facebook.

ISIS kindsoldaten

De ene na de andere gruwelijke video werd op internet gezet. Zo was op een van de video’s te zien hoe zes van hun kindsoldaten gevangengenomen leden van de Syrische veiligheidsdiensten vermoorden.De video die de titel, 'Aan De Zonen Van Joden' kreeg, toonde hoe jongens van amper tien religieuze teksten bestudeerden en getraind werden in lijf-aan-lijf-gevechten. Zes van de jonge strijders werden daarna door hun instructeur 'uitverkoren' om een duidelijke boodschap te sturen aan de vijanden van ISIS: de executie van gevangengenomen 'vijanden' van de moslimterroristen.

Het beeldmateriaal toont hoe zes gewapende jongens in de ruïnes van een versterkte burcht gestuurd worden op zoek naar een gevangene. Daarna worden de namen en geboortedatums van de gevangenen bekendgemaakt en wordt duidelijk gemaakt wat hun aandeel was in de strijd tegen ISIS. Even later verschijnen de jongens opnieuw in beeld en worden vijf van de zes gevangenen door de kinderen doodgeschoten, een zesde wordt door een jongen gekeeld. Volgens het Syrische Observatorium voor Mensenrechten hadden de terroristen van ISIS meer dan 1.100 kinderen ingelijfd.

Moeder die borstvoeding gaf gemarteld en vermoord door vrouwenpolitie ISIS  

Ze zat tegen een boom met haar kind onder haar boerka aan de borst toen de vrouwenpolitie van ISIS (Al-Khansaa) haar oppakte. Ze werd vervolgens gemarteld en vermoord. "Een lid van Al-Khansaa pakte de baby af, gaf het kind aan een andere vrouw en vermoordde daarna de moeder", vertelde Aisha, een voormalige inwoonster van de Syrische stad Raqqa aan de krant Sunday Times. Op websites die ISIS steunen, stond te lezen dat de vrouw zich schuldig gemaakt had aan openbare zedenschennis en dat ze eerst gemarteld werd voor ze door de brigade vermoord werd. De Al-Khansaabrigade deed dienst als een politiemacht die toezicht hielt op het doen en laten van vrouwen in het ISIS-kalifaat. De afdeling bestond uit geradicaliseerde moslima's uit Noord-Afrika, de Golfstaten, Irak en West-Europa. Maar liefst zestig Britse vrouwen hadden zich bij de horde aangesloten.

ISIS- barbaar executeert eigen moeder in Raqqa

Waarnemers van het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten (SOHR) melden op vrijdag 8 januari 2016 dat een ISIS barbaar publiekelijk zijn eigen moeder had geëxecuteerd omdat die hem had gevraagd de terreurbeweging de rug toe te keren. De SOHR noemde de naam van de jihadist niet. De gek bracht zijn moeder in aanwezigheid van honderden toeschouwers in Raqqa om het leven. Ze zou haar 20-jarige zoon hebben gezegd dat hij ISIS de rug moest toekeren en dat ze samen uit Raqqa moesten vluchten. Volgens de moeder zouden de tegenstanders van ISIS alle leden van de beweging doden. De zoon meldde dit bij de leiders die de moeder vervolgens arresteerden waarna de zoon de opdracht kreeg zijn eigen moeder te executeren.

Op een andere ziekmakende video van ISIS is te zien hoe een uit Groot-Brittannië afkomstige jongen  een auto opblaast met daarin vier mannen die van spionage zijn beschuldigd. De jongen was ook al eens te zien in een film van ISIS waarin hij zei: “Wij zullen alle kuffar (ongelovigen) uitroeien. Zijn 24 jaar oude moeder Grace – afkomstig uit de plaats Deptford, in het zuidoosten van London, reisde naar het Midden-Oosten waar zij trouwde met een Zweedse ISIS terrorist in 2012. De vier mannen zijn te zien in de auto voordat de jongen de auto opblaasd. Nadien is de jongen triomfantelijk te zien naast de wrakstukken van de auto luid schreeuwend  “Allahu Akhbar”.

In mei 2016 nam ISIS in de Iraakse stad Mosoel 25 “spionnen” gevangen die vervolgens op beestachtige wijze werden vermoord. De slachtoffers werden beschuldigd van samenwerking met de Irakese veiligheidstroepen en in levenden lijve in een bad met salpeterzuur gedompeld, bericht IraqiNews. Salpeterzuur is een sterk bijtende vloeistof met een scherpe geur. Het wordt gebruikt bij de productie van ammoniumnitraat voor meststoffen en explosieven evenals voor het afbijten van staal en kan metalen (behalve edelmetalen) oplossen. De effecten op het menselijk lichaam, de onvoorstelbare pijn, is nauwelijks voor te stellen.

In een gruwelijke executievideo (verwijderd) executeerde ISIS een vijftal mannen die voor een mediakanaal werkten aan reportages over de terroristische groepering. In de video worden twee mannen onthoofd, een andere geëlektrocuteerd en weer twee anderen opgeblazen met hun eigen laptop en camera. De video werd verspreid onder de naam “Inspirations of Satan” door de ISIS factie Deir Ez-Zor. De journalisten werden ervan beschuldigd te spioneren. Een camera en de laptop van twee van de mannen wordt gevuld met explosieven en gebruikt om ze op te blazen. Een op krukken lopende man wordt geëlektrocuteerd aan een hek.

In de laatste week van juni 2016 werden opnieuw 4 homo’s van een hoog flatgebouw gesmeten. Honderden toeschouwers zouden deze gruweldaad hebben aanschouwd waaronder kinderen. De beelden waren zo gruwelijk dat YouTube de video heeft verwijderd.

Ninevah_ISIS_Gay_Execution-1200x700_cTen zuiden van de Irakese stad Mosul is een gigantisch massagraf ontdekt. ISIS zou daar de lijken van 4000 geëxecuteerde mensen hebben gedumpt in een natuurlijk zinkgat, dat door ISIS werd gebruikt als massagraf. Er zouden zich tussen de 2.400 en 4.000 lijken in bevinden. Exacte cijfers zijn er niet, omdat de plek van landmijnen is voorzien en er daarom nog geen nader onderzoek plaatsvond. De lijken werden er met auto´s naartoe gebracht en daarna in het reusachtige gat gegooid. Ten zuiden van Mosul in de stad Haman al-Alil werd eveneens een massagraf gevonden met 400 gemartelde, verminkte en onthoofde lichamen. Afgesneden hoofden lagen zomaar in het rond als op een vuilnisbelt. In andere massagraven rondom Sinjar in het noordwesten van Irak werden skeletten van mannen vrouwen en kinderen gevonden.

Zie hier hoe ISIS ca. 100 Iraakse burgers verzamelt om ze vervolgens één voor één te executeren en zie hier hoe ze het “Offerfeest” viert. (pas op: gruwelijke beelden!)

ISIS test dodelijk gif op levende mensen

Ook heeft ISIS dodelijke chemische stoffen uitgetest op levende mensen. De terreurgroep voerde haar gruwelijke experimenten uit op gevangenen, zoals de nazi's dat tijdens de Tweede Wereldoorlog deden. Bij de tests zijn verscheidene menselijke proefkonijnen om het leven gekomen. Dat blijkt uit documenten waarop The Times de hand kon leggen. Thalliumsulfaat is "het ideale dodelijke gif" omdat het moeilijk op te sporen is en de symptomen met vertraging optreden. Iraakse special forces hebben deze documenten gevonden in de universiteit van Mosoel nadat die werd heroverd op de jihadisten. Specialisten van de Britse en Amerikaanse militaire inlichtingendiensten hebben de documenten als 'echt' bestempeld. De geallieerden vrezen dat de experimenten met de chemische stoffen tot doel hebben substanties te ontwikkelen waarmee in het Westen massaal individuen kunnen vergiftigd en gedood worden.

De ontdekte verslagen van de experimenten, opgesteld in het Arabisch, zijn al even onthutsend als gruwelijk. Er wordt gewag gemaakt van tests met twee producten: thalliumsulfaat en een stof op basis van nicotine. Bij een van de proeven werd een gevangene, een man van ruim 100 kilogram zwaar, thalliumsulfaat toegediend in zijn voedsel en drinkwater. Na twee dagen begon werd het 'proefkonijn' ernstig ziek. Hij werd misselijk, kreeg koorts en zijn maag en hersenen begonnen op te zwellen. Tien dagen later stierf hij. Het product wordt omschreven als "het ideale dodelijke gif" omdat het moeilijk op te sporen is en de symptomen met vertraging optreden. Voorts wordt geadviseerd om het middel via water of voedsel toe te dienen. "Door er hun water- en voedselvoorraad mee te besmetten, is thalliumsulfaat een ideaal middel om paniek en dood te zaaien in het Westen", luidt de conclusie.

Berlijn nodigt terreurkinderen uit naar Duitsland te komen

Berlijn heeft een verzoek ingediend bij Bagdad om kinderen van Jihadisten die in de handen van de Iraakse overheid zijn gevallen, toestemming te geven het land te verlaten. Angela Merkel wil de door ISIS geïndoctrineerde kinderen van Duitse jihadisten die massamoorden hebben gepleegd in Irak, naar Duitsland terughalen. Dat deze kinderen in opdracht van de barbaren van ISIS en andere terreurbewegingen, gruwelijke misdaden hebben gepleegd, schijnt niet uit te maken. Duitsland wil ze opnemen omdat sommigen nog baby’s en peuters zijn van in Duitsland moeders of vaders. 

Er hebben zich naar schatting 1000 jihadisten uit Duitsland bij de slachters van ISIS aangesloten, waarvan 20% vrouwen. Duitse diplomaten willen dat de kinderen van deze koppensnellers en hun vrouwen naar Duitsland terugkeren zodat ze in een herscholingsprogramma worden opgenomen vanwege hun support voor de islamitische staat, dan het risico te lopen dat zij een hele nieuwe generatie indoctrineren met het radicale islamitische gedachtegoed. De meest bekende terroristenvrouw is Linda Wenzel, 16, uit een klein dorp uit de buurt van Dresden. Zij is in 2016 uit Duitsland vertrokken en in Syrië met een jihadist getrouwd die later is omgekomen in een gevecht. Zij is gevangen genomen in de ruïnes van Mosoel. Zij was lid van de ISIS Sharia Brigade, een uitsluitend uit vrouwen bestaande eenheid die zich schuldig hebben gemaakt aan martelingen van vrouwen die volgens hen de regels van het kalifaat vertredende zouden hebben. Irak heeft het verzoek van de Duitse ambtenaren echter geweigerd en wil alle gevangenen berechten vanwege hun betrokkenheid bij gruwelijke moordpartijen op Iraakse militairen en burgers.

Mannen, vrouwen en kinderen werden er tot slaaf gemaakt, verkracht, doodgeschopt, onthoofd, geëxecuteerd of opgesloten in kooien en daarna levend verbrand. De beelden zorgden wereldwijd voor walging en afschuw. Maar de Nederlandse burger wordt door de linkse kliek voorgehouden mededogen te hebben met het tuig dat terug wil keren. In de linkse dagbladen als de Volkskrant, NRC Handelsblad en Trouw, maar ook in programma’s van de overwegend linkse NPO wordt het Nederlandse volk voortdurend geattendeerd op het lot van Nederlanders die ervoor kozen zich in Syrië aan te sluiten bij de hellehonden van ISIS en andere terreurbewegingen. ‘Uitreizigers worden ze genoemd, door sommige politici en journalisten. Als of het om vakantievierende koorknaapjes gaat in plaats van islamitische moordenaars, folteraars en verkrachters.

Zo mocht een “zielig Kalifaatmeisje” bij KRO-NCRV voor de camera’s in de slachtofferrol kruipen. In het tv-programma Mensen met M probeerde Margriet van der Linden medelijden te wekken voor Laura Hansen. De uit Zoetermeer afkomstige vrouw vertrok in 2015 naar het ISIS-kalifaat en werd na terugkomst in Nederland veroordeeld tot een celstraf wegens het voorbereiden van terroristische misdrijven. Het was een perverse vertoning, die de makers van het programma terecht op een storm van kritiek kwam te staan.‘Dit is een klap in het gezicht van de minderheden die door de genocidale organisatie van IS vervolgd zijn. Daders worden in dit soort uitzendingen verheerlijkt inplaats van dat ze worden geconfronteerd met de misdaden waaraan ze hebben deelgenomen. Wonderlijk is de overmatige aandacht voor het ISIS-tuig niet, want massamoordenaars doen het goed in links Nederland.

Hier nog enkele youtube video’s over gruwelijkheden van ISIS. hier https://www.youtube.com/watch?v=oX4CJjwDMfw en hier https://www.youtube.com/watch?v=D47KXg12no4

Terug naar: Inhoud