Mondkapjes dienen slechts om ons gedrag te beÔnvloeden

 

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 25 juli 2020) (Laatste bewerking: 4 januari 2022)

 

Mondkapjes zijn niets anders dan slavenmaskers om gehoorzaamheid af te dwingen. Bovendien zijn ze schadelijk voor onze gezondheid! Zet de televisie aan en wereldwijd zie je mensen al dan niet verplicht met deze slavenmaskers op lopen. Talloze studies hebben aangetoond dat ze geen medisch effect hebben en dat ze slechts dienen om ons gedrag te beÔnvloeden en gehoorzaamheid af te dwingen. Het verplicht dragen van een mondkapje is niets anders dan een vorm van dwang. Het heeft alles met het uitoefenen van controle en het afdwingen van gehoorzaamheid te maken en het verder knevelen van de bevolking. Sinds de invoering van deze zinloze mondkapjesplicht in het openbaar vervoer zijn er 11.600 boetes uitgedeeld aan mensen die geen mondkapje droegen. De plicht ging in op 1 juni 2020 in en blijft ondanks versoepelingen op 25 september 2021 nog altijd gelden. Ook zijn er bijna 5600 incidenten met boze reizigers gemeld.

Op vrijdag 21 mei presenteerden diverse Nederlandse mainstream media triomfantelijk een studie die eindelijk zou aantonen dat mondkapjes wŤl werken. Een korte blik op de opdrachtgever van dit onderzoek zegt echter genoeg: het zwaar door de Duitse staat en Europese Unie gesubsidieerde Max Planck Instituut. Maar van dit soort onderzoekers hoeven we geen enkele objectieve of kritische conclusie meer te verwachten Ė integendeel, ze laten zich net als in oude tijden gebruiken om overheidsbeleid van een goedkeuringsstempel te voorzien. Overigens kwam een omvangrijke Duitse metastudie onlangs tot de totaal tegengestelde conclusie dat mondkapjes nutteloos en enkel zeer schadelijk voor de gezondheid zijn. Een blik op de website van het Max Planck Instituut, maakt snel duidelijk dat de hieraan verbonden instituten en wetenschappers als twee handen op ťťn buik met de officiŽle instanties zijn. Nul kritische noten, en geen enkel onderzoek dat ook maar enigszins afwijkt van wat de overheden beweren. Er staat zelfs een oproep om meer te doen tegen stemmen die kritisch zijn op vaccinaties, bijvoorbeeld door deze van het internet te weren, zodat dit Ďdemocratischerí zou wordenÖ

In deze studie over een onderzoek van de Amerikaanse CDC wordt aangetoond dat mondkapjes zo goed als geen toegevoegde waarde bieden als bescherming tegen het virus. Het dragen ervan blijkt slechts schijnveiligheid want enig nut hebben ze niet. Aanvankelijk sprak men op voorspraak van dat een mondkapje in het dagelijks leven geen meerwaarde had. Op 29 juli 2020 zei RIVM-baas Jaap van Dissel tijdens een persconferentie: ďDe conclusie van het OMT is dat er momenteel op grond van wetenschappelijke kennis geen reden is tot een dwingende plicht tot het dragen van niet-medische mondkapjes om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Wetenschappelijk bewijs ontbreekt daar domweg voor.Ē In een interview noemde Van Dissel het besluit van het kabinet om mondkapjes in publieke binnenruimtes dringend te adviseren daarom vooral een politiek besluit en niet zozeer ťťn dat op medische gronden is gebaseerd. Daarnaast zegt hij dat het dragen van een mondkapje helemaal niet zo goed is voor de gezondheid.

Tamara van Ark, minister voor Medische Zorg, zei: ďVanuit medisch oogpunt is er geen bewezen effectiviteit van mondkapjes. Daarom komt er geen landelijke verplichting voor het dragen van niet-medische mondkapjes.Ē Geen medische reden om mondkapjes te dragen, maar gedragsbeÔnvloeding. Desondanks is ook in Nederland het dragen van zoín ziekmakend masker verplicht in publieke binnenruimtes, winkels, in het OV, in het MBO en hoger onderwijs dient iedereen zoín masker buiten de les te dragen.

Op zaterdag 10 oktober 2020 stond Willem Alexander plotseling in diverse kranten met een masker op. Op maandag 12 oktober volgde Mark Rutte. Met andere woorden: wen er maar vast aan! Het dwingen van mensen om zoín slavenmasker te dragen is niets anders dan het volk vernederen, ze te laten voelen dat ze een meester hebben die hen kan laten doen wat hij wil.

Het Zweedse RIVM, Deense gezondheidsautoriteiten, en een lange lijst van wetenschappers stellen dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat mondkapjes effectief zijn in het voorkomen van besmettingen. Maskers zijn niet alleen een aanslag op onze vrijheid, maar tevens zinloos en zelfs schadelijk voor onze gezondheid.

AfbeeldingWat er ook gebeurt, is dat je je eigen afvalstoffen weer inademt, wat uiteraard niet de bedoeling is. Door het dragen van een mondkapje heb je een structureel zuurstoftekort wat wordt aangetoond in deze video. Het dragen van een mondkapje zorgt voor hypoxia en hypercapnie Dit heeft schadelijke gevolgen voor de functie van de longen, het hart, de bloedsomloop, het centrale zenuwstelsel, de hersenen en de ontwikkeling van tumoren.

Tal van experts waarschuwen dat het dragen van mondkapjes zeer schadelijk en gevaarlijk voor de gezondheid is. Toch tooit het winkelend publiek zich zonder morren en zonder enig inzicht in de medische schade van deze ondingen. Volgens dr. Margarite Griesz-Brisson kunnen mondkapjes ook onherstelbare hersenschade veroorzaken. Dr. James Meehan legt uit dat wereldwijd is gebleken dat een mondkapje het risico op bacteriŽle longontsteking vergroot, en hij al tal van mondkapjesdragers met huiduitslag en bacteriŽle- en schimmelinfecties heeft behandeld.

Het dragen van deze maskers kan voor kinderen leiden tot permanente hersenschade door zuurstofgebrek. Zo zijn in Oostenrijk tien kinderen opgenomen in een ziekenhuis vanwege een longinfectie, veroorzaakt door een mondkapje. Dit geldt echter niet alleen voor kinderen, want uit een op 20 september 2020 gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek blijkt dat ook volwassen veel te weinig zuurstof binnenkrijgen met een masker op, zodanig zelfs dat dit beneden vastgestelde veiligheidsgrenzen valt.

Wetenschappelijk feit is dat de hoeveelheid zuurstof die mensen binnenkrijgen als ze een mondkapje dragen over het algemeen rond de 17,4 procent ligt. Dit percentage wordt al binnen een minuut van het dragen van het mondkapje bereikt. DaniŽl Horrowitz schreef in een op-ed in The Blaze dat mondkapjes broeinesten zijn van bacteriŽn, en het risico op andere ziekten juist verhogen. Hij noemde als voorbeeld een school in Michigan die ondanks een mondkapjesplicht door een enorme uitbraak van streptokokken (besmettelijke bacteriŽle keelontsteking) werd getroffen.

DaniŽl Horrowitz, mondkapjes zijn broeinesten van bacteriŽn

Omdat het menselijk lichaam heel erg gevoelig is voor zaken zoals zuurstoftekort, zal iemand die een masker draagt toch onwillekeurig pogingen doen om voldoende lucht binnen te krijgen en daardoor zwaarder en heftiger te ademhalen met het gevolg dat men kleine stukjes vezel van het mondkapje inademt en in de longen terechtkomt. Met name voor mensen met COPD kan dit catastrofale gevolgen hebben.

Naast het gebrek aan zuurstof is er natuurlijk ook nog de hoeveelheid koolstofdioxide (afvalstof) dat je weer inademt als gevolg van het dragen van een masker. Feit is dat er tot dusver, zoals RIVM en WHO zelf hebben erkend, geen enkele wetenschappelijke basis is voor een gunstig gezondheidseffect van slavenmaskers. Diverse wetenschappelijke studies bewijzen dat mondkapjes niet werken om besmetting te voorkomen. Ze kunnen zelfs averechts werken en besmettingen bevorderen en kunnen schadelijk zijn voor de lichamelijke en psychische gezondheid van de drager. Uit een evaluatie van juli 2020 door het Oxford Centre for Evidence-Based Medince bleek dat er geen bewijs is voor de effectiviteit van stoffen maskers tegen virusinfectie of -overdracht.

De oud-directeur van het Instituut voor Medische Microbiologie, emeritus professor Sucharit Bhakdi van de Johannes Gutenberg Universiteit in de Duitse stad Mainz, noemt mondkapjesplicht voor scholieren Ďkindermishandelingí. Bovendien veroorzaakt het dragen van mondkapjes enkel schade. Sinds de invoering van de mondkapjesplicht is het aantal meldingen van het Rhino virus (oftewel een gewone verkoudheid) enorm gestegen. Het dwingen van mensen om zoín kapje te dragen is niets anders dan het volk vernederen, ze te laten voelen dat ze een meester hebben die hen kan laten doen wat hij wil. Slavenmaskers hebben helemaal niets te maken met gezondheid, maar alles met een tirannieke agenda. Een Amerikaanse generaal verklaarde al dat mondkapjes en social distancing nooit meer weggaan en Ďonderdeel worden van het dagelijkse levení. De Fransen lopen al vanaf de zomer van 2020 met slavenmaskers op, en op veel plaatsen ook buiten, maar dat blijkt allemaal niet te helpen. Op zich is dat natuurlijk al lang geen nieuws meer.

Dat mondkapjes zinloos zijn en aanzienlijke gezondheidsschade kunnen aanrichten, is inmiddels uitvoerig aangetoond. Nog niet bekend was dat het frequent dragen van mondkapjes oogschade kan veroorzaken. Dat heeft althans een team Chinese wetenschappers vastgesteld. Hun studie werd in maart 2021 gepubliceerd in het wetenschappelijke vakblad Translational Vision Science & Technology. In een ander vakblad, The Review of Optometry, werd een samenvatting van deze studie gegeven. Chinese wetenschappers onderzochten de gevolgen van het dragen van mondkapjes tijdens lichamelijk inspannende activiteiten. 23 gezonde jonge volwassenen kregen tijdens een hardloop test verschillende soorten mondkapjes op. De snelheid werd geleidelijk opgevoerd totdat ze een hartslag van 190 bpm hadden gekregen. De deelnemers werden verdeeld over drie groepen: zonder mondkapje, met medisch mondkapje (de bekende blauwe) en met een N95 mondkapje. Voor en na de test werd een scan gemaakt van de optische zenuwen en de vaatjes in het netvlies van het oog.

Al voor de test bleken de N95 dragers al een aanzienlijk verminderde bloedvat dichtheid te hebben dan degenen die geen mondkapje droegen. Na afloop bleken beide groepen mondkapjesdragers minder lang te hebben kunnen hardlopen en was de zuurstof verzadiging in hun bloed fors verlaagd, net als de vaatdichtheid in hun netvlies. De wetenschappers constateerden dat vooral het N95 mondkapje dit effect zelfs in een rustige toestand veroorzaakt, wat potentiŽle schade aan het netvlies en andere klinische gevolgen kan hebben voor medewerkers in de gezondheidszorg en andere beroepen die dagelijks langdurig mondkapjes moeten dragen. Alle vrijwilligers met mondkapjes bereikten veel sneller de maximale hartslag van 190 bpm, en hadden na afloop een aanmerkelijk lagere zuurstof verzadiging in hun bloed dan de niet-dragers. Uit een eerder verrichte looptest was al gebleken dat het dragen van de medische (blauwe) mondkapjes al binnen 6 minuten (!) leidt tot dyspneu (ademnood, kortademigheid).

De conclusie is dat mondkapjes de terugkeer naar een normale hartslag na inspanning vertragen, de prestaties tijdens oefeningen en sporten verminderen, de dragers minder attent maken op blessures, en hypoxemie (abnormaal laag zuurstofniveau in het bloed) veroorzaken. De wetenschappers adviseren daarom iedereen om zoveel mogelijk taken zonder mondkapjes te verrichten, en lichamelijke inspanning tijdens het dragen van mondkapjes te vermijden. In een Washington Post artikel werd toegegeven dat het dragen van mondkapjes tijdens de Spaanse griep pandemie ruim een eeuw geleden geen enkel effect had. Recente studies naar mondkapjes in Denemarken en de VS, de grootste ooit verricht, kwamen eveneens tot de conclusie dat het effect van mondkapjes op zijn best nihil is, en de dragers enkel een (vals) gevoel van veiligheid geven. Sowieso is al eerder vastgesteld dat de N95 kapjes na maximaal 20 minuten, en de blauwe mondkapjes al na 10-15 minuten verzadigd zijn van het vocht in uw adem, en daardoor hun veronderstelde werking compleet verliezen.

De gezaghebbende Duitse pathologie professor dr. Arne Burkhardt legde in een 50 paginaís tellend rapport uit welke vernietigende gevolgen het dragen van mondkapjes op onze gezondheid heeft, en daardoor de zogenaamde Ďpandemieí niet tegengaat, maar juist in stand lijkt te houden. Burkhardt waarschuwde dat het langdurig dragen van mondkapjes zeer schadelijk is voor de gezichtshuid, ademwegen, longen en het totale menselijke organisme, en tot tal van ziekten en aandoeningen kan leiden. Er zijn tevens aanwijzingen dat virus-, bacterie- en schimmelinfecties door mondkapjes worden bevorderd, en mensen zichzelf er juist door kunnen besmetten.

In april waarschuwde Health Canada voor microscopisch kleine grafeendeeltjes, die in mondkapjes worden gebruikt, en die ernstige longschade kunnen veroorzaken. Echter, het verkoopargument is, dat het u beter beschermt tegen het zogenaamde virus. Maar het gebruik van mondkapjes met grafeen is vergelijkbaar met de hele dag asbest inademen! Aldus Health Canada.

Op bijna zwarte wormen of parasieten lijkende nanobuisjes zijn inmiddels gevonden in zowel mondkapjes als Covid tests over de gehele wereld. Ze kunnen meestal niet met het blote oog worden gezien, maar onder een microscoop zijn ze wel zichtbaar. Deze nanobuisjes beginnen te bewegen en worden geactiveerd door o.a. warmte en vocht, en dan bewegen ze zich net als een parasiet. Nanobuisjes activeren ook op energiefrequentie; onze lichamen zijn letterlijk batterijen. Maar ze kunnen ook worden geactiveerd door laserstralen. Een koolstofnanobuis is een opgerolde laag van grafeen, hol van binnen, waarbij de lengte tienduizenden malen groter kan zijn dan de doorsnee. Koolstofnanobuisjes hebben veel interessante eigenschappen, waardoor zij geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen, onder andere in nanotechnologie, elektronica, optica en nieuwe materialen. Covid vaccins, mondkapjes en tests worden dus niet gegeven voor uw bescherming.

Mondkapjes zijn experimentele, medische instrumenten, geprogrammeerd om uw cellen binnen te dringen en een dodelijke lading rechtstreeks in uw cellen af ​​te leveren voor genetische manipulatie. Nanobuisjes werden ook ontwikkeld voor de levering van vaccins in Europa. Door de elastische aard van dit materiaal kunnen de Hydrogels en Nanobuisjes verschillende vormen en maten aannemen, krimpen en uitzetten. De medicijnlading erin heeft het vermogen om het zuurstof opnemen van uw cellen te ondermijnen. Nano zilveren nanobots zijn ook geprogrammeerd om door het celmembraan van longcellen te gaan en ze te vernietigen. Mondkapjes maken deel uit van een dodelijk medisch experiment voor genetische manipulatie en depopulatie.

Dat mondkapjes geen enkel effect op de verspreiding van een virus hebben, maar uitsluitend gezondheidsschade aanrichten, is ook bewezen in Florida, waar een universitair onderzoek naar gedragen mondkapjes door scholieren is verricht. De conclusies zijn schrikbarend, en zouden iedere weldenkende ouder ertoe aan moeten zetten om zijn of haar kind(eren) te verbieden om ooit nog een mondkapje op te zetten.Een laboratorium van de Universiteit van Florida heeft maar liefst 11 gevaarlijke ziekteverwekkers in gedragen mondkapjes ontdekt, waaronder bacteriŽn die difterie, longontsteking en meningitis (hersenvliesontsteking) kunnen veroorzaken. Ouders uit Gainesville waren bezorgd over de gezondheid van hun kinderen, die bij een temperatuur van 32 graden de hele dag op school verplicht een mondkapje moesten dragen. Ze stuurden 6 mondkapjes naar het laboratorium; vijf waren gedragen door 6 tot 11 jarige kinderen, die 5 tot 8 uur lang in de klas hadden gezeten. Het zesde mondkapje was afkomstig van een volwassene.Van de zes exemplaren waren er drie medicinaal (de typische blauwe mondkapjes, die hun veronderstelde werking na maximaal 10 tot 15 minuten sowieso volledig verliezen omdat ze dan verzadigd zijn), twee van katoen, en ťťn die zowel gezicht als hals bedekte. Als controleproef werd ook een niet gedragen mondkapje en een T-shirt, dat een leerling in de school had aangehad, onderzocht.

Vijf mondkapjes bleken een broeinest van parasieten, schimmels en bacteriŽn te zijn. In ťťn mondkapje werd een virus aangetroffen dat bij koeien en rendieren een dodelijke systeemziekte kan veroorzaken. Daarnaast werden andere, minder schadelijke ziekteverwekkers gevonden die de oorzaak zijn van acne, zweren en halsontstekingen.Het ongedragen mondkapje en het T-shirt waren daarentegen nergens mee besmet. Op het T-shirt werden enkel wat proteÔnen gevonden die normaal altijd op je huid of in je haar zitten, of op de grond worden aangetroffen. Niets bijzonders dus. Op 3 mei 2021 ondertekende de Republikeinse gouverneur Ron DeSantis, een executive order waarmee hij alle Covid-19 beperkingen, inclusief mondkapjes, ophief. Desondanks hebben een deel van de scholen besloten de draagplicht deels te blijven handhaven.

Voor meer informatie over de werking van mondkapjes, zie ďMondkapjes, hoe zit het nou echtZij die ons dwingen zoín slavenmasker te dragen, zouden voor een internationaal tribunaal gedaagd moeten worden op beschuldiging van een misdaad tegen de menselijkheid.

Zie ook hier de meedogenloze mondkapterreur van Alexander Pechtolds CBR: lak aan mensen met beperking. Het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) heeft een geheel eigen interpretatie van de coronamaatregelen bedacht, die ingaat tegen de richtlijnen van de Rijksoverheid, en waarbij geen ruimte is voor mensen die geen mondkap kunnen verdragen. Dit leidt tot een verraderscultuur onder rij-instructeurs en -examinatoren, onder druk gezette en uitgeputte rij-instructeurs en uitsluiting van rijleskandidaten en instructeurs die ondanks een medische beperking prima in staat zouden zijn om veilig aan het verkeer deel te nemen. Het CBR heeft lak aan astma-, hooikoorts- en psoriasispatiŽnten.Van alle varianten met betrekking tot de interpretatie over het dragen van mondkapjes lijkt die van het CBR het meest extreem: zowel lesnemers als lesgevers dragen een mondkap. Altijd. Artsenverklaringen kunnen voor mensen met medische beperkingen geen soelaas bieden. Zij kunnen simpelweg geen rijles nemen en geen praktijkexamen afleggen. Er geldt een zero-tolerance regime.

Terug naar: Inhoud