Hamas doodscultuur in Gaza

 

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: april 2004) (Laatste bewerking: 4 januari 2023)

Na drie vernederende nederlagen in 2009, 2012 en 2014, blijft de Hamad Moloch-cultus in Gaza IsraŽl bedreigen met vernietiging. Dank zei Barack Hussein Obama en de Verenigde Naties leven ze nog.Hoewel de mainstream media ons steeds wil doen geloven dat IsraŽl verantwoordelijk is voor de steeds terugkerende oorlogen, moet de oorzaak hiervan toch echt bij Hamas worden gezocht. Dat staat centraal in de ideologie van deze Palestijnse terreurbeweging. Ze koesteren een ingewortelde haat tegen het Joodse volk. Het gaat om een doodscultuur en dat bevestigen ze zelf: 'We hebben geen probleem met de dood. We zijn niet zoals de IsraŽli's. We verlangen naar de dood en het martelaarschap. Elke moeder moet haar kinderen opvoeden met haat voor de zonen van Sion.' De burgers leven in een despotisch geleide islamistische dictatuur die maar ťťn doel heeft: IsraŽl vernietigen en de Joden in de zee drijven.Het gaat om een door de duivel gedreven oorlogszuchtige bende die de dood en het martelaarschap tot het hoogst haalbare beschouwen.

In plaats van al die miljoenen - van de voornamelijk gulle donoren uit het Westen- die jaarlijks binnenstromen in de kas van deze barbaarse bende, te investeren in de opbouw van een gerespecteerde samenleving, verdwijnt het geld naar de buitenlandse rekeningen van de Hamasleiders of wordt het geÔnvesteerd in het bouwen van raketten, het graven van tunnels en het houden van parades waarin de vernietiging van Israel wordt gepropageerd. De idiote westerse donoren die geloven in de geschiedenis van Ďbezettingí en Ďbelegeringí van Gaza door IsraŽl, gaan gewoon door met het donoren aan deze bende die dood en oorlog verheerlijkt. Aan deze moslim barbaren die hun kinderen aan hun god Bašl aanbieden als martelaren en lof zingen als deze kinderen sterven wanneer ze als menselijke schilden zijn ingezet.

 

Wie zijn die leiders, die met hun gezwollen retoriek kinderen ophitsen Joden met messen neer te steken of anderzijds aan te vallen? Het gaat om pure hersenspoeling, waarin Palestijnse kinderen elke dag op school en via de lokale media worden ondergedompeld. Kinderen zijn beÔnvloedbaar, en degenen die dag in dag uit hun leiders horen protesteren tegen IsraŽl en de Joden, voelen zich gedwongen om te handelen. Een bijzonder gruwelijk voorbeeld was een openbare toespraak van Fathi Hammad, de Hamas-minister van Binnenlandse Zaken in Gaza. Deze schurk zei half juli 2019 dat hij ontevreden was over de moord op IsraŽli's, en hij drong er bij de Palestijnen die over de hele wereld wonen op aan, om overal ter wereld Joden te vermoorden, waar ze te vinden zijn.

Hammad: 'We zullen IsraŽl niet erkennen. Wij zijn geboren om deze entiteit te vernietigen. We bevinden ons nu in de wachtfase, maar ons geduld is voorbij en we zijn klaar om te exploderen als de blokkade (van Gaza) niet wordt opgeheven. De explosie zal niet alleen in Gaza plaatsvinden, maar ook op de Westbank en in het buitenland, met de hulp van Allah. 'Als jullie (IsraŽli's) de blokkade niet opheffen, dan zweer ik dat wij u namens Allah zullen vermoorden. We hebben nieuwe fabrieken opgericht om bomgordels te maken. Iedereen die een bomgordel wil, zullen we een bomgordel geven. We zullen sterven terwijl we de Joden in stukken blazen en hun kelen doorsnijden. Ik hoop dat deze boodschap naar iedereen gaat.'

Dit soort uitspraken maken duidelijk dat ze de Joodse staat nooit zullen accepteren, of van plan te zijn in vreedzame co-existentie met hen samen te leven. Dit boeventuig zou door de internationale gemeenschap ter verantwoording geroepen moeten worden maar ze ondervinden juist steun van de Verenigde Naties en allerlei meehuilende IsraŽl haters die eveneens de Joodse staat van de aardboden zien verdwijnen.

Hoe verblindt moet men zijn om niet de haat te herkennen die in Gaza op alle niveaus wordt verspreid en die te vergelijken is met de kwaadaardige haat waar de Naziís een hele generatie mee indoctrineerde. Waar moet men anders een maatschappij bij indelen die hun kinderen vanaf de kleuterklas leren hoe zij hun buren moeten vermoorden?

De leeftijd speelt bij Hamas geen enkele rol wanneer het gaat om haar genocidale doelstellingen m.b.t. het Joodse volk. Hoe jonger ze zijn des te beter werkt de hersenspoeling. Hamas postte een fotoshoot op zijn officiŽle Facebookpagina van een kleine kindsoldaat van de terreurgroep. De kleine jongen, niet ouder dan vijf, is te zien in volle militaire uitrusting en met een echt automatisch geweer, met daaronder de begeleidende tekst: ďDit zijn onze leeuwenwelpen. We hebben ze opgevoed met de liefde voor Jihad en Shahada (martelaarschap-dood)Ē. Palestijnse ophitsing is een misdaad tegen de menselijkheid.

Hamas kleuter televisieFragment uit een kleuterprogramma op de Hamas televisie: ďWat wil jij doen als je groot bent?Ē ďJoden dood schieten.Ē

 

Met de grootste minachting voor het leven en welzijn van de burgerbevolking in Gaza, werpt Hamas burgers in de strijd als menselijk schild en schieten ze vanachter de ruggen van deze burgers raketten en mortiergranaten af op onschuldige IsraŽlische burgers. Elke dode aan eigen zijde wordt van harte welkom geheten en wordt gebruikt in de wereldwijde propagandaoorlog tegen IsraŽl. Bekend is dat wanneer deze bloeddorstige moslimbarbaren geen 'ongelovigen' en niet-moslims voor handen hebben om te vermoorden ,dan snijden ze elkaars kelen door. Hoe meer bloed er vloeit hoe meer ze in hun element zijn.

Hamas voert al jaren een wreed terreurregime in Gaza en treedt de mensenrechten met voeten. Ze houden de 1Ĺ miljoen Palestijnen in Gaza al jaren in een dodelijke greep. Ze behoren net als al die andere islamitische barbaren waaronder IS(IS), Al Nusra, Taliban, de Libanese Hezbollah en Boko Haram tot de meest verachtelijke lafaards op aarde. Ze verschuilen zich achter kinderen en vrouwen zodat deze in vuurgevechten de kogels opvangen die voor hen bestemd zijn.

Klik hier voor tien jaar Hamas in de Gazastrook.

Klik hier voor verslag oorlog Gaza 2008/2009 (Operatie ďCast LeadĒ)

Operatie Pillar of Defense 2012

Tijdens Operatie Pillar of Defense, de oorlog van 2012 zaten de Hamasleiders in hun bunkers om van daaruit vrouwen en kinderen de opdracht te geven zich naar wapenopslagplaatsen te begeven om als menselijk schild te dienen. De hele wereld heeft kunnen zien hoe IsraŽl ondanks de maandenlange raketbeschietingen vanuit Gaza zich heeft ingehouden. Een miljoen IsraŽlische burgers lagen continu onder vuur van het geboefte in Gaza. Obama zweeg, Ban Ki-Moon de grote baas van de Verenigde Naties zweeg en Europa zweeg. Geen enkel land in de wereld zou zoveel geduld hebben gehad als IsraŽl.

Net als tijdens de oorlog van 2009, maakten ook tijdens deze oorlog diverse nieuwsleveranciers zich schuldig aan mediafraude door gemanipuleerd beeldmateriaal te gebruiken om hun anti-IsraŽl verhalen kunstmatig op te smukken. Diverse nieuwsleveranciers kwamen met pakkende fotoís van ruÔnes waarin speelgoed opdook dat vrijwel nagelnieuw en ongeschonden uit de puinhopen werd opgedoken. Fotoís van het slagveld van SyriŽ werden op Gaza geplakt en meer van dit soort smeerlapperij.

 

Klik hier voor verslag oorlog Gaza 2014 (Operatie Protective Edge)

 

Zoals bekend weet Hamas zich financieŽl gesteund door Qatar, Iran en Erdoganís Turkije. Gazaís sterke man, Yahiya Sinwar zei op 28 augustus 2017 in een interview  dat Hamas haar betrekkingen met Iran heeft hersteld en dat de Ayatollahs thans de grootste sponsor van (de Al Qassam Brigades), de gewapende vleugel van Hamas zijn.ďMet de hulp van Iran verhoogt Hamas haar militaire macht ter voorbereiding van een slag om de bevrijding van Palestina. Onze relaties zijn fantastisch geworden en teruggekeerd naar zoals het vroeger was. Elke dag bouwen we raketten en gaan door met onze Ďmilitaire oefeningení. Duizenden mensen werken dag en nacht om ons voor te bereiden voor het volgende conflictĒ aldus Yahiya Sinwar.

Deze Sinwar werd in 1988 door de Shin Bet opgepakt en in 1989 in IsraŽl veroordeeld tot vier maal levenslange gevangenisstraf voor zijn betrokkenheid bij de moord op twee IsraŽlische soldaten en de liquidatie van tientallen Palestijnse ďcollaborateursĒ. Hij was na 22 jaar opsluiting ťťn van de 1027 Palestijnse terroristen en massamoordenaars die in oktober 2011 werd ingeruild voor ťťn enkele IsraŽlische soldaat korporaal Gilad Shalit. Na geheime interne verkiezingen in februari 2017 werd Sinwar tot opvolger gekozen van IsmaŽl Haniyeh als terreurleider in Gaza. Hij staat bekend als een onvoorspelbare, gewelddadige moslimextremist. Zij verkiezing duidt op een verschuiving binnen Hamas naar een nog gewelddadiger koers.

Screenshot_70Rechts, Hamasí nieuwe terreurleider Yahiya Sinwar

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft op 31 januari 2018 aangekondigd dat het Ismail Haniyeh en twee andere terroristen op de Amerikaanse lijst van internationaal gezochte terroristen gezet. De reden is onder meer dat Hamas verantwoordelijk is voor naar schatting 17 Amerikaanse levens die verloren gingen door terreuraanslagen.Het besluit van de VS heeft onder andere tot gevolg dat al hun bezittingen en belangen in eigendommen die onder de jurisdictie van de Verenigde Staten vallen, worden geblokkeerd, en Amerikaanse burgers worden over het algemeen verboden om transacties met hen aan te gaan. Klik hier om de Amerikaanse lijst met Terroristische Benamingen en Staatsponsors van Terrorisme te bekijken.

Hamas ontving de laatste jaren voor een bedrag van bijna 80 miljoen dollar aan hulpgelden van voornamelijk westerse donorlanden, geld dat bestemd was voor de bouw van gezinswoningen, scholen, hospitalen, wegen en de uitbouw van een algemene infrastructuur. Maar het was van meet af aan al duidelijk wat Hamas met vele miljoenen zou gaan doen. Nagenoeg het gros van al die hulpgelden werd gespendeerd aan uitbreiding van het eerder genoemde tunnelnetwerk en de aankoop van wapens, munitie en raketten.

Bij het graven van de tunnels blijken nogal wat mensen om het leven te komen. Hamas noemt de overledenen 'martelaren', een eer die gewoonlijk wordt voorbehouden aan degenen die onschuldige IsraŽlische burgers vermoorden. De gravers worden onderweg naar de tunnels geblinddoekt zodat ze de plaats van de ingangen niet kunnen verraden. Iedereen die er desondanks van wordt verdacht met IsraŽl samen te werken word door de militaire vleugel van Hamas gedood.

De IsraŽlische ambassadeur bij de VN, Danny Danon, leidde in juni 2017 de Amerikaanse VN-ambassadeur Nikki Haley rond in een door IsraŽl ontdekteHamastunnel nabij kibboets Ein Hashlosha.

De ďarbeidsongevallenĒ in de smokkel- en aanvalstunnels van Hamas rijgen zich in snel tempo aan elkaar. In de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 september 2017 kwamen de 32-jarige Khalil al-Dimyati en de 22-jarige Yusef Abu Abed, twee terroristen van de Qassam Brigades van Hamas, om het leven in twee aparte instortingen van tunnels in Gaza. De ene tunnel die instortte bevond zich in Gaza Stad en de andere nabij de stad Khan Younis. Het Instituut voor Palestijnse Studies (IPS) berichtte in 2012 dat de autoriteiten van Hamas meer dan 160 doden had geteld die stierven in de tunnels sinds de IsraŽlische blokkade begon in 2007 en in augustus 2014 berichtte Al Jazeera dat dit cijfer intussen was opgelopen tot meer dan 400 doden.

Volgens het IsraŽlische ministerie van Defensie zullen bij een volgende oorlog de tunnels een dodelijk val voor Hamas zelf worden omdat IsraŽl een aantal effectieve antwoorden heeft gevonden op de dreiging die er van deze tunnels uitgaat. Zo heeft IsraŽl intelligente raketten ontwikkeld, die uitgerust zijn met seismische sensoren. Daarmee kunnen tunnels opgespoord en van binnen opgeblazen worden. Media noemen deze raket daarom ironisch ďUnderground Iron DomeĒ, genoemd naar het bekende IsraŽlische raketafweersysteem.Dat blijkt succes te hebben want het IsraŽlische leger heeft op 30-10-2017 dankzij de nieuwste technologie een terreurtunnel kunnen lokaliseren en vernietigd. Bij de operatie werden vijftien terroristen van Hamas en Islamitische Jihad gedood waaronder hooggeplaatste bevelhebbers van de Islamitische Jihad- en Hamas. De meeste slachtoffers werden niet door de vernietiging zelf, maar tijdens de reddingsoperaties in de tunnel gedood, toen daar aanwezige explosieven ontploften.

Vijf van de vijftien gedode terroristen.

Volgens het IDF was het geen aanval op Gaza maar een gecontroleerde explosie met als enige doel het tunnelnetwerk te vernietigen. De tunnel bevond zich al aan de IsraŽlische kant van de grens, niet ver van Kissufim, maar had nog geen uitgang, hij moest nog veel verder onder IsraŽlisch grondgebied doordringen. Het is de eerste keer dat er met behulp van nieuwe technologieŽn een terreurtunnel wordt opgespoord. De Islamitische Jihad noemde het opblazen van de tunnel een 'daad van agressie' en sprak van een oorlogsverklaring van IsraŽl. De Palestijnse aartsterrorist Mahmoud Abbas, zei met een uitgestreken gezicht, de IsraŽlisch hebben niet het recht om dodelijke aanslagen te plegen tegen terroristen. De Joden hebben geen recht zichzelf te verdedigen.

De toemalige stafchef van het IsraŽlische leger, Gadi Eizenkot, zei: 'De operatie van het leger heeft de bevolking van IsraŽl bevrijd van een grote bedreiging, en dat was hun doel. Deze operatie is een van de vele operaties Ė zichtbare en geheime - die de strijdkrachten van het IsraŽlische leger tegen elke dreiging zullen uitvoeren, op elk moment en in elke situatie. Dit is een indrukwekkende prestatie van het Zuidelijk Commando als reactie op de schending van de IsraŽlische soevereiniteit.' Brig. Gen. Ronen Manelis, woordvoerder van het IDF noemde de tunnel een duidelijke overtreding van IsraŽls souvereiniteit.

Zowel Hamas als de Islamitische Jihad zwoeren represailles te nemen tegen de Joodse Staat. Op 11-11-2017 bracht het IsraŽlische leger daarop een Arabisch-talige video uit waarin het waarschuwde dat dat een zeer slecht idee zou zijn. Majoor-generaal Yoav Mordechai, coŲrdinator voor activiteiten van de regering in de 'gebieden (COGAT), verklaarde in het Arabisch: 'IsraŽl heeft een terreurtunnel opgeblazen op IsraŽlisch grondgebied op na kennis te hebben genomen van de inspanningen van de Islamitische Jihad. Jullie spelen met vuur ten koste van de inwoners van de Gazastrook. Elke aanval van de Islamitische Jihad zal een krachtige reactie uitlokken, niet alleen tegen hen, maar ook tegen Hamas. Wij waarschuwen de leiding van de Islamitische Jihad in Damascus om voorzichtig te zijn en de situatie onder controle te houden". De dag daarop reageerde de Islamitische Jihad en zei, datdeze video neerkomt op een oorlogsverklaring en dat 'de zionisten de wapenstilstand van 2014 verbroken' zouden hebben. Op dezelfde dag zei ook een hoge officier van de terreurorganisatie, dat ze nu geen andere keus hebben dan IsraŽl te 'bestraffen' voor het doden van de terroristen.

Ook bouwt IsraŽl momenteel een ondergrondse muur langs de noordelijke grens van de Gazastrook. Deze muur moet een eind maken aan de terreurtunnels. Met de bouw ervan is begonnen in 2016. Het gaat om een zes meter hoge betonnen muur 40 meter diep de grond in en moet zo de door Hamas gebouwde aanvalstunnels nutteloos maken. Bij deze ondergrondse muur worden ook sensoren geÔnstalleerd, die graafwerk in de grond registreren. Wanneer deze sensoren een nieuwe tunnel ontdekken, zal het een dodelijke val voor Hamas en trawanten worden.

Net als in 2009, 2012 en 2014 heeft Hamas ook nu weer raketlanceerinrichtingen geplaatst in huizen van burgers, in moskeeŽn in scholen en in ziekenhuizen. Het IsraŽlische Leger en het IsraŽlische Agentschap voor Veiligheid (ISA of Shin Bet) hebben daar op 10 augustus 2017 informatie over gegeven. Het gaat onder meer over tunnels die bedoeld zijn als schuilplaatsen voor terroristen en voor de opslag van wapens en munitie. In een belangrijk deel van de infrastructuur, zoals te zien is op een aantal luchtopnames, maakt Hamas misbruik van haar burgerbevolking door in privťwoningen en publieke gebouwen de ingangen van tunnels onder te brengen, zoals in scholen en moskeeŽn. In feite zijn dit legitieme militaire doelen in het kader van het internationaal recht. De bevelhebber van het Zuidelijk Commando van het IDF, majoor-generaal Eyal Zamir verduidelijkte:ď Iedereen die in deze huizen woont, brengt zichzelf en zijn familie in gevaar. Gebouwen die worden gebruikt als dekmantel voor ondergrondse structuren (tunnels), zullen legitieme militaire doelwitten worden.Ē Als onderdeel van haar gevechtsstrategie, ontplooit Hamas zich voortdurend in een burgerlijke omgeving van waaruit het haar mogelijkheden benut om IsraŽlische doelen aan te vallen en te beschieten. Dit wordt zo gedaan om het voor het IDF moeilijk te maken om de militaire infrastructuur van de terreurgroep aan te vallen en te vernietigen. Bovendien wordt hierbij gewetenloos de eigen burgerbevolking wederom als menselijk schild ingezet.

Hamas wapenopslagplaatsen

In een vlaag van volslagen gekte werd Hamas door het Europees Hof van Justitie op 17 december 2014, na ďOperation Protective EdgeĒ van de EU-terreurlijst verwijderd. Dit besluit van het Hof was niets anders dan een politieke beslissing en was voor Hamas een vrijbrief om door te gaan met het vermoorden van eigen- en onschuldige IsraŽlische burgers. Logisch dat Hamas de beslissing van het Europese Gerechtshof verwelkomde. De hooggeplaatste Hamas-functionaris Moussa Abu Marzouk verklaarde: 'Dit is een overwinning voor eenieder die achter het recht van het Palestijnse volk op verzet tegen de bezetting staat'. Kennelijk kwamen ze in Brussel juli 2017 weer tot bezinning en werd Hamas opnieuw toegevoegd aan de EU-terreurlijst.

Hamas in Rotterdam

Op 15 april 2017 was er een congres van Hamas in De Doelen te Rotterdam. Het Centrum voor Informatie en Documentatie IsraŽl (CIDI) had burgemeester Aboutaleb verzocht om deze Hamas-conferentie te verbieden, maar hij weigerde stappen te ondernemen. Ook de ministers Blok (Veiligheid en Justitie) en Plasterk (Binnenlandse Zaken) zagen geen reden om in te grijpen en dat terwijl Hamas wereldwijd, en ook door Nederland aangemerkt wordt als een terroristische organisatie. Een regelrechte schande dat deze figuren Hamas een platvorm hebben geboden. Aboutaleb beweerde dat het niet vast stond dat Hamas achter de organisatie zat. Er was echter overvloedig bewijs dat dit wel degelijk het geval was. Carel Brendel, een Nederlandse oud-journalist en auteur van een tweetal islamkritische boeken verzamelde namelijk zonder probleem 13 bewijzen vanuit openbare publieke bronnen. De bewijzen zijn afkomstig van de Duitse, Amerikaanse en IsraŽlische inlichtingendiensten, van andere onderzoeksjournalisten en nota bene van Hamas zelf.

Al deze bronnen stellen dat het congres wel degelijk door Hamas was georganiseerd. Ook Adel Abdullah, de organisator van het congres bleek een hoge onderscheiding te hebben gekregen van Hamas terreurbaas IsmaŽl Haniyeh, vanwege zijn goede daden voor de terreurorganisatie. Bovendien was de uitgesproken anti-IsraŽl activist, de Libanees Abou Jahjah ook aanwezig. De Amsterdamse Universiteit gaf deze figuur al eens een podium om zijn fascistische ideeŽn en haat tegen IsraŽl te etaleren terwijl hij als een besmettelijke ziekte gemeden zou moeten worden..Wel verbood Aboutaleb een stille tocht voor IsraŽl omdat zo zei hij, de politie de veiligheid van de aanwezigen niet kon garanderen. De tocht was een initiatief van Christenen voor IsraŽl om te protesteren tegen de bijeenkomst.

Hamas propaganda

De leiders van Hamas doen in het Engels wel eens gematigde uitspraken om zo de naÔeve westerlingen een rad voor ogen te draaien enantisemieten van argumenten te voorzien. De internationale gemeenschap is in een grove leugen over een IsraŽlische belegering van de Gaza getrapt, terwijl zij de feiten negeert. En telkens schuiven de media, die deze leugens verspreiden, de waarheid terzijde. Veel van de Ďjournalistení zijn slechts stropoppen voor Hamas. Ze staan dag en nacht klaar om op een teken van Hamas om het even wat te filmen of te fotograferen en graag wegkijken van taferelen waarvan Hamas niet wil dat ze op beeld worden vastgelegd zoals ďonverklaarbareĒ explosies en tegenstanders die van daken van flatgebouwen worden gegooid.

Steeds opnieuw gaat de leugenwinkel van Pallywood gewoon verder met haar sloopwerk van de waarheid. Zo was het in 2009, 2012,2014 en zo zal het ook bij een volgende oorlog weer zijn. Elke dode in Gaza moet en zal een slachtoffer zijn van de Zionistische bezetter en gezien de ervaring zal de mainstream media dat allemaal weer met genoegen overnemen.

De Hamas ďMoloch cultusĒ in actie.

Kinderen worden door krankzinnigen gehersenspoeld en krijgen te horen dat het vermoorden van Joodse vrouwen en kinderen de grootst mogelijke eer is. Hoe ziek moet je zijn om kinderen zo met haat vol te pompen dat ze bereid zijn onschuldigen te vermoorden.

Het is natuurlijk niet alleen Hamas die streeft naar de vernietiging van IsraŽl. Er bestaan in Gaza ruim tien verschillende terreurgroepen die dat doel nastreven. Een daarvan is de Nationale Verzet Brigades, de moordmachine van het marxistische Democratisch Front voor de Bevrijding van Palestina (DFLP). Deze groep bracht op zondag 27 augustus 2017 een video uit getiteld ďDe strijd gaat verderĒ. Ook deze bende blijft tegen beter weten in dromen van een militaire overwinning op IsraŽl. De Brigades onderstrepen in hun videoboodschap dat ze doorgaan met hun strijd voor de ďbevrijding van het landĒ, de vrijlating van alle Palestijnse gevangenen, de oprichting van een Palestijnse staat en de voorbereidingen voor de volgende veldslag tegen IsraŽl. De DFLP beweert dat niet alleen Hamas aanval- en terreurtunnels bouwt maar dat ook zij tunnels bouwen, met het doel IsraŽlische burgers aan te vallen, ontvoeren en te gijzelen. In februari 2016 brachten zij een video uit waarin gewapende DFLP terroristen in een versterkte tunnel rondlopen en militaire oefeningen hielden. De DFLP heeft in het verleden talrijke dodelijke terreuraanslagen uitgevoerd in IsraŽl, waaronder de moord op 22 schoolkinderen en 4 volwassenen in mei 1974 nadat zij eerst in gijzeling werden genomen in Maíalot.

Oorsprong Hamas

Van oorsprong komt Hamas voort uit een organisatie genaamd Al-Mujamma al Islami, een afsplitsing van de Egyptische Moslimbroederschap. Deze club werd opgericht in 1978 door sjeik Ahmed Yassin. In de tachtiger jaren genoot Yassin steun van de IsraŽlische overheid die hem zag als mogelijke bondgenoot in de strijd tegen de PLO van de voormalige terreurmiljardair Jasser Arafat. De lichamelijk gehandicapte Yassin werd in die tijd herhaaldelijk medisch behandeld in IsraŽl. In de tweede helft van de tachtiger jaren begon de beweging van Yassin zich echter steeds meer te verzetten tegen IsraŽl en werd het steeds meer een terreurbeweging. Het karakter van deze club veranderde definitief in 1987 met het begin van de eerste intifada (1987-1993). In 1987 veranderde de naam Al-Mujamma al Islami zijn naam in Hamas dat onder leiding kwam te staan van Yassin en Abdel Aziz al-Rantisi.

Toen in 1993 de Oslo-akkoorden werden gesloten weigerde Hamas hier aan mee te werken omdat het de staat IsraŽl niet erkende en streefde naar vernietiging van de Joodse staat. Dat doel staat te lezen in het zesendertig artikelen tellende handvest van Hamas. Europa heeft de door Yassin gestichte terreurbende jarenlang van steun voorzien. Tijdens een bezoek van de Europese Ďsuperministerí Javier Solana in augustus 2002, sprak een woordvoerder van Hamas zijn dank uit voor deze steun: ,,wij worden tenminste wel door Europa erkend. Dat geeft rechtvaardiging aan onze acties en sterkt ons daarmee door te gaan.Ē Later werd Hamas door de Europese Unie, de Verenigde Staten, Canada en Japan als een terroristische organisatie beschouwd.

Logo Hamas

Sinds het begin van de 2e intifada in september 2000, werden er onder leiding van Yassin en Rantissi 425 terreuraanslagen uitgevoerd, waaronder 52 zelfmoordaanslagen waarbij in totaal 377 IsraŽli's, burgers en militairen zijn vermoord en 2076 gewond geraakt.

Op de website van de militaire arm, de 'Izz Al-Din Al Qassam Brigades' van Hamas werden op 12 maart 2018 de uitvoerders van onder meer twee aanslagen geŽerd. en werden de voorbereidingen en de uitvoering van de twee aanslagen beschreven. Op 25 februari 1996 blies een Hamas-barbaar zichzelf op in een bus in de Jaffastraat in Jeruzalem, 27 doden. Op dezelfde dag vond er een aanslag plaats bij een liftpost in kustplaats Ashkelon: 26 doden en ruim tachtig gewonden. Op 3 maart 1996 blies opnieuw een wandelende zelfmoordbom zich op in bus in Jeruzalem: negentien doden, tien gewonden en de dag daarna was er opnieuw een aanslag bij een winkelcentrum in Tel Aviv waarbij twaalf doden vielen en ruim honderd gewonden.

Het artikel van de Qassam Brigades werd vertaald door het MEMRI. De onderzoekers van het Instituut wezen er ook op dat het artikel verscheen op de officiŽle website van de Qassam Brigades, de organisatie die verantwoordelijk was voor het uitvoeren van de beschreven aanslagen. Daarnaast werden daar ook twee langere artikelen gepubliceerd, waarin Hassan Salameh, de commandant van de Qassam Brigades die deze aanslagen had gepland, precies beschreef hoe de aanvallen waren gepland en uitgevoerd. Er werd ook uitgelegd hoe de zelfmoordterroristen kunnen worden gerekruteerd.

Als reactie op al deze gewelddadigheden besloot IsraŽl de beide leiders van hamas, Yassin en Rantisi te liquideren. Op 22 maart 2004 zag eerst Yassin (67), zijn grote wens om als martelaar te mogen sterven in vervulling gaan. Tijdens een interview dat hij op 26 juli 1998 gaf aan de PLO-krant Al-Quds, stelde de journalist hem de vraag: "Denkt u dat IsraŽl zal proberen u te liquideren", Yassin antwoordde: ,,Ik zal ontzettend blij zijn als dat gebeurt. Ik wilde dat zij het al gedaan hadden. De dag dat ik als shahid (martelaar voor Allah) zal sterven, zal de gelukkigste dag van mijn leven zijn.Ē Vanuit zijn rolstoel gaf hij opdracht tot het plegen van massamoorden op IsraŽlische burgers en zond hij kinderen als zelfmoordenaars de dood in.

Als Ďgeestelijkeí predikte hij voor ,,de bevrijding van Palestina van de rivier de Jordaan tot de Middellandse zee.ď Hij leerde zijn gevolg dat de Joden afstammelingen zijn van apen en varkens. Hij heeft er nooit een geheim van gemaakt tegenstander te zijn van een Joodse staat in het Midden- Oosten. Vlak voor hij met een raket- afgevuurd door een IDF-helikopter, werd geliquideerd, zei hij nog in een interview met het Duitse blad Der Spiegel dat de Joden maar een eigen staat moeten zoeken in Europa. De leiders van Europa waren er als de kippen bij om de liquidatie te veroordelen en spraken van een "Buitenwettelijke moord". De Britse dwaalgeest van Buitenlandse zaken Jack Straw zei ďde aanslag op de oude man van (80) in zijn invalidenwagentje onwettig, onacceptabel en ongerechtvaardigd te vinden.Ē

Hier wordt Ahmed Yassin gekust door aartsterrorist Jasser Arafat

Yassinís opvolger- de op 17-04-2004 eveneens door een raket geliquideerde Abdel Aziz Rantisi- was niet alleen een "tikkende tijdbom, maar een fabriek voor tikkende tijdbommen." Honderdduizenden Arabieren trokken door de straten van Gaza om hun geliefde held, aartsterrorist en massamoordenaar Rantisi de laatste eer te bewijzen. Rantisi was ťťn van de oprichters van Hamas in 1987 en net als Yassin betrokken bij het vermoorden van honderden onschuldige IsraŽlische burgers en Arabische kinderen die door hem als menselijke schilden zijn gebruikt of als zelfmoordenaar op pad gestuurd. Stakkers die de fabel geloofden van een prachtig leven in het paradijs met niet alleen 72 zwartogige maagden, alsook een aantal jongens ,,prachtig als parels en gewent aan het drinken van wijn, een eeuwige jeugd en de seksuele potentie van honderd stervelingen.Ē

Met deze fabels werden/worden kinderen de dood ingejaagd. De wereldleiders reageerden alsof IsraŽl een soort Ďheiligeí om het leven had gebracht. Rantisi was echter een vijand van de vrede. De doelstelling van barbaren als Yassin en Rantisi is jarenlang dezelfde geweest, het vermoorden van iedere Jood tussen de rivier de Jordaan en de Middellandse zee en de vernietiging van de Joodse staat. Er bestaat niet zoiets als een reactie van de islamitische terroristen op het geweld van IsraŽl. Er is al jaren sprake van een oorlog met als doel de vernietiging van IsraŽl. In deze oorlog heeft IsraŽl het volste recht zich te verdedigen want het gaat uiteindelijk om haar voortbestaan.

Op 28 juni 2014 schakelde de IsraŽlische luchtmach twee Hamas-terroristen uit met een precisie-bombardement in Gaza. Het ging om twee terroristen te weten Usama Hasumi en Muhammad Fasiah, aldus Jerusalem Post. Wie die ongedeerde, langs de Middellandse Zee kuierende voetganger is, vertelt het bericht niet. Klik ook hier wat een geluk deze voetganger heeft.

De op 17-04-2004 geliquideerde Abdel Aziz Rantisi

Zoals gewoonlijk gaf ook de voormalige leider van de Verenigde Naties Kofi Annan weer blijk van zijn ranzige anti-IsraŽl gevoelens. Tijdens de bloedigste moordpartijen op onschuldige IsraŽlische burgers waarin zelfs babyís in de armen van hun ouders zijn vermoord, kwam Annan niet eenmaal op het idee om deze moorden te veroordelen. Zelfs de door IsraŽl verijdelde aanslag waarbij bloed besmet met het Hiv-virus zou worden gebruikt, kreeg geen enkele aandacht van de anti-IsraŽl lobby. De bedoeling was dat een Arabische zelfmoordterrorist behalve een bom ook een zakje besmet bloed op zich zou dragen. De aanslag was gepland tijdens de viering van Pesach 2004 in IsraŽl. Deze onverschilligheid en het partij kiezen voor de moorddadige islamitische bendes en het bewust verspreiden van leugens over Gods volk, zal deze wereld onderdompelen in een spiraal van geweld.

Verschillende woordvoerders van onder meer Hamas en de Islamitische Jihad melden dat ook na de ontruiming van de Joodse bewoners in Gaza in 2005, zij zouden doorgaan met de gewapende terreur. Reden genoeg voor het IsraŽlische leger de grens van Gaza dag en nacht in de gaten gehouden moet worden. Het zijn niet alleen Joodse militairen die dienst doen aan deze grens maar ook Arabieren.

In januari 2006 won Hamas de verkiezingen in de gebieden die onder controle staan van het bewind in Ram-allah. In eerste instantie stond Gaza nog onder gezag van de PLO maar dat veranderde in 2007, toen Hamas een bloedige coup pleegde culminerend in een burgeroorlog. De onderlinge Ďduscussieí liep enigszins uit de hand!Balans: 616 doden, waaronder 400 aanhangers van het corrupte bewind van Abu Mazen (Mahmoud Abbas). Daarnaast 1500 gewonden waarvan vele voor het leven verminkt en duizenden werden door leden van Hamas uit Gaza verdreven. Mazen maakte dat hij wegkwam om ook niet vermoord te worden want wie niet tijdig kon vluchten werd achter de tralies gegooid en gemarteld of vermoord.Zij gaven zich over met al hun wapens die ze van de Amerikanen en IsraŽl hadden gekregen. Egypte wilde ze niet. IsraŽl was het enige land dat troepen, helikopters en ambulances stuurde opdat ze niet allemaal zouden worden afgeslacht.Islam tegen de islam.

Moslimbroeders van Hamas en Fatah slaan elkaar in een Ďvreedzameí dialoog de hersens in.

Tijdens Operatie Piller of Defense executeerden de Al-Qassam Brigades, de militaire tak van Hamas zes vermeende collaborateurs in Gaza. Ze werden ervan beschuldigd voor IsraŽl te spioneren. Ze werden met een bus naar het centrum van de stad gebracht en daar publiekelijk vermoord. Een van de slachtoffers Ribhi Badawi, werd vervolgens achter een motor door de straten gesleept in het zicht van honderden toeschouwers waaronder kinderen.

De zes bleken echter geen collaborateurs te zijn geweest maar politieke rivalen van Hamas. Badawi bleek lid te zijn van een rivaliserende moslim-fundamentalistische organisatie.Het was dus gewoonweg een afrekening met een politieke rivaal van Hamas. Badawi was lid van de moslimfundamentalistische organisatie Jaljalat Ė ĎDonderí, die zijn inspiratie ontleent aan Al-Qaida en daarmee voorstander is van een nog hardere lijn dan Hamas. Hij werd daarom juist gezocht door IsraŽl, vanwege het organiseren van een (mislukte) terreuraanslag. Hij zat jarenlang in de gevangenis van Hamas, waar hij werd geslagen en gemarteld.

Denk niet dat de onderlinge moordpartijen van deze destructieve geesten enige imago schade hebben aangericht in de publieke opinie want figuren als Dries van Agt, Anja Meulenbelt en een hhele serie andere anti-IsraŽl activisten blijven trouwe fans van deze Bašl extremisten.

Genoeg is genoeg zei IsraŽls minister van Buitenlandse zaken Livni op 29 december 2008, na 5000 raketten op IsraŽlische burgerdoelen. Ehud Barak, minister van Defensie zei dat IsraŽl geen andere keus meer had dan terug te slaan: ,,IsraŽl dient haar burgers te beschermenEen aanval onder de naam Cast Lead was het gevolg. Het afvuren van raketten vanuit het dichtbevolkte Gaza is al vele keren als een oorlogsmisdaad aangemerkt. Toch reageren de wereldleiders er niet of nauwelijks op.Met regelmaat wordt het zuiden van IsraŽl vanuit Gaza beschoten. Eind oktober 2011 werden er maar liefst 40 raketten en mortieren afgevuurd op Ashdod (200.000 bewoners), Ashkelon (113.000 bewoners), Gan Yavne (19.000 bewoners) en in de buurt van Be'er Sheva. Hierbij kwam Moshe Ami om het leven en vielen drie gewonden. Daarnaast werden gebouwen beschadigd waaronder een school en vlogen autoís in brand. Ashdod werd getroffen door drie Grad raketten.

Op zaterdag 29 oktober 2011 reageerde het IsraŽlische leger met eenaanval op de leiders van de El Quds brigade van Islamic Jihad in Gaza.  Vijf leden van deze terreurbeweging kwamen hierbij om het leven. De IsraŽlische luchtmacht houdt met hypermoderne UAVís (op afstand bestuurde vliegtuigen) Gaza 24 uur per dag in de gaten. Zo ontdekte men dat de Islamitische Jihad achter de raketaanvallen zat. IsraŽlische veiligheidsdiensten schatten het rakettenarsenaal van deze terreurbeweging op 5000, daarbij zijn raketten die voorbij Tel Aviv kunnen komen (Fajr 3 en Fajr 5). Bij de genoemde aanvallen gebruikte de Islamitische Jihad naar alle waarschijnlijkheid raketlancering installaties die vanuit LibiŽ Gaza zijn binnengesmokkeld. In het programma London & Kirschenbaum waren de weduwe en de moeder van een geliquideerde leider van de Islamtische Jihad te zien. Zij vertelde vol trots dat hun man/zoon betrokken was geweest bij de moord op Joodse burgers en kondigde aan dat al hun kinderen zouden sterven als martelaren voor Allah. En wat te denken van het verhaal van een IsraŽlische militair die vertelde dat 20 Arabische tieners die onder de ectasytabletten zaten lopend op zijn basis waren afgestuurd om die op te blazen. Er zat een bom aan ze vastgebonden en hielden de ontsteker daarvan in hun hand. De pillen in hun bloed zorgden ervoor dat ze geen pijn voelden.

Ondanks de zware raketbeschietingen gebeurden er weer een paar opmerkelijke zaken die als wonderen kunnen worden omschreven. Zo ontplofte er in Ashdod een raket op de binnenplaats van een gebouwtje dat al 40 jaar dienst doet als geÔmproviseerde synagoge. Al die tijd werd er niet ťťn dienst geschrapt, totdat dit afgelopen zaterdag voor de allereerste keer gebeurde. Later ontplofte er juist op die dag een raket naast het gebouw. Een andere wonderbaarlijke gebeurtenis vond plaats bij flatgebouw in Ashdod. Een zware Grad raket kwam precies op de parkeerplaats terecht, pal naast het gebouw. Auto's vlogen in brand, maar het gebouw liep merkwaardig genoeg geen schade op. Als de raket slechts een enkele meters verder zou zijn gevlogen, zou het hele gebouw zijn vernietigd.

Ook gewone burgers moeten het onder het terreurbewind van Hamas ontgelden. Wanneer IsraŽl terroristen ombrengt, regent het VN-resoluties en internationale veroordelingen. Wanneer moslims andere moslims vermoorden, zwijgt de wereld. Het gaat hen maar om ťťn ding: oorlog en terreur tot de staat Israel vernietigd is en alle Joden zijn gedood. In een toespraak tot Palestijnse vrouwen op 25 maart 2012, riep Hamas parlementslid Mushri al-Masri ter gelegenheid van de ĎMars op Jeruzalemí, de vrouwen op ďhun bloed te offeren voor de Al-Aqsa moskee in Jeruzalem en de weg er naar toe te effenen met hun lichaamsdelenĒ.

Niet alle Palestijnen in Gaza slikken de leugens nog langer dat het volk van IsraŽl uit bloeddorstige monsters bestaat dat uit is op hun vernietiging. Het aantal dat hun leven riskeert om asiel aan te vragen in IsraŽl, neemt gestaag toe. Elke dag komen er Palestijnen over de grens en vertellen over de onmogelijke leefomstandigheden onder het Hamas-terreurbewind.
De vluchtelingen vertellen op de vlucht te zijn uit angst voor Hamas. Hamas doet er alles om de vlucht te verhinderen door een veiligheidsstrook in te richten, waar gewapende mannen patrouilleren. Hierdoor moeten asielzoekers lange afstanden kruipen en dan onder het hek door gaan. Wie binnen Gaza wordt gesnapt, wordt doodgeschoten. De meeste vluchtelingen worden onmiddellijk gevangen genomen door het leger en andere veiligheidsdiensten en na ondervraging worden ze bijna allemaal teruggestuurd naar Gaza waar hen een zekere dood wacht. Bewoners lijden onder gebrek aan voedsel en basisvoorzieningen, en bijna alle hulp die Gaza binnenkomt wordt in beslag genomen door Hamas. Bijvoorbeeld, bijna al het cement, dat door IsraŽl naar Gaza wordt gezonden voor het repareren en herbouwen van huizen die in de oorlog werden beschadigd, wordt in plaats daarvan gebruikt om nieuwe smokkel- en terreurtunnels te bouwen. En de internationale media en allerlei andere zwetsers maar volhouden dat er sprake is van een blokkade van Gaza.

Zelfs Palestijnse leiders roepen IsraŽl om hulp wanneer hen zo uitkomt. Zo deed Hamas Minister van Binnenlandse Zaken Fathi Hamad, een beroep op IsraŽl zijn drie jaar oude dochter te behandelen. Het meisje werd vervolgens in een IsraŽlisch ziekenhuis in Ashkelon geopereerd nadat een hartoperatie uitgevoerd in JordaniŽ was mislukt en haar leven in gevaar was. De IsraŽlische doctoren zijn erin geslaagd haar leven te redden en ze is volledig hersteld.

Kinderen worden opgevoed een gewelddadige door te sterven.

Hamas vierde op woensdag 14 december 2011 in Gaza haar 24 jarige bestaan. Tienduizenden supporters luisterden naar een toespraak van Hamasleider IsmaŽl Haniyeh en vierden feest. Kinderen van onder de tien jaar droegen militaire kleding en nep geweren en raketten. Haniyeh riep Arabieren in LibiŽ, Algerije, Marokko, Irak, SyriŽ en Golfstaten op om gezamenlijk een leger te vormen en op te marcheren naar Jeruzalem om de stad en de Al Aksa moskee te bevrijden. De leiders zeiden er bijzonder trots op te zijn in hun 24-jarig bestaan 1365 IsraŽliŽrs te hebben vermoord,voornamelijk onschuldige burgers, en kondigden aan daar mee door te gaan totdat de Joodse staat is vernietigd en alle Joodse bewoners tussen de rivier de Jordaan en de Middellandse Zee zijn verdwenen.Naast 1365 doden raakten er de afgelopen 24 jaar minstens 6411 IsraŽliŽrs gewond bij 1117 terreuraanslagen waaronder 87 zelfmoordaanslagen. Ook zijn er 11093 raketten op IsraŽl afgevuurd. Ter gelegenheid van de feestelijkheden had men een nieuw logo laten maken waar boven de Moskee van Omar in Jeruzalem een groene kaart van heel IsraŽl uitsteekt.

Kinderen worden al jaren opgevoed bereid te zijn een gewelddadige dood te sterven. Voorbeeld daarvan is het kinderprogramma ĎPioniers van morgení, dat Hamas in januari 2010 op haar TV station Al Aqsa TV uitzond. De omroeper vroeg een 10 jarig meisje of ze bang was geweest toen het IsraŽlische leger in december 2008 een aanval op Gaza begon. Het meisje antwoordde: ,,Nee, ik was niet bang. Ik wil toch graag als martelaar sterven, een martelaar voor Allah.ĒDe omroeper prees het kind en zei toen tegen de kijkers: ,,Ze is nog maar 10 jaar, en wil als martelaar voor Allah sterven. Dat willen we toch allemaalÖ!Ē Dat hier sprake is van een totaal verziekte samenleving mag duidelijk zijn uit dit soort voorbeelden. Geweld wordt gezien als de ideale oplossing voor het conflict.

In het boven genoemde kinderprogramma ĎPioniers van Morgení uitgezonden in mei 2014, is een klein meisje te zien die een gedichtje ter ere van Nakba mag voordragen getiteld ďIk zal een kogel kopen, tegen elke prijsĒ (I shall buy a bullet, at any price). De videoclip is door Memri.org van Engelstalige ondertitels voorzien. De nazi-propagandamakers van de terreurgroep Hamas zijn er weer in geslaagd de Jodenhaat weer treffend te illustreren. Zo bereid Hamas een hele generatie kinderen voor op de strijd de ze later tegen IsraŽl moeten gaan voeren. Sinds 23 april 2014 is deze doodscultuur weer lid geworden van Abu Mazen en zijn terreurbende in Ramallah. De grootste hellehonden en corrupte schurken hebben de strijdbijl begraven en zich verenigd in hun strijd tegen IsraŽl.

Maak kennis met mujahidin Abdul Rahman Mohammed, jongste lid van de Izz ad-Din al-Qassam Brigade, gewapende vleugel van Hamas. Kleine Abdul is niet de eerste en zal vast niet de laatste zijn in een lange rij van pasgeborenen die onderworpen worden aan het pad van de Jihad. Onvoorwaardelijke liefde voor de profeet Mohammed en de permanente tirannie en indoctrinatie van de Hamas leiders, maakt Gaza tot een perfecte kweekvijver van moordende barbaren.

jihad-kid3Abdul Rahman Mohammed, jongste lid Izz ad-Din al-Qassam Brigade

De leeftijd speeld bij Hamas geen enkele rol wanneer het gaat om haar genocidale doelstellingen m.b.t. het Joodse volk te realiseren. Hoe jonger ze zijn des te beter werkt de hersenspoeling. Hamas postte een fotoshoot op zijn officiŽle Facebookpagina van een kleine kindsoldaat van de terreurgroep. De kleine jongen, niet ouder dan vijf, is te zien in volle militaire inspanning en met een echt automatisch geweer, met daaronder de begeleidende tekst: ďDit zijn onze leeuwenwelpen. We hebben ze opgevoed met de liefde voor Jihad en Shahada (martelaarschap-dood)Ē.

Over de hele strook van Gaza worden ieder jaar tijdens de zomervakantie, duizenden kinderen ondergebracht in wat men Ďzomerkampení noemt. Dat was onder Jasser Arafat en zijn opvolger Abu Mazen zo en dat is nu Hamas de dienst uitmaakt in Gaza, nog zo.De kinderen worden geÔndoctrineerd om Joden te haten en geÔnstrueerd in alle vormen van terreur. Het gaat om kinderen in de leeftijd van 7-15 jaar verspreid over honderden kampen. De kinderen worden getraind hoe ze Kassam raketten en granaten moeten afschieten, hoe ze bommen moeten maken, hoe ze met geweren moeten omgaan,hoe springladingen moeten worden gelegd en hoe ze vanuit hinderlagen kunnen toeslaan en wat ze moeten doen wanneer ze een IsraŽli te pakken krijgen.De teenagers liggen op spijkerbedden terwijl twee andere jongens op hun borst staan. Een negenjarige jongen zei ,,Niemand zal zich met ons kunnen meten wanneer wij kung fu meesters zijn geworden. Iedereen zal bang voor ons worden.Ē

Links de Palestijnse zomerkampen en rechts Hamas terreurleider Ismail Haniyeh met een van zijn kleine helden.

Een van de jaarlijks terugkerende onderdelen is waarbij een Arabier verkleedt als een Joodse ĎSettlerí met zijn witte Subaru in een hinderlaag rijdt. Kinderen verkleedt als strijders in militaire kleding trekken de man uit zijn auto en laten zien hoe het met hem zou zijn afgelopen als het een echte ĎSettlerí zou zijn geweest. Aan het eind van de opleiding ontvangen de kinderen een certificaat met daarop hun prestaties. Kinderen vertellen na afloop dat ze onder meer van plan zijn IsraŽlische vliegtuigen neer te schieten en tanks op te blazen. De trainers in het kamp dragen zwarte maskers om herkenning te voorkomen.

In 2013 hebben maar liefst 13.000 Ďstudentení in de zogenaamde zomerkampen getiteld de ďpioniers van de bevrijdingĒ, hun terreuropleiding afgerond. Deze opleidingen werden gerund door de Ministeries van Onderwijs en Binnenlandse Zaken van Hamas. In 2012 waren dat er 5.000 vorig jaar. Net als in voorgaande jaren bestond het korps van docenten voornamelijk uit actieve leden van de veiligheidstroepen van Hamas, en het curriculum omvat wapentraining, zelfverdediging, en ďveiligheidsbesefĒ en het identificeren van de IsraŽlische spionnen. Hamas terreurleider Ismail Haniyeh, met zijn terreurmaatje van Binnenlandse Zaken Fathi Hammad en minister van Onderwijs Usama Mzeini waren aanwezig bij de diploma-uitreiking en leverden elk vurige toespraken wijzende op het belang van de militaire opleiding in het ontwikkelen van een nieuwe generatie van Palestijnse strijders. ďPas deze generatieĒ, zei Haniyeh, ďzal IsraŽl aanpakkenĒ. ďDit is een generatie die geen angst kent. Het is de generatie van de raketten, de tunnel en de zelfmoord operatiesĒ. Hammad, de minister van Binnenlandse Zaken, zei dat de training ter voorbereiding op de komende oorlog met IsraŽl was. (Times of Israel) 

Kinderen trainen hier door een brandende ring te springen tijdens een door Hamas georganiseerd Ďpioniers van de bevrijdingí kamp (foto: website van het ministerie van Binnenlandse Zaken van Hamas)

Het gaat hen maar om ťťn ding: oorlog en terreur tot de staat Israel vernietigd is en alle Joden zijn gedood. Om dit bereiken wordt geen enkel middel geschuwd. Hamas roept met regelmaat op dat de Joodse staat Israel van de kaart moet worden geveegd, en dat alle Joden dienen te worden uitgeroeid.

De leiders van Hamas doen in het Engels wel eens gematigde uitspraken om zo de naÔeve westerlingen een rad voor ogen te draaien enanti-Semieten van argumenten te voorzien. Mensen als Dries van Agt, Anja Meulenbelt (SP) en vele andere naÔevelingen papagaaien dat dan gretig na. Hun boodschap luidt dan ook: de radicaalislamitische terreurbeweging Hamas is eigenlijk een heel redelijke club met heel redelijke mensen. Ze zijn zielig en onderdrukt en hebben nauwelijks iets te eten, vooral in Gaza, daarom moeten ze geholpen worden. Zo riep Harry van Bommel van de SP tijdens een demonstratie in januari 2009 samen met enkele duizenden demonstranten op tot een nieuwe intifada. Ook waren er spandoeken te zien met leuzen als ĎIsraŽl burn in hellí en posters van terreurleiders waaronder Nasrallah de leider van de Libanese terreurgroep Hezbollah. En natuurlijk was het geschreeuw ďAllah is grootĒ weer niet van de lucht. Wie de uitingen van Hamas in het Arabisch volgt weet echter dat Hamas helemaal niet een redelijke club is maar een islamitische doodscultuur die vindt dat niet alleen Joden maar ook christenen dienen te worden uitgeroeid.

Ook vrouwen worden massaal geronseld en opgeleid. Met hun gezichten bedekt en met geweren in hun handen zeggen vrouwen als zelfmoordenaar voor Gaza te willen sterven in de strijd tegen IsraŽl. In 2007 blies een 64-jarige grootmoeder zichzelf op in de buurt van IsraŽlische militairen in Gaza, en verwonde er twee. Zij was de oudste vrouwelijke zelfmoordenaar en diverse vrouwen zeggen in haar voetstappen te willen treden.

Voor moslimmannen is het nu nůg aantrekkelijker geworden om zichzelf op te blazen te midden van Joodse en andere IsraŽlische vrouwen en kinderen. Ahmad Bahr, de voorzitter van de PLO- Wetgevende Raad, verklaarde onlangs dat martelaren bij aankomst in de hemel niet door 72, maar door maar liefst 2,5 miljoen maagden zullen worden opgewacht. Volgens Bahr staat er in de hemel een 'paleis' waar alleen profeten, rechtvaardigen en martelaren naar binnen mogen. 'Dat paleis heeft 500 poorten. Bij iedere poort zijn 5.000 zwartogige maagden. 500 x 5.000 is 2,5 miljoen.

Klik hier voor mijn artikel ďZe noemen Gaza een concentratiekamp.Ē

De bureaucraten van de Europese Unie roepen de Joodse staat keer op keer op om de grenzen te openen voor de hongerlijdende en ondervoede bewoners van Gaza. Tijdens een bezoek aan Gaza in het voorjaar van 2010 zei Catharine Ashton: ,,Als je van IsraŽl in Gaza terecht komt, dan kom je van de 21e eeuw in een misvormd landschap terecht. Herbouw is onmogelijk omdat IsraŽl de grenzen blokkeert. Mensen hebben nauwelijks meer tot hun beschikking dan de ruÔnes om zich heen.Ē De ruÔnes worden door Hamas bewust in stand gehouden daarbij geholpen door de lokale VN-medewerkers, in wiens belang het is om een zo dramatisch mogelijk beeld over de situatie in Gaza naar buiten te brengen.

Een deel van de ruÔnes zijn door IsraŽl gebombardeerde opslagplaatsen voor bommen, raketten en ander oorlogstuig van de fascistische terreurorganisatie Hamas. Daarnaast zijn er de ruÔnes van burgerwoningen die door Hamas zijn opgeblazen om de IsraŽlische militairen de opmars te beletten tijdens de oorlog in januari 2009. Ook zijn er ruÔnes die zijn veroorzaakt door Ďbedrijfsongevallení zoals de enorme explosie die op 1 augustus 2010 het huis van de Hamas commandant Ala Adnef verwoeste waarbij 1 dode viel en 24 Arabieren gewond raakten. IsraŽl kreeg hiervan de schuld maar dat wordt door het IDF ontkend. PLO-bronnen melden dat men een bom aan het produceren was die plotseling explodeerde.

Ook komen er regelmatig zware gevechten voor tussen de verschillende terreurgroepen. Zo braken er op 14 augustus 2010 gevechten uit tussen Hamas en de terreurgroep Jund Ansar Allah. Hierbij kwamen tenminste 24 personen om het leven waaronder een meisje van 11 jaar, 12 leden van Jund Ansar Allah en 7 leden van Hamas. Daarnaast vielen 130 gewonden. Het geweld brak uit nadat de terreurgroep Jund Ansar Allah, die onder leiding stond van Abdel Latif Moussa tijdens een gebedsdienst in een moskee een zogenoemd islamitisch emiraat in de Gaza had uitgeroepen en daarmee een greep naar de macht had willen doen. Voor de moskee hadden zich tientallen bewapende en vermomde aanhangers van de groep opgesteld. Hamas nam aan het einde van de dienst in de moskee de groep onder vuur en gebruikte daarbij zelfs raketten. Kinderen stonden in het kruisvuur en omliggende huizen van burgers werden in puin geschoten. Abdel Lafit Moussa overleefde de strijd niet. Getuigen vertelden dat sommige leden van zijn groep in koelen bloede zijn vermoord. Journalisten die gewonden wilden interviewen in ziekenhuizen, werden door Hamas de toegang geweigerd. De gevechten waren de zwaarste sinds Hamas met harde hand het PLO-bewind van Abu Mazen uit Gaza verwijderde. Nu geen wereldwijde verontwaardiging over deze door Hamas gepleegde moordpartij! Dat gebeurt alleen wanneer ze door IsraŽliís worden gedood. Danis de wereld in rep en roer maar in dit geval, ach wat kan het ze schelen!

Zie afbeelding hieronder hoe de nieuwsindustrie van Hamas in Gaza de media laat opdraven om van niets toch weer nieuws te maken. De man op de grond mankeert helemaal niets, maar liefst 21 fotografen hebben hun camera op de man gericht alsof het hier zou gaan om een slachtoffer van IsraŽlische agressie. In een wijk die compleet tot puin was herschapen werden enkele shots genomen compleet met ontploffende bommen en wegrennende mensen, gewonden enzÖ

Zo maakt de media nieuws in Gaza

Deze zogenaamde ďjournalistenĒ zijn slechts stropoppen voor Hamas die dag en nacht klaar staan om op een teken van Hamas bereid zijn om het even wat te filmen of te fotograferen en graag wegkijken van taferelen waarvan Hamas niet wil dat ze op beeld worden vastgelegd (iets wat dikwijls voorkomt zeker als het om ďonverklaarbareĒ explosies gaat en tegenstanders die van daken van flatgebouwen worden gegooid). Intussen gaat de leugenwinkel van Pallywood gewoon verder met haar sloopwerk van de waarheid. Elke dode in Gaza moet en zal een slachtoffer zijn van de Zionistische bezetter. Een oude man die sterft aan een beroerte, een vrouw die de bevalling van haar 13e kind niet overleefd, een jongen die tijdens het kwajongensspel uit de appelboom van de buurman valt en zijn nek breekt, worden door Hamas zonder onderscheid omgetoverd als slachtoffers van de Zionistische Bezetting als zijnde jihadisten en martelaars ďvoor de goede zaakĒ.

Oude Arabische vrouwen en kinderen worden door Hamas gedwongen om te blijven leven in fake tentenkampen midden tussen de puinhopen om zo de Westerse journalisten en allerhande diplomaten te misleiden zodat Hamas kan laten zien hoe 'vreselijk' IsraŽl met de bevolking is Gaza omgaat. Dat zorgt namelijk voor de constante toestroom van buitenlandse giften, ťn het houdt de banen van de honderden medewerkers van de diverse hulporganisaties in stand die met dit geld worden betaald. Dank u Washington, dank u Brussel en dank u belastingbetalers in het westen voor de gulle giften aan de diverse NGOís (Niet Gouvernementele Organisaties). Daarnaast zijn deze ruÔnes natuurlijk een dankbaar middel om de anti-IsraŽl stemming in de wereld in stand houden.

Dat Hamas niet alles onder controle heeft in Gaza blijkt uit de moord op 15 april 2011 op de Italiaanse anarchist en Hamas sympathisant Vittorio Arrigoni. Een zegsman van Hamas stelde dat Arrigoni kort na zijn ontvoering is gedood. ''Hun intentie was van begin af aan om hun slachtoffer te vermoorden'', aldus Ehab Al-Ghssain. Natuurlijk kreeg IsraŽl de schuld maar de Italiaan is door radicale islamieten uit de Gaza geliquideerd. Vittorio was het boegbeeld van Internationale Beweging van de Solidariteit [NGO Monitor: International Solidarity Movement (ISM)]. Vittorio kreeg van zijn vrienden van Hamas zowaar een plechtige staatsbegrafenis vooraleer uitgezwaaid te worden terug naar zijn thuisland ItaliŽ.

Vittorio ArrigoniLinks ontvangt Arrigoni een Palestijns paspoort. Rechts de vermoorde Vittorio Arrigoni in een video op Youtube. Foto: AFP

Op 28 augustus 2008 ontving de Vittorio Arrigoni een paspoort rechtstreeks uit de handen van Hamas terreurleider Ismail Haniyeh.

Op 27 Mei 2011, verklaarde Osama Hamdan, hoofd van het Hamasí Departement voor Internationale Betrekkingen, dat de Ďgewapende confrontatieí de Ďruggengraat van het verzetí zal blijven. In het begin van die maand zei Hamasleider Ismail Haniyeh, dat ,,het Zionistische project in Palestina moet stoppen.Ē Een geestelijke leider van Hamas beweerde: ,,Over slechts enkele jaren, zullen al de Zionisten en kolonisten zich realiseren dat hun komst naar Palestina gebeurde in het vooruitzicht van de grote slachting, die Allah hen heeft voorbehouden en waarmee hij het mensdom van hun kwaad wil bevrijden.Ē

Minister van Buitenlandse Zaken van Hamas, Mahmoud Al-Zahar, nam op 21 juli 2011 deel aan een discussie op de Egyptische satellietzender Dream 1 TV waarin hij andermaal het standpunt van zijn terreurorganisatie omtrent de verwerping van het bestaansrecht van IsraŽl verdedigde. Volgens Memri, gebruikte al-Zahar het interview van 21 juli 2011 om zijn argument te verbreiden dat ,,Palestina in zijn geheel Islamitisch waqfland is, dat niet kan worden opgegeven. Op dit ogenblik in de tijd, zeggen wij u eerst en vooral dit: Wij willen Palestina hebben in zijn totaliteit Ė dus laat daar geen misverstanden over bestaan. Als onze generatie dat niet kan bereiken, dan zal de volgende dat doen en wij voeden onze kinderen op met dit doel. Met Palestina bedoelen we Palestina in zijn geheel en in ons midden is er geen plaats voor IsraŽl.Ē

Rechts Hamas terrorist Mahmoud al Zahar

De expliciete eis van de Hamasminister voor Buitenlandse Zaken dat hij geheel IsraŽl als ĎPalestijns landí beschouwd is slechts de meest recente in een hele serie verklaringen van de islamitische terreurgroep. Van de andere kant sprak hij op 3 januari 2012 de voortdurende etikettering door de Verenigde Naties van de Gazastrook als Ďbezet gebiedí rechtstreeks tegen. Volgens hem is er geen IsraŽlisch bezetting van het grondgebied. In een artikel in de American University International Law Review, verklaart de rechtsgeleerde Elizabeth Samson dat onder de Akkoorden van GenŤve en volgens internationale gerechtelijke precedenten, Gaza niet meer kan gezien worden als bezet door IsraŽl, sinds IsraŽl geen ďdaadwerkelijke controleĒ meer uitoefent. Nochtans is het officiŽle beleid van de Verenigde Naties niet veranderd en worden Gaza, Samaria en Judea en het oostelijk deel van Oost-Jeruzalem als ,,bezet Palestijns gebied beschouwd.Ē Het IsraŽlische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft alle IsraŽlische ambassades over de uitspraken van Al Zahar ingelicht. Als IsraŽl nu weer wordt beschuldigd van de zogenaamde bezetting van de Gazastrook, zullen die journalisten worden geconfronteerd met de uitspraken van Al Zahar.

De vrijlating van Gilad Shalit

Op 18 oktober 2011 is de IsraŽlische militair Gilad Shalit door de terreurbeweging Hamas vrijgelaten in ruil voor de vrijlating van in totaal 1027 terroristen waaronder diverse figuren die de dood van onschuldige IsraŽlische burgers op hun geweten hebben. Shalit zag er bijzonder slecht uit. Bleek, vermagerd, depressief en ernstig verzwakt kortom: totaal op en uitgeblust. Elke IsraŽli heeft letterlijk de pijn gevoeld over wat de familie Shalit de afgelopen vijf jaar heeft doorstaan, omdat er geen familie in dit land is die nog niet persoonlijk is getroffen door terrorisme of oorlog. Heel Israel leefde intensief mee met de ernstig verzwakte IsraŽlische soldaat en zijn familie, iets dat zelfs door de media in Arabische landen werd bewonderd.(Zoveel liefde voor het leven zijn ze in de Arabische wereld niet gewend) Vele IsraŽlische gezinnen hebben de vrijlating van Gilad Shalit met een mix van vreugde en droefheid ontvangen. Vreugde omdat de jongeman na vijf jaar gevangenschap veilig naar huis is teruggekeerd. Droefheid omdat in ruil voor deze vrijlating diverse ruim terroristen zijn vrijgelaten met bloed aan hun handen.

Gaza en Ramallah vierden feest over de terugkeer van de terroristen, die het vermoorden van onschuldige IsraŽlische burgers, waaronder talloze kinderen, als een ultieme vorm van gelukzaligheid beschouwen en als het hoogst haalbare in hun leven. Men is in deze streken niet anders gewend. Een land maakt daarop een uitzondering en dat is IsraŽl.

Screenshot_4Hier staat Gilad Shalit na zijn vrijlating naast de Hamas-schurk Ahmed Jabari die in november 2012 door de pin-point-rocket-strike van een drone geŽxecuteerd werd.

Dat Shalit dus levend uit de klauwen van de Hamas barbaren is teruggekeerd, mag een wonder worden genoemd. De jongen moet een meer dan verschrikkelijke tijd hebben doorgemaakt. Hamas terreurleider Haniyeh had een bedrag van 588.000 dollar voor ze uitgetrokken en PLO-leider Abu Mazen beloonde elke vrijgekomen terrorist met een premier van 5000 dollar. In een uitzending van 29 december 2012 op de openbare omroep Al Aqsa TV in de Gazastrook, pronkt Hamas met zijn aantallen aanslagen tegen IsraŽliŽrs. 38 steekpartijen-487 schietpartijen-24 gijzelingen-87 zelfmoordaanslagen en 13.981 raketbeschietingen. Nogmaals een bewijs met een doodscultuur van doen te hebben.

Velen hebben van te voren voorspeld dat een deel van de 1027 vrijgelaten moordenaars opnieuw terreuracties zouden gaan uitvoeren. Sinds 2014 zijn er inderdaad zes IsraŽliís om het leven gekomen door aanslagen die werden gepleegd door Palestijnse terroristen die bij de bewuste ruil op vrije voeten waren gekomen. Tientallen andere destijds vrijgelaten boeven hebben verscheidene voorwaarden van hun vrijlating geschonden en zitten opnieuw gevangen.

In november 2012 vond de volgende confrontatie plaats tussen IsraŽl en Hamas genaamd Operatie Piller of Defense. De hele wereld heeft kunnen zien hoe IsraŽl zich ondanks de maandenlange raketbeschietingen vanuit Gaza heeft ingehouden. Een miljoen IsraŽlische bewoners continu onder vuur van het moord en dood schreeuwende geboefte in Gaza. Geen enkel land in de wereld zou zoveel geduld hebben gehad als IsraŽl.Gedurende deze achtdaagse oorlog werden 1506 raketten vanuit Gaza op IsraŽl afgevuurd waavan 421 raketten door het afweergeschut van IsraŽl (IJzeren Schild) werden onderschept. 75 vielen in het open veld en 58 raketten op bewoonde gebieden. Ook vielen er 152 raketten in de gebieden die onder controle van de ďBende van RamallahĒ staan. Op IsraŽlisch grondgebied zijn 4 burgers en 2 soldaten omgekomen en er raakten vijfhonderd mensen gewond. In Gaza zijn 163 mensen omgekomen en 1200 gewond geraakt. Het IsraŽlisch leger heeft 1500 doelen verwoest met precisiebombardementen. Het ging daarbij om raketinstallaties, wapendepots, mailitaire steunpunten, smokkeltunnels en gebouwen van Hamas.

Hamas gebruikte tijdens Operatie Piller of Defense op professionele en doordachte wijze de media om de publieke opinie op te zetten tegen IsraŽl. Nieuwsagentschappen en nieuwsleveranciers maken zich medeplichtig aan deze mediafraude door gemanipuleerd beeldmateriaal te gebruiken om hun anti-IsraŽl verhalen kunstmatig op te smukken.Nagenoeg alle Westerse mediakanalen en nieuwsleveranciers (AFP, CNN, Reuters, EPA enz.) komen op de proppen met pakkende fotoís van ruÔnes waarin speelgoed opduikt dat vrijwel nagelnieuw en ongeschonden uit de puinhopen werd opgedolven. Allemaal nep. Het speelgoed werd er door de fotografen zelf bijgelegd. De truuk werkt altijd.Zie wat er gebeurt wanneer er cameraís verschijnen op de plaats van een aanval op Gaza en er simpelweg niet genoeg dode en gewonde Arabieren te zien zijn, dan maakt de leugenmachine weer overuren en organiseren ze gewoon wat. Dit voorbeeld werd uitgezonden tijdens een interview van de BBC naar aanleiding van de doelgerichte uitschakeling van Hamas topterrorist Ahmed Said Halil Jabari door het IsraŽlische leger. In de videoclip is een Arabier te zien in beige jacket en zwarte T-shirt, die zo het lijkt gewond is geraakt tijdens de IsraŽlische luchtaanval en door enkele mede omstanders wordt opgepakt en weggedragen. Nauwelijks drie minuten later is het Ďslachtofferí, opmerkelijk snel hersteld, springlevend terug te zien.

Topterrorist Ahmed Said Halil Jabari

Via hun Twitter account (verwijderd) publiceerde de Al Qassam Brigades van Hamas de foto van een kind dat gedood zou zijn tijdens een IsraŽlische aanval. Hij werd wereldwijd verspreid met als titel 'Nog een dood Palestijns kind'. In werkelijkheid blijkt het om een Syrisch kind te gaan uit Homs . De foto dateert uit oktober 2012. Ook zouden ze voor de kust van Gaza een oorlogsschip van de IsraŽlische marine hebben getroffen waarbij een soldaat werd gedood. Niet waar! Op het strand van Tel Aviv zou het raketten regenen.Ook niet waar! Raketten op de beurs in Ramat Gan en zelfs ten noorden van de stad. Niet waar! En vol enthousiasme werd gemeld, dat de Knesset in Jeruzalem door Palestijnse raketten was vernietigd.

Een andere propagandistische leugen was dat tijdens het bezoek van de Egyptische premier Hisham Kandil op 16 november 2012 aan Gaza een jongetje gedood zou zijn door een bombardement van de IsraŽlische luchtmacht. Maar IsraŽl heeft tijdens dit bezoek geen luchtaanvallen uitgevoerd. Dankzij onderzoek van enkele journalisten kwam The Sunday Telegraph met het bericht dat het vierjarige jongetje Mohammed Sadallah slachtoffer was geworden van een ongeluk veroorzaakt door een mislukte lancering van een zelfgemaakte raket en niet door een IsraŽlisch bombardement. De zaak werd wereldnieuws toen de Egyptische premier Hisham Kandil het voorhoofd kuste van de jongen en zei: ďDeze jongen, deze martelaar, wiens bloed op mijn handen en kleren te zien zijn, is iets wat wij niet stil kunnen houden,Ē Verder beloofde hij Hamas volledige steun toe.

KandilHaniyeh.jpgHisham Kandil en Hamas terreurbaas Ismail Haniyeh

Zelfs experts van het Palestinian Centre for Human Rights die op 17 november de plaats des onheil bezochten, zeiden te geloven dat de explosie was veroorzaakt door een raket van eigen makelij. Het is al jaren bekend dat Hamas zich niet voor schaamt om de levens van de Palestijnse kinderen in gevaar te brengen. Gedode babyís en kinderen spelen een essentiŽle rol in de propaganda oorlog van Hamas. Hamas voert de slachtoffers op die door eigen vuur of als menselijk schild zijn gedood, de schuld daarvan bij IsraŽl neer te leggen en daar vervolgens zeer succesvol in zijn.

Ook de beelden van de rouwende familie van Omar Mashrawi, een 11 maanden oude jongetje dat op 14 november 2012 werd gedood op de eerste dag van Operation Pillar of Defense, gingen de hele wereld over. Zonder het onderzoek af te wachten werd de schuld voor de dood van het jongetje eenduidig bij IsraŽl gelegd.De website van Electronic Intifada vermeldde dat het kind door een IsraŽlische raket gedood zou zijn. Terwijl de IsraŽlische media onmiddellijk berichtte dat dit verhaal niet klopte werd het door de IsraŽl hatende linkse meute in de westerse wereld en media, wekenlang tot op de draad uitgemolken om het imago van IsraŽl en het IDF te beschadigen. Een onderzoekscommissie van de Verenigde Naties deed er vier maanden over om vast te stellen dat het kind niťt gedood werd door een IsraŽlische raket maar door een Qassamraket die werd afgevuurd vanuit Gaza maar voortijdig neerstortte op een woonwijk in Gaza zťlf

Deze foto is in werkelijkheid genomen in het bergachtige Libanon. Door er aan de bovenkant een stuk vanaf te snijden, werd de foto vervolgens gepresenteerd als een IsraŽlisch bombardement in het vlakke Gaza.

Al enige tijd circuleert op het internet, voornamelijk via de sociale media Facebook, de afbeelding van een ĎPalestijnseí hongerstaker in de gevangenis. In werkelijkheid gaat het hier om Ezzedine Rouissi, een Marokkaanse student die opgepakt werd door de Marokkaanse autoriteiten nadat hij had deelgenomen aan een studentenprotest om de leefomstandigheden op de Universiteit aan te klagen. Hij werd in de gevangenis zwaar mishandeld en gefolterd en begon uit wanhoop tegen zijn behandeling een hongerstaking die maar liefst 132 dagen voortduurde. Uiteindelijk werd hij op 1 mei 2012 weer op vrije voeten gesteld.

De familie op onderstaande afbeelding is vermoord in 2 verschillende plaatsen. Eerst werden zij vermoord in Syrie door de kluster bommen van Assad en later op de dag werden ze vermoord in GAZA door het Israelische leger.

This family got killed twice  yesterday in 2 different countries.

The first time in Syria by Assad's cluster bombs. and got killed later on in GAZA by the Israeli army.

The Arab media is something that really can be trusted right????

And all of the Western media freaks, will of course tell the world 

IT WAS THE JOOOOZZZZ!!!!

people wake up and stop trusting what the Arab media feeds you!!!!!!!Hamasleider Khaled Meshaal was voor het eerst van zijn leven op bezoek in Gaza om de feestelijke herdenkingen bij te wonen van het 25-jarig jubileum van terreurbeweging Hamas. De terreurbaas werd hartstochtelijk toegejuicht door tienduizenden aanhangers in Gaza-stad. In zijn toespraak voor een geestdriftige menigte zei hij IsraŽl nooit te zullen erkennen en strijd om IsraŽl te verwijderen nooit op te zullen geven. Ook liet hij duidelijk weten dat Israel geen enkel bestaansrecht heeft: "Palestina is van de rivier (de Jordaan) tot aan de zee (Middellandse zee) en van noord tot zuid, van Haifa tot Beer Sheva. Wij zullen geen concessies doen over ook maar een centimeter land."

Ook zei hij alle gevangenen die nu nog in IsraŽlische gevangenissen verblijven, te zullen bevrijden. Hij zei verder dat Jihad en gewapend verzet de juiste manier zijn om ďPalestinaĒ te bevrijden, en dat dit de plicht is van alle Arabieren en moslims. Op het podium stond een enorme replica van de langeafstandsraket en er werd een speciaal lied gezongen om de prestatie van de raket en de angst die IsraŽl zou zijn aangejaagd, te eren. De supporters van deze doodscultuur zeiden trots te zijn op hun leiders vanwege de raketten die zijn afgevuurd op Jeruzalem en Tel Aviv.

Meshaal werd in 1997 door agenten van de Mossad met gif geÔnjecteerd. Onder internationale druk gaf IsraŽl een tegengif, waarna Meshaal overleefde. Hij verbleef jarenlang in Damascus onder bescherming van de Syrische dictator Bashar al Assad maar werd begin 2012 SyriŽ uitgeschopt vanwege kritiek op zijn beschermheren. Meshaal zit nu in Qatar onder bescherming van de door olie schatrijk geworden voormalige kamelendrijvers die hem steunen in zijn plan de staat IsraŽl te vernietigen.

Hij zei op 15 maart 2014 dat Hamas, evenals veel verwante PLO-terreurorganisaties, voor niets anders leven dan om IsraŽlische Joden te doden en het Heilige Land te 'bevrijden' van hun aanwezigheid. Mashaal spoorde vaders aan hun kinderen al vanaf jonge leeftijd een verlangen naar de dood bij te brengen. 'Jihad op de weg van Allah is het hoogtepunt van onze ambities ... het is ons leven', zei de terreurleider tijdens een ceremonie ter ere van moordenaars die werden gedood tijdens het uitvoeren van terreuraanslagen tegen onschuldige IsraŽlische burgers.

Eind augustus 2013 arresteerde de IsraŽlische veiligheidsdienst Shin Bet vijf Hamas-terroristen uit het oostelijk deel van Jeruzalem, die van plan waren om een aanslag te plegen in het populaire winkelcentrum Mamilla Mall tijdens de feestdagen in september. Twee van de mannen, Arabische IsraŽliŽrs, die als schoonmakers werken in het winkelcentrum, biechtten hun plan op om een bom, verpakt als een geschenk, in een prullenbak of restaurant te plaatsen tijdens het feestseizoen. Zij werden op 1 september 2013 aangeklaagd voor de terreuraanslagpoging in Jerusalem. Tijdens de feestdagen zit Mamilla propvol met toeristen en winkelend publiek.

Terreurtunnel ontdekt

Waar de idolen van de wereldwijde anti-IsraŽl kliek ook goed in zijn is het bouwen van terreurtunnels. Zo heeft IsraŽl in oktober 2013 een 18 tot 22 meter diepe, 1.8 kilometer lange tunnel ontdekt die van Gaza naar IsraŽl loopt.De tunnel was op verschillende punten volgepakt met explosieven.Terroristen waren blijkbaar van plan een grootschalige infiltratie en aanval uit te voeren, en waren eventueel van plan om IsraŽlische burgers als gevangenen terug te brengen naar Gaza. De tunnel liep in de richting van een kibboets.

Brig. Gen. Michael Edelstein, Gaza Division commander, inside a tunnel dug from the Gaza Strip to Israel, October 13, 2013. (photo credit: Times of Israel/Mitch Ginsburg)Brig. Gen. Michael Edelstein, Gaza Division commandant, in de tunnel. October 13, 2013. (photo credit: Times of Israel/Mitch Ginsburg)

De tunnel was deskundig gebouwd, en was voorzien van elektrische leidingen en telefoon. Er zou twee jaar aan zijn gewerkt, waarbij 500 ton aan betonblokken is verwerkt, deels gemaakt in IsraŽl. Hij eindigde bij de IsraŽlische kibboets Gan Hashloshah, net naast de kleuterschool van de gemeenschap.

Dit was echter niet de enige tunnel. Ook in deze tunnel werden tonnen met explosief materiaal ontdekt. De terreurbeweging Hamas erkende openlijk, dat het doel van de tunnel was om IsraŽli's te ontvoeren naar de Gazastrook om de vrijlating van de terroristen uit IsraŽlische gevangenissen af te dwingen. Volgens Hamaswoordvoerder Abu Ubeida was de tunnel slechts 'een van vele'.

Nu Mohammed Mursi, de beschermheer van de Moslimbroederschap en Hamas, door het Egyptische leger onder leiding van legerleider Abdel Fattach al Sisi van het politieke toneel is verjaagd, komt Hamas steeds meer onder druk te staan. De smokkeltunnels in de Gazastrook zijn door Egypte en IsraŽl zo goed als allemaal vernietigd en de Mullahs in Teheran hebben de geldkraan dichtgedraaid vanwege het feit dat Hamas zich aan de kant van de opstandelingen in SyriŽ heeft geschaard. De rebellen in SyriŽ zijn soennieten, evenals Hamas. Assad, een Alawiet, wordt echter gesteund door de shiíieten in Iran, die verwikkeld zijn in de theologische oorlog met de soennieten. Ook Hezbollah in Zuid-Libanon heeft samen met Iran de kant van Assad gekozen. De ontevredenheid onder de bevolking in Gaza neemt toe waarop Hamas reageert met bruut geweld en verdere radicalisering. Sommige bewoners zeggen dat 'Gaza een hel is geworden. Wie zijn mond open doet wordt onmiddellijk gearresteerd en gemarteld.í

Tijdens de oorlog ďOperation Protective EdgeĒ (Operatie Beschermende Rand) van 2014 tussen IsraŽl en de terreurbeweging Hamas werd IsraŽl geconfronteerd met aanvallen vanuit door Hamas aangelegde tunnelnetwerken. Deze tunnels vormden een enorme bedreiging voor de IsraŽlische militairen en burgers. Het IsraŽlische grondoffensief begon een uur nadat dertien zeer zwaar bewapende terroristen van Hamas probeerden via een tunnel een massamoord op burgers uit te voeren bij Kibboets Sufa, of burgers of militairen te ontvoeren. Het leger gaf beelden vrij hoe de terroristen de benen namen nadat ze werden betrapt en zich haastig terug in de tunnel probeerden te wurmen. Ze werden onder vuur genomen waarbij zeker acht van de 13 terroristen werden gedood. Rond de tunnelopening lag het vol met achtergelaten schiettuig en in de tunnel zelf werden onder meer RPG raketten, explosieven, boobytraps, radioís en mini bunkers aangetroffen. De betrokken tunnel werd weggebombardeerd evenals 34 nadien ontdekte tunnels. Deze tunnels lopen honderden meters diep IsraŽl in en vormen een directe bedreiging voor de omliggende IsraŽlische dorpen. Minstens 160 kinderen uit Gaza zijn gedood tijdens het graven van deze tunnels.

Een van de vele ontdekte tunnels.

Sinds de oorlog van 2014 heeft IsraŽl nog diverse tunnels ontdekt en vernietigd. Het probleem is daarmee niet opgelost want Hamas gaat stug door met het bouwen van deze tunnels. De terreurgroep heeft zelfs een speciale eenheid in het leven geroepen, Nahba geheten, die wekenlang onder de grond verstopt kan blijven. Sommige (aanval) tunnels blijken daarvoor zelfs voorzien van recreatie kamers, badkamer met douche en kantines. Op 18 april 2016 ontdekte het IsraŽlische leger een tunnel die eveneens vanuit Gaza tot diep onder IsraŽlisch grondgebied liep en op 5 mei maakte het leger bekend een tweede aanvalstunnel te hebben ontdekt.

Deze tunnel lag bijna 30 meter diep onder de grond. Het leger maakte tevens bekend dat men een belangrijke terrorist van Hamas had ingerekend die betrokken was bij de bouw van het onderaardse tunnelnetwerk. Het gaat om de 29-jarige Mahmoud Atouna, lid van de al-Qassam Brigades, de moordbrigade van Hamas. De terrorist werd ondervraagd en bleek bijzonder spraakzaam te zijn want hij onthulde een schat aan informatie over het tunnelnetwerk. Zo verschafte de Ďsinging birdí informatie over de tunnelbouwtechnieken en hun locaties. Ook vertelde hij dat de ingangen van de meeste tunnels zich bevinden in woonhuizen en in moskeeŽn. Daarnaast overhandigde hij een lange lijst van namen van Hamas-agenten en vertelde waar zich de locaties bevinden van meerdere wapenopslagplaatsen en andere belangrijke strategische Hamas sites.

Gedurende de oorlog in 2014, schoot de terreurbeweging Hamas ook raketten af vanuit huizen van burgers, vanuit scholen, moskeeŽn, gebouwen van de UNRWA van de Verenigde Naties en vanuit ziekenhuizen. Toen Barack Hussein Obama in de gaten kreeg dat deze oorlog op een totale nederlaag voor Hamas uitdraaide, werd IsraŽl door hem onder druk gezet een staakt-het-vuren te accepteren.

Volgens de IsraŽlische krant Yediot Achronot schatten IDF-officieren dat momenteel ongeveer duizend personen bij het graven van de tunnels betrokken zijn ter voorbereiding van een grote aanval op de Joodse staat. Er wordt rond de klok gegraven, zelfs tijdensslechte weersomstandigheden in het voorjaar en daar blijken nogal wat mensen bij om het leven te zijn gekomen. Hamas bevestigde de sterfgevallen en noemde de overledenen 'martelaren', een eer die gewoonlijk wordt voorbehouden aan degenen die onschuldige IsraŽlische burgers vermoorden. Velen in IsraŽl, vooral de bewoners in de buurt van Gaza, willen dat het leger de eerste klap uitdeelt en Hamas niet de kans geeft om in hun gemeenschappen binnen te dringen. Een lid van de Islamitische Jihad terreurbeweging, is op 19 juli in Gaza om het leven gekomen toen een tunnel waarin hij aan het werk was, instortte. Drie anderen raakten daarbij gewond. Naar diverse anderen wordt nog gezocht.

Volgens opgaven van de Hebreeuwse nieuwswebsite Mako moeten de tunnelgravers acht tot twaalf uur per dag werken. Ze krijgen een maandsalaris van omgerekend 100 tot 200 euro. Onderweg naar de tunnels blinddoekt Hamas hun ogen, zodat de plaats van de ingangen niet weten. Ook worden ze gefouilleerd, zodat ze geen mobiele telefoon of camera's naar de bouwplaats kunnen smokkelen. 'Iedereen die er van wordt verdacht met IsraŽl samen te werken werd door de militaire vleugel van Hamas gedood.í In 2004 waren er al berichten dat Hamas kinderen als werkslaven misbruikte voor het bouwen an tunnels.

 

Een door IsraŽl in beslag genomen vuilniswagen uit Gaza

 

Vuilniswagenis voorzien van Kassam lanceerinrichtingen

Ze zijn wel inventief die jongens van Hamas in Gaza. Ook ambulances worden op dezelfde manier van dit soortraketlanceerinstallaties voorzien.

Palestijnse terreurgroepen in Gaza maken zich schuldig aan oorlogsmisdaden

Vanaf het voorjaar van 2018 wordt IsraŽl iedere vrijdag bestookt met vliegers en ballonnen vol met explosieven waarmee al honderden hectaren landbouwgewassen in vlammen zijn opgegaan. Ze gooien met brandbommen en stenen en terroristen vuren raketten op IsraŽlische burgerdoelen. IsraŽlische militairen worden verblind met lasers en zware rook, veroorzaakt door stapels brandende banden.

Een Palestijnse demonstrant staat voor een stapel brandende en rokende autobanden. (Foto: Nasser Ishtayeh/Flash90)

Ouders in de gebieden die onder bereik liggen van deze ballonnen moeten hun kinderen uitleggen dat ze deze ballonnen niet moeten aanraken omdat ze in hun gezicht kunnen exploderen. Daarnaast proberen bloeddorstige terroristen keer op keer de grensafrastering te doorbreken met de bedoeling zoveel mogelijk slachtoffers te maken onder de IsraŽlische bevolking. Er is geen sprake van een spontaan volksprotest maar van een heel bewuste door Hamas georkestreerde terreurcampagne. Het gaat om oorlogsmisdaden die volledig in strijd zijn met internationale wetgeving.

De terreur met de ballonnen had kennelijk nog niet het gewenste effect want op 5 mei werden er vanuit Gaza een regen van raketten op IsraŽlische burgerdoelen in het zuiden van IsraŽl afgeschoten. Een deel daarvan werd onderschept door het Iron Dome (IJzeren Koepel).De escalatie begon nadat sluipschutters van Hamas probeerden IsraŽlische soldaten te doden die de grens met Gaza bewaakten en twee van hen verwondden. Als reactie hierop viel de IsraŽlische luchtmacht (IAF) enkele aan Hamas gerelateerde doelwitten in Gaza aan, waarbij twee terroristen werden gedood. Hierna brak de hel los. In een periode van 48 uur werden door terroristen van Hamas en de Islamitische Jihad meer dan 700 projectielen op bevolkingscentra in het zuiden van IsraŽl afgevuurd. Daarvan heeft het Iron Dome er 200 succesvol onderschept. Bij de raketaanvallen werden vier IsraŽliís gedood. Honderden anderen raakten gewond of werden behandeld voor shock. 234 patiŽnten werden behandeld in het Barzilai-ziekenhuis in Ashkelon en Soroka Medical Center in Beersheba. Elke op burgers afgevuurde raket is een Palestijnse oorlogsmisdaad.

De stad Ashkelon werd bijzonder hard getroffen, omdat meerdere raketten in woonhuizen insloegen. Daarbij kwam een 40-jarige Arabier uit Hebron om het leven en raakten twee vrouwen ernstig en levensbedreigend gewond. Een vrouw van ongeveer 60 jaar oud werd in kritieke toestand uit de ruÔnes van haar woning gehaald en naar een ziekenhuis gebracht. Pas twee uur na de inslag van de raket werden onder het puin op een andere verdieping van het huis een man en een vrouw ontdekt. De 40-jarige vrouw raakte ernstig gewond en werd gered, en voor de man kwam de hulp te laat.

IsraŽl reageerde met gerichte luchtaanvallen op zoín 350 terroristische doelwitten van Hamas en de Islamitische Jihad waaronder observatieposten, magazijnen, Hamas-kantoren en wapenfaciliteiten. Het hoofdkantoor van Hamas werd tot puin gebombardeerd. Bij de bombardementen kwamen een serie terroristen om het leven waaronder Hamed al-Khoudary, een hoge Hamas-commandant die verantwoordelijk was voor de overdracht van Iraanse fondsen naar de verschillende terreurgroepen in Gaza. Ook viel de IsraŽlische luchtmacht een groep Hamas-terroristen aan die op het punt stonden raketten op IsraŽl af te vuren. Twee terroristen werden daarbij gedood. Ook waren er diverse pogingen van terroristen om het grenshek naar IsraŽl over te steken. Helikopters en raketten van de luchtmacht wisten de infiltratie te voorkomen.

Het merendeel van de doden zijn terroristen uit de verschillende terreurgroepen die in Gaza opereren. Ashraf al-Qidra, woordvoerder van het ministerie van Ďgezondheidí van Hamas in Gaza, meldde dat tijdens de escalatie van 4-6 mei 2019, 27 Palestijnen werden gedood waarvan er 23 werden genoemd. Van de 23 dodelijke slachtoffers waren minstens 17 terroristen of leden van de terroristische organisaties.

 

Volgens de internationale fakenieuws brengers, allemaal onschuldige Gazaanse burgers.

De meeste gedode terroristen behoorden tot de militaire vleugels van de door Iran gesponsorde Islamitische Jihad (PIJ) en Hamas. Sommigen waren leden van Fatah en het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP). De Islamitische Jihad gaf later openlijk toe dat zeven van de doden tot hun groep behoorden.

Onder de burgerslachtoffers bevond zich ook een zwangere vrouw en een baby. Dat leverde weer een onvervalst propagandafeestje op. En de buitenlandse media zijn gek op zulke verhalen. Ze verspreeiden het fake-nieuws zonder uit te zoeken wat er nu echt is gebeurd. De zwangere moeder raakte gewond. Een tante van de gedode baby zei: ĎEen IsraŽlisch vliegtuig schoot een raket op ons huis, waarin de arme baby zich bevond.í De pro-Palestijnse leugenindustrie in het westen draaide weer overuren en verspreidde zonder de feiten na te trekken het bericht. Men wekte de indruk dat de vrouw en het kind slachtoffer waren geworden van een IsraŽlische aanval, maar de vrouw en de baby zijn gedood door een afgezwaaide raket van Hamas. Bushaltes in Londen werden besmeurd door pro-Palestijnse-terreur activisten met de slogan ďIsraŽl vermoord weer kinderen. Prettig weekeindeĒ (Israelís killing children again. Enjoy your weekend). Ook waren deze posters te zien in treinstations en gebouwen in Londen.Palywood in actie.

 

Degenen die de waarheid willen weten over de situatie langs de grens met Gaza, moeten goed luisteren naar de leiders van Hamas, die de kustenclave regeert Ė als ze Arabisch spreken. 'Wanneer we het hebben over ďvreedzaam verzetĒ' bedriegen we het publiek', zegt Hamas-leider Machmoud Al-Zahar ongegeneerd in een interview met Al-Jazeera.Op 18 mei 2018 sprak kolonel Richard Kemp namens de IsraŽlische NGO UN Watch de VN Raad voor de Mensenrechten toe nadat de Palestijnen weer een theater stuk hadden opgevoerd.

Negatief nieuws over de doodscultuur in Gaza en over de ďBende van RamallahĒ wordt door de media bij u weggehouden. Wat u bijvoorbeeld niet vernam was dat Hamas de familie van een omgekomen baby dik heeft betaald om te liegen dat die stierf door een IsraŽlische traangasgranaat. Deze leugen werd overgenomen door veel media, bijvoorbeeld De Telegraaf.In werkelijkheid blijkt de baby te zijn gestorven aan een erfelijke ziekte. Toch werd een Palestijnse propagandaleugen weer eens klakkeloos overgenomen en na bewezen ontkrachting (zelfs Hamas haalde de baby later van hun dodenlijst) niet gerectificeerd.Opmerkelijk was ook dat de auto van de Engelse kroonprins William bij zijn bezoek aan autonoom Palestijns gebied door Palestijnen met stenen werd bekogeld. Hij maakte op deze wijze kennis met een Palestijnse traditie ten opzichte van niet-Arabieren. Maar ook dit was blijkbaar het vermelden niet waard. Hoe zou dat geweest zijn als IsraŽliís zoiets gedaan zouden hebben?

De wereldburgers worden al decennialang lang met een onvolledige, eenzijdige journalistiek geconfronteerd en dikwijls zelfs op pure leugens getrakteerd. De Nederlandse media vermelden vrijwel nooit dat Hamas voortdurend oorlogsmisdaden pleegt, door uitsluitend en opzettelijk IsraŽlische burgers aan te vallen. Trouwens, net zo min vermelden de Nederlandse media dat IsraŽl uitsluitend militaire doelen in Gaza aanvalt. Dat is legitieme zelfverdediging. Hamas pleegde tijdens de geweldsronde in mei weer honderden oorlogsmisdaden en de wereld keek alleen naar IsraŽl. Hamas is een doodscultuur dat groot genoegen schept in het vermoorden van onschuldigen. Een duivels kwaad dat geniet van de tranen van IsraŽlische burgers wanneer er weer slachtoffers onder hen vallen.

Het IsraŽlische leger schiet niet klakkeloos op Ďonschuldigeí demonstranten zoals de media ons voorhouden. Wie ze wel heel doelbewust op de korrel nemen terroristen die doorgaans vanachter vrouwen en kinderen het vuur openen op de IsraŽlische militairen.

Steun Iran aan Palestijnse terreurgroepen in Gaza.

 

Hamza Abu Shanab, die gelieerd is aan de Hamas-beweging, publiceerde een artikel in al-Risala, de officiŽle publicatie van de Palestijnse terreurgroep, waarin hij de Iraanse hulp aan Hamas en de Palestijnse Islamitische Jihad uiteenzet. Volgens de commentator omvat de assistentie het leveren van materieel, raketten, de ontwikkeling van raketten en tunnels en voortdurende regelmatige financiŽle steun voor de activiteiten van de militante Palestijnse organisaties. Zo betalen de middeleeuwse Iraanse Ayatollahs een schadevergoeding aan iedere Palestijn die tijdens de gewelddadigheden gewond raakt. Een Palestijn die ernstig gewond raakt tijdens de gewelddadigheden ontvangt vijfhonderd dollar en iemand die matig gewond raakt, ontvangt tweehonderd dollar. De familie van een ĎShahidí (een martelaar) krijgt drieduizend dollar uit Iran. Daarnaast betaalt Hamas honderd dollar per maand aan jongeren die meedoen aan elke Ďdemonstratieí. Buschauffeurs die de relschoppers naar de grens met IsraŽl vervoeren, krijgen bovendien ongeveer 25 dollar voor een enkele reis. Hamas moedigt moeders aan om samen met jonge kinderen deel te nemen aan het geweld in de hoop dat ze gewond raken of omkomen.

Hamas en trawanten voeren een meedogenloze oorlog tegen IsraŽl. Alleen in het afgelopen jaar al hebben de IsraŽlische veiligheidsdiensten 480 terreuraanslagen in IsraŽl verijdeld. Bovendien zijn 219 Hamas-teams gearresteerd. Ook probeert Hamas een terreurinfrastructuur op te bouwen in de Bijbelse gebieden Samaria en Judea.

Ook de Europese Unie wees weer eens met een beschuldigende vinger naar IsraŽl als de boosdoener. Al kort na het begin van de rellen aan het grenshek, riep de anti-IsraŽl kliek in Brussel IsraŽl op om ďterughoudendheidĒ te betonen. Ze kunnen het kennelijk maar moeilijk verdragen dat IsraŽl zichzelf kan verdedigen. De schuld van al dit geweld ligt niet bij IsraŽl maar de door onder meer Qatar en Iran gesponsorde terreurgroepen in Gaza. Met hun commentaar op IsraŽl geven de IsraŽl-haters Hamas en andere Palestijnse terreurgroepen weer volledig groen licht om kinderen te exploiteren als menselijk schild voor gewelddadige aanvallen op IsraŽlische burgers. De leugens vliegen weer over tafel en de internationale fake-nieuws brengers doen er weer volop aan mee. Natuurlijk laten ze bewust achterwege dat tijdens de terreur van Hamas IsraŽl 650.000 liter diesel voor de enige elektriciteitscentrale in Gaza leverde.

Tweede zoon van Hamas oprichter verlaat de terreurgroep.

Suheib Yousef, zoon van de mede-oprichter van Hamas, Sheikh Hassan Yousef, verliet onlangs de terreurgroep en vertelde zijn verhaal aan een IsraŽlische journalist van IsraŽls Channel 12, Ohad Hemo. Yousef verliet stiekem zijn post in Turkije en vloog naar een niet nader genoemd land in AziŽ. Hij werkte voor de ďpolitieke afdelingĒvan Hamas in Turkije. Hij vertelt dat Hamas zich in werkelijkheid niet inzet voor de Palestijnse zaak, werkt voor een buitenlandse agenda. Ze verkopen informatie aan Iran in ruil voor financiŽle hulp.

Suheib Yousef, zoon van de mede-oprichter van Hamas, Hassan Yousef,

Hij zegt dat de Hamas afdeling in Turkije ook wordt gebruikt om mensen, waaronder kinderen, op de ĎWestelijke Jordaanoeverí (de Bijbelde gebieden Samaria en Judea) te wapenen om terreuraanslagen tegen IsraŽliís uit te voeren. Verder vertelde hij dat Hamasleiders in Turkije in chique hotels en luxe torens wonen en dat hun kinderen op particuliere scholen zitten.

Ze krijgen tussen de vier en vijfduizend dollar per maand, hebben bewakers, zwembaden en country clubs. Ze eten in de beste restaurants waar eenmaaltijd 200 dollar per persoon kost terwijl een gezin in Gaza leeft van 100 dollar per maand. Hamas heeft de Gazastrook geruÔneerd. Het leven is er moeilijk, treurig en abnormaal. Alleen de gebouwen waar de terreurleiders hun onderkomen hebben zijn voorzien van generatoren en hebben continu elektriciteit. Zakkenvullers zijn het, net als de voormalige terreurmiljardair Jasser Arafat en de corrupte bende in Ramallah.

Hoewel de mainstream media ons steeds wil doen geloven dat IsraŽl verantwoordelijk is voor de steeds terugkerende oorlogen, moet de oorzaak hiervan toch echt bij Hamas worden gezocht. Dat staat centraal in de ideologie van deze Palestijnse terreurbeweging. Ze koesteren een ingewortelde haat tegen het Joodse volk. Het gaat om een doodscultuur en dat bevestigen ze zelf: 'We hebben geen probleem met de dood. We zijn niet zoals de IsraŽli's. We verlangen naar de dood en het martelaarschap. Elke moeder moet haar kinderen opvoeden met haat voor de zonen van Sion.' De burgers leven in een despotisch geleide islamistische dictatuur die maar ťťn doel heeft: IsraŽl vernietigen en de Joden de zee indrijven. Het gaat om een door de duivel gedreven oorlogszuchtige bende die de dood en het martelaarschap tot het hoogst haalbare beschouwen.

De idiote westerse donoren die geloven in de geschiedenis van Ďbezettingí en Ďbelegeringí van Gaza door IsraŽl, gaan gewoon door met het doneren aan deze bende. Aan deze moslim barbaren die hun kinderen aan hun god Bašl aanbieden als martelaren en lof zingen als deze kinderen sterven wanneer ze als menselijke schilden zijn ingezet. En dan te bedenken dat deze bende zich mag verheugen op talrijke fans in het westen waaronder de voormalige Amerikaanse president Jimmy Carter en de Nederlander Dries van Agt. Hoe verblindt moet men zijn om niet de haat te herkennen die in Gaza op alle niveaus wordt verspreid en die te vergelijken is met de kwaadaardige haat waar de Naziís een hele generatie mee indoctrineerde. Waar moet men anders een maatschappij bij indelen die hun kinderen vanaf de kleuterklas leren hoe zij hun buren moeten vermoorden?

 

De leeftijd speelt bij Hamas geen enkele rol wanneer het gaat om haar genocidale doelstellingen m.b.t. het Joodse volk. Hoe jonger ze zijn des te beter werkt de hersenspoeling. Met de grootste minachting voor het leven en welzijn van de burgerbevolking in Gaza, werpt Hamas burgers in de strijd als menselijk schild en schieten ze vanachter de ruggen van deze burgers raketten en mortiergranaten af op onschuldige IsraŽlische burgers. Elke dode aan eigen zijde wordt van harte welkom geheten en wordt gebruikt in de wereldwijde propagandaoorlog tegen IsraŽl.

Het IsraŽlische leger onthult opnieuw raketlanceerinstallaties naast scholen in Gaza. De daden van Hamas worden opnieuw blootgelegd: de terroristische organisatie Hamas gebruikt scholen om haar terroristische agenda te bevorderen. Er zijn nu meer gevallen aan het licht gekomen waarin Hamas opzettelijk kinderen als menselijk schild gebruikt. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe Hamas burgers in Gaza in gevaar brengt.Deze onthulling komt ongeveer twee weken nadat de UNRWA had gemeld dat de vloer onder een van haar scholen was ingestort. De instorting werd veroorzaakt door de bouw van een tunnel door Hamas-terroristen.

Hamas heeft een lanceerbasis voor raketten gebouwd bij de Moíath Bin Jabal school in de wijk Shejaiya in Gaza-Stad. Een raketlanceerbasis van Hamas bevindt zich vlakbij de school, die door de UNRWA wordt gebruikt als noodopvang. De directeur van de school, Mehammed Abu Oun, onderhield voorafgaand aan operatie ďGuardian of the WallsĒ contacten met een medewerker van de raketlanceerbasis van Hamas, Jalal Abu Aoun, wat de lancering kennelijk vergemakkelijkte.

De cynische exploitatie van scholen bewijst eens te meer dat de terroristische organisatie burgers in de Gazastrook opzettelijk in gevaar brengt en gebruikt als ďmenselijke schildenĒ voor haar terroristische doelen.

Hamas heeft een lanceerbasis voor raketten ingericht bij de Khalil Al-Nobani-school in de wijk Zeitoun in Gaza-Stad. De school is een volkomen onschuldig openbaar gebouw dat een veilige omgeving moest bieden aan kinderen in de Gazastrook, maar in werkelijkheid door Hamas is gebruikt om raketten te lanceren.

Terroristische organisaties hebben lanceerplatforms voor raketten opgezet in de buurt van de Al Furqan basisschool in de wijk Zeitoun in Gaza-Stad. Tijdens de operaties ďGuardian of the WallsĒ en ďBreaking DawnĒ vuurden terroristische organisaties raketten af vanaf locaties in de buurt van de school, waardoor het leven van studenten en inwoners van Gaza in gevaar kwam.Meer dan 1.000 onschuldige studenten gaan naar deze scholen, die door Hamas worden gebruikt voor terroristische activiteiten. Hamas brengt opzettelijk burgers en studenten in gevaar door hen als menselijk schild te gebruiken.Hamas is alleen geÔnteresseerd in zijn eigen terroristische agenda en de studenten in Gaza lopen voortdurend gevaar omdat zij als menselijk schild worden gebruikt.

 

Jezus komt

Franklin ter Horst

E-mail: Hijkomt@hetnet.nl

Terug naar: Inhoud