Farmaceut Pfizer wilde bijwerkingen van haar vaccin 55 tot 75 jaar geheim te houden

 

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 28 maart 2022) 

 

De Amerikaans politiek commentator Liz Wheeler verteld dat uit vertrouwelijke documenten is gebleken dat bijwerkingen van het ‘coronavaccin’ van farmaceut Pfizer reeds in februari 2021 bekend waren bij de farmaceut. Het gaat om bijwerkingen die zijn opgetreden nadat het vaccin al werd toegepast. “Dat zou alarmbellen moeten doen rinkelen,” aldus Wheeler. “Dit is één van de documenten die Pfizer de komende jaren geheim wilde houden.”Het document bevat vele pagina’s aan bijwerkingen en dat terwijl de gezondheidsinstanties verzekerden dat dit vaccin volstrekt veilig was en dat bijwerkingen zeer zeldzaam waren. Wheeler noemt een aantal bijwerkingen zoals: epilepsie, lupus, beroerte, hersenontsteking, acute nierschade, hartinfarct, anafylactische shock, trombose oftewel bloedproppen, en artritis. Er staat in dat je een miskraam kunt krijgen en dat je op allerlei gruwelijke manieren kunt sterven als gevolg van het vaccin, aldus Wheeler. Allemaal bijwerkingen waar Pfizer volledig van op de hoogte was. “Je kunt zelfs Covid-19 krijgen van het Covid-19-vaccin, terwijl we te horen kregen dat dit niet zou gebeuren. En als Pfizer ervan wist, wisten ook de gezondheidsinstanties en overheid ervan, en toch hebben ze het verborgen gehouden voor de bevolking,” Zie ook hier.

 

De waslijst aan bijwerkingen is niet het enige. De verschillende farmaceuten waaronder Pfizer blijken ook wetenschappers en medici die zich kritisch uitspreken over de coronavaccins te intimideren. Als dat niet lukt, proberen ze deze mensen om te kopen. Epidemioloog Paul Alexander, die zeer kritisch is over de mRNA-vaccins, schrijft in een bericht op Substack dat Pfizer hem een miljoen dollar en een salaris van 50.000 dollar per maand heeft geboden om zijn mond te houden over Pfizer en directeur Albert Bourla.

 

Pfizer wist dat er al in het begin van de vaccinatiecampagne 1223 mensen waren gestorven, dat er 1290 verschillende bijwerkingen waren, dat vaccinatie zou leiden tot nieuwe varianten. Deze informatie mocht niet openbaar gemaakt worden en 55 tot 75 jaar geheim blijven, aldus Alexander. Als aangetoond wordt dat de acties van Bourla, Moderna-topman Bancel en mensen als CDC ‘corona tsaar’ Anthony Fauci levens hebben gekost en dat mensen en kinderen als gevolg hiervan zijn overleden, moeten ze de gevangenis in, benadrukt dr. Alexander. John F. Kennedy jr. voorzitter van Children’s Health Defense, heeft een boek over deze Antony Fauci geschreven waarin al diens misdaden worden opgesomd. Niet voor niets heeft hij inmiddels de infame bijnaam ‘Dr.Death’ verworven. Het boek Kennedy is een bestseller geworden.

 

Alexander wijst er verder op dat de meeste wetenschappers, universiteiten, artsen, gezondheidsfunctionarissen, technocraten, overheden en taakgroepen zich hebben laten omkopen. Hun salaris was belangrijker en zij hielden hun mond. Hij noemt de vaccins van onder meer Pfizer en Moderna ‘crimineel’.Eerder zei Alexander dat er nooit sprake is geweest van een coronapandemie. “De media hebben gelogen en zijn medeplichtig,” zei hij. Kennedy zegt dat er in acht maanden meer mensen zijn overleden aan het ‘coronavaccin’ dan in de afgelopen 30 jaar aan alle andere vaccins bij elkaar. Officieel zijn er in de Verenigde Staten een slordige 20.000 sterfgevallen geregistreerd na coronavaccinatie, maar volgens Kennedy ligt het sterftecijfer waarschijnlijk 40 keer zo hoog’. “Als mensen de waarheid kenden, zouden ze dit vaccin beslist niet nemen,” zei hij. “We weten dat Pfizer wist dat dit zou gebeuren,” aldus Kennedy. Gevaccineerden hebben 500 procent meer kans om een hartaanval te krijgen dan ongevaccineerde mensen, stelt Kennedy.“Ze wisten dat ze veel mensen zouden vermoorden. En toch deden ze het.”

 

Elizabeth Eads, die al 25 jaar in het vak zit, zei op 22 maart dat drievoudig gevaccineerde mensen symptomen van aids vertonen en dat zij en haar collega’s moeite hebben om deze patiënten te behandelen. Ze zegt ook dat veel geboosterde mensen de ziekte waarschijnlijk de komende maanden zullen krijgen. “Dit wordt veroorzaakt door het vaccin en we weten niet echt hoe we dit moeten aanpakken,” zei de arts. En hoe meer coronaprikken mensen halen, hoe erger de klachten worden. De derde prik, die ze de kill shot noemde, “verwoest je immuunsysteem uiteindelijk”. Ze verwees naar een recente Stanford-studie, waaruit blijkt dat het spike-eiwit dat na vaccinatie wordt aangemaakt het lentivirus wat Aids kan veroorzaken. “Het brengt blijvende schade toe aan het genoom van de cel. Dat is waarom dit zo beangstigend is voor ons. We weten gewoon niet hoe we dit moeten behandelen.” zei de arts. Hunter vroeg Eads hoe erg de situatie is. “Ik denk dat van april tot en met de zomer meer mensen gediagnosticeerd zullen worden met aids, met name in de leeftijdsgroep 18-39 jaar. En waarschijnlijk zal het immuunsysteem bij de veertigers en vijftigers het komende jaar instorten.” Het gaat volgens haar om miljoenen mensen. EudraVigilance de Europese Databank meldt op 15 maart 2022 41.834 vaccinatiedoden in Europa en 3.900,241 mensen met bijwerkingen waarvan 1.672.872  met ernstig letsel. Diverse deskundigen zeggen dat deze aantallen slechts het topje van de ijsberg zijn.

 

De vaccinatiecampagne tegen de varkensgriep van 1976 werd stopgezet na 53 meldingen met dodelijke afloop. Het Mexicaanse griepvaccin werd in 2009 in de VS volledig teruggetrokken nadat er ‘slechts’ 25 doden waren gevallen. Nu gaan ze gewoon door alsof er helemaal niets aan de hand is. Het begint steeds duidelijker te worden wat de verwoestende effecten zijn van de vaccinaties. De Amerikaanse Hartstichting zegt bewijs te hebben dat vaccins moord is. De oversterfte neemt met de week toe en dat is volgens diverse deskundigen het gevolg van vaccinaties.

 

Er is zelfs al sprake van oversterfte bij kinderen in Groot-Brittannië na uitrol van de coronaprik. One America News Network bericht dat uit de officiële data van The Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) blijkt dat de Covid injecties nu al direct verantwoordelijk zijn voor ruim 300.000 doden in de Verenigde Staten. Ondertussen hebben honderdduizenden mensen hun baan verloren of zijn ontslagen, enkel omdat ze eisen dat hun rechten en persoonlijke vrijheden worden gerespecteerd, aldus News Network.

De Britse schrijver en voormalig huisarts Dr. Vernon Coleman zegt in deze video dat er inmiddels voldoende bewijs is dat de covid-prik moord is: “We hebben altijd geweten dat deze spuiten experimenteel waren. Er zijn grote aantallen doden en gewonden gevallen onder mensen die zijn geprikt. Als het experiment met de covid jab na vandaag doorgaat, weten we absoluut zeker dat dit geen medische behandeling is, maar een ruiming.” Zie ook deze link. De prominente Zuid-Afrikaanse arts, Dr. Shankara Chetty zegt dat de huidige vaccincampagnes maar één doel hebben: “Een groot deel van de bevolking onder controle houden en doden zonder dat iemand vermoedt dat ze zijn vergiftigd.” Zie ook: Wij wisten het al: alles is van tevoren gepland aldus een Duitse politica. De Duitse longarts en internist Dr. Wolfgang Wodarg waarschuwt dat de bijwerkingen van de vaccinaties verwoestend zijn. Hij noemt “hartritmestoornissen, hartspierontsteking, anafylactische shock of zelfs onvruchtbaarheid enkele van de verschrikkelijke mogelijke bijwerkingen van deze experimentele injecties.” Ook raadt hij mensen af om nauw contact te hebben met iemand die net gevaccineerd is. Volgens de eminente pro-vaccin expert dr. Geert Vanden Bossche zouden de gevaarlijke ‘varianten’ zoals Delta nooit zijn ontstaan als de politici niet – tegen alle logica en geldende wetenschappelijke principes in – tijdens deze ‘pandemie’ met massa vaccinaties waren begonnen.

Ook de Nederlandse radioloog Frits Jansen stelt in een opiniestuk dat vaccinatie juist zorgt voor meer varianten. Eerder zei ook de Franse viroloog en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier dat coronavarianten worden veroorzaakt door het vaccin. Ook de coronavariant Omicron blijkt te worden verspreid door volledig gevaccineerden. Covid-19 deskundige Dr. Peter McCullough noemt de vaccinaties “bioterrorisme”.

Franklin ter Horst

Terug naar : Inhoud