Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 22 april 2017) (Laatste bewerking: 5 april 2022)

De Fransen hebben een WEF-sekte meestermisleider als president

Sinds 14 mei 2017 is hij president van Frankrijk. Hij komt uit het WEF-sekte nest van Klaus Schwab. Net als de meeste Europese leiders is Macron een felle tegenstander van de Joodse staat. Zo heeft hij duidelijk te kennen gegeven sterk gekant tezijn tegen de verhuizing van de Amerikaanse ambassade naar de Israëlische hoofdstad Jeruzalem. Ook is hij een trouwe bondgenoot van Angela Merkel wat betreft die deal met de geocidale Israël hetende Iraanse ayatollahs. Daarnaast veroorzaakte hij de nodige verontwaardiging door te verwijzen naar de nazi-collaborateur Marshall Phillipe Pétain. als “un grand soldat”. De Franse samenwerking met nazi-Duitsland veroorzaakte de moord op meer dan 70.000 Franse Joden tijdens de Holocaust. Macron beweert antisemitisme te bestrijden, terwijl hij zich vocaal mengt in de binnenlandse aangelegenheden van Israël. Ondertussen waarschuwde premier Edouard Phillipe in Frankrijk voor een nieuwe ‘Nacht van Gebroken Glas” (aka de Kristalnacht van 1938) , te midden van berichten dat antisemitische misdaden in Frankrijk in 2018 met 69% zijn toegenomen.

De Fransen blijken met de verkiezing van Macron op 14 mei 2017 een buitengewoon enge en arrogante narcist tot nieuwe president te hebben gekozen. Zo zegt hij Frankrijk te willen regeren als de Romeinse oppergod Jupiter. Ook blijkt hij keizerlijke ambities te hebben want hij liet meer dan 900 politici van beide Kamers van het parlement naar het paleis van Louis XIV –bijgenaamd de ‘Zonnekoning’- komen om deze toe te spreken. Hij blijkt zich met zijn zichzelf toebedachte ‘goddelijke’ manier van regeren totaal anders profileren dan de totaal geflopte voorganger François Hollande. Volgens de prominent Italiaanse psychiater dr. Adriana Segatori is Macron een rasechte psychopaat, en gaan de Fransen en Europeanen nog veel met hem beleven.

 Macron zegt te gaan regeren als Romeinse god Jupiter

Jupiter is in de Romeinse mythologie de oppergod en god van de hemel en het onweer. Jupiter had talloze minnaressen, zowel lagere natuurgodinnen als menselijke vrouwen, bij wie hij vele halfgoden verwekte. Met de verovering van het Imperium Romanum werd aan Jupiter de goddelijke opdracht toegeschreven om de wereld te veroveren. Het was de goddelijke taak van Rome om de wereld te veroveren in opdracht van Jupiter.

De Franse politieke elite en zowel de president als diverse ministeries hebben hem geholpen zijn campagne te lanceren. Hij is in werkelijkheid nooit een ‘onafhankelijke’ kandidaat is geweest. De Fransen hebben met deze Macron hun eigen Obama gekregen waar ze de komende jaren een zeer hoge prijs voor zullen gaan betalen. Niet alleen de Franse, maar ook de andere Europese media zwijgen als het graf over de inhoud van de enorme lading gehackte e-mails van de met grote meerderheid gekozen Macron. Uit de e-mails blijkt dat zo ongeveer alle ‘complottheorieën over Macron waarheid zijn, van het wegsluizen van miljoenen naar belastingparadijzen tot aan zijn betrokkenheid bij illegale wapen- en drugshandel. Macron is pro-EU Superstaat, pro-euro, pro-immigratie en pro-islam, en zijn klinkende overwinning is alom toegejuicht door de Europese politiek en reguliere media.

WikiLeaks heeft de grote lading gehackte e-mails, documenten, foto’s en rekeningen onderzocht, en bevestigt dat ze echt zijn. Dat zal ongetwijfeld de reden zijn geweest dat de Franse kiescommissie het publiceren van deze e-mails tot criminele daad bestempelde, en dreigde iedereen te arresteren die er ook maar iets van zou publiceren – overduidelijk om de overwinning van Macron niet in gevaar te brengen. Diverse sites die er toch iets van online zetten, werden zo snel mogelijk door de Franse overheid geblokkeerd.

Macron heeft niet alleen als bankier bij Rothschild miljoenen verdiend, en het grootste deel daarvan weggesluisd naar belastingparadijzen, maar hij blijkt ook betrokken te zijn geweest bij illegale wapenhandel. Als minister van Economische Zaken zou hij zaken hebben gedaan met de beruchte Frans-Libanese wapenhandelaar Ziad Takieddine, die wapens heeft geleverd aan de islamitische terreurgroep ISIS. Een ander opzienbarend document is een bestelbevestiging per email van de Britse chemie-online firma, die legale synthetische drugs produceert. De order van het product 3-MMC is namelijk geadresseerd aan het Franse parlement. Uit het gehackte materiaal komt tevens naar voren dat de Franse politieke elite, inclusief de voormalige president Francois Hollande, van meet af aan achter Macron en zijn zogenaamd ‘onafhankelijke’ campagne stonden. Het kantoor van de president en diverse ministeries hielpen zelfs bij het lanceren van zijn campagne. Daarmee wordt bevestigd dat die ‘onafhankelijke’ status van Macron een doelbewuste misleiding van het volk was, en hij in werkelijkheid tot de kern van de linkse elitaire gevestigde orde behoort.

De huichelaar Macron op bezoek bij Shoah-ontkenner Mahmoud Abbas

Zeer opvallend was de aanwezigheid van Macron tijdens het Vijfde Wereld Holocaust Forum, ter gelegenheid van de 75e verjaardag van de bevrijding van het vernietigingskamp Auschwitz, in Jeruzalem. Tijdens een bezoek aan de Sint-Annakerk in het Moslim Kwartier van de Oude Stad in Jeruzalem, voerde hij een doorzichtig theaterstukje op door Israëlische veiligheidsagenten te sommeren Frans grond­gebied te verlaten terwijl deze bezig waren zijn veiligheid te bewaken. De Sint-Annakerk is een 12e-eeuwse, rooms-katholieke basiliek wat in 1856 door de Ottomaanse Sultan Abdülmecid I aan de Franse regering is geschonken en wordt sindsdien als soeverein Frans grondgebied beschouwd. Zij voorganger Jacques Chirac was kennelijk zijn inspirerende voorbeeld want ook die weigerde tijdens zijn bezoek aan Jeruzalem in 1996, de kerk binnen te gaan totdat Israëlische soldaten die hem vergezelden vertrokken.

De Israëlische politie gaf later een verklaring uit waarin ze stelden dat de Fransen zich hadden verontschuldigd voor het gedrag van hun president, maar Macron's kantoor weerlegde dit door elke vorm van spijt van zijn kant heftig te ontkennen. Terwijl Macron in Jeruzalem de indruk gaf begaan te zijn met het gruwelijke lot van de Joden tijdens de Shoah, ging hij na afloop van de herdenking op bezoek in Ram-allah om daar de Shoah-ontkenner Mahmoud Abbas te knuffelen. De man dus die hetzelfde doel nastreeft als Hitlers plan het Joodse volk volledig van de aardboden te laten verdwijnen.

Macron maakte daarmee zijn bezoek aan de herdenking in Jeruzalem tot een aanfluiting. Het is inmiddels al lang geen geheim meer dat Abbas een boek heeft geschreven waarin hij de belangrijkste feiten over de Shoah ontkend. In dit boek schrijft Abbas dat er niets klopt van het verhaal dat er 6 miljoen Joden in Hitlers vernietigingskampen zijn omgebracht. Hij verwerpt de Shoah als een 'mythe' een 'fantastische leugen', en beweerde dat zionistische agitatie de oorzaak van de Shoah was geweest.

Om zijn sympathie te laten blijken voor de Baäl-aanbidders bezocht Macron ook het graf van terreurmiljardair Jasser Arafat, de man wiens handen dropen van het bloed van onschuldige Israëlische burgers.

Macron was trouwens niet de enige bezoeker op het “Vijfde Wereld Holocaust Forum” die een ontmoeting had met Abbas want ook de Russische president Vladimir Poetin, de Britse troonopvolger, prins Charles en de Australische gouverneur-generaal David Hurley, gingen bij hem op bezoek.

Macron verschild in geen enkel opzicht van voorgaande Franse leiders ten aanzien van Israël, want diverse Franse leiders staan al jaren bekend om hun pro-Palestijnse en anti-Israël houding. Reeds in het begin van de zesdaagse oorlog in 1967 besloot Frankrijk tot het instellen van een wapenembargo tegen Israël. Het embargo werd later permanent beleid. In 1973, tijdens de Yom Kippoer Oorlog, weigerde Frankrijk landingsrechten te verlenen aan Amerikaanse bevoorradingsvluchten naar Israël. De Franse leiders werden later fanatieke supporters van de Palestijnse terreurbendes onder leiding van Jasser Arafat. In 1982 redde Frankrijk Arafat, toen hij belegerd werd door Israëlische strijdkrachten in Beirut, nadat Arafat Libanon in een hel had veranderd met duizenden slachtoffers. Ze hielpen hem naar Tunesië te vluchten om vandaar zijn opruiende activiteiten voort te kunnen zetten.

Arafat was ook al een persoonlijke vriend van de voormalige Franse president en 33° Vrijmetselaar (Grand Orient Lodge) François Mitterrand. Al in 1981 genoot het PLO-kantoor in Parijs officiële erkenning die grensde aan het niveau van een ambassade. In 1988 ontving François Mitterand hem bij een staatsbezoek in Parijs, en verschafte hem alle egards die een staatshoofd ten deel kunnen vallen.

De Franse geschiedenis kent een hele serie antisemieten waaronder Voltaire. Deze schreef het volgende in één van zijn artikelen, “Tolerance”: ” Met spijt spreek ik over de Joden: dit volk is, in menig opzicht, het verwerpelijkste dat ooit de aarde heeft bevuild “. De Franse historicus Léon Poliakov noemt Voltaire “de ergste Franse antisemiet van de 18de eeuw “. Praktisch alle Franse filosofen uit die tijd waren Jodenhaters. Bovendien maakt de  Franse overheid zich al jaren schuldig aan het demoniseren van Israël. Het Franse Ministerie van Buitenlandse zaken zegt dat de Joodse dorpen in Samaria en Judea, het oostelijk deel van Jeruzalem en Golan hoogvlakte, zijn gebouwd op door Israël bezet land, wat illegaal is volgens het internationaal recht. Mensen die dit fake-nieuws verspreiden weten niets van de geschiedenis en niets van het internationaal recht in deze kwestie en doen ook geen enkele moeite zich hierin te verdiepen. De Franse regering waarschuwt haar inwoners niet te investeren in deze gebieden.

Ook Frankrijk zal gaan ervaren dat het niet ongestraft Israël kan demoniseren en meehelpen het Bijbelse land te verkwanselen aan het stel landrovers in Ramallah en de doodscultuur in Gaza. De Bijbel zegt duidelijk -en de geschiedenis heeft deze waarheid ontelbare keren bewezen -wanneer een volk zich tegen de Joden verheft, heeft dat ernstige gevolgen, en dat zal ook voor Frankrijk niet uitblijven. Hoe dichter de wereld de eindfase van het huidige wereldbestel nadert, des te sterker zal de haat tegen het Joodse volk en de staat Israël toenemen. Zo is dat door de Bijbelse profeten voorzegd. Maar de Jood en de huidige staat Israël, zijn het levende bewijs van Gods plan met dit land en volk en daarmee het geweten van de mensheid.

Franklin ter Horst

Terug naar: Inhoud