Duitsland en de Europese Unie steunen haat tegen IsraŽl

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 26 juni 2017) (Laatste bewerking: 19 februari 2023)

De mentaliteit van veel Europeanen tegenwoordig lijkt op die van grote delen van de bevolking in de middeleeuwen, die een vergelijkbaar irrationeel en van haat vervuld beeld van het Joodse volk hadden. Schoolboeken in diverse Europese landen maken zich schuldig aan Joden-en Israťl haat. Leugens over IsraŽls geschiedenis worden openlijk op scholen onderwezen.

Onderwijs is een voorbeeld hoe een hele generatie jongeren besmet kunnen worden met het anti-IsraŽl virus. Zo heeft een Duits-IsraŽlisch onderzoek vastgesteld dat de meeste Duitse schoolboeken IsraŽl als een oorlogszuchtige entiteit neerzetten. Daarnaast hebben ze de grootste moeite om de Palestijnse terreurmachine tegen onschuldige IsraŽlische burgers als terroristische activiteiten voor te stellen. Als men steeds opnieuw IsraŽl veroordeelt en aanvalt en grotendeels de enorme politieke criminaliteit in vele delen van de Arabische wereld buiten beschouwing laat, wordt er een sfeer gecreŽerd, waarin de meest absurde ideeŽn en leugens ontstaan.

Het 'Mideast Freedom Forum Berlin' presenteerde op 28 juni 2017 op een persconferentie waaraan drie leden van het parlement deelnamen in de Duitse Bondsdag, een studie over Palestijnse schoolboeken. Men ontdekte dat in 15 leerboeken voor de vakken Geschiedenis en de Nationaal Onderwijs het bestaan ​​van de staat IsraŽl nergens wordt teruggevonden. Bovendien blijken de boeken aan te zetten tot haat en geweld tegen IsraŽl. Ook werd vermeld dat deze schoolboeken met Duits geld worden gefinancierd. Daarnaast blijken de boeken ook in de scholen van de VN Relief and Works Agency (UNRWA) worden gebruikt, Duitsland is een van de grootste financiers van de UNRWA. Palestina wordt op de kaarten weergegeven met de grens van IsraŽl, samen met de Bijbelse gebieden Judea en Samaria en de Gazastrook, zonder enige vermelding van IsraŽlische steden zoals Tel Aviv. Verder worden Joden en IsraŽli's op een zeer negatieve manier voorgesteld. Joden werden aangeduid als tegenstanders van Mohammed en als zionistische bezetters die als doel hebben de Palestijnen uit hun land te verdrijven. De reden van de Joodse emigratie uit Europa en het lijden van de Joden tijdens de Holocaust blijven vanzelfsprekend onvermeld.

Om uiting te geven aan hun afkeer van IsraŽl gaan diverse Europese volksvertegenwoordigers op bezoek bij anti-IsraŽlische organisaties om hun leugenachtige propaganda aan te horen zoals van de extreemlinkse NGOīs ďBīTselemĒ en ďBreaking the SilenceĒ, die eigen land en volk vervloeken. Daarnaast worden miljoenen in de kas van deze organisaties gestort. Beide organisaties hebben het vervloeken van eigen land en volk tot hun taak gemaakt door met regelmaat met manipulatieve en vervalste berichten te komen. Deze figuren deinzen er niet voor terug om zich bijvoorbeeld door de anti-IsraŽl kliek in de VN-veiligheidsraad als ďkroongetuigenĒ te laten misbruiken.

Onder de bezoekers van deze organisaties was ook de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel. Deze minister stond al bekend als een onnozele hals die zich zonder een greintje diplomatie in het binnen- en buitenland als een olifant door de porseleinkast pleegt te sjokken. Ook gooit meneer met regelmaat flink wat olie op het anti-IsraŽlische vuur. Zo noemt hij IsraŽls legaal gekozen leiders, illegaal. In 2012 noemde hij op zijn Facebook pagina IsraŽl een ďapartheid regimeĒ.  Het is hem ook gelukt de Duits-IsraŽlische relatie behoorlijk te vertroebelen. In eigen land worden andersdenkenden door hem afgedaan als ďtuigĒ of nazisten. Tijdens zijn bezoek aan IsraŽl heeft hij nog eens duidelijk laten zien tot het IsraŽl-vijandige kamp te behoren door tegen het advies van de IsraŽlische regering in, toch op bezoek te gaan bij zowel Breaking the Silence als ďBīTselem waarop de IsraŽlische premier Netanyahu weigerde hem te ontmoeten. Als reactie hierop probeerde Gabriel voor de Duitse tv de indruk te wekken dat hij door de regering in Jeruzalem gechanteerd zou zijn.

De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel.

Ook ging Gabriel op bezoek in het landroversnest Ramallah voor een gesprek Rami Hamdallah, de Ďminister-presidentí die de islamitische doodscultuur Hamas en de in 1959 in Koeweit door terreurmiljardair Jasser Arafat opgerichte terreurorganisatie Fatah (letterlijk: de overwinning) onder zich verenigt. De naam Fatah is een omgekeerde afkorting van Harakat at-Tahrir al-Filastini ("Bevrijdingsbeweging van Palestina"). Niet omgekeerd zou dit namelijk "dood" betekenen in het Arabisch. Beide organisaties hebben de vernietiging van IsraŽl ten doel gesteld. Maar ook dat belemmerde Gabriel niet met deze terreurleider te praten. Ook noemde hij tijdens dat bezoek de corrupte Palestijnse leider Mahmoud Abbas zijn vriend. Een feit is dat het Sigmar Gabriel is gelukt om de schijnheiligheid van de Duitse regering ten aanzien van IsraŽl aan de hele wereld duidelijk te laten zien. Nog pijnlijker dan Gabriel kan men zich op zulke netelige diplomatieke terreinen nauwelijks nog gedragen.

Malca Goldstein-Wolf, een Joodse vrouw uit Keulen eiste op 22 december 2017 in een open brief verontschuldigingen van Gabriel over diens valse beschuldigingen. ďIn plaats van te helpen bij het bestrijden van antisemitisme, voedt GabriŽl het vuurĒ schreef zij in haar brief. Zij prees zijn idee om moslimleiders te ontmoeten maar beschuldigde hem ervan: ďmunitie aan jongeren te verstrekken die antisemitisme met de moedermelk hebben meegekregen. Als u Joden en zelfs IsraŽl niet wilt beschermen, steun dan in elk geval hun vijanden niet. Maar als je deze gelegenheid gebruikt om je laster tegen IsraŽl te herhalen als een apartheidsstaat, dan is het niet alleen contraproductief, maar moet het ook ten sterkste worden veroordeeld.Ē Ook heeft Malca Goldstein-Wolfmet een petitiecampagne weten te voorkomen dat de Duitse tv-zender WDR belastinggeld zou gebruiken om een ​​notoire ďJodenhaterĒ George Roger Waters te financieren voor een concert wat op 11 juni 2018 in de Lanxess Arena van Keulen gehouden zou worden. De WDR en andere stations, trokken daarna hun steun in. Deze Waters is een Britse rockmusicus en songwriter. Waters werd bekend als lid van Pink Floyd, maar sinds midden jaren 80 speelt hij solo. Wikipedia. Roger Waters is een felle anti-IsraŽl activist en een vurig supporter van de BDS (Boycott, Divestment and Sanctions) .

 

In Duitsland is het naziverleden niet alleen blijven hangen bij neonazi-groepen. Jodenhaat leeft ook bij andere bevolkinsgroepen. Daarnaast heeft de Duitse ďwelkomstpolitiekĒ voor vluchtelingen, waaronder grote horden moslims voor toename van antisemitisme geleid. De Duitse regering zou er een diepgaand onderzoek naar moeten houden wie bijdraagt aan de wijdverbreide, gitzwarte opvattingen over IsraŽl in Duitsland. Ook de eenzijdige berichtgeving door Duitse media draagt in belangrijke mate bij aan de demonisering van IsraŽl.

Het lijkt erop dat de Shoah (Holocaust) eenvoudigweg is ontsnapt aan het geheugen van Angela Merkel en een deel van de Duitse bevolking. De sympathie van Merkel en consorten voor de Palestijnse landrovers en haar sympathie voor de Iraanse genocidale ayatollahs vanwege winstgevende handelsovereenkomsten, is ronduit schokkend. Ook Merkel weet dat zowel de ďBende van Ram-allahĒ als Iran streven naar volledige vernietiging van de Joodse staat. Duitsland heeft daarmee elk recht verloren om IsraŽl te bekritiseren.

Wanneer men de Duitse reacties op Trumpīs Jeruzalem-beslissing bekijkt, blijkt Duitsland een IsraŽl probleem te hebben. Naar buiten toe doet men zich voor als onverschrokken vriend van IsraŽl, in de realiteit echter toont men alle begrip voor de doodsvijanden van de joodse staat. Bij iedere passende en niet passende gelegenheid bezweert men dat het bestaansrecht van IsraŽl tot het Duitse openbaar belang zou behoren en veroordeelt men luidkeels en met opgezette borst iedere vorm van antisemitisme. In feite laat men echter geen gelegenheid ongebruikt om IsraŽl te grof te demoniseren. Zo beweerde de boven genoemde Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Sigmar Gabriel, dat IsraŽl in Hebron een Apartheidsregime zou hebben opgericht. Ook noemde hij de corrupte Palestijnse terreurleider Mahmoud Abbas zijn vriend en kwam hij bijeen met vertegenwoordigers van overwegend vanuit Europa gefinancierde NGOīs, die onder de dekmantel van burger-maatschappelijke betrokkenheid aan de delegitimering en demonisering van IsraŽl werken. In Duitsland werd echter niet het gedrag van Gabriel bekritiseerd, maar de IsraŽlische reactie hierop.

De klucht rondom de weigering van de gebruikelijke juridisch bindende belofte tot teruggave van Qumran-teksten aan IsraŽl, die tijdens een tentoonstelling in Frankfurt getoond zouden worden, is slechts een van de vele voorbeelden. Dit is het resultaat van een omvattende weigering de realiteit te zien, waarvan de wortels veel dieper liggen en vooral iets te maken hebben met Duitsland, de Duitsers en hun gevoeligheden. Ze kunnen het kennelijk niet verdragen dat IsraŽl een modern en liberaal land is geworden, dat pocht op zijn culturele identiteit, dat bereid is deze ook met wapengeweld te verdedigen, dat niet bereid is zichzelf op te geven, maar daadwerkelijk om het eigen bestaan vecht Ė dat gaat het gemiddelde Duitse voorstellingsvermogen ver te boven. De staat van de Joden is de permanente waarschuwing van de realiteit: dat de wereld niet vreedzaam is, dat vrede met wapens afgedwongen moet worden, dat hardheid noodzakelijk is om te overleven. In principe is het deze voortdurende confrontatie met de werkelijkheid die de Duitser IsraŽl niet vergeeft. En daarom is het geen wonder dat men in Duitsland, alle lippendienst ten spijt, IsraŽl bij bijna iedere zich biedende gelegenheid waarschuwt en zou willen opvoeden en dat men welwillend tegenover IsraŽl-vijandige demonstraties en antizionistische manifestaties staat.

De Duitse president Frank Walter Steinmeier was een paar jaar geleden een paar dagen op bezoek in IsraŽl en Ramallah. Hij ging eerst naar het Holocaust museum in Jeruzalem om daar een krans te leggen ter nagedachtenis van de miljoenen Joodse slachtoffers van Nazi-Duitsland. Vervolgens reisde hij naar Ramallah om daar een krans te leggen op het graf van de aartsterrorist Jasser Arafat, de schurk die verantwoordelijk was voor de dood van talloze onschuldige IsraŽlische burgers. Hoe hypocriet kan een mens zijn!

Ook stuurde deze Steinmeier een felicitatietelegram naar het terreurbewind in Iran ter ere van de veertigste verjaardag van de islamitische revolutie, ook in naam van zijn landgenoten. Een felicitatiebrief voor een regime dat de eigen bevolking terroriseert met massale executies en marteling, dat vrouwen brutaal vervolgd, dat IsraŽl dreigt te vernietigen, die het Midden-Oosten met zijn milities bezetten, en de Holocaust ontkent. Schandaliger kan het niet! Deze Steinmeier vond het in 2008 als toenmalige minister van Buitenlandse Zaken ook prima dat de ex-Iraanse vice-minister van Buitenlandse Zaken Muhammad Javad Ardashir Larijani de vernietiging van IsraŽl eiste en de Holocaust ontkende. Ook komt er geen enkele kritiek op de financiering van terreurgroepen zoals Hamas en Hezbollah. Steinmeier beloofde de ayatollahs verder de bilaterale relaties en de dialoog intens te handhaven om zo crises en conflicten te overwinnen.

De door Gabriel bezochte Breaking the Silence is een groep die zich toewijdt aan het belasteren van het IsraŽlische leger (IDF), haar soldaten en officieren door hen voortdurend te beschuldigen van het uitvoeren van oorlogsmisdaden. Het verzamelt getuigenissen van IsraŽlische militairen die dienden in de zogenaamde Ďbezette gebiedení en tijdens de oorlogen tegen het terreurbewind Hamas is Gaza. Deze militairen beschuldigen het eigen leger van wandaden tegen de Palestijnen. Volgens de IsraŽlische organisatie NGO Monitor gaat het echter om anonieme en oncontroleerbare getuigenissen van militairen die vervolgens als waarheid worden gepresenteerd. Het blijkt echter te gaan om een groep die door diverse internationale organisaties wordt gefinancierd en wiens doel het is het IsraŽlische leger (IDF) zoveel mogelijk schade te berokkenen. Men wil doorgaan voor een mensenrechtenorganisatie maar deze club blijkt niets anders dan een organisatie met een anti-IsraŽlische, pro-Palestijnse politieke agenda. Het bezoek van Gabriel was een duidelijke steun in de rug voor deze club en een grove schoffering aan het adres van IsraŽl.Duitsland geeft niet alleen politieke steun aan deze organisaties maar ook financiŽle steun.

Ook links-liberale mensenrechtenorganisatie BíTselem is een club met een politieke agenda die zich richt tegen de staat IsraŽl. Aan geld geen gebrek want de gulle donoren uit het Westen zorgen ervoor dat ze kunnen beschikken over voldoende financiŽle middelen om hun anti-IsraŽl activiteiten voort te zetten. 65 procent van hun budget komt van Europese regeringen. BíTselem is ťťn van de maar liefst 27 links-liberale bewegingen in het land die IsraŽl vanwege het 'veroveren van de bezette gebieden', in het buitenland in een slecht daglicht plaatsen.Ze krijgen niet alleen financiŽle ondersteuning van regeringen maar ook van christelijke kerken uit onder meer Denemarken en de Verenigde Staten. 'Wij zijn trots op de financieringen vanuit het buitenland, waarmee we IsraŽls onrecht tegenover de Palestijnen aan het licht kunnen brengen,' aldus een commentaar van BíTselem. 'Deze landen, die ons financieren, behoren tot de beste vrienden van IsraŽl.' Hoewel dit soort zichzelf hatende Joodse bewegingen slechts een miniem groepje aan de rand van de IsraŽlische maatschappij vormen, ondervinden ze veel steun van de buitenlandse IsraŽl hatende meute.

IsraŽl heeft jarenlang diep gebogen voor de Europese druk. Bijgevolg zag het haar internationale status ondermijnd worden en haar recht op soevereiniteit ter discussie gesteld. Maar de macht van de kliek in Brussel is wat betreft IsraŽl tanende. Gevolg is dat het beleid van Brussel steeds giftiger wordt. Volgens de topambtenaren van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, hebben de Europese regeringen tot voor kort hun ontmoetingen met ďBīTselemĒ en ďBreaking the SilenceĒ, voornamelijk privť uitgevoerd, ver weg van de draaiende televisiecameraís. Dit veranderde echter in februari 2017 toen de Belgische premier Charles Michel tijdens zijn 3-daags bezoek aan IsraŽl en in de Palestijnse gebieden Netanyahu schoffeerde toen hij in weerwil van Netanyahuís verzoek, persoonlijk op bezoek ging bij beide organisaties. BelgiŽ financiert vele binnen- en buitenlandse ngoís en ook diegenen die in IsraŽl zelf actief zijn, die allen hetzelfde gemeenschappelijk doel delen met name het imago van IsraŽl te besmeuren op het internationale forum en de soevereiniteit en het bestaansrecht van de Joodse staat te ondermijnen.

De Belgische premier Charles Michel op bezoek bij Breaking the Silence

Deze diplomatieke miskleun van premier Michel zette uiteraard meteen kwaad bloed bij IsraŽl. De Belgische overheid voert al jaren een anti-IsraŽl, pro Palestijns beleid. Er zijn zelfs initiatieven aan de gang van de Belgische openbare aanklager die voorname IsraŽliŽrs, waaronder Tzipi Livni en IDF officieren, wil aanklagen (voor vermeende oorlogsmisdaden). De Belgische socialistische EuroparlementariŽr Veronique De Keyser heeft gezegd dat ze de IsraŽlische ambassadeur zou ďwurgenĒ als hij zou komen om te praten over IsraŽls veiligheid. Na ďOperation Protective EdgeĒ (in de zomer van 2014 begonnen met militaire aanval op Gaza om de terreur van Hamas te stoppen) viel Willy Claes, de socialistische voormalige secretaris-generaal van de NAVO, IsraŽl aan. Hij zei: ďIsraŽl moet erkennen dat het enorme historische krediet, dat het Jodendom na de Tweede Wereldoorlog heeft opgebouwd, nu is opgebruikt.Ē Claes heeft kennelijk nooit enige moeite gedaan de reden van deze oorlog te onderzoeken.

Net als in vorige situaties had IsraŽl ook in de zomer van 2014 geen andere keus meer dan terug te slaan om haar burgers te beschermen tegen de onophoudelijke raketbeschietingen vanuit Gaza. Diverse Europese anti-IsraŽl goeroes beschuldigden de Joodse staat van Ďonbeheerste agressieí ímonsterachtige moordpartijení ímassaslachtingení en Ďmisdaden tegen de menselijkheidí. Een heel leger van door haat gedrogeerde antisemitische breinen kregen van de media weer volop de ruimte het publiek te trakteren op ranzige en ordinaire leugens.

Duitse prijs voor de Palestijnse terreurleider Mahmoud Abbas

In Duitsland wordt sinds 2005 de Steiger Award uitgereikt aan iemand die zich bijzonder heeft onderscheiden op het gebied van bijvoorbeeld tolerantie, liefdadigheid, muziek, film, media, sport, milieubescherming of het bevorderen van de eenheid binnen de Europese Unie. Deze keer werd de prijs uitgereikt, aan Mahmoud Abbas. De bendeleider werd onderscheiden met een speciale prijs voor ĎHoop op Vredeí. In de toespraak werd gezegd: ĎMet deze onderscheiding wil de jury een duidelijk statement maken vanwege het stagnerende vredesproces tussen IsraŽl en Palestina.í Het heeft de jury niet uitgemaakt dat Mahmoud Abbas in 1982 zijn proefschrift schreef over Ďde geheime relatie tussen het nazisme en het zionismeí. Ook niet dat hij een notoire ontkenner van de Holocaust is, en betwijfelt of er ooit gaskamers zijn geweest waarin Joden werden vermoord.

 

De Palestijnse terreurleider Mahmoud Abbas met zijn Steiger Award

 

Dat hij terreur aanwakkert en verheerlijkt en gewetenloze moordenaars Ďhelden en martelarení noemt, heeft eveneens geen rol gespeeld. De man wil geen vrede want in toespraken die hij in het Arabisch voor zijn eigen bevolking houdt, hitst hij de Palestijnen voortdurend op tegen IsraŽl. De jury in Bochum heeft van deze prijsuitreiking een lachwekkende vertoning gemaakt een onvervalste antisemiet en Holocaustontkenner met de Steiger Award te onderscheiden is, en dat nog wel op Duitse bodem. Een schande!

De acties van de EU leggen haar diepe vijandigheid tegenover IsraŽl bloot in Europa's proxy-oorlog tegen de Joodse staat, evenals haar onverholen vooringenomenheid ten gunste van de Palestijnen.Door zich druk te maken over IsraŽl en de misdaden van Hamas in de Gazastrook te negeren, bewijst de EU de twee miljoen Palestijnen die daar wonen een enorme slechte dienst. De acties van de EU lijken altijd meer gericht op het haten van IsraŽl dan op het helpen van de Palestijnen.

Op 30 januari 2023 bezochten vertegenwoordigers van de Europese Unie en verschillende andere landen, waaronder BelgiŽ, BraziliŽ, Denemarken, Ierland, Spanje en Zweden, de Palestijnse gemeenschap van Khan al-Ahmar op de Westelijke Jordaanoever "om hun bezorgdheid te uiten over de dreigende sloop van het dorp."Khan al-Ahmar, waar 38 Palestijnse families wonen, werd meer dan tien jaar geleden illegaal gebouwd als onderdeel van het plan van de Palestijnse Autoriteit om illegaal land in beslag te nemen in de buurt van JordaniŽ in zone C van de Westelijke Jordaanoever, die uitsluitend door IsraŽl wordt gecontroleerd overeenkomstig de Oslo-akkoorden die tussen de Palestijnen en de IsraŽlische regering zijn ondertekend.Enkele dagen voordat de ambtenaren en diplomaten van de EU het dorp bezochten, sloopte de Palestijnse terreurgroep Hamas, die de Gazastrook regeert, tientallen huizen in Gaza in de buurt van Egypte, als onderdeel van een plan om een kustweg uit te breiden. De EU-ambtenaren en andere buitenlandse diplomaten -- die naar het Midden-Oosten waren gekomen om solidariteit te betuigen met de bewoners van het illegale dorp op de Westelijke Jordaanoever -- namen niet eens de moeite om commentaar te geven op de sloop van de huizen die Hamas had verwoest. Wat nog pijnlijker en vernederender is voor de Palestijnen, is dat EU-functionarissen die regelmatig de Gazastrook bezoeken opzettelijk het lijden negeren van de Palestijnen die onder Hamas leven.

Hamas bendeleiders

De Europeanen moedigen de Palestijnen verder aan om de wet te overtreden door illegaal te bouwen in strijd met de Oslo-akkoorden. Onlangs bleek uit een vertrouwelijk document van de EU-missie in Oost-Jeruzalem dat Brussel actief samenwerkt met de Palestijnen om heel gebied C over te nemen door tal van andere illegale "feiten op de grond" te bouwen. Door dit te doen heeft de EU zichzelf gediskwalificeerd om de rol van een eerlijke bemiddelaar te spelen in een toekomstig vredesproces tussen de Palestijnen en IsraŽl.De acties van de EU leggen haar diepe vijandigheid tegenover IsraŽl bloot in Europa's proxy-oorlog tegen de Joodse staat, evenals haar onverholen vooringenomenheid ten gunste van de Palestijnen.

Duitsland weigert Hezbollah volledig als terroristische organisatie aan te duiden

De anti-IsraŽl kliek onder leiding van Angela Merkel weigert een onderscheid te maken tussen verschillende takken van Hezbollah. Berlijk weigert om geheel Hezbollah als terroristische organisatie aan te duiden. Alleen de gewapende tak wordt als terroristisch gezien. Een foute opstelling, daar Hezbollah zelf niet een dergelijk onderscheid maakt en zichzelf als ťťn organisatie ziet.Volgens de Duitse regering is de kwestie Hezbollah onderdeel van het IsraŽlisch-Palestijns conflict. De Duitsers gaan hierbij echter heel bewust voorbij aan het feit dat Hezbollah een Libanese organisatie is die actief ondersteund wordt door Iran door middel van wapens en financiŽn. Hezbollah is in 1982 ontstaan nadat het regime in Damascus toestond dat een groep van 500 leden van de Iraanse Revolutionaire Garde zich in Baalbek vestigde om het zaad te zaaien van wat later Hezbollah zou worden.

Hezbollah werd opgericht, niet met de bedoeling om het IsraŽlische leger in Zuid-Libanon te bestrijden, maar om de Arabische wereld met terreur te helpen de staat IsraŽl te vernietigen. Zonder hulp Iran kunnen de religieuze moslimfanaten van Hezbollah niet bestaan. De Iraanse middeleeuwse Ayatollahs trekken aan de touwtjes en Mohammeds gewelddadige volgelingen acteren zodra ze daar het bevel toe krijgen. Hezbollah is geen verzetsgroep maar een moorddadige terreurgroep, een gewapende arm van Iran, geÔnfiltreerd in de Libanese samenleving. De leiders verheerlijken totalitair leiderschap en begeestigen de massa met parades, wapens, vlaggen en kreten dat ze IsraŽl van de wereldkaart willen verwijderen. Het primaire doel van Hezbollah is niet het beŽindigen van wat men de bezetting van Palestina door de zionisten noemt, maar het uitroeien van het Joodse volk. Allen die collaboreren met deze Islamfascisten, staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis.Zij steunen deze hedendaagse versie van het Nazisme.

Het is niet alleen de haat tegen IsraŽl maar Joden in Duitsland moeten zelfs opnieuw vrezen voor hun leven als ze herkenbaar zijn als Joden. ďJoodĒ is weer een scheldwoord op Duitse schoolpleinen geworden. ďJood, laf varken, kom naar buiten en vecht alleenĒ,  ďJoden zijn kindermoordenaarsĒ en ďAllahu AkbarĒ-kreten zijn weer op de KurfŁrstendamm te horen . . .Het is zelfs levensgevaarlijk om 24 uur met een keppeltje op door Berlijn te lopen.Dat ervaarde dejournalist Claus Strunz van Sat1.

Op 8 december 2018 stemde de christen-democratische partij van Angela Merkel tegen een motie om de financiering voor de Palestijnse Autoriteit te bevriezen totdat deze stopt met het financieren van terroristen en hun families. De motie stelde dat ďmet de betalingen de PA willens en wetens terreur tegen IsraŽl steunt en dit tot een waardige financiŽle onderneming maakt.Ē Merkelís partij had daar echter geen oren naar. Tegen antisemitisme en andere smeerlapperij ageren, betekent echter weinig voor Merkel wanneer zij de stempel ĎMade in IranĎ dragen. Want terwijl Iran IsraŽl bedreigt met vernietiging, de Joodse staat een ďkankergezwel in de regio noemtĒ, geld financiert en terroristische organisaties traint langs de grenzen van IsraŽl, de Holocaust ontkent, ballistische raketten bouwt, onrust en oproer verspreidt in het Midden-Oosten, en ernstige mensenrechtenmisbruiken in eigen land pleegt, blijft Duitsland desondanks de belangrijkste handelspartner van Iran.

Op 12 februari 2019 eerden Duitse diplomaten op de Iraanse ambassade in Berlijn, de 40ste verjaardag van de Islamitische Revolutie van 1979 die een regime creŽerde dat de vernietiging van de Joodse staat en de VS nastreeft. Niels Annen, staatssecretaris van het ministerie van Buitenlandse Zaken, en een functionaris van de Iraanse balie bij het ministerie, die het genocidale mullah evenement bijwoonde, berichte dit aan het Duitse dagblad Bild voor massa-circulatie. De Amerikaanse ambassadeur in Duitsland Richard Grenell haalde de Duitse regering door de mangel voor het vieren van de Iraanse islamitische revolutie in Berlijn. De deelname van Duitsland aan de ceremonie ter ere van de Iraanse revolutie kwam nadat het bewind in Teheran aankondigde dat het zijn raketsysteem wilde uitbreiden en zijn militaire macht wilde versterken en nogmaals duidelijk heeft gemaakt de staat IsraŽl van de wereldkaart te willen verwijderen.

In november 2018, na het negeren van Amerikaanse sancties tegen Iran, heeft de Duitse regering 911 miljoen euro exportkredieten verstrekt aan 58 Duitse bedrijven. De kredieten zijn bedoeld om de zakelijke omgang tussen (deze bedrijven) met Iran te beschermen tegen de grote risicoís van zijn markten. ĎDe export van Duitse bedrijven naar Iran was zelfs al in oktober gestegen. Later in november bleek uit nieuwsrapporten dat Duitsland en Frankrijk het initiatief nemen bij het ontwikkelen van een handelsmechanisme tussen de EU en Iran dat bekend staat als het ĎSpecial Purpose Vehicleí, om Iran te helpen de Amerikaanse sancties te overbruggen. Merkel en de Franse president Emmanuel Macron doen hun uiterste best om het achterlijke middeleeuwse ayatollah-regime in leven te houden, welvarend en in staat om al zijn activiteiten te financieren. Merkelís giftigheid voor IsraŽl en de toenadering tot Iran gaan nog verder.

Begin december 2018 voerde Merkel een campagne om te voorkomen dat Midden- en Oost-Europese landen hun ambassades van Tel Aviv naar Jeruzalem zouden verplaatsen. Hoewel Duitsland IsraŽls leidende Europese handelspartner is en Duitse bedrijven fors investeren in IsraŽlische startups is de houding van Merkel met betrekking tot IsraŽl echter negatief, waardoor een vraag blijft bestaan ​​of haar regering vriend of vijand is. In IsraŽl is men over het algemeen van mening dat Merkel positief tegenover IsraŽl staat, maar dat is slechts schijn.

Merkel is de grootste donor van de Palestijnen.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft op 29-08-2019 in Berlijn samen met terreurleider Mahmoud Abbas in Berlijn aangekondigd dat het land nu de grootste bilaterale donor van de Palestijnen is. Op de gezamenlijke persconferentie zei Merkel: "We zijn nu de grootste bilaterale donoren in de Palestijnse gebieden." Volgens het Duitse Bild-nieuws kondigde de federale regering aan dat in 2018 ongeveer 166,2 miljoen euro naar de Palestijnen stroomde. Bovendien heeft Duitsland ongeveer 173,2 miljoen euro overgemaakt aan de VN-hulporganisatie voor de zogenaamde Palestijnse vluchtelingen. Duitsland zal de economische ontwikkeling en de versterking van het maatschappelijk middenveld blijven ondersteunen, zei Merkel. Ze zei ook dat Duitsland blijft geloven in een tweestatenoplossing voor IsraŽli's en Palestijnen en dit de enige manier voor beide volkeren is om 'in vrede en veiligheid te leven'.

Merkel: Duitsland is nu de grootste bilaterale donor voor de Palestijnen. Wat een schande! "We waarderen kanselier Merkel's inspanningen om multilaterale samenwerking te creŽren, afgezien van unilaterale oplossingen om stabiliteit en vrede in de wereld te creŽren," zei terreurbaas Abbas. Hij benadrukte het belang van de rol van Duitsland in het Midden-Oosten en bedankte het land voor zijn financiŽle steun aan Palestijnse organisaties.

 

Nazi-Duitsland pleegde genocide op de Europese Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als zodanig heeft Duitsland een morele verplichting om IsraŽl te ondersteunen tegen al haar vijanden. Duitsland doet dat niet! In plaats daarvan is Duitsland een vooraanstaande financier geworden van een neonazistische genocidale terroristische ďBende van RamallahĒ in de volsmond (de Palestijnse Autoriteit) dat als doelstelling de totale vernietiging van IsraŽl in het vaandel heeft staan. Een bende die zich bezig houdt met terreur, antisemitisme en andere vormen van haat en extremisme.

Jezus komt

Franklin ter Horst

Terug naar: Inhoud