De racistische filosofie van Richard Kalergi blijkt een blauwdruk voor de omvolking van Europa

 

Door:Franklin ter Horst(Aangemaakt: 16 mei 2016) (Laatste bewerking: 15 december 2019)

Met regelmaat verschijnen er artikelen waarin de racistische filosofie van Richard Coudenhove-Kalergi (1894-1972) wordt toegelicht. De schrijvers worden echter in de mainstream-media en door zogenaamde fact checkers weggezet als rechts-populisten, aanhangers van complottheorien en verspreiders van fake-nieuws. Maar wat Coudenhove-Kalergi heeft verkondigd laat echter niets aan duidelijkheid te wensen over. Niks complottheorieŽn want een deel van de Europese leiders voeren zijn plannen exact zo uit.

Kalergi wordt door de elite beschouwd als de grondlegger van Europa. Hij richtte in 1922 in Wenen de Pan-Europese beweging op. Zijn eerste doel was te komen tot een ďVerenigde Staten van EuropaĒ. Ook op andere continenten zouden zulke samenwerkingsverbanden moeten komen met als einddoel een wereld met slechts vijf samenwerkende staten, onder de vlag van een ďNieuwe Wereld OrdeĒ. Hij beoogde de verdwijning van het recht op zelfbeschikking, de eliminatie van naties en de vervanging van de oorspronkelijke bevolking van Europa door middel van massa-immigratie.

Hij schrijft in zijn boek Praktischer Idealismus (1925) dat een toekomstig Europa niet alleen meer bewoond zou moeten worden door de oorspronkelijke bewoners, maar door een mengras van Europese, Aziatische en Afrikaanse volkeren. Kalergi meende dat bij het mengen van rassen hun karaktereigenschappen zouden verzwakken en zo de nieuwe mens wegens zijn karakterzwakte gemakkelijker kunnen onderwerpen en tot slaaf maken dan iemand die deel uitmaakt van een volk dat zich een eenheid voelt.

Richard Nicolas Coudenhove Kalergi

Met de opkomst van het fascisme in Europa werd het plan tijdelijk opgeschort, maar direct na de Tweede Wereldoorlog werd het weer opgepakt. De racistische filosofie van Coudenhove-Kalergi behelst uitwissing van het blanke ras door menging met Afrikanen en Aziaten en blijkt een blauwdruk voor de huidige omvolking van Europa die thans in volle gang is.  Onder meer Angela Merkel (Duitsland) en Emmanuel Macron (Frankrijk) maken zich bij uitstek sterk voor dit politieke plan. Macron poneerde zelfs dat vermenging van rassen een plicht is voor de Fransen.

Angela Merkel heeft zich fanatiek ingezet door het laten binnenstromen van allerlei culturen. Merkel was verantwoordelijk voor het wijd openzetten van de sluizen in Europa en waar Merkel ging, daar volgde de rest van de EU, waaronder Nederland met Rutte die bekend staat als haar trouwste schoothondje. Zij heeft precies gedaan wat Kalergi met zijn racistische filosofie beoogde. Vluchtelingen en gelukszoekers stroomden/stromen nog steeds massaal binnen. Met het formidabele wapen van de politieke correctheid wordt iedereen de mond gesnoerd. Merkels doel is bereikt want de mensen die zijn binnen gekomen zijn in principe al voldoende om onze hele samenleving volledig te ondermijnen.

Ook Duitslands voormalige minister van FinanciŽn, Wolfgang Schšuble, zei in een openhartig interview in Die Zeit (9 juni 2016), dat de grenzen met Afrika en het Midden-Oosten open moeten en het oude Duitsland en het oude Europa moeten verdwijnen. Hij noemde de moslims een verrijking van onze openheid en diversiteit. Het is volkomen duidelijk dat de wereld wordt gecontroleerd door diegenen die wederom de mogelijkheden hebben om regeringen (om) te kopen en zodoende politieke invloed te verwerven. Er zit duidelijk een plan achter al die honderdduizenden asielzoekers die Europa nog steeds overspoelen. In Nederland zit de asielopvang weer propvol en moeten er voor 1 november 2021 minimaal 3000 extra plekken bijkomen.

Iedere twee jaar wordt de Coudenhove-Kalergi prijs toegekend aan leidende persoonlijkheden die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt met de eenwording (vernietiging) van Europa. In 2010 viel deze eer te beurt aan Angela Merkel. In 2012 was de JezuÔet en voormalig voorzitter van de Europese Raad Herman van Rompuy aan de beurt en in 2014 was het Jean Claude Juncker, van 1 november 2014 tot 1 december 2019 voorzitter van de Europese Commissie. Alleen al het bestaan van deze prijs bewijst dat de ideeŽn van Coudenhove-Kalergi onverminderd voortleven bij de leiders van de Europese Unie en dat de Europese naties en culturen onder deze bewindhebbers moeten vrezen voor hun voortbestaan.

Terug naar: Inhoud