De Covid-19 zwendel een misdaad tegen de menselijkheid

 

Door Franklin ter Horst (Aangemaakt: 9 mei 2020) (Laatste bewerking: 23 mei 2021)

Covid-19 is niet de naam van een virus maar de codenaam van een internationaal plan voor de controle en vermindering van de wereldpopulatie. Onafhankelijke wetenschappers wereldwijd beschouwen Covid-19 als de grootste zwendel aller tijden. Het Wuhan-virus is in het voorjaar van 2020 verdwenen en daarvoor in de plaats hebben ze de normale seizoengriep omgedoopt tot Covid-19 of corona. Covid-19 is slechts een voorwendsel. Om flink wat angst te zaaien worden ziekte- en sterftecijfers massaal vervalst om de indruk te wekken dat alle dwangmaatregelen echt nodig zijn. Honderden verklaringen van echte deskundigen aan de regeringen die alle punten van het corona beleid wetenschappelijk tegenspreken, krijgen geen antwoord en worden door de mainstream media genegeerd. Vanaf het moment dat het Wuhan-virus zijn intrede deed in Nederland zijn de Nederlandse burgers door de nieuwsbrengers geconfronteerd met geknoei met cijfers en statistieken, onderdrukken van stemmen van kritische artsen, virologen en biomedici, constante bangmakerij en regelrechte leugens.

Van de miljoenen mensen die zich inmiddels hebben laten ‘prikken’met de zogenaamde “mRNA”, injecties, zullen slechts enkelen zich realiseren dat ze zich hebben laten omvormen tot GGO’s, oftewel Genetisch Gemodificeerde Organismes. Ze zijn namelijk ingespoten met een medicijn voor gentherapie. Dat is een geneesmiddel dat voor de gelegenheid is omgedoopt tot “Covid-19-vaccin”.

Wij zijn getuige van de grootste misdaad in de menselijke geschiedenis. Dit plan is de afgelopen decennia ontwikkeld en in 2020 in de praktijk gebracht. Het gaat om een veelomvattend plan om de wereldbevolking volledig te onderwerpen. De mensheid wordt sinds het begin van 2020 geconfronteerd met ontwikkelingen die nog nooit eerder in de geschiedenis zijn vertoond. Overheden confronteren de wereldbevolking met een serie dwangmaatregelen die het leven van honderden miljoenen ontregelen. Covid-19 is geen complottheorie maar tot in detail gepland. Het wordt gebruikt om de The Great Reset van het World Economic Forum en Agenda 2030 aan de mensheid op te dringen.

De grote man achter dit duivelse plan is Klaus Schwab de oprichter van het World Economic Forum’ in 1971. De eerste bijeenkomst werd gehouden in Davos, Zwitserland.  Ongeveer 450 deelnemers uit 31 landen - managers van verschillende bedrijven in Europa, evenals leden van de Europese Commissie, en vooraanstaande academici van Amerikaanse universiteiten - kwamen bijeen om betere beheertechnieken te bespreken. In 2016 bedacht Schwab de term de Vierde Industriële Revolutie om onder meer de verreikende impact van het digitale tijdperk te beschrijven. De bijeenkomst riep toen al bij velen diepgaande ethische vragen op.

En terecht want het plan van deze samenzweerders is de wereld volledig te hervormen. Voor dit doel hebben ze wereldwijd gewetenloze marionetten geronseld om het nieuwe normaal uit te voeren. Het Covid-19 plan laat zien dat er krachten bezig zijn die alles willen ontmantelen wat de mens tot dusver heeft opgebouwd. Het huidige wereldbestel zal plaats moeten maken voor een Nieuwe Wereldorde waar geen plaats meer zal zijn voor de mening van het individu en het geloof in God. Om het plan verder uit te voeren wordt de wereldbevolking vanaf het voorjaar van 2020 gekneveld met volstrekt onzinnige maatregelen zoals de anderhalve meter samenleving, contactverboden,  slavenmaskers en avondklok.

Volgens de Duitse AfD-politica Andrea Haberl wordt het nog erger want met behulp van vaccinaties zal de wereldbevolking drastisch worden uitgedund, Slechts één keer per week winkelen, ook overdag binnenblijven, klimaatlockdowns en het opdelen van woningen. En als je niet wilt meewerken, dan worden je kinderen bij je weggehaald. Dit alles is besproken tijdens de Bilderbergconferentie van 2019 waar namens Nederland Sigrid Kaag, Mark Rutte en Willem-Alexander bij aanwezig waren. Het zijn criminelen die deze misdaad in elkaar hebben gezet en empathieloze psychopaten die deze plannen vervolgens uitvoeren.

De complexiteit van het plan is zo onvoorstelbaar dat men zich nauwelijks kan voorstellen dat mensen zelfs maar op het idee zijn gekomen dit te ontwikkelen. Wat de wereldbevolking vanaf begin 2020 meemaakt zal de geschiedenis in gaan als de grootste medisch, economisch, sociaalpsychologisch en politieke misdaad ooit. De wereldbevolking wordt geconfronteerd met een gigantische machtsovername. Met een echte samenzwering van ongekende proporties. Covid-19 onthult een wereldwijde overname van overheden en alle landen op aarde, ontmanteling van soevereiniteit, eigendomsrechten, privacy, voedselsystemen en meer.

Zie hier hoe Dr. Simone Gold, de oprichtster van Americas Frontline Doctors, 'ongelooflijke leugens van ongelooflijke proporties' onthult. Gold stelt samen met een groep artsen en advocaten de levensbedreigende desinformatiecampagne aan de kaak die sinds de pandemie over de hele wereld woedt. Ook geeft zij kritische informatie over de ongeteste, experimentele biologische middelen, die bedrieglijk op de markt worden gebracht als vaccins voor COVID-19.

Het is een buitengewoon verbijsterend alomvattend plan om onze hele wereld zoals we die kennen te transformeren en onder controle van een groep Luciferiaanse machthebbers te brengen. Doelstelling is één wereld, opheffing van alle grenzen, één regering met volledige controle over ons voedsel, ons geld en het volledig aan banden leggen van onze vrijheden. Zo is het gepland, en zo gaan ze het uitvoeren. Het heeft onder meer invloed op onze identiteit en alle gerelateerde zaken: ons gevoel van privacy, onze ideeën over eigendom en ons consumentengedrag. Men wil niet alleen alles veranderen wat we doen, maar ook wie we zijn. In zijn meest ontmenselijkte vorm wil men de mensheid robotiseren door ons met vaccinaties van ons hart en ziel te beroven.

De hele wereldbevolking zit in hetzelfde schuitje. Covid-19 is de toegangspoort tot de Nieuwe Wereldorde. In september 2019, vlak voor de uitbraak van het Wuhan-virus bracht de Global Preparedness Monitoring Board een jaarrapport uit met de titel A world at risk van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Het benadrukte de noodzaak om voorbereid te zijn op een uitbraak van het coronavirus! De voorpagina van dit jaarrapport begint met een duidelijke afbeelding van een coronavirus en mensen die met mondkapjes lopen. Het rapport meldde dat er in 2020 twee grote oefeningen, simulaties gehouden zouden worden, waarbij een virus ademhalingsproblemen bij de bevolking zou veroorzaken. Het tweede deel van oefening zou plaatsvinden het najaar van 2020.

A World at Risk : Annual report on global preparedness for health  emergencies - Global Preparedness Monitoring Board [EN/AR/RU/ZH] - World |  ReliefWebOver deze plannen waren alle betrokkenen die later de plannen moesten uitvoeren, al volledig op de hoogte gesteld op de verschillende bijeenkomsten van de diverse globalistische organisaties. Reeds in 2017 en 2018 werden er door meer dan 100 landen honderden miljoenen COVID-19 test kits code 300215 verspreid voorafgaand aan het Covid-19 theater. Ook Nederland en België deden volop mee aan deze handel. Deze informatie is duidelijk te zien in deze schermafbeelding van de website van de Wereld Bank in 2017 (en ook in 2018).

Het genoemde jaarrapport A World at risk is ondermeer gefinancierd door de Bill&Melinda Gates Foundation, de Wellcome Trust, de Duitse regering, de World Bank Group en het John Hopkins Center for Health Security.  Volgend op dit jaarrapport vond op 18 oktober 2019 een bijeenkomst plaats onder leiding van het World Economic Forum en de Bill&Melinda Gates Foundation onder de noemer Event 201. Tijdens deze bijeenkomst vond een 3½ uur durend simulatie-experiment plaats van een wereldwijde pandemie veroorzaakt door een nieuw coronavirus.

Niet lang na het begin van nieuwe normaal spraken een groep van 500 Duitse artsen tijdens een nationale persconferentie al van een vooropgezet plan, een toneelstuk, oplichterij en zwendel. ‘Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een wereldwijde misdaad zitten.’De groep publiceert wekelijks een krant met een oplage van 500.000 exemplaren, om het publiek te informeren over het massale bedrog van de overheden en de reguliere media.

Duitse artsen over Covid 19.

Ook een groep van 600 artsen in Spanje 'Artsen voor de Waarheid' kwamen tijdens een persconferentie met een soortgelijke verklaring.'Covid-19 is een valse pandemie die voor politieke doeleinden is gecreëerd. Dit is een werelddictatuur met een medisch excuus. We dringen er bij de artsen, de media en de politieke autoriteiten op aan om deze criminele operatie te stoppen, door de waarheid te verspreiden.'  Inmiddels bestaan er wereldwijd vergelijkbare groepen van medische deskundigen die deze visie delen.

Op 24 augustus 2020 publiceerde een aantal Belgische hoogleraren een spectaculaire open brief aan de Belgische regering, waarin zij frontaal de aanval openen op het coronabeleid. De brief vond ongekende weerklank en is inmiddels door duizenden mensen ondertekend, waaronder vele professoren, medisch specialisten, artsen, verpleegkundigen, psychologen, psychiaters, geriatrisch specialisten en andere zorgmedewerkers. De hoogleraren stellen dat meer en meer blijkt dat de maatregelen disproportioneel zijn dit mede gezien de jaarlijks terugkerende griepgolf. De seizoensgriep blijkt jaarlijks wereldwijd tussen de 320.000 en 650.000 doden te veroorzaken (in een pandemisch jaar tot een miljoen). Nooit zijn er maatregelen genomen, de ouderen afgeschermd, thuiswerk gepromoot, mondkapjes, anderhalve meter afstand en de rest van onze dagen door te brengen in een angstmaatschappij waarin persoonlijke vrijheden worden beperkt zonder wetenschappelijke onderbouw.

De Belgische dokters schrijven dat “overhygiënische maatregelen”, zoals mondkapjes, handgels, social distancing, een heel nadelige invloed hebben op onze immuniteit. Door deze maatregelen dreigt de gezondheid van de mensen af te glijden naar mogelijk een grotere vatbaarheid voor allerlei ziekteverwekkers van biologische oorsprong. Als gevolg van deze aanpak valt dan ook een hogere oversterfte te verwachten. De huidige aanpak zou er kunnen toe bijdragen dat we onszelf als maatschappij vastzetten in lockdowns en extra maatregelen om ‘controle’ te behouden. Een vicieuze cirkel waar we nooit meer dreigen uit te komen. 1½ meter, social distancing en mondkapjes zijn cruciaal om het nieuwe normaal te doen slagen. Deze maatregelen zijn niet bedoeld voor onze gezondheid en veiligheid of om een virus te bestrijden, maar om op voorhand de massale burgerlijke onrust die zal ontstaan zodra de pijn van alle maatregelen echt gevoeld gaat worden, in de kiem te smoren.

Epidemioloog: griepgevallen worden geteld als corona

Topepidemioloog Knut Wittkowski zegt dat de scherpe daling van het aantal griepgevallen kan worden toegeschreven aan het feit dat ze onterecht worden geteld als coronagevallen. Wittkowski, voorheen verbonden aan de Rockefeller-universiteit, waarschuwde dat ‘griep grotendeels is omgedoopt tot Covid-19’.In de categorie mensen die corona-achtige klachten hebben – die gemakkelijk zijn te verwarren met griepsymptomen – bevindt zich mogelijk een groot aantal griepgevallen, zei de epidemioloog tegen Just the News. Die patiënten hebben mogelijk ‘ook wat Sars-RNA in hun neus terwijl ze besmet raken met griep’. In zo’n geval wordt dit griepgeval geteld als Covid-19, voegde hij toe. Wittkowski zei dat mondkapjes en afstandsregels niet hebben geleid tot een daling van het aantal griepgevallen. Hij benadrukte dat griep en coronavirussen ‘meer overeenkomsten hebben dan mensen denken’.

In ons land overlijden er gemiddeld zo’n 6500 mensen per jaar aan griep. Tijdens de piek in februari van 2016 schreef het Algemeen Dagblad  Ziekenhuizen in het land stromen vol met grieppatiënten. Hier zitten opvallend veel gezonde mensen tussen, die vaak al jaren niet ziek zijn geweest. Sommigen reageren zo heftig dat ze met kapotte longen op de ic belanden. Gewone beademing is bij hen niet genoeg. Zij liggen in uiterst kritieke toestand aan de hart-longmachine, die de functie van de longen overneemt. De patiënten die op de ic terechtkomen hebben een longontsteking die zo agressief is, dat die het longweefsel heeft aangetast. Ziekenhuizen hebben de handen vol aan de griepgolf. ,,Medewerkers rennen de benen onder hun kont vandaan. Ook op de spoedeisende hulp is het drukker, waar grieppatiënten zich melden met benauwdheidklachten. Het AMC in Amsterdam heeft het juist drukker dan normaal doordat ook medewerkers zijn geveld door het virus.”

Het enige verschil met het seizoen 2020/2021 is dat er in 2016 gewoon griep stond en nu Covid-19 of corona. In 2016 geen maatregelen waarbij het hele land op slot werd gezet. Toen geen maatregelen waarbij onze vrijheden werden aangetast, geen draconische noodmaatregelen waarbij met allerlei vrijheidsbeperkende maatregelen op grove manier inbreuk werd gemaakt op onze grondrechten. De griep is plotseling de wereld uit want niet alleen in ons land, maar in alle landen. In diverse landen zoals Zuid-Afrika verschenen grote koppen in de kranten waarin men zich verbaasd afvroeg waar de griep was gebleven. Overal hebben de griepdoden het etiket coronadoden opgeplakt gekregen. Volgens Prof. Dr. Klaus Püschel (forensisch patholog-anatoom, Hamburg beïnvloedt dit virus op een absoluut overdreven manier ons leven. Dat staat in geen verhouding tot het gevaar dat van het virus uitgaat. Püschel zegt dat het coronasterftecijfer niet eens als piek in het jaarlijks sterftecijfer zichtbaar zal zijn. “Iedere overledene die we tot nu toe onderzocht hebben, had kanker, een chronische longziekte, was een zware roker of zeer zwaarlijvig, leed aan diabetes of had een hart-bloedsomloop-ziekte. Covid-19 is slechts in uitzonderingsgevallen een dodelijke ziekte, in de meeste gevallen echter een overwegend onschuldig verlopende virusinfectie.”

Volgens arts Elke de Klerk lid van de World Doctors Alliance lijkt er een staatsgreep te zijn gepleegd. Op 10 oktober 2020 zei ze tijdens een bijeenkomst van de World Doctors Alliance in Berlijn, dat er geen sprake is van een pandemie of epidemie. ‘Er is een vreemde mogendheid die onze overheid heeft overgenomen. Hoe meer ik zoek, hoe meer bewijs ik vind dat er een enorme medische fraude plaatsvindt. Voor mij staat dat als een paal boven water en daarom heb ik Artsen voor Waarheid opgericht.”Regeringen en overheden die net als de Nederlandse beleidsmakers beweren dat ze alle maatregelen ‘voor de gezondheid van de bevolking’ nemen, zogenaamd om ‘kwetsbare groepen te beschermen’, kunnen niet cynischer zijn. “Er ontstaat paniek vanwege de PCR-tests, die een fout-positieve uitslag geven. 89 tot 94 procent van de uitslagen is fout-positief, de rest is fout-negatief”, aldus de Klerk. Zij zegt ook dat corona niet langer thuishoort op de A-lijst van ziektes. “We weten nu dat het een normaal griepvirus is, en het griepvirus staat niet op de A-lijst.”

Ook vraagt zij zich af waarom kinderen mondkapjes op school moeten dragen terwijl er geen pandemie heerst. Ook zegt zij een rechtszaak tegen de Nederlandse overheid te willen beginnen en voegde toe contact te hebben met een hele grote groep artsen en verpleegkundigen. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) toept het kabinet op het wetsvoorstel voor de mondkapjesplicht in te trekken. De NOvA stelt onomwonden dat de medische noodzaak voor de wet ontbreekt en daarmee de rechtsgeldigheid.

Nederlandse arts: Er lijkt een staatsgreep te zijn gepleegd De Nederlandse arts Elke de Klerk

Over de coronacijfers zegt ze dat er van alles wordt gedaan met statistieken en tabellen waardoor het lijkt alsof er opgaande lijnen zijn. “Er wordt mee gerommeld en de cijfers worden opgeklopt.” De Klerk wijst er ook op dat de Amerikaanse gezondheidsdienst Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en het Britse ministerie van Volksgezondheid hebben erkend dat er geen bewijs is voor het bestaan van Covid en dat het virus niet geïsoleerd is. “Ik vind het ernstig dat de hele wereld in rep en roer is voor een niet aangetoond virus, waar een test voor is die niet deugt en waar vaccins voor gemaakt worden die niet kunnen deugen. Dit is echt kwakzalverij van de bovenste plank.”De Klerk geeft aan dat er ‘ontelbare organisaties’ zijn die contact met haar opnemen omdat er geen basis is voor de coronamaatregelen en omdat ze willen dat dit aan het licht komt.

Arts Matthijs Schoemacher zegt op Twitter zijn ogen niet te kunnen geloven. “De grootmeesters van de psychologische oorlogvoering zijn erin geslaagd om mensen zo gek te krijgen dat ze zelf gaan vragen om strenge maatregelen. Ze likken de stok die hen geselt. De ultieme vorm van onderworpenheid!” Hij zegt niet te kunnen begrijpen dat mensen zich zo gemakkelijk laten beïnvloeden. “De enigen waarop deze massapsychose geen invloed meer heeft, zijn zij die niet meer financieel afhankelijk zijn van hun broodheren. Het zijn met name de emeritus hoogleraren die nu van zich afbijten, zonder gevaar voor uitsluiting. Zij laten zich niet gek maken door alle perverse propaganda die hen dagelijks door de staatsmedia wordt opgedrongen” aldus Schoemacher.

Over de krachten waar we het tegen opnemen, zegt hij: “De tegenstander is machtig en vooral rijk. Daarmee zetten ze de hele wereld naar hun hand. Zoals alle 193 leden van de Wereldgezondheids Organisatie (WHO) die schaamteloos en zonder mededogen hun weerloze medemens terroriseren. Dat gebeurt ook in Nederland, waar een door onszelf gekozen regering ons al jarenlang dicteert en voorschrijft wat te doen en te laten’. Deze regering maakt ons gek met testen, waarvan ieder weldenkend mens de onzin inziet, benadrukt de arts. Hij vraagt zich af wat de zin is van al dat getest en noemt het niet meer dan inleidende beschietingen in verband met de voorbereiding van een nieuwe serie dwangmaatregelen, nadat de eerste poging met dat zogenaamde killervirus een fiasco bleek,” schrijft hij.

Hij haalt snoeihard uit naar de politici en hun adviseurs: “Stelletje doordrammers, verwende kinderen, slechte verliezers, alleen dankzij de zwaar betaalde media met hun fabeltjeskranten kunnen jullie ons in jullie schuilkelders krijgen en worden onze stemmen gesmoord. Grotere wetenschappelijk gebrachte onzin kwam ik niet eerder tegen! Een regering van meelopers en jaknikkers. Een regering bestaande uit partijen die wel stemmen voor een wet om rechts-extremistische clubjes uit onze samenleving te verbannen, maar die niet instemmen met een amendement om de spoedwet voor te leggen aan het parlement.”Verder schrijft hij : “Het wapen waarmee de hele wereldbevolking dit rampenjaar 2020 wordt geterroriseerd is een onzichtbaar, imaginair virus dat nog nooit volgens de wetenschappelijke regels der kunst is aangetoond, maar wel als zodanig wordt neergezet. Het is ontsproten aan de rijke fantasie van de illusionisten van de WHO, een geheimzinnig, ontastbaar, onzichtbaar, levenloos stukje materie dat fataler en genadelozer dan alle wapens voorheen toeslaat.

Ook elders in de wereld begint het op te vallen dat de maatregelen die in het Westen genomen worden nauwelijks nog iets met een virus te maken hebben. Het Westen wordt aangevallen, en niet door Covid-19, aldus de Amerikaanse schrijfster en commentator Candace Owens. ‘Het wordt tijd dat iedereen wakker wordt en terugvecht.’Viroloog en pathologisch specialist dr. Roger Hodkinson, medisch directeur van het biotechnologie bedrijf Western Medical Assessments, noemt het Westerse coronabeleid ‘totaal ongefundeerde hysterie’, en ‘de grootste hoax die ooit tegen het nietsvermoedende publiek werd uitgevoerd.’ Het is schandalig. ‘Het is politiek die geneeskunde bedrijft, aangewakkerd door de media en dat is een zeer gevaarlijk spel.’ Did Dr. Roger Hodkinson Call COVID-19 a Hoax? | Snopes.com

Dr. Sucharit Bhakdi, een wereldautoriteit op het gebied van microbiologie en een vooraanstaande virusexpert in Duitsland zegt dat het sluiten van de landen door de regeringen in het westen een volkomen verkeerde en uiterst gevaarlijke reactie is op het Wuhan-virus. Hij zegt dat het isoleren van de hele bevolking  "grotesk, absurd en zeer gevaarlijk is.” Al deze maatregelen leiden tot zelfvernietiging en collectieve zelfmoord veroorzaakt door angst." Natuurlijk luistert niemand naar deze deskundige.

 

De beroemde onderzoeksjournalist Anthony Patch deed jarenlang onderzoek naar de plannen om de wereld te beheersen, door middel van gecreëerde pandemieën en verplichte vaccins. Tijdens een interview in 2014 voorspelde deze onderzoeker het volgende: 'Ze zullen een door de mens gemaakt coronavirus vrijlaten. Als gevolg daarvan zullen de mensen een vaccin eisen om hen te beschermen. Dit vaccin zal een derde stam DNA aan het menselijk lichaam toevoegen, waardoor ze in wezen een hybride zijn. Een derde DNA streng kan tegenwoordig vrij gemakkelijk worden gemaakt met behulp van nanotechnologie. De manier waarop die derde streng DNA in het menselijk lichaam kan worden ingebracht is via een injectie. Als een persoon eenmaal is ingespoten, ondergaat zijn DNA vrijwel onmiddellijk een transformatie. Deze genetische verandering zal ervoor zorgen dat mensen het vermogen verliezen om voor zichzelf te denken, zonder dat ze zich er zelfs maar van bewust zijn dat dit is gebeurd. Zo kunnen ze gemakkelijker gecontroleerd worden, om slaven te worden voor de elite.'

Dat klinkt natuurlijk krankzinnig en het is inderdaad krankzinnig. Het coronavirus is een Trojaans paard dat gebruikt wordt om een tirannieke agenda uit te rollen. Er wordt een spirituele en psychologische oorlog gevoerd tegen de mensen. Dit is waar het al die tijd om begonnen was. Dit is wat ze nodig hebben om ons tot slaaf te kunnen maken.

Verslaggevers van ‘nieuwszenders’ confronteren ons met zwaar gecensureerde en gemanipuleerde informatie en indien dat zo uitkomt, met horrorverhalen. Daar gaf de Duitse arts Heiko Schöning eind mei tijdens een demonstratie in de Duitse stad Hamburg een mooi voorbeeld van. Hij verwees naar de Mexicaanse grieppandemie van 2009, toen de Duitse media waarschuwden voor honderdduizenden doden in Duitsland. Er stierven uiteindelijk 159 mensen. Ondertussen had de farmaceutische industrie al een fortuin verdiend met de verkoop van het middel Tamiflu.

duitseDe Duitse arts Heiko Schöning

De berichtgeving over de Mexicaanse griep was een meer dan schandalig voorbeeld van de manipulatie door de PR-industrie. “De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwde voor een pandemie. Tienduizenden mensen, misschien wel een miljoen zouden sterven. Dat is niet gebeurd. Het was één grote oplichting!

In Nederland was het Ab Osterhaus die in 2009 minister Klink 34 miljoen zinloze vaccins liet kopen tegen een griep die nooit kwam. Totale kosten 700 miljoen euro, en tientallen miljoenen vaccins weggegooid. Geen nood want het heeft Osterhaus flink wat opgeleverd want hij bezat aandelen in de farmaceutische bedrijven die het vaccin ontwikkelden. Velen herinneren zich nog de bizarre beelden van Osterhaus die een fles whisky open trok op het moment dat het eerste (en naar later zou blijken bijna het enige) geval van Mexicaanse Griep in 2009 in Nederland werd vastgesteld. Een vaccin dus die we nooit nodig hebben gehad. Ook nu is deze figuur weer regelmatig op de buis te zien met het zaaien van pandemiepaniek en het aandragen van onzinnige oplossingen. En opnieuw hangen naïeve interviewers aan zijn lippen.

Ook verwees Heiko Schöning naar een intern document van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken waaruit blijkt dat in maart en april 2020 90 procent van de noodzakelijke ziekenhuisoperaties niet zijn uitgevoerd. “Dit treft 2,5 miljoen mensen.” Experts wijzen erop dat er tot wel 125.000 mensen gestorven zijn als gevolg van de coronamaatregelen, aldus Schöning. Hij noemt de maatregelen buitenproportioneel en zegt vele duizenden e-mails te hebben gekregen van radeloze artsen en verpleegkundigen over mensen die sterven vanwege de maatregelen omdat operaties veel te laat of helemaal niet uitgevoerd worden. “We moeten hiertegen opstaan en we hebben hiertoe het recht. Samen kunnen we veel bereiken”, aldus Schöning.

Prof. Klaus Püschel, een gerespecteerde patholoog en hoofd van het Instituut voor Forensische Geneeskunde in het Universitair Ziekenhuis van Hamburg, stelt dat “COVID-19 uiteindelijk een virale ziekte is zoals griep, die in de meeste gevallen onschadelijk is en alleen dodelijk is bij onderliggende ziektes.

De Duitse Prof: Klaus Püschel

"Het is belangrijk om naar de nasleep van de epidemie te kijken om te zien of COVID-19 echt de doodsoorzaak was", merkt Püschel op. “Van de ongeveer 180 overledenen met het coronavirus die we hebben onderzocht, leden allemaal in ernstige mate aan reeds bestaande aandoeningen en waren in ieder geval gestorven.

 

Dr. John Coleman een beroemde inlichtingenofficier van de CIA heeft een boek geschreven met de titel 'The Committee of 300'. Daarin legt hij uit hoe geheime genootschappen in feite de baas zijn over onder meer regeringen, gezondheidszorg, voedingsindustrieën en de media. Een van de belangrijkste doelen van de vele geheime genootschappen, die de regeringen en de media controleren, is de ontvolking van de aarde.

Ook is er een stripboek aan het licht gekomen dat de hele Covid 19-pandemie, inclusief een wereldwijde lockdown, al in 2012 nauwkeurig heeft voorspeld. De satanisten wrijven zich in de handen, want het gaat voorspoedig met hun Covid-19 hoax. Massa’s mensen trappen er in en laten zich gewillig vaccineren totaal onkundig van wat deze vaccins in hun lichaam teweeg brengen.

Alle verplichte maatregelen zijn genomen omdat de machthebbers dat zo geregisseerd hebben en niet op enige medische noodzaak. Het H1N1 virus (van 2009) en anderen waren ook nieuw en toen werden er ook niet van deze idiote maatregelen genomen.

Het begint steeds duidelijker op te vallen dat de mainstream media, nieuwsprogramma’s en influencers (vaak vermomd als zorgpersoneel) paniek zaaien over vollopende IC’s en ziekenhuizen wat regelrechte leugens blijken te zijn. Op donderdag 24 september verscheen in De Telegraaf de kop ‘Dweilen met de kraan open op de corona-afdeling: Nog zo’n dienst en ik stop ermee’. De auteur van het stuk beweerde dat het aantal coronapatiënten in het Spaarne Gasthuis, een ziekenhuis in Noord-Holland, flink opliep. “Mensen hebben geen idee hoe zwaar wij het hebben,” valt te lezen in een rode tekstbalk boven het artikel. Al snel werd vastgesteld dat het artikel niets anders dan een fabel bleek te zijn. 

Op 26 september 2020 schreven de media dat er 38 coronadoden waren gemeld. Al snel bleek dat dit aantal helemaal niet was gestorven aan corona. Van de meldingen waren er 21 afkomstig van de GGD IJsselland, die in totaal 28 doden rapporteerde. Een typisch voorbeeld hoe de media volledig verstrikt raakt in hun eigen leugens. 

In mijn nieuwsbrief van 30-11-2020 schreef ik dat de marionetten van de sekte des doods in 2021 de dwangmaatregelen van het Covid-19 stappenplan verder gaan opvoeren. De wereldbevolking zal te maken krijgen met nieuwe lockdowns, het Covid 2021 virus, verplichte vaccinaties en testterreur. Deze nieuwe lockdowns zullen een ramp worden voor het Midden en Klein bedrijf (MKB). Wereldwijd zullen honderdduizenden bedrijven het loodje leggen en miljoenen mensen hun baan verliezen. Dat zal een dramatische toename van armoede en ziekte tot gevolg hebben, zoals nooit eerder in de geschiedenis is gezien. Ook de Agrarische sector zal er niet aan ontkomen mede vanwege de plannen zoals omschreven in Agenda 2030. Om de stikstofuitstoot te verminderen wil men ook de Nederlandse veestapel flink inkrimpen. Regeringspartij D66 heeft al aangegeven daar een groot voorstander van te zijn.

Carola Schouten (ChristenUnie) heeft al een flinke stap in die richting gezet. Al die protesten van de boeren hebben geen enkele effect want de Agenda 2030 machthebbers willen ervan af. Het doel is de mensheid gevangen te zetten in een verwoestende cyclus van armoede en tegelijkertijd de machtigste globalistische bedrijven ter wereld zoals Monsanto en DuPont te verrijken. Maakt kennelijk totaal niet uit dat Monsanto op zijn zachtst gezegd een nogal discutabele reputatie heeft. Dit bedrijf heeft vele schikkingen moeten treffen als gevolg van haar schadelijke producten.

In naam van de gezondheid wordt in deze coronapandemie ongebreideld fysiek en vooral psychologisch geweld uitgeoefend, door het gebod om afstand te bewaren, door de beperking van de bewegingsvrijheid, door de verplichting om een slavenmasker te dragen, en uiteindelijk zelfs door een verplichting om te vaccineren waarbij lichamelijk letsel niet uitgesloten moet worden.

Ouderen die het afgelopen jaar stierven aan terminale kanker, maar in hun laatste dagen positief werden getest, gingen steevast de boeken in als Covid-19 slachtoffer. Nu gebeurt exact het omgekeerde: ouderen en andere mensen die pal na hun corona vaccinatie ernstig ziek worden en sterven, zijn ineens wèl allemaal bezweken aan onderliggende oorzaken, zelfs als die tot op het moment van injectie niet bestonden. Aan het vaccin kan het natuurlijk niet liggen. Met dit misdadige volksbedrog wordt de pandemie-hoax overeind gehouden. En dat alles onder het mom van ‘gezondheid’, en ‘bescherming’ tegen een virus met een vastgestelde IFR van slechts 0,05% (de helft van een griep), en 0,23% inclusief 70-plussers (overeenkomend met een stevige griep).Het is niet zo vreemd dat velen zich gaan afvragen of er wellicht nog een andere achterliggende bedoeling achter de aankomende vaccinaties zit?

Het is voor veel mensen bijzonder moeilijk om de gedachte zelfs maar toe te laten dat de medische wetenschap in dienst zou kunnen staan van een regering die niet het beste met de bevolking voor zou hebben.

Franklin ter Horst

Terug naar: Inhoud