Uit het nieuws 17-10-2018

Door: Franklin ter Horst

De Bašl doodscultuur Hamas valt IsraŽl aan, maar de wereld veroordeeld IsraŽl.

Ze noemen het de ďMars van de terugkeerí. Ze blijven in hun eigen fabels geloven. Het protest richt zich niet tegen de Ďbezettingí van Gaza zoals sommige fake-news verslaggevers de wereld wil doen geloven, want IsraŽl houdt Gaza als sinds 2005 niet meer bezet. De door Hamas georkestreerde gewelddadige acties zijn gericht tegen het bestaan ​​van de Joodse staat. Hele horden buitenlandse verslaggevers zijn dag na dag ter plaatse om verslag te doen en spreken van Ďwreedhedení van IsraŽlische militairen tegen wat men vreedzame demonstraties van Ďonschuldige Gazaanse burgersí noemt. Maar deze Ďdemonstratiesí zijn niet vreedzaam. Zelfs toen de islamofascistiche Hamasleider Yahya Sinwar het doel van de demonstraties omschreef als: ĎWe zullen de grens afbreken en hun harten uit hun lichamen rukkení, blijven de fake-nieuws brengers spreken van vreedzame demonstraties. Ook Hamasleider Mahmoud al Zahar sprak al evenmin over Ďvreedzaam verzet: ďDe rellen worden gesteund door onze volledige ďmilitaire strijdmacht met wapens en al.Ē

IsmaŽl Haniyeh noemde de gewelddadigheden aan de grens met IsraŽl: ďhet begin van de terugkeer van de Palestijnen naar heel Palestina.Ē Daarvoor dirigeren ze vrouwen met babyís op hun arm en kinderen naar de voorste linies aan de grens met IsraŽl in hoop dat ze worden geraakt door IsraŽlische kogels. De heersers in Gaza geven toe dat ze op deze manier IsraŽl kunnen beschuldigen van moordpartijen op onschuldigen en de westerse media toeteren dit vervolgens wereldwijd rond. De berichtgevers blijken totaal niet geÔnteresseerd in waarheidsvinding en zijn alleen maar geÔnteresseerd in dode en gewonde Palestijnen die door IsraŽlische kogels vallen. De Palestijnse oorlogsfotograaf Adel Hana uit Gaza zei het met grote achteloosheid: ĎDe waarheid over IsraŽl verkoopt niet, maar leugens en bedrog doen overal de kassaís rinkelen.í

Het enige doel wat de persmuskieten hebben is om IsraŽl genadeloos aan de schandpaal te nagelen en opnieuw te schande te maken voor de wereld. De anti-IsraŽl meute gelooft klakkeloos ieder bloedsprookje wat door de diverse fake-nieuws journalisten de wereld wordt ingestuurd. Dat IsraŽl in 2017 maar liefst 160.000 vrachtwagens vol medicijnen, kleding, voedsel en andere belangrijke benodigdheden naar Gaza heeft gestuurd, haalt de media in het westen niet. Dat duizenden Palestijnen uit Gaza gratis verpleging in IsraŽlische ziekenhuizen ontvangen, haalt de media al evenmin.

Hamas profiteert van elke dode die IsraŽl per ongeluk veroorzaakt. Daarom moedigen zij vrouwen en kinderen aan om martelaren te worden. Zoals Hamas minister van Binnenlandse Zaken Fathi Hamad het omschreef: ďDe dood is voor het Palestijnse volk een industrie geworden, een industrie waarin onze vrouwen en kinderen uitblinken. Wij streven naar de dood zoals de Joden het leven ambiŽren.Ē De media heeft geen trek om dit soort uitspraken te melden. IsraŽl wordt berecht en veroordeeld tot de galg door de publieke opinie, veel van die troep hebben we te danken aan de televisie en de kranten. Wat ze brengen is niets anders dan anti-IsraŽl propaganda van allerlaagste allooi. Waarheidsgetrouw de gebeurtenissen weergeven is geen optie daarom brengen ze schokkende beelden met gewonden en doden die van het strijdtoneel worden weggedragen. Maar al te vaak zijn de Ďdodení later weer aan het front terug te zien.

De Ďnieuwsbrengersí buigen zoals gebruikelijk weer diep voor de schurken van Hamas en spelen hun rol weer op dezelfde manier als tijdens de oorlogen van 2009-2012 en 2014. Opnieuw verdedigen ze het geweld van de Palestijnse bendes en richten ze hun aanvallen weer op IsraŽl. Verhalen over dode babyís doen het ook altijd goed. Dan gaat er een golf van afkeer door de wereld en worden de IsraŽlische militairen baby moordenaars genoemd. Zo ging wereldwijd het verhaal rond dat de dood van een 8-maanden oude meisje Layla Ghandour veroorzaakt zou zijn door inademing van traangas afgeschoten door het IsraŽlische leger. Hamas-leider Yahya Sinwar betaalde 2200 dollar aan de familie van de baby om deze leugen de wereld in te brengen. De reguliere media stond er bol van wetende welke impact een dergelijk verhaal wereldwijd zou hebben. De waarheid is echter dat het meisje is overleden ten gevolge van een erfelijke bloedziekte.

Ook verscheen het bericht dat bij IsraŽlische vergeldingsaanvallen op Gaza na eerdere raketbeschietingen door Hamas vanuit Gaza op Israel een zwangere Arabische vrouw en haar jonge dochtertje waren omgekomen. Na onderzoek bleek dat ook dit bericht onder de noemer fake-nieuws bij het vuil gezet kan worden. Het meisje in kwestie heet in werkelijkheid Elle Lively McBroom, en is de dochter van de Instagram-ster Austin McBroom, die maar liefs 4,8 miljoen volgers heeft en vlogs post over haar familie. De foto werd op Twitter gezet door een Palestijn die de foto van Instagram had overgenomen.Toen Hamas in de gaten had dat de leugen niet langer houdbaar was hebben ze de dood van het meisje van hun dodental lijst verwijderd maar natuurlijk pas nadat de schade aan de reputatie van IsraŽl was aangericht.

Hamas zal de Ďdode baby-strategieí blijven gebruiken zolang de media deze leugens onverminderd blijft publiceren. Velen in de media zijn medeplichtig aan deze sterfgevallen omdat hun eenzijdige berichtgeving Hamas aanmoedigt om onschuldige vrouwen en kinderen naar de frontlinie te sturen.

Ook ontstond er de nodige ophef over door IsraŽl gedode Arabische journalist Yasser Murtaja. Maar deze figuur was geen journalist maar een veiligheidsofficier van Hamas. Uit onderzoek bleek dat hij een drone boven de IsraŽlische militairen bij de grens tussen Gaza en Israel liet vliegen en dus een ernstige bedreiging vormde.

Dit soort misleiding is aan de orde van de dag, en de media smult ervan. Diverse Ďjournalistení zijn bereid om elke ongefundeerde Palestijnse claim tegen IsraŽl te publiceren, zonder zelfs de meest elementaire controle van de feiten.

De terreurbeweging Hamas heeft Gaza omgebouwd tot een islamitisch terreurbolwerk dat er op uit is IsraŽl te vernietigen. De honderden miljoenen van de gulle donoren- onder meer uit het westen-worden gebruikt voor de aanschaf van allerlei wapentuig, de productie van raketten, het bouwen van terreurtunnels en onderwijzen van kinderen om IsraŽl en de Joden te haten en te doden.

Hun intenties zijn slechts het zaaien van dood en verderf. De Pallywood propagandamachine draait weer op volle toeren. Dat het lijden en de diepe ellende waarin de burgers in Gaza door toedoen van Hamas verkeren, doet er niet toe. The New York Times, meldde met schreeuwende koppen ďIsraŽl dood tientallen Palestijnení. Allemaal onschuldige burgers zeggen ze en dat terwijl Hamas zelf zegt dat 90% van alle doden terroristen zijn.

 

Dit zijn de gezichten van zo maar een paar Ďonschuldige Palestijnse burgersí.zoals de media ons voorhoudt en dat terwijl Hamas zelf bevestigd dat het leden van hun terreurbeweging zijn.

 

Palestijnse kinderen krijgen de opdracht te poseren te midden van ruÔnes. Een Palestijnse vrouw begint telkens weer Ďspontaaní te huilen wanneer westerse cameraís passeren. Het is een krachtig middel tegen IsraŽl dat het altijd goed doet bij de linkse anti-IsraŽl kliek in het westen die houden van bloedsprookjes.

De waarheid moet men niet zoeken op CNN, BBC en al helemaal niet op Al-Jazeera. Wat wij zien zijn hysterische verslaggevers met kogelvrije vesten en helmen op die zogenaamd happend naar adem vanwege de IsraŽlische rookbommen, fake-nieuws verspreiden over ongewapende Palestijnen die met brandende autobanden en gewapend met katapult optreden tegen de barbaarse zionistische vijand. Wat ze verzwijgen is dat terroristen keer op keer pogingen doen door het hekwerk te breken en vervolgens te proberen Joodse dorpen te bereiken om daar onder het gillen van hoe groot hun god is, zoveel mogelijk Joden te vermoorden.

Hamas betaalt de inwoners van Gaza om hen naar het grenshek te lokken. Elke demonstrant ontvangt 14 dollar en een heel gezin wordt beloond met 100 dollar wanneer zij zich mengen in de Ďvreedzameí demonstraties. De hielenlikkers van Hamas waaronder de Mensenrechtenorganisatie van de Verenigde Naties onder leiding van de felle IsraŽl-hater, de Jordaanse prins Zeid Raíad al-Hussein, sprak van het doden van onbewapende demonstrerende Palestijnen. De anti-IsraŽlische kliek binnen de VN-Veiligheidsraad, noemt zoals gebruikelijk, het optreden van IsraŽl tegen de genocidale Gazaanse Bašl-bende weer eens ďdisproportioneel.Ē Maar net als in de vorige oorlogen maakt Hamas weer op cynische wijze misbruik van de bevolking van Gaza. Ook Europa buigt steeds opnieuw voor de valse verhalen en beweert ook dat de gewelddadige protesten niet-gewelddadig zijn. Bedriegen, liegen, veinzen en verdraaien van feiten zit ze in het bloed.

Federica Mogherini de Ďbuitenlandministerí van de EU ďin een vroeger leven maoÔsteĒ schreeuwt om een ​​íonafhankelijk onderzoekí. Dergelijk onderzoek heeft in het verleden alleen maar gediend om Hamas te vergoelijken en de schuld bij IsraŽl te leggen. Dat het Syrische leger verantwoordelijk is voor honderden, mogelijk zelfs duizenden Palestijnse doden in het Syrische vluchtelingenkamp Yarmouk nabij Damascus, daar hoor je figuren als Mogherini niet over omdat IsraŽl er niet bij betrokken is. Niemand interesseert zich voor de Palestijnen in SyriŽ. Daar hoor je de internationale nieuwsbrengers eveneens niet over. De wereldmedia laat zich liever met de oogkleppen op manipuleren door de barbaren van Hamas die de vrouwen en kinderen gebruiken als menselijke schilden.

De Bašl-doodscultuur in Gaza valt IsraŽl aan. Met behulp van honderden vliegers, ballonnen en met helium gevulde latexcondooms, worden dagelijks met brandbommen en explosieve apparaten richting het IsraŽlische grondgebied gelanceerd, waardoor branden ontstaan die al duizenden hectares landbouwgrond, parken en bossen hebben vernietigd. Onder luidt geschreeuw ďWij zullen met miljoenen martelaren optrekken naar JeruzalemĒ maken de leiders van Hamas duidelijk wat hun ware bedoelingen zijn maar ook dat is niet in de media terug te vinden en ook de leiders in Brussel zwijgen hierover.

Palestinian Hamas militants attend a military drill in preparation to any upcoming confrontation with Israel, in the southern Gaza Strip March 25, 2018Vredelievende demonstranten van Hamas.

Ook de Turkse Ďsultaní dictator Recep Tayyip Erdogan sprak een veroordeling uit over het optreden van IsraŽl tegen de opgehitste horden in het grensgebied met Gaza. Ook hij sprak van moordpartijen op onschuldige demonstranten. Dat is de man die zelf verantwoordelijk is voor gruwelijke moordpartijen op de Koerden in zijn eigen land, die christenen vervolgt en die Cyprus bezet. Sinds Erdogan zijn jihad tegen Afrin in SyriŽ lanceerde zijn er ten minste 289 en waarschijnlijk 500 mensen gedood. En deze genocidale extremist staat zichzelf toe om ethische lessen te geven aan IsraŽl. Deze figuur is ťťn van de belangrijkste donoren van de genocidale bende in Gaza.

En natuurlijk is ook de VN Veiligheidsraad weer fanatiek van de partij om IsraŽl te veroordelen VN-secretaris-generaal Antonio Guterres riep op tot ďeen onafhankelijk en transparant onderzoekĒ.Men spreekt van Ďdisproportioneel geweld tegen vreedzame Palestijnení Van enige objectiviteit in het Arabisch-IsraŽlisch conflict is zelden sprake, noch binnen de internationale gemeenschap, noch binnen de Verenigde Naties. IsraŽl is per definitie altijd de geslagen hond en de Palestijnen de onschuldige slachtoffers. Alle hypocrieten van de wereld zijn IsraŽl weer naar de keel gevlogen.

Neem bijvoorbeeld deze video, die Al Jazeera heeft gepost. Het toont een bende mannen die het veiligheidshek doorbreken met machetes, hakmessen en andere wapens. Terwijl ze richting nabijgelegen Joodse steden marcheren zingen deze terroristen het gekende ĎKhaybar Khaybar, ya yahud, Jaish Muhammad, sa yahudĎ (vert. ďJoden, herinner u Khaybar, het leger van Mohammed komt terugĒ).Een traditioneel islamitisch strijdlied dat herinnert aan het bloedbad van Khaybar in 628 na Chr. toen de profeet Mohammed en zijn soldaten een hele Joodse stam over de kling joeg. Zijn dit vreedzame demonstranten zoals de media, de Verenigde Naties en de leiders in Brussel ons willen doen geloven? De VN-veiligheidsraad is al jaren volledig incompetent als onderzoeker, ofwel ernstig vooringenomen tegen IsraŽl, door zijn bereidheid om de Hamas-versie van de gebeurtenissen zonder enige twijfel te accepteren, ondanks gedocumenteerd videobewijs.

Dry Bones cartoon, Israel, Gaza, Hamas, Demonstrations, Palestinians,IsraŽl heeft het recht om geweld te gebruiken om zijn burgers en grenzen te verdedigen tegen het Hamas tuig in Gaza. In plaats van hun jeugd fatsoenlijk onderwijs te geven, laten ze hen opmarcheren naar de grens met IsraŽl.

Ze dragen plakkaten met daarop slogans: ďDoodt de Joden.ĒNatuurlijk laten CNN en de BBC dat niet zien. Ook geen beelden van terroristen die zich in de menigte verborgen houden waaronder barbaren van ISIS en agenten uit Iran. Wat ze laten zien zijn moeders met babyís op hun arm en borden met daarop de tekst het ĎRecht op terugkeerí. Zowel Hamas als de ďBende van RamallahĒ zijn meesters in het bespelen van de wereld om sympathie voor hun genocidale plannen op te wekken De Ďdemonstrantení worden betaald om te moorden. Ach zegt de BBC; deze mensen willen alleen maar terug naar hun huizen. De media staat ​​altijd klaar om die volksverlakkerij over te nemen. Die zaak heeft slechts ťťn enkel doel: de Joodse staat op elke mogelijke manier te elimineren, terreur door raketten, terreur door tunnels en thans terreur door marsen.

Netanyahu waarschuwt Hamas voor 'harde klappen'

Premier Benjamin Netanyahu waarschuwde Hamas dat het IsraŽlische leger steeds dichter bij een grootschalige militaire operatie in de Gazastrook komt, als het door Hamas gesteunde geweld bij het grenshek zal aanhouden. IsraŽl zal elke terreurgroep 'met harde klappen' aanvallen. Hiermee herhaalde Netanyahu een waarschuwing van minister van Defensie Avigdor Liberman, toen hij in een interview voor het nieuwsportaal Ynet zei dat IsraŽl een punt heeft bereikt, waarop het nodig is om de terreurgroep de zwaarste klap toe te brengen. Netanyahu benadrukte nu, dat het tijd is om een 'nieuw soort actie' te ondernemen om de situatie in Gaza op te lossen. 'Als Hamas logisch verstand heeft, zal het onmiddellijk een einde maken aan het geweld. Maar tot nu toe hebben ze de boodschap niet begrepen. Als ze de gewelddadige aanvallen tegen ons niet stoppen, zullen ze op een andere manier worden gestopt, wat erg pijnlijk zal zijn,' zo waarschuwde Netanyahu.

Franklin ter Horst