Uit het nieuws 09-12-2019

 

Door: Franklin ter Horst

Moloch in Rome tentoongesteld

Met goedkeuring van het Vaticaan is er een standbeeld van de oude kinderoffer god ĎMolochí in Rome tentoongesteld. Een reconstructie, werd gestationeerd bij de ingang van het Colosseum van Rome. Dit Colosseum werd gebouwd om de vernietiging van de 2e Tempel in Jeruzalem door Titus in 70 na. Chr., te vieren. Het werd in 80 n. Chr., geopend met spelen die honderd dagen duurden. De meeste van de tienduizend mensen die hieraan deelnamen, werden gedood en vijfduizend dieren werden afgeslacht. Christenen werden daar later gemarteld en voor de wilde dieren gegooid.

Het Colloseum van Rome is eigendom van het Vaticaan, en in het bijzonder van het Bisdom Rome, ook wel de Heilige Stoel genoemd. Als iemand daar iets wil doen, moet hij of zij toestemming krijgen van het bureau van het bisdom Rome. Het Moloch-beeld maakt onderdeel uit van een seculiere historische tentoonstelling getiteld: ĎCarthago: De onsterfelijke mytheí.Deze tentoonstelling loopt tot 29 maart 2020.

Het standbeeld van Moloch naast een tentoonstellingsbord in het Colosseum, Rome, 27 september 2019.

Moloch wordt meerdere malen genoemd in het boek Leviticus. Het was de IsraŽlieten verboden hun kinderen aan Moloch op te offeren.

Leviticus 20:1-2 ďDe Here sprak tot Mozes: Tot de IsraŽlieten zult gij zeggen: Iedere IsraŽliet en iedere vreemdeling, die in IsraŽl vertoeft, die van zijn kinderen aan de Moloch geeft, zal zeker ter dood gebracht worden: het volk des lands zal hem stenigen.Ē

Het offeren van kinderen aan Moloch stamt uit het oude Babylon waar Semiramis, die volgens een Babylonische overlevering getrouwd was met Nimrod, degene was die duizenden mensen liet offeren door middel van kruisiging naar de zon gericht of rituele verbranding. Haar methode van kruisigen werd later door de Romeinen overgenomen. De brandoffers vonden plaats op de 25ste december voor een reusachtig standbeeld van Moloch. Soms stond er voor dit standbeeld een altaar of had het een holte in de buik waar een groot vuur werd gestookt, waar de eerst geborene zonen van Babylon in werden gegooid. Vaak werd Moloch voorzien van metalen handen die roodheet werden gestookt en waarop de babyís werden gelegd. Het geluid van trommels en tamboerijnen overstemde het geschreeuw van de geofferde kinderen. 

De bewoners van Babylon maakten een ďwens lijstĒ en plaatsten deze met hun babyís in de armen van Moloch om levend te worden verbrand. Zij geloofden dat bij het offeren van hun babyís aan deze god zij alles zouden ontvangen wat ze maar wensten in het jaar dat zou komen.

Dit ritueel wordt jaarlijks nagebootst in CaliforniŽ wanneer de Bohemian Grove hun bijeenkomst houdt. De Bohemian Club is gevestigd in Sonoma County ten noorden van San Francisco dicht bij het gehucht Monte Rio bij de Russische rivier. Eenmaal per jaar komt hier een zeer exclusieve club van Amerikaís belangrijkste politici, bankiers, industriŽlen, wetenschappers,mediabazen en genodigden bijeen. De vroegere Amerikaanse president Herbert Hoover noemde de bijeenkomst van de Grove eens:ďDe grootste mannenparty op aarde.Ē

Moloch cultus

De club telt 2700 mannelijke leden waarvan het overgrote deel jaarlijks de Grove bezoekt en afhankelijk van hun status gasten mogen uitnodigen. De leden worden over 122 dorpjes verspreid die namen dragen als De Schedelhoofden, De verloren Engelen, Het eilandenrijk van Aves, Het uilennest en de Zon aanbidders. Dorpsleden nodigen elkaar uit voor het vieren van kamppartijen. Ze organiseren commerciŽle vergaderingen en bespreken politieke kwesties. Onderzoeker en auteur Don Eichelberger omschreef de Grove als een plek waar de slechtste ideeŽn naar boven kunnen komen. Hier komt de Elite tezamen om achter de schermen het vervolg van hun apocalyptische plannen voor de wereld te bespreken. De demonische stank die ze veroorzaken verspreid zich via Sonoma county over de hele wereld.

Europa blijft gewoon zaken doen met het genocidale terreurbewind in Iran

Terwijl het Iraanse terreurbewind protesterende burgers overhoop laat schieten, homoís blijven ophangen en vrouwen martelen en jarenlang opsluiten omdat ze weigeren nog langer een hoofddoek te dragen, sluit Nederland zich aan bij het betaalsysteem genaamd Instex dat door EU-landen is bedacht, om bedrijven te helpen de Amerikaanse sancties tegen de reactionaire Ayatollahs te ontlopen en zo de moordenaars te helpen. Europa vindt dat ze de Iraanse tirannen moet beschermen, terwijl deze streven naar een totale omverwerping van het huidige wereldbestel waarbij alle middelen geoorloofd zijn. Het maakt de Nederlandse minister van Buitenlandse zaken Stef Blok ook niet uit dat Iran schuilgaat achter twee liquidaties in Nederland. Het nieuws over de moordpartijen in Iran zou het geweten van de wereld moeten shockeren maar Europa vindt zaken doen met de Ayatollahs belangrijker.

De genocidale Ayatollah Ali Khamenei met zijn vinger aan de knop

De laatste ronde van geweld van Teheran tegen demonstranten is de ergste in 40 jaar. Het ontstond nadat de Iraanse bevolking protesteerde tegen de beslissing van Teheran om de benzineprijzen drastisch te verhogen. Overal in het land werd het vuur geopend op ongewapende burgers door zogenaamde veiligheidstroepen, inclusief eenheden van de Islamitische Revolutionaire Garde.

Volgens de Times zijn in de eerste twee weken van de protesten ergens tussen de 180 en 450 personen gedood, zijn er minstens 2000 gewonden gevallen en 7000 personen gearresteerd. Minstens zo schokkend als de moordpartijen is de reactie van een aantal Europese landen waaronder Nederland de inspanningen te verdubbelen om westers geld naar Teheran te laten stromen, zodat het regime zijn macht blijft behouden. In theorie zullen deze landen nu in staat zijn om handel te drijven met Teheran zonder het gebruik van Amerikaanse dollars of betrokkenheid bij het Amerikaanse financiŽle systeem. De deelnemers verkondigen de fabel dat ze dit doen om de nucleaire nep-deal van 2015 in stand te houden als een manier om te voorkomen dat het schurkenbewind een kernwapen krijgt.

Wat Europa wil is geen manier om vrede te bewaren of om een Iraans kernwapen te voorkomen. Wat het wil is een manier om te blijven profiteren van een relatie met een brutaal regime dat niet alleen zijn eigen volk onderdrukt, maar 's werelds leidende staatssponsor van terrorisme blijft. De gedachte was dat na de deal in 2015 de goudkoorts zou losbreken voor Europese investeerders maar velen bleken terecht op hun hoede om geen economische gijzelaars te worden voor de ayatollahs. Geen enkele investering - laat staan ​​de persoonlijke veiligheid en vrijheid van degenen die betrokken zijn bij de handel met Iran - kan als veilig worden beschouwd in een land waar de rechtsstaat niet bestaat.

De betrokken Europese landen hopen nu de Amerikaanse sancties te omzeilen met een ruilsysteem, hoewel weinig financiŽle experts denken dat het werkelijk zal helpen. Net als de nucleaire deal, die ertoe leidde dat Barack Hoessein Obama en zijn trekpop John Kerry de ayatollahs beloonde met miljarden dollars, is Instex een levensader voor een tiranniek regime. De hypocriete Europese landen proberen met Instex de ayatollahs aan de macht te houden, zodat ze door kunnen gaan met het vermoorden van burgers, het martelen van hun eigen volk, en IsraŽl blijven bedreigen met totale vernietiging.

Zo wordt Pallywood-nieuws gemaakt

De wereldburgers krijgen al vele jaren een vertekend beeld van de werkelijkheid door de zogenaamd 'onafhankelijke' nieuwsmedia wat betreft IsraŽl. Fotografen en cameraploegen zijn met hele zwermen in IsraŽl en de Palestijnse gebieden neergestreken. Wanneer er niets te beleven valt, organiseren ze wel wat, want er moet immers Ďnieuwsí gemaakt worden! Anti-IsraŽl propagandisten zijn de afgelopen jaren bijzonder succesvol met het bewerken van beeldmateriaal en het publiceren van door Palestijnse videojournalisten geŽnsceneerde gebeurtenissen om IsraŽl aan de schandpaal te nagelen. Pallywood is het grote Ďfake cinemaí-gebeuren in de gebieden die onder controle staan van de ďBende van RamallahĒ en Hamas, de Bašl-doodscultuur in Gaza. Naast het plegen van terreur en corruptie behoort Pallywood tot de weinige zaken waar men in uitblinkt. Dat de Palestijnen meester zijn in simulatie en bedrog blijkt uit de vele gefotoshopte beelden die ze de wereld insturen zoals op 28 november 2019. Waarom zou je een foto niet hergebruiken wanneer je daarmee een maximaal effect kunt sorteren bij de nuttige idioten van de internationale media? Hamas weet dat deze Pallywood producties klakkeloos door tenminste een deel van de Ďnieuwsbrengersí worden overgenomen en doorgestraald aan miljoenen onwetende kijkers in de wereld die geen idee hebben dat ze op een schandalige manier worden gemanipuleerd.

Ze hebben geen idee dat het soms gaat om fotoís uit de oorlogsgebieden uit onder meer SyriŽ en Irak die worden omgetoverd tot IsraŽlische bombardementen op Gaza.

Deze foto is in juni 2014 genomen in de Syrische plaats Aleppo, maar werd door diverse media vervolgens omgetoverd tot Ďonschuldige Palestijnen in Gaza op de vlucht voor IsraŽlische bombardementení.

Deze nazi-propaganda draagt er toe bij dat de Verenigde Naties en allerlei andere kletsmeiers IsraŽl beschuldigen van oorlogsmisdaden en andere fabels. Bloedsprookjes, bedriegen, liegen, veinzen en verdraaien van feiten zit hen in het bloed en een deel van de westerse media vind het allemaal prachtig. Die is alleen geÔnteresseerd in dode Palestijnen al dan niet door IsraŽl veroorzaakt. Vooral fake-begrafenissen doen het al jaren bijzonder goed in het Westen. Van de tientallen fake-begrafenissen die door de jaren de revu zijn gepasseerd, is die van Jenin op 28 april 2002 meest hilarische. De beelden waren gemaakt door een onbemand verkenningsvliegtuigje van het IsraŽlische leger. Te zien was een Ďbaarí met daarop een Ďdodeí toegedekt met een laken, die ten grave gedragen werd.

Waarheid interesseert de nep-Palestijnen geen zier, daarvoor is geen plaats in hun cultuur van de dood. Toch zijn ze bijzonder populair want ze ontvangen regelmatig staande ovaties tijdens optredens bij de Verenigde Naties en niet te vergeten bij bezoeken aan het Europese Parlement. Zo was de Palestijnse terreurleider Mahmoud Abbas op 23 juni 2016 op bezoek bij het Europese Parlement waar hij de aanwezigen trakteerde op een Pallywood-fabel waar de toehoorders zichtbaar van genoten. Zo beweerde hij dat een niet bestaande rabbijn zou hebben gezegd alle Palestijnse waterbronnen te willen vergiftigen en zo duizenden Palestijnen te willen vermoorden. Hij noemde dat een duidelijke ophitsing tot massamoord op het Palestijnse volk. Het ging zoals gebruikelijk om valse beschuldigingen maar in plaats van deze terreurleider en leugenaar tot personae non grata te verklaren kreeg hij voor het verkondigen van deze racistische kwaadaardigheid een 30 seconden lange staande ovatie van de nuttige idioten in het Europees Parlement.

Europa zit niet te wachten op echt nieuws. Men hoort het liefst tragische fake-nieuws verhalen van Palestijnse leiders en fake-nieuws beelden uit de Palestijnse gebieden. De Palestijnse manipulaties via woord en beeld zijn niet meer te tellen maar de anti-IsraŽlische kliek kijkt er verlekkerd naar. De propagandamachine werkt ondertussen gestaag door, slechts af en toe aan het licht gebracht door onderzoeksjournalisten die de leugenachtige aard van de Palestijnse propaganda onderkennen. De westerse media vindt de manipulaties van het Palestijnse Pallywood-circus interessanter dan het verkondigen van de waarheid en lijd daarmee aan dezelfde ziekte als die van de leugenaars. Dit soort valse berichtgeving heeft IsraŽl door de jaren heen al heel wat schade berokkent want miljoenen mensen worden hiermee structureel op het verkeerde been gezet. En dat is precies hun bedoeling.

Dit wordt allemaal heel bewust in elkaar gezet om IsraŽls politiek in een slecht daglicht te stellen. Alles wordt gebruikt in de propagandaoorlog om IsraŽl te demoniseren en aan de schandpaal te nagelen. De Palestijnse oorlogsfotograaf Adel Hana, in het door Hamas ingerichte Ďconcentratiekamp Gazaí zei het met grote achteloosheid: ĎDe waarheid over IsraŽl verkoopt niet, maar leugens en bedrog doen overal de kassaís rinkelen.í Palestijnse kinderen krijgen opdracht te poseren te midden van ruÔnes of met stenen te gooien op ĎIsraŽlische militairení die in werkelijkheid nergens te bekennen zijn.

Zo wordt nieuws gemaakt. Dit soort beelden krijgt de wereld natuurlijk niet te zien.

Wat het ook altijd goed doet zijn oude Palestijnse vrouwen die keer op keer Ďspontaaní beginnen te huilen wanneer westerse cameraís passeren, en fake-beelden van gehandicapten die in rolstoelen worden neergeschoten! Wat het ook bijzonder goed doet is het verkondigen van de fabel dat IsraŽl organen steelt van Palestijnen die daarvoor natuurlijk opzettelijk worden vermoordt.

In het gruwelboek van Pallywood is niets te dol. Ze ensceneren taferelen die voor de mens die van waarheid houdt, onbegrijpelijk zijn. Dankzij de media, die van de geschiedenis van het hele conflict tussen IsraŽl en de Palestijnse bendes niet het minste besef hebben, wordt de wereldbevolking op het verkeerde been gezet en krijgen perverse activistische IsraŽl-bashers in ruime mate een podium om hun smeerlapperij te verkondigen. Graag verwijs ik nog eens naar het boek van Tom S. van Bemmelen 150 Palestijnse fabels Uitgeverij Aspekt ISBN: 978946153821. In dit boek worden 150 meest geuite valse beschuldigingen tegen IsraŽl behandeld op basis van harde feiten.

Franklin ter Horst