Palestijnse terreurleider Abbas raaskalt over de Shoah

Door: Franklin ter Horst(Aangemaakt: 10 mei 2018)

In een ongelooflijk antisemitische tirade op 30 april 2018beschuldigde de Palestijnse terreurleider Mahmoud Abbas de Joden ervan, dat ze zelf schuld hebben aan hun eigen bijna-uitroeiing in de nazi-Holocaust. In een onsamenhangende toespraak tot de Palestijnse Nationale Raad in Ram-allah, benadrukte Abbas dat de Shoah niet het gevolg was van antisemitisme van de nazi's, maar eerder van het 'sociale gedrag, (het heffen van) rente en financiŽle zaken' van de Joden. Het was weer ouderwets antisemitisch gebazel wat de terreurbaas ten gehore bracht. Het doel van de terreurbaas was om zijn toehoorders ervan te overtuigen dat het Joodse volk niet het recht heeft om in het Heilige Land te leven, en blijkbaar ook niet het recht om te leven.

Abbas met beide handen wild gebarend tijdens zijn Ďgeschiedenislesí tegenover de samenkomst van de Palestijnse Nationale Raad [beeldbron: AFP/Abbas Momani]

De Amerikaanse ambassadeur in IsraŽl David Friedman noemde de verbale aanval van Abbas een aanwijzing van de ware reden waarom de vrede in het Midden-Oosten zo moeilijk te bereiken is. 'Abbas 'heeft een nieuw dieptepunt bereikt door de oorzaak van massamoorden op Joodse mensen door de jaren heen toe te schrijven aan hun 'sociaal gedrag met betrekking tot rente en banken'. Tot al diegenen die denken dat IsraŽl de reden is dat we geen vrede hebben, denk er nog eens over na,' schreef Friedman op Twitter.

Ook de speciale gezant van de Amerikaanse president Donald Trump voor het Midden-Oosten, Jason Greenblatt, veroordeelde Abbas, en twitterde:'De uitlatingen die president Abbas gisteren in Ramallah heeft gedaan bij de opening van het Palestijnse Nationale Congres moeten door iedereen onvoorwaardelijk worden veroordeeld. Ze zijn zeer ongelukkig, zeer verontrustend & vreselijk ontmoedigend. Vrede kan niet op zo'n fundament worden gebouwd.'

Abbas zag de bui  al hangen bij de groote geldschieters in het Westen en om de gulle westerse geldstroom naar  de bodemloze financiŽle put naar zijn ďBende in Ram-allahĒ op gang te houden, moest de terreurleider wel reageren om de gemoederen (voor de veiligheid van zijn kassa) te bedaren en verontschuldigde zich op vrijdag 4 mei en zei dat hij niet van plan was om iemand te beledigen en bood vervolgens zijn verontschuldiging aan. Hijnoemde de Shoah plotseling ďde meest gruwelijke misdaad in de menselijke geschiedenisĒ. De toenmalige Minister van Defensie Avigdor Liberman weigerde echter zijn verontschuldiging te aanvaarden.

Het gebazel van Abbas is niet nieuw want zo schreef hij onder meer in het boek "The Other Side: the secret Relationship between Nazism and Zionism" dat er niets klopt van het verhaal dat er 6 miljoen Joden in Hitlers vernietigingskampen zijn omgebracht. Volgens hem waren dat er niet meer dan 890.000. Ontkenning van de Shoah (negationisme) is niets anders dan een vorm van antisemitisme en een instrument om IsraŽl onwettig te verklaren. Shoah-ontkenners vergiftigen het denken van het onkundige voetvolk die op hun beurt als nuttige idioten meehelpen leugens tot waarheid om te turnen.

Ontkenning Shoah op PLO-tv

De PLO-tv zond op 27 mei 2003 een hatelijk interview uit over wat men de "waarheid over de Tweede Wereldoorlog" noemt. In de uitzending had de PLO-schrijver Ismail Elbakawi, het over de "De Holocaust industrie". Volgens Elbakawi hebben de naziís de vernietiging van de Joden niet gepland. "Er zijn inderdaad joden gedood, maar ook mensen uit Polen, Hongarije en Rusland als een logisch resultaat van de oorlog, en niet volgens een speciaal plan. De uitdrukking "Holocaust" heeft niets met de joodse geschiedenis te maken. De joden gebruiken het woord Holocaust maar dit kan eveneens gebruikt worden om daarmee het lijden van de Palestijnen door IsraŽl aan te geven. De Palestijnen hebben hun eigen Holocaust. Wat het zionistische leiderschap heeft gedaan is van de tragische gebeurtenis van de Tweede Wereldoorlog een Industrie te maken waarmee ze miljarden hebben binnengehaald. In het begin van de vijftiger jaren begonnen ze eerst in Duitsland met wat ze Ďherstelbetalingení noemden en plotseling in de negentiger jaren begonnen ze leugens over Zwitserland te verzinnen. De Zwitsers zouden de gouden vullingen van tanden en kiezen van joodse slachtoffers van de naziís hebben gekocht . De "Holocaust onderneming" dwong de Zwitserse regering akkoord te gaan met het betalen van 1250 miljard dollar. De "Holocaust Industrie" is een financiŽle schande van het zionistische leiderschap." aldus Elbakawi.

In een buitengewoon onbeschaamde actie toonde de televisie van het Palestijnse terreurbewind een door hen bewerkte foto van een concentratiekamp uit de Tweede Wereldoorlog. Als toelichting werd gemeld dat de slachtoffers op de foto honderden Arabieren zijn die door Joden in ovens zijn gedood op 9 april 1948 in het Arabische dorp Deir Yassin. Op de foto hadden ze de uniformen van de Amerikaanse soldaten van de oorspronkelijke foto verwijderd. De foto werd ooit gemaakt bij de bevrijding door de Geallieerden van het Nazi-concentratiekamp in Nordhausen. (Bron: United with Israel)

De schandelijke ontkenning van de Shoah heeft vooral ten doel de huidige staat IsraŽl en haar Joodse bevolking te schofferen en te demoniseren. Het gaat om diepgewortelde haat van verwrongen antisemitische breinen. Historische waarheden doen er niet meer toe en dat werkt aanstekelijk op andere warhoofden. Vaak uiten ze hun haat ook nog eens door hun steun te betuigen aan de landrovers in Ram-allah. Uit hun hele manier van denken blijkt dat ze door de duisternis worden aangestuurd. Het is de geest van de grootste leugenaar aller tijden die hen drijft.

Terug naar: Inhoud